- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttom26
csendes tag
Most jelent meg, a Blinkfeeden láttam
:
[link] -
ttom26
csendes tag
Sziasztok, Sense6-nál van rá mód, hogy a lockscreen-en megjelenő értesítésekre kattintva rögtön az adott alkalmazás nyíljon meg? Arra rájöttem, hogy a kis nyílnál ha lehúzom a keretet akkor működnek így az értesítések, de nincs erre valami más/egyszerűbb módszer?
-
ttom26
csendes tag
Sziasztok, a KK frissítés (FR megvolt) óta vacakol a HTC backup vacakol. Mindig elfelejti, hogy Dropboxra van állítva, ahányszor belépek mindig visszaáll a Drivera. Ha visszaállítom Dropboxra, akkor pedig elfelejti az előző mentést... tud erre valaki megoldást?
-
ttom26
csendes tag
válasz
Smidti #19853 üzenetére
Szerintem a gyártási hely is számít, érdemes megnézni a címkét a dobozon a gyárkód miatt. Eddig egy FA készülékem volt (ez elvileg egy új kínai gyár), most vettünk a feleségemnek is és ez SH (Shanghai). Teljesen más a műanyag csík eldolgozása a széleken. Az új készüléken teljesen simák a szélek viszont alul van egy tized milliméteres rés, nem zavaró. A régebbin kicsit sorjásnak tűnik a műanyag viszont nem volt rés sehol. A sorja is nagyon jelentéktelen, de észrevehető (szakmai ártalom, minőségbiztosításban dolgozom
).
Nekem ebből úgy tűnik, hogy kicsit különböző a metódus a gyárakban. Esetleg másnak van hasonló tapasztalata? -
ttom26
csendes tag
válasz
Valkűr #13279 üzenetére
Tényleg elveszi a szépségét, de mivel a GG2 nálam eddig csak negatívan bizonyított, ezért nem volt más választásom. A héten indulok nyaralni, és nem akarok egy agyonkarcolódott telefonnal hazajönni.
Egyébként 35USD az eredeti ára, és a magyar üzletek között ezt találtam a legolcsóbbnak. -
ttom26
csendes tag
Én egy Otterbox commuter-t vettem most a sérülések ellen
Sikerült a hozzá adott fóliát buborékmentesen felrakni, viszont lámpafénynél olyan szivárványos hatása van, ha sötét a képernyő... bekapcsolt kijelzővel és napfényben minden OK.
Ez normális? -
ttom26
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12770 üzenetére
Nekem is sikerült megkarcolni a kijelzőt, meg a bevonaton (fekete) is van 2-3 tűhegynyi sérülés. Csak az bosszant, hogy 0 perces kora óta egy jó drága Samsonite bőrtokban tartom (most 1 hónapos), és egyik napról a másikra jelentek meg rajta sérülések... biztos a szürkék voltak
.
Kicsit én is többet vártam a GG2-től mert a Defymen 2,5 év után sincs ekkora karc, pedig az "csak" GG1.
De bőrtokon kívül akkor sem fogok mást használni, mert ha nem telefont fogom a kezemben akkor ennyi erővel tényleg vehettem volna bármi mást... ebben a készülékben a formaterv és a "fogása" az extra a többi flagshiphez képest. Persze most már a rendszert is imádom, meg a villámgyors kameráját, de a külső sérülések kicsit bosszantanak. -
ttom26
csendes tag
Nem tudjátok, ez működik a ONE-on?
[link] -
ttom26
csendes tag
válasz
Bdanyy #11091 üzenetére
Nem igazán értem miért kell ezen a fórumon eretnekségként kezelni ezeket a hibákat (az előző telefonomnál is voltak típushibák, de ezeket mindenki nyíltan kezelte a fórumokon)... igenis vannak illesztési hibás darabok, de ritka az olyan amivel ne lehetne együtt élni, de attól még van.
Különben egy ilyen terméknél a 0,5-1mm már elég soknak számít szerintem, de ez csak az én véleményem.
Aki képeket akar róla látni csak üsse be a HTC ONE gap issue kifejezést a gugliba és talál elég képet. Az itteni kommentekből azt szűrtem le, hogy ez főleg a T-mobile-os készletet érinti. De nem kell ráparázni, mert cserélik a készülékeket, és lehet válogatni.
Remélem ezzel senki érzéseit nem bántottam meg, csak egy használati tárgyról van szó...Hogy ne csak OFF legyen, azt tudja valaki, hogy a HTC backupja pontosan miket ment le, csak az app-okat vagy a data-t is?
Köszi! -
ttom26
csendes tag
válasz
spawn21 #11037 üzenetére
Én is a pechesek közé tartozom... volt minden, illesztési és pixelhiba is. Egyébként nagyon szeretem a készüléket, de én is nehezen hiszem el az eddig látottak után, hogy van tökéletesen összerakott készülék. Amit azért érdekesnek tartok ebben a kategóriában...
De ezen felül ez egy remek készülék. -
ttom26
csendes tag
válasz
zsoleer #10890 üzenetére
Itt a fórumon én is ezt olvastam. De amikor az átvétel utáni napon bevittem a készüléket és elkezdtük kitölteni a visszaküldési papírokat kérdeztem az ügyintézőt, hogy a csere opció miért nincs a papíron? Akkor mondta, hogyha cseréltetni akarom akkor menjek át a szervizes kollégához és azonnal cserélik.Megmutattam a szervizesnek a pixelhibát, hozott egy bontatlan dobozt (végre
), bekapcsoltam a készüléket, megnéztem hogy hibátlan-e (apróbb illesztési hibák ezen is vannak, de semmi komoly vagy zavaró) kijelző perfekt, úgyhogy kitöltötte a papírokat és megvolt az új készülék.
Szóval műszaki hiba esetén ugyanúgy cserélik a webshopos készülékeket is a T-nél. -
ttom26
csendes tag
válasz
Cyberpunk #10017 üzenetére
Múlt héten a dominós akcióban rendeltem a T-nél, látszott a dobozán, hogy valaki már felbontotta egyszer és természetesen pixelhibás volt. Másnap kicseréltem egy üzletben, itt rögtön sikerült egy hibamentest kapni.
Sajnos kisebb illesztési hibák ezen is vannak (a másikon is voltak), de nem súlyosak... ezért már nem cseréltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest