- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_-
tag
Milyen strapabíró tokot tudtok ajánlani a telefonhoz ami nem túl drága? Minimum ütés álló legyen és a kijelzot is jó lenne ha védené.
-
Gee_-
tag
Mennyiért lehet eladni egy használt m7 aminek a kamerája gyári hibás és lilul? Egyébként független jó állapotú és EU régiós.
-
Gee_-
tag
válasz
no more #32511 üzenetére
Én néha szoktam használni kb 2gb adatot szokot leszedni de viszont utána picit lassabb szokot lenni a telefon ezért is kb 3-4 havonta csinálom. Ha van elég helyed a telefonon akkor szerintem nem érdemes használni.
Nekem szerencsére csak a haszontalan dolgokat törölte a dowloads mappát nem. -
Gee_-
tag
Sziasztok.
A mai napon elég furcsa dolgot csinált a telefonom.Bekapcsoltam a wifit és automatikusan elkezdte letölteni ezt a valamit "How-tos" nevű dolgot kb 2 percig töltötte lefele én közbe rányomtam nem történt semmi hosszan rányomtam az app infóba belépve a dowload managert jelölte meg programnak, de én nem adtam neki ilyen utasítást a letöltésre. Rákerestem file kezelőbe de nem találtam semmi ilyet.
Itt egy kép róla. [link]
Az lenne a kérdés hogy vajon mi lehet ez, és ti már láttatok e ilyet?
-
Gee_-
tag
Valaki használja ezt az appot az SMS kezelőnek?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messagingÉrdemes lecserelni a gyári htc appot erre?
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
Ez az aksi idő meg a fogyasztás normális?
Vagy már kezd öregedni az aksim és cseréltetni kéne.https://www.dropbox.com/sh/2gw1aqh5hd90p8c/AAAuErkx923Yf04d95P04aULa?dl=0
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Ma olvastam ezt a cikket
http://androlib.blog.hu/2014/09/22/breking_biztonsagi_rest_talaltak_az_android_bongeszojen_lehet_hogy_on_is_veszelyben_vanÉs én a gyári böngészőt használom, és szeretném biztonságossá tenni. Van rá valami mód?
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy battery bart a telomhoz de szét ment a kábel amit adtak hozzá.
https://www.dropbox.com/s/iqs3uozytto1n3d/IMAG3402.jpgEzt a t-nél cserélik garanciásan?
Vagy érdemesebb vásárolni egy új kábelt, tudtok valami rövid és masszív kábelt ami jó lenne hozzá?
-
Gee_-
tag
Mire jó a htc power to give program?
Van valami magyar leírás hozzá ?
-
Gee_-
tag
Nekem wifin 1 gb felett fogyaszt ez a szar...
-
Gee_-
tag
Akinek már sense6 frissitete annak is van az adathasznalatnál egy 10045 számú valami ami eszi a netet? A telefonomon csak playstoreos progik vannak.
-
Gee_-
tag
A listába van internet nevű adathasznalat is de csak 8mb, ennél sokal nagyobb szokott lenni a használata az internetnek.
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Az a bajom hogy amióta frissitetem sense6 ra a telefonom megjelent az adatforgalomnal egy új valami ami fogyasza a netem annyira nem baj mert van elég internetem de azért szeretném tudni mi az pontosan. Valakinél előfordult már ilyen? Vagy csak én raktam fel valami szar progit ami ezt csinálja?
https://www.dropbox.com/s/h989ftagheus7gc/Screenshot_2014-05-28-07-48-01.png
-
Gee_-
tag
Valaki megtudná mondani mi ez a joyn service? Másoknak is van ilyene ez mire jó ?
https://www.dropbox.com/s/gpbqgbnfd5c4xdk/Screenshot_2014-05-10-03-42-40.png -
Gee_-
tag
válasz
Loboda #26133 üzenetére
Azért akkarom átírni a cidet mert tmob101 a cidem és unom hogy későn kapok minden frissítést.
A régi desire hd m rom oltam és nem tettem tönkre szerencsére, remélem sikerülni fog a one t is nem tönkre tenni.
Hol szoktak elvérezni a telefonok s off közbe melyik lépéseknél vigyázak?
Elnézést a sok hülye kérdésért de csak akkor akkarok neki álni ha már biztos vagyok a dolgomba.
-
Gee_-
tag
És supercidel a frissiteseket hogy kapom ha gyári rendszert használok és ota n keresztül frissitem?
Ha soffolom es supercidet használok semmi hátrány nem ér felhasználói elménybe és kárt se teszek a telefonomba ugye? -
Gee_-
tag
válasz
Loboda #26128 üzenetére
Értem ha ezt mind megcsinalom akkor a telefonom már rootolva lesz ha jól értem szóval tudok su jogot adni a programoknak. És ha atirom a cidet supercid re megkapom a legujabb frissítést utána hogyan tudom gyári állapotra vissza állítani a telefont? Supercidel akkor kapom meg a frissítést mint minden gyári független Htc?
-
Gee_-
tag
Szeretném a cid számom módosítani.
Hogy áljak neki először? Még 4.3 van a telefonomon. -
Gee_-
tag
Gondolkozok hogy új romot rakok a telefonra nincsen semmi bajom a gyárival de tetszenek a új romok beállításai.
Tudni szeretném milyen hátrányt szenvedek ha új romot rakok rá. Én ezt néztem ki Android Revolution HD 52.0.
Lassabb lesz a telefonom? Az aksi hogy bírja? Tudnátok mesélni egy kis tapasztalatokat hogy összeségébe megeri e?
Meg ha a rombol új verzió jön ki akkor hogyan kell frissíteni,van ota ja vagy valami update vagy csak ha újra rakom a telefont? -
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #23317 üzenetére
Köszönöm.
Nem rég elkezdet villogni 1 db led. Remélem elkezdte tölteni. -
Gee_-
tag
Vettem ma egy htc batterybart és az a problémám vele hogy nem csinál semmit. Hogyan kell beüzemelnem? Kb már 5-6 órája töltöm a bart de mégse ad le töltést a telefonak. Valakinek volt ilyen problémája? Vagy vigyem vissza mert rossz?
-
Gee_-
tag
Milyen a 4.4 ?
Valami összefoglalót tudtok irni nekem?
Hol találok egy részletes leírást hogy hogyan tudom átírni a cid számot hogy letudjam frissiteni 4.4 re . Gari vesztès nélkül.
Német tmobils a telom -
Gee_-
tag
külső akkumulátort szeretnék vásárolni. A htc battery bar on gondolkozok,valaki használ ilyet? Hányszor lehet újra tölteni a telefont?
Esetleg egy Mophie akkukabátot érdemesebb venni hozzá?
Vagy ti mit ajánlanátok? -
Gee_-
tag
Nektek is van index,divany,sport geza a blenkfeedbe? Ennyi az összes magyar oldal?
-
Gee_-
tag
Tmob-101 re megérkezet a 4.3 :-)
-
Gee_-
tag
Van valakinek eladó gyári fülhalgatoja? Szívesen megvenném.
Vagy esetleg valaki tudja hol szetezhenèk ugyan olyan headsetet ? Sajnos elhagytam az enyém
-
Gee_-
tag
Tmob-101 cidre mikor várható a frissítés?
Miért lehet hogy erre a cidre mindig lassabban érkezik a frissítès? -
Gee_-
tag
Van olyan progi ami részletezi a hotspoton hogy melyik eszköz mennyit fogyasztott. Elég hasznos lenne számomra mert így csak azt látom hogy ki van rácsatlakozva de azt nem hogy mennyit fogyasztot.
-
Gee_-
tag
Ma kaptam ezt a updatet https://db.tt/3WrbhQRB
Ez mit tartalmaz pontosan ? 4.3 mikor várható?
-
Gee_-
tag
Én még júniusba vettem a telefont egy gsmbe ez a 3gr kevesebb, a másik az nemrég vásárolt tmobilos.
-
Gee_-
tag
Hogy lehet hogy 3gr al kevesebb az egyik one mint a másik? Ez normális?
-
Gee_-
tag
Mi lehet a probléma ha a blinkfeedben rànyomok a facebookos bejegyzèsre és nem csinál semmit? Régebben jól működött... Csak nálam működik így vagy valami facebookos frissites miatt lett rossz?
-
Gee_-
tag
A blinkfeed hez mikor kapunk magyar tartalmat ? Vagy ez nem várható?
-
Gee_-
tag
Ez megfelelő akkuidő? Hogy tudnák javítani ezzen ?
http://db.tt/vu0kgOnv
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #13135 üzenetére
Ez az infó hasznos. Köszi. Akkor lehet hogy Z lesz a végén belőle.
-
Gee_-
tag
Hát még akkor átgondolom. Szeretnék az android vonalon maradni. Nekem annyira nem jött be az iOS
-
Gee_-
tag
Milyen táblagépet vennétek a one mellé? Tablet z gondolkozom. Van jobb ötletetek, ha igen akkor miert azt venétek ?
-
Gee_-
tag
Ma elég érdekes dolgot csinalt a telefonom elakartam inditani az antutu programot és kikapcsolt a telefon.
És vissza kapcsolni se tudtam mert amikor a bekapcsolo gombot benyomtam elkezdet villogni a home és a vissza gomb. Szerencsére egy 15p után bekapcsolódott.Mitől lehet ez a probléma? Bekéne vinni szervizbe a telefonom ? Vagy most mit csináljak?
Valakivel már fordult elő ilyen rajtam kivul?Gyari minden a telomon.
-
Gee_-
tag
Ki milyen navigációt használ?
Melyik a legjobb? -
Gee_-
tag
Miért írja ki kétszer a szolgáltató nevét?
http://db.tt/dIIYFKlo
-
Gee_-
tag
válasz
Nuada herceg #11745 üzenetére
Nekem is csak 2 pontot érzékelt. Kikapcsoltam a HTC gestures és utána már érzékeli az összes pontot.
-
Gee_-
tag
Valaki erre a kérdésre tud válaszolni ? Engem is érdekelne.
http://m.mobilarena.hu/tema/re_htc_one_4_2_2_alapon/hsz_41-41.html
-
Gee_-
tag
Mivel lehet tisztítani a fehér keretet ? Mert már kezd nagyon el színezödni.
-
Gee_-
tag
Mitől lehet hogy néha a gyári zene lejátszó magától vált számot zene közbe? Mások tapasztaltak ilyen problémát?
-
Gee_-
tag
Hol lehet megnézni hogy hol tart az OTA frissités ?
-
Gee_-
tag
Hol lehet megnézni hogy mióta van bekapcsolva a telefon?
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #9283 üzenetére
Hogy lehet megnézni a bootloadert ? Mi hátrányom származik ebből hogy német tmobilos ? Hogy tudtak bele nyúlni ha előttem nyitották ki a dobozt ?
-
Gee_-
tag
A cidem
T-MOB101
Az normális? Elvileg függetlenul vettem a telefont gsm üzletbe bontatlanul. -
Gee_-
tag
Hogyan lehet megnézni a telefon cid számát?
-
Gee_-
tag
Én miert nem kaptam meg a gyári frissitest? Független készüléket vettem.
-
Gee_-
tag
Köszönöm a válaszokat. Nemsokára megyek fesztiválra van rá esély hogy ne merüljön le a telefonom 1 nap alatt ? Hány napott húzhatok töltés nélkül ? És azt milyen technikaval, van valami program ami javítja a üzemidőt ?
-
Gee_-
tag
Ez a tok nem karcolja meg a készüléket?
-
Gee_-
tag
blackydan#7347
Nem tudom hogy egy drága fülesel mit csinál de a gyári hedsetel megdöbbentően jó.
Én meg lepődötem hogy ilyen jo rosszabra szamilitottam. -
Gee_-
tag
Valahogy a blenk fred színét meg lehet változtatni?
-
Gee_-
tag
Desire hd topicjába is lehetnének ennyire segítő kész emberek :-D
-
Gee_-
tag
Swift key vagy a sense5 billentyűzet a jobb ?
-
Gee_-
tag
Hogy tudom megnézni a telefon hőmérsékletét ? És hány fok a normális mert néha úgy érzem fel forr a telefon :-D vagy ez normális?
-
Gee_-
tag
Felmerült bennem ma a kérdes hogy van e légkondi remote app ha már van infránk ki kéne használni :-D
-
Gee_-
tag
Sziasztok
készíttetem egy koncerten egy videót és észrevettem hogy a kijelzőmön a magenta szín nagyon vibrál mint ha a képernyőre rosszul lenne tömörítve.
Az lenne a kérésem hogy megnéznétek hogy a ti telefonotokon is olyan e a kijelzőjén. A monitoron már nem látszik semmi. csak a telefon kijelzőjén.A másik kérdésem hogy dropboxon kaptam ajándékba tárhelyet és ha igen akkor hogyan tudom elővarázsolni ?
vagy ehhez a telefonhoz nem jár tárhely ?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Gee_-
tag
Nektek mennyire melegszik a telefon szokott forró lenni? Valahogy meglehet nézni a hőmérsékletét ?
Mi a véleményetek a zagg fóliákrol, megéri megvenni? -
Gee_-
tag
Hogyan tudnám összekötni a telefonom a fényképezőgépemmel ?
Letöltöttem appokat hozzá de a telefon nem ismeri fel az eszközt. Lehet hogy le van tiltva ez a funkció benne ? -
Gee_-
tag
Sziasztok.
Lecseréltem a DHD telefonomat egy one ra és érdeklődnék hogy melyik a legjobb kijelző fólia amit érdemes rátenni a telefonra ?
Mivel lehet tisztítani a oldalán a fehér csíkot ? mert úgy vettem észre hogy picit élszíneződőt. Hogyan lehet kideríteni hogy HDR mikrofonnal szerelt-e a telefonom ?Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest