- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #15395 üzenetére
Note3 se fenékig tejfel a KNOX biztonsági chip miatt. Bootloader nyitás, főzött ROM, TWRP, Odin használat felejtős...Azonnali gari megvonás, mert a chip nem iktatható ki, és ha ugrik a számláló, baxhatod.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15395 üzenetére
már nem a sony új gépére vagy rákattanva?
-
Avicularia
veterán
válasz
Kiskopika #15381 üzenetére
Nekem ugyanez van Svédországban. Beküldtem kamerahibával és visszakaptam ugyanolyan sz@rul ,javítás nélkül. A svéd htc csak vonogatta a vállát, nem érdekelte őket, hogy lehúzták egy javítás árával. Egy dolgot ajánlottak, hogy küldjem be javításra megint. A szolgáltató boltjában mondták, mikor hétfőn leadtam megint, hogy elvileg ha 2x ugyanaz a hiba akkor csere. Bár múltkor meg azt mondták, hogy ilyen esetben szabadon választhatok az összes telefonjuk közül. (Megfordult a fejemben, hogy jó lenne megint hibásan visszakapni és kérni egy note3-at)
-
Szpisti
addikt
válasz
Badboys #15374 üzenetére
Megoldás a boot-hangra: ne kapcsold ki. Tedd repülőgép-módba éjszakára. Én így teszek minden este elalváskor már vagy 5 éve minden telefonommal... (Először az ébresztés miatt tettem, mivel ugye csak bekapcsolt telónál működött... A One-nál már ugye megy kikapcsolva is, de a megszokás megmaradt...)
Nem tudom milyen kék keretre gondolsz ami eltűnik...
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #15390 üzenetére
Igen jó lenne, de én nem bánom így se mert mindig van gyári hiba ez benne van. Amiért dühös vagyok azaz, hogy a szerviz az utazással együtt 26 napon keresztül bütykölt majd vissza küld egy továbbra is szar telefont. Plusz még észrevettem hogy össze is kenték valami ragasztóval, ami nem nagyon jön le róla.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Macisajt3 #15385 üzenetére
Ma vagyok 2 óra kijelzőnél, 55% akku
Szinkronizálások kikapcsolva, kivéve az időjárás, az 3 óránként frissül ha van net, a levelezés intelligensen szinkronizál
Reggel vonaton kb 10-20 percet szoktam nyomkodni 2G nettel, plusz egy óra zenehallgatás fülhallgatóval míg beérek melóhelyre
Bent reggel kb szintén 10-20 percet nyomkodom, majd reggelinél megint, persze ez mind netezés, fórum, facebook (opera mini), munka után szintén 10-20 perc, majd hazafelé 1-1.5 óra zenehallgatás fülessel, és vonaton vagy végig netezek ami 1 óra +-10perc, vagy csak 10-20 percet szintén -aztán alvás-A netet mindig bekapcsolom ha a kijelzőt feloldom és ha lerakom a telefont akkor kilövöm a netet
Mindig 2g-vel használom mert melóhelyen elég gyenge a 3G térerő, és egyébként is lassítva van a netem, szóval bőven elég a 2G - gyorsítva is elég a sebesség 2G-n-Most már itthon vagyok, ilyenkor wifin megy a telefon, mint írtam most 50-55% az akksi, innentől nem nagyon használom a telefont, de ha kell még mindig van bőven 1.5 vagy 2 óra kijelzőidő használatom, ha meg nem használom akkor kiröhögve is kibírja míg lefekszem aludni akkor meg megy a töltőre
Ha játszásra adom a fejem, akkor nagyjából 30-40 perccel bír kevesebb kijelzőidőt, általában Plants Vs. Zombies 2-vel szoktam játszani, ez eléggé szereti enni a naftát, és még így is kibírja a napot nevetve
-
Hétvégén 2 óra kijelzőidőm volt, kb 30% akksi volt még, 1 órát telefonáltam végig és maradt 10-14% kb -
Kiskopika
senior tag
válasz
Black Mesa #15386 üzenetére
szinte a dobozból vittem a szervizbe, a baj az hogy 8 napot állt az asztalomon a teló mert nem én vettem át és nem voltam otthon, így lemaradtam az azonnal cseregariról
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15379 üzenetére
én is
(#15385) Macisajt3:én i5-ről váltottam,nem azért mert rossz volt az i5.
maga a készülék teljesen jó,de a one hangban,kijelzőben jobb és gyorsabb is,több ram,infra,nfc,most hogy kinek melyik oprendszer jön be,ez nem ennek a fórumnak a témája,átlag júzernek bőven elég az ios,aki szeret mókolni,annak mindenképp a droid a nyerő.
én spec mindegyiket gyári beállításokkal használtam.
bármelyiket választod,egyikkel sem jársz rosszul,ha az ár nem számít. -
Macisajt3
tag
válasz
Gulyopapa #15313 üzenetére
Rengeteg tesztet elolvastam már a telefonról (mind magyart mind angolt), direkt azért kérdeztem itt, hogy hosszas használat során felmerülő tapasztalatokat ismerjek meg.
Akku kb mennyit bír? Nekem ezek a kijelzőidők nem mondanak túl sokat
(egy régi nokiát cserélnék, amin kb 30perc beszélgetés van naponta +emailek + kb 20 perc facebook)Csak a felirat kopik rajta?
Esetleg van olyan aki használt htc one mellett már iphone5-öt vagy nexus 4-et? Ez a másik 2 jelöltem és érdekelne pár szubjektív vélemény. (összehasonlító teszteket már olvastam, de számomra a felhasználói tapasztalat többet ér)
-
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #15382 üzenetére
Igen én is olvastam hasonlót, bár számomra érthetetlen, hogy az első alkalom után is, ha az sikertelen mért nem áll fent ez a lehetőség.
-
Kiskopika
senior tag
Telefonon felvettem a kapcsolatot a telemaxal (ez sem volt már egyszerű), ahol azt tanácsolták, hogy jelezzem a htc.hu oldalán a szervizzel kapcsolatos panaszomat, ahol lehetőséget is látnak arra, hogy az egész telefont cseréljék, mivel a szerviz hibájából nem tökéletes még mindig.
Ti láttok erre esélyt? -
Gulyopapa
addikt
Igen-igen-igen !!!
Holnap itt a telefon !!! -
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #15375 üzenetére
Vagy írni HTC-nek, hátha berakják a képernyő feloldási hang kapcsoló mellé ezt is.
-
-
hpnx7400
csendes tag
Sziasztok,
Megbízható(!) forrásból vennék függetlenül HTC ONE-t ... legálisan, gyári garival, lehetőleg olyat, amiben már nincsenek meg a gyerekbetegségek
Ha tudtok ilyen helyet, kérlek küldjétek el privátba!
Előre is köszi!
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Tegnap leadtam a készülékemet a T-szervizbe. Ha jól tudom onnan Budaörsre kerül át a telefon, majd Csehországba. Nincs véletlenül egy olyan oldal, ahol követni tudnám a készülék állapotát, vagy hogy éppen merre jár?
-
Badboys
őstag
A 4.3 ban kikapcsolható lesz a boot hang? Az nagyon tolakodó jó lenne,ha ezt megoldanának. Tudom roottal megoldható'de nem akarom. Mindíg elfelejtem este lehalkítani. Ami még zavaró,hogy harmadszor tünt el a szám gombok körüli kék keret. Sajnos csak teljes vissza állításal tudom újra meg jeleníteni. Más is tapasztalta ezt a jelenséget?
-
Nuada herceg
őstag
4.3?
Esetleg?
Mikó gyön má? -
Kiskopika
senior tag
Csak azt nem értem ha ez szoftveres probléma, akkor akkor egy gyári visszaállítás mért nem orvosolja? A másik meg az ár/érték arány, végtelen bosszant, hogy ennyi pénzért kapok egy hibásat, majd a szerviz vissza küldi mint ha minden rendben lenne.
És nyilván nem fotókiállítást rendeznék a félhomályba elkészített képekből, de a reklámban az ultrapixel nem erről szólt volna, a többi mellett?! Kicsit becsapva érzem magam.ui.: nekem mindegy milyen iso, vagy milyen beállításon van, mindenhogy előjön. Az előlapi kamera viszont hibátlan.
-
válasz
Kiskopika #15332 üzenetére
Nekem is ezt csinálja sötétben, de különösebben nem zavar a dolog, nem nagyon szoktam telefonnal fotózni, pláne nem sötétben. Több helyen olvastam, hogy a 4.3-asra való frissítés meg fogja oldani a problémát, illetve, hogy nem hardveres gond, ezért a kamera cseréje jellemzően nem orvosolja a dolgot.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom itt is a kálváriám. HTC One tulaj vagyok én is bő egy hónapja vásároltam, de a 3 nap észrevettem hogy a kamera gyenge fényeknél szúnyogháló szerű fehér négyzetrácsot kap a kép, a jobb szélen pedig lilás elszíneződés jelenik meg. Ez a jelenség mikor letakartam kézzel a kamerát is jelentkezett tehát elég egyszerű a beazonosítása. A szervizbe ( mivel sajnos a 3 nap lejárt, 26 nap után kijelző, aksi csere és hangszóró cseréket követően visszajött. Mondanom se kell hogy semmi nem változott. Azt gondoltam csak legendák ezek a szervizzel kapcsolatos negatív vélemények, de már látom nem.
Van lehetőség hogy kikerüljem az újabb 30 napot? Vagy megint végig kell várnom az egészet? Illetve tapasztalt valaki hasonlókat? -
Gulyopapa
addikt
Egyéni arckép ? Ez ugye vicc ?
8-10 éveseknek biztos jó buli de egy felnőttnek minek ?
( Persze ez egyéni vélemény ... ) -
Red Bull fan
aktív tag
Köszönet:Jorus és GALARDO
Akkor még ez nem aktuális a számomra. -
GALARDO
addikt
válasz
Red Bull fan #15324 üzenetére
-
Red Bull fan
aktív tag
Lenne 1 kérdèsem, arcképét,hogy lehet illetve honnan lehet beállítani ami nincs benne a mobilarenás lapon az adatoknál,mivel látom 1 pár embernek olyan van ami nincs benne.
-
capulet75
addikt
RRS-t lehet importálni a Blinkfeed-be?
-
Gulyopapa
addikt
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15316 üzenetére
Még nincs neki mit elejteni, nem is értem miért válaszol ilyen kérdésre
-
-
válasz
Gulyopapa #15313 üzenetére
S3-hoz, i4-hez, i4S-hez képest közel dupla az akksi idő, szal ezt nem nevezném hátránynak, ahogy az akksicserét sem - a most leváltott i4-emet 3 és fél évig használtam, sosem merült fel bennem, hogy akksit kéne cserélnem benne. Az SD-kártya az mondjuk tényleg hiányzik.
-
Gulyopapa
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15287 üzenetére
1.54 sooooon... -
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Egy új telefon beszerzésén gondolkozom és többek között egy htc one lenne a befutó. Tudnátok nekem írni pár érvet pro és kontra? Milyen előnye és hátránya van a telefonnak?
-
Xaels
félisten
[link] az emberi hülyeség határtalan.
(#15309) beloadjoker: én nem igazán foglalkozom ROM-olással, nem követem ezeket.
-
Xaels
félisten
válasz
beloadjoker #15301 üzenetére
Keress rá, már sokszor ki lett tárgyalva az OTG. Működik minden gond nélkül.
Cyan nem tudom, hogy van-e de Google Play Edition ROM az van
-
pepetech
őstag
Helló halló! Be szálltam a HTC One tulajok klubjába
. Remélem itt is jó társaság van
. Asus Padfone 2-ről váltottam és tértem meg
.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
beloadjoker #15299 üzenetére
Nem kevés tégla One (
) fent a fórumokon HELP HELP felkiáltással, de azért csak hajrá
-
NandorHUN
addikt
A frissitett készülékek esetén várható, hogy lesz még S-OFF vagy valamilyen nem garivesztes megoldás? :S
Vagy már valoszeg soha nem jön ki ilyesmi..? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asustor NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged