- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Segitsen valaki
Milyen video lejátszo müködik 4.3 alatt , mert egyik sem akar menni !
-
manokaki
addikt
válasz
N.YCityBoy #13219 üzenetére
ebben igazad van a 4 magos S4 tényleg nincs rendesen optimalizálva a 4.2.2 , de mondjuk a 8 magos változata az igen , az már a kiadás pillanatában sokkal zökkenő mentesebben futott..
a S4 után tényleg gyors és stabil lesz a 4.2.2 én is ugrálok az S4 , HTC One , LG optimus G Pro között jelenleg .. de most a HTC One fut
-
manokaki
addikt
Na egy kis keverés
most kaptam meg az I9500-t , else merem mondani hogy az I9505-t hogy veri el gyorsaságban mindenhol , internet , tördelés , megjelenités, fényképezés, névjegyzék, telefon, stb, ennek nincs szüksége frissitésre ez adja amit kell 4+4 mag
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #3113 üzenetére
Telefonon is adnak rola felvilágositást ! Kb. 4-5 perc azvegész !
-
manokaki
addikt
az Iphone 5-nél a fekete is kopik rendesen , ott nem eloxálva volt ????
a külső az Tuti a HTC mellett szól egy nagyon igényes boritás és megjelenés !
-
manokaki
addikt
válasz
stilo18 #3064 üzenetére
szoftveresen a HTC egyenlőre sokkal kiforottabbnak tünik , az S4-nek mindenképp kell egy frissités ami a lagokat eltünteti . a 4.2.2 -vel még nem az igazi , ezt kijelenthetem , az S3 LTE vagy a Note 2 sokkal harmonikusabban , folyamatosabban kezelt mindent , de viszont a kjelző ,a fényképező , a hang erősége szerintem jobb mint a HTC One-nak , ami ugye hardveres dolog alapból !
-
manokaki
addikt
Tud valaki segiteni , valamiért nem enged sdkártyárol telepiteni , pedig eddig engedet ??
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2519 üzenetére
Én inkább mást nyomogatok
-
manokaki
addikt
nekem az 1.29.206.11 lett rajta !
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2154 üzenetére
egy kis infot árulj el előre : S3-hoz képest milyen lett az üzemidő a videozásnál a HTC One-nak ?
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2143 üzenetére
Ez egy regény lesz a HTC One-ról
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2115 üzenetére
persze, én nyitottam ki itthon , én vettem le a foliát a dobozrol ( angliai ) !
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2113 üzenetére
Nekem valamiért nem adja a 25Gb-ot , csak a 3 Gb-t , ha uj néven regisztrálok akkor meg csak 2-t , és a telefonon csináltam pedig !
-
manokaki
addikt
árulja már el valaki hogy hogy lehet a HTC One -hoz kapott 2 évig ingyenes + Dropbox-ot feltölteni ahhoz a 3,5Gb-hoz ami eyébként is meg volt !??
-
manokaki
addikt
Én pl nagyon gondolkodoba estem , hogy kihagyjam e az S4-t , ugye 1.5 hét és itt van nálunk is , nem tudom eldöntdni mert ez jobban tetszik külsöre + ez a hangszoró , az S4 pedig ugye amoled Fullhd ..
És ugye mindent ki kell probálni
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #1970 üzenetére
Én egy étteremben szorakoztam a távvezérléssel
-
manokaki
addikt
válasz
csgabi1986 #1965 üzenetére
Már itt is árultak olyat..
-
manokaki
addikt
egyet mondhatok a hangszorok gyönyörüen szolnak , ilyen telefon még nem volt amin ilyen hangzás van ( stereo ) ! Le a kalappal elöttük !
Sok telefonom volt már eddig , de ez csúcs !
az S4 is mono lesz !?
-
manokaki
addikt
Egy bug lehet csak nekem , de néha kidob a Galériábol csak ugy !
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #1841 üzenetére
osztom " ForRedGlory " Kolléga véleményét az üzemidővel kapcsolatban , 4x volt S3-mam és én inkább azt mondanám talán az picit jobb is volt kb 5%-kal ( mind a kettöt 2G-n használtam , ugyanannnyi net , wifi , alkalmazással ) !
Bár a HTC-t még csak 1 napja gyurom , gondolom még picit javulni fog az aksi idő a 10. feltőltés után !
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #1820 üzenetére
Gondolom a müködésbe is bezavar meményen
-
manokaki
addikt
Èn biztos eladnám ,ha ekkora sérülés lenne rajta .
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #1790 üzenetére
Gondolom egy másik vagyon az is !
-
manokaki
addikt
Szerintem nem kell elmagyaráznom senkinek mit jelent a GSMüzleti garancia , hol jó hol nem , üzlete válogatja ! A teljes körü : Hardver + szoftver ! Mivel angol származásu a telefon , gondolom nekik is egyszerübb a HTC gyári gariját érvényesiteni ha bármi probléma lenne vele ( mivel náluk megvan az eredeti szla amit kint kaptak ! )
a szoftver garancia meg ugye a frissitésre vonatkozik illetve ha ha a jó ember pl nem ért hozzá hogy tegye magyarnyelvüvé a telefont
és hasonlo komoly hibák !
az Árról annyit : mikor az Iphone 4s 300,000 FT volt inditásnak azt is sokan megvették !
-
manokaki
addikt
na megvan a Csodabogár ( Htc One )
, le se fekszem ma !
-
manokaki
addikt
Ez igaz , de én megvárom az S4-t ,majd azt probálom ki
,az xperia Z is egy nagy csalodás volt !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest