Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manokaki #13224 üzenetére
Tudom, hogy szereted cserélgetni a telókat
Én azt hiszem maradok egy darabig ennél, mert eddig nagyon bejövős, mind az anyaghasználat, végre "minőségi érzetem" van amikor kézbe veszem, S4-nél ez nem volt meg sajnos, és napsütésben is látom a kijelzőt még én is a vaksi szemeimmel
Ja és nem kell állandóan a RAM-okat számolnom, hogy mikor fogy el!
S4-nél SOHA nem volt 600MB-nál több szabad ramom, most ugyanazokkal az alkalmazásokkal HTC-nél 900MB állandóan -
Exelsior
senior tag
válasz
manokaki #3510 üzenetére
Szia leteszteltem sincs semmi pixel hiba egyik szín teszten sem.
A bolt korrekt saját szervizzel csak még friss. Nem akarok tovább vitázni ezen nem érdekel ki hol veszi.
Előző (ONE S) Németországból volt és oda is szólt a garancia.
A cid-et én is megakartam nézni de megelőztél.
A pénz meg ki volt számolva eladtam a régi One S-t nem vagyok dúsgazdag gyűjtöttem rá egy ideje így számított a csökkent ár is.
CID: T-MOB101
-
petipetya
nagyúr
válasz
manokaki #2109 üzenetére
Nem tudom, hogy mi egyébre van még szükség.
Nekem a bejelentkezéskor is jött az infó, illetve a számítógép következő indításakor a Dropbox ikon is jelezte a 25GB-ot.
Igaz, hogy ez előtt nem jelentkeztem be HTC-ről a Dropboxra, mivel tavaly nyár végén vásároltam meg az új telómat (más márka) az akkori HTC helyett.
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
manokaki #2080 üzenetére
Bizony, mindent ki kell próbálni, ezt jól mondod! Egyiket se fogom kihagyni.
Aztán ha mind a kettő bejön, mind a kettő marad!Off:
A Sony Z-t eladtam, de valahogy el is ment a kedvem a Sony-któl.
A kijelző katasztrófa, plusz szaggatott is, egyszer úgy kikapcsolt, hogy nem lehetett bekapcsolni, csak a power + hang fel kombinációval, áh..
Mondjuk a 140e.-hez még kell egy kis aprópénz.Tegnap meg 1 hónap után visszakaptam a 190e.-t, a retinás 4G-s iPad árát, a cserétől is elment a kedvem, pont 30 napig csücsültek rajt a nem tudom hol, gondolom az Apple szervizben, mert az Edigital oda küldte, ja, de először Starking-be, aztán onnan is tovább utazott, és megállapították, hogy tényleg hibás, és nem érte külső sérülés.
(Nem látta a SIM kártyát)
Ja, és 3 napon belüli cseréről beszélünk.Az iPad fórumban van egy kolléga, aki ötödszörre cserélteti, jól bírja!
-
-
Xaels
félisten
válasz
manokaki #1780 üzenetére
Reménykedj csak. Nem fognak ezek rohangálni a kedvedért a HTC-hez vagy ha még is akkor rajta fognak ülni a készülékeden 1,5-2 hónapot akár. Megoldják a sufniban okosan és majd lesheted, hogy a megfelelő szerszámok nélkül egy szétbarmolt telefont kapsz vissza. A szoftver garancia csak azért is átb@szás mert amit a HTC a készülékre vállal az 24hónap és nem csak "szoftver".
Amúgy meg leld sok örömöd a telefonba és ne legyen vele soha semmi problémád. Ja és azért még néhány észrevételt megoszthatsz itt.
-
Xaels
félisten
válasz
manokaki #1775 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de ez piszok drága és a garancia is elég fura... Mi az, hogy 12hónap teljeskörű és utána X hónap csomagtól függően szoftver... A HTC gyárilag a készülékre 24 hónapot ad nincs ilyen, hogy "szoftvergarancia"
(#1779) Luser2000: én a drágát abban az értelemben gondoltam, hogy a garancia elég kérdéses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest