- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
yodee_ #14196 üzenetére
De hogy a pöcsbe lehet S-OFF-os 1.54-es HBoot mellett?
Na majd jön Mumk1 kolléga, és mond rá valamit, ebben ő a mester.
Te csináltad az S-OFF-ot vagy már így vetted?(#14197) csacsi67
Nem jó a link. De persze felteheted az InsertCoin-t mert szerintem jobb mint az ARHD. Ahogy a TrickDroid-is, de ebből még nincs 4.3.
-
zack
nagyúr
válasz
yodee_ #14190 üzenetére
Akkor nincs S-OFF-olva a telefonod.
4.1.2-vel 1.44 HBoot-od volt, amit S-OFF-olhattál volna, de mivel frissítetted, így 4.2.2-vel 1.54-re változott a Hboot-od, ami már nem S-OFF-olható.
Fogod tudni frissíteni 4.3-ra.(#14192) csacsi67
Most ment fel.
Gyárijával használom. Van pár ROM, ahol tök felesleges szenvedni a custom kernellel, mert csak +1 rizikófaktor az instabilitásra. TrickDroid, InsertCoin is ilyen. Ami miatt jó a custom kernel számomra, azt tudja mindkét rom alapból (volume wake up). Ami nem tudja, ott kellhet a sleep2wake miatt a főzött. Nekem máshoz nem kell főzött. Nem húzom az órajeleket.
-
rothadt
aktív tag
üdv,érdeklődnék,hogy milyen füles van a one-hoz, ez a e240-es (agybadugós), vagy ugyan az, mint a desire 500-hoz, hagyományos egy gombbal? mert ha az e240, akkor ajánlanék egy cserét, ha az valakinek kényelmetlen
köszi -
Xaels
félisten
[link] a Beats kivásárolta magát a HTC-től. ha valakinek ez a "B" fontos azoknak jövőre nem a HTC lesz a nyerő. Remélem azért a One-ban lévő hangtechnikát csak továbbviszik vagy fejlesztik a Tajvaniak.
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #14181 üzenetére
Persze mert ez egyelőre az USA régióban indult. Ott ugye nem volt talán 4.2 és egyből 4.3-at kaptak. Majd fokozatosan jönnek a régiók. Október végéig várhatóan mi is megkapjuk.
(#14183) capulet75: igen, de a HTC sohasem eresztette rá az összes régiót egyszerre az OTA-ra.
-
capulet75
addikt
nekem azt írja ki h nincs elérhető rendszerfrissítés
-
Kocsó
aktív tag
Elérhető a HTC One Android 4.3 frissítése
"A Google Nexus sorozata után a HTC One tulajdonosok örülhetnek az elsők között az Android 4.3 Jelly Bean frissítésnek, mely nemég csak az amerikai fejlesztői kiadásokra volt elérhető, most azonban világszerte zöld utat kapott. Az XDA-Developer fórumozói szerint a közvetlenül a készüléken telepíthető rendszerfrissítés egyelőre nem érhető el minden szolgáltatói variánsra, de az elérhetősége folyamatosan bővül. Az új Sense felülettel, számos hibajavítással és optimizálással kecsegtető frissítés kapcsán sokan arról számoltak be, hogy ugyan az automatikus értesítés még nem jelent meg a készülékükön, de a frissítések között már elérhető az Android 4.3 Jelly Bean platform." -
capulet75
addikt
Hol találom a rendszerfrissítést? Még soha nem csináltam ilyet, de most megpróbálom a 4.3-at.
-
zack
nagyúr
Kint a 4.3 InsertCoin másodiknak...InsertCoin 4.0-1
-
Xaels
félisten
-
spawn21
veterán
válasz
kazsolt #14163 üzenetére
Hát ez nagyon gáz. Én biztos el is adnám. Ha csak ennyit tud produkálni. Pfff
Ugyan. Pontok miatt veszel ilyet? Lácsó lesz tőle az ember? Amióta meg van egy db szintetikus tesztet sem futattan rajta. Bocs 1-szer. Ha a telefon smuth, akkor minek?
Honnan van a telefonod, hogy updatelted?
-
BenHans
addikt
A note3 árával kapcsolatban annyit még hozzátennék, hogy nem véletlenül várok még pár hónapot vele. Kb az új HTC és SGS megjelenésekor fogom eldönteni amúgy is és addigra a Note sem lesz ennyi.
Ja és One X-et használok, örülök neki mert jó telefon, de nem akarom 2évnél tovább megtartani. Persze mindig csábító évente az újabb kütyü(idén nekem a One), de ezt viszonylag kevesen engedhetik meg, hogy ilyen sűrűn cserélgessék. Amire lecserélem a OneX-et az is meglesz 2évig, persze az előfordulha hogy mikor még pár hónapos 1-1ben cserélek valami másra. -
zack
nagyúr
válasz
TheProb #14158 üzenetére
Egy kis off konklúzió a Note szériáról...
Igazából ma elgondolkodtam mi lenne ha Note 3-ra cserélnék. Note 2 volt, szerettem, biztos a 3-mat is szeretném. De a One-hoz képest túl sok a kérdőjel...
Ugye hiába nem nőtt a fizikális mérete, vagy csak minimálisan, ez akkor is nagy. Felidéztem a Note2-es időket, és arra a megállapításra jutottam, hogy azért jött be annyira, mert a méretéből adódó extrákat kihasználtam. Melóban filmeket néztem, neteztem, és játszottam is, bár a Mali400 nem volt a helyzet magaslatán. Jegyzeteltem is, bár közel sem annyit, hogy azt mondhassam cerka nélkül nem élet az élet. Tehát az előnyök felé billent a mérleg nyelve a hátrányokkal szemben, mint utcán cipelés ruházatban, telefonálás, és egyéb méretéből adódó hátrányok.
De most, hogy nincs ilyen melóhelyem, az előnyöket nem tapasztalnám, csak a hátrányokat. Tehát nagyon munkakör, és használat specifikus a kütyü, és a cerka is. Az elején újdonság erejével hat a cerka, de ha nincs használva adott feladatokhoz konkrétan, "kikopik" a napi használatból. Tapasztalat.
Persze el lehet menteni vele számokat, és egyéb infókat, de az esetek többségében ezek mindig akkor jöttek, amikor az 1 kezes használat volt a kézenfekvő, mert tevékenység közben, vagy utcán többet ér a kompaktabb méret. Ez is közrejátszott hogy nem adtam el a One-t, és nem lett Optimus G Pro. Egyelőre nem is tervezek tepsit venni, max akkor, ha a méretéből adódóan ismét billenni fog a mérleg nyelve felhasználhatóságban. Az hogy nyers erőben jobb a Note 3, természetes, bár várom azokat a programokat a júzerektől, ahol ez ki is használható, és megmutatkozik a benchmarkokon kívül. S600+Adreno 320 jelenleg semmiben sem szenved hátrányt az S800 + Adreno 330-hoz képest, hogy megérje a csere és a 80-100k felár One-hoz képest. Akinek van lé, és nem érdekli hogy mennyit bukik 1-2 hónap leforgása alatt, az úgyis megveszi. Jelen gazdasági helyzetben örülök, hogy megtehetem hogy One-t használjak, nem hogy egy közel negyed millás Note 3-ba fejest ugorva beinvesztáljak. Nem tudni még az esetleges hibákat, és a buktatókat, így mint mindig az "úttörőség" ingoványos talaj. Félreértés ne essék. Nem a keserűség vagy az irigység beszél belőlem, hanem inkább a józan ész és a kissé szkeptikus hozzáállás az újdonságokhoz, az elmúlt évek történéseiből tanulva. -
BenHans
addikt
válasz
TheProb #14158 üzenetére
Nem tudok ForRedGlory nevében nyilatkozni, de lehet belefűzi majd a tesztjébe. Én most biztos nem vennék One-t akármilyen minőségi és gyönyörű, és akármennyire szeretem a HTC-t. Nekem egyszerűen kevés ez a kamera, bárhogy szépítjük.
A Note3 egy hibrid ami nekem nagyon bejön és már az anyghasználat sem tűnik vészesnek. Valahol napokon belül meg is fogom tapicskolni, de sajna a holnapi PDAfanclub Note3 talira nem tudok menni.
A mérete miatt nem aggódom, meg lehet szokni. Persze az is lehet hogy miután sikerült szereznem egy Note3-at, lecserélem majd az új HTC-re de vonz hozzá valami.
Nagyon off, szóval nem folytatom. -
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14141 üzenetére
mi ez a note3 újjongás amúgy itt a one topicban? Folyamat azt látom hogy mindenki el van tőle csöppenve (itt)
Amúgy latest ARHD/fw-vel másnak nem lassult be a telefont undorító módon? Én úgy éreztem mint ha titkon vki kicserélte volna a vasat a szobám sarkában porosodó Desire-ével..
:/
-
zack
nagyúr
válasz
lofagi #14154 üzenetére
Persze hogy függ. Az enyém sosem látott bugyi tokot. Nem fostatom, de mindig figyelek hova teszem, és hogy rakom zsebre. Nem egyformán vigyázunk a kütyükre, és a One valószínű erre még érzékenyebb.
Az utóbbi 3 évben az összes telómat karcmentesen adtam el, pedig volt 1 éves is közte. -
lofagi
addikt
-
zack
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14150 üzenetére
Passz. Nem látok gyanús folyamatot.
(#14152) lofagi
Ez hülyeség. Az enyém júniusi, és úgy ragyog a logó mint Salamon pöcse.
-
lofagi
addikt
Egyik nap láttam a facen kirakva egy HTC One-t, azon már semmi logó nem volt, rá is kérdeztem, hogy annak nem kéne ott lennie? Először azt hittem biztos valami kamu, de a srác mondta, hogy nagyon gyorsan lekopott neki. Aztán messziről jött ember... tudjuk. De talán itt is írták, hogy a kezdeti példányoknak volt ilyen gondja, hogy nagyon gyorsan lekopott róla a logó.
-
Kevin's
senior tag
Hát én bökdöstem a frissítést ,de még semmi, felénk valszeg okt. elején ér ide
-
pap
senior tag
Mindenkinek köszönöm a ,,kopásos sztoriját" :-)
-
engine88
aktív tag
Nekem a beatsaudio felirat a hatuljarol ugy lejott mint a szel. igaz volt a telon full body kit az huzta le
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #14120 üzenetére
Tudd, hogy most rohadtul irigy vagyok.
Majd írj róla tesztet!
-
pap
senior tag
Sziasztok!
Ki hogyan áll a kopással?
Minden érdekelne...Köszönöm
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #14137 üzenetére
Egy másik cikkben benne van...
"Android 4.3 now available for HTC One Developer Edition and US unlocked models"
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az emberek widgetben csak a 4x4-es méret van, kisebb, ilyen oszlop szerű 1x4-es nincs, mint a régebbi htc-knél?
-
Márkosz
tag
Nem tudom olvastátok e?
-
Nuada herceg
őstag
Ma olvastam több hírportálon is, hogy sok fórumozó jelentette, hogy kijött a frissítés a telefonjára, és hogy ma megkezdték az internesönel 4.3 frissítést.
Valakinek kint van már?
Nekem még nem jelzi... :/Mondjuk az enyém T-Mobilos, az számít valamit?
Már nincs ilyen, mint régen, hogy belenyúl a szolgáltató?
Az kapja meg a romot, még ül rajta 1-2 hónapig, buherálja, aztán adja ki?Az xperia minimmel így voltam, amikor vártam a 4.0.4-re
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #14089 üzenetére
Igen ha s-offolod vagy nyitod
Zack: most jött vissza a smart remote nézd meg azt. Tanítható minden gombra mást rakhatsz.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #14125 üzenetére
Lehet!
Nyitod, custom recovery, recoveryből SuperSU!(#14127) enginev3.0
Csak nyitással! -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #14089 üzenetére
?
-
zack
nagyúr
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogy van egy One, és nem lehet a Play-es More Local progival magyarítani?
(#14120) ForRedGlory
Grat!
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #14120 üzenetére
Mázlista :-)
-
ForRedGlory
félisten
Elköszönök innen, megjött a Note 3
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Caaabi #14108 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Mert sehol sem találtam eddig utalást arról, hogy dolgoznának az 1.54 s-off-on, illetve azt, hogy érdemes-e várni vagy mehet nyugodtan majd a 4.3.
k.arnold: inkább azt kérdezd meg a telemaxtól, hogy ha baj van ezzel, akkor javítják-e, és meddig van rá hivatalos garancia, és azon válasz fényében lépj majd az fw-vel kapcsolatban.
De ha 4.1 van rajta én inkább örülnék, aztán s-off és jólét.
Amúgy meg nepper.
-
k.arnold
tag
-
k.arnold
tag
válasz
csacsi67 #14050 üzenetére
Sziasztok! Itt vagyok újra a HTC One készülékemmel. Írtam a hivatalos HTC-nek, hogy miért nem is tudom 4.1.2-ről frissíteni a telefont 4.2.2-re legalább. Megadtam az imei számomat nekik, és ezt a választ kaptam:
""Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem Gizella, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám alapján rendszerünkben készüléke egy svájci, ezen belül is az ottani Oange szolgáltatóhoz rendelt telefonként jelenik meg.
Ezáltal a szoftverfrissítés lehetséges, hogy nem is lesz elérhető erre a telefonra.Továbbá felhívnám figyelmét, hogy ez a telefon 2013 szeptember 8-ig kétszer volt már szervízben, melyből egyszer felújították a készüléket teljesen.
Ha további segitségre van szüksége a készülékével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Kérem minden esetben mellékelje a készülék IMEI és sorozatszámat. Mind a két adat megtalálható az akkumlátor alatt, vagy a Beállítások/Telefoninformáció/ menüben.
"""-.- ?
-
Caaabi
senior tag
Abban mennyi igazság van, hogyha megkapjuk mi is a 4.3 at, akkor mivel az már új hboottal érkezik, azt próbálják már s-off olni, és az 1.54 essel már senki nem fog foglalkozni? Így ha feljön az OOTA nem érdemes igazából halogatni a frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest