- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoli03 #48587 üzenetére
nem emlékszel rosszul, régebben nagyobb eltérés volt adott téren az hűséges előfizetés irányába.
nem is merek visszagondolni az első mobiljaimra, hogy 1 év hűséggel (akkor még nem volt 2 éves hűség) mennyivel olcsóbb volt egy telefon a független árazáshoz képest, de sokat változott minden 17 év alatt...
úgy 3 éve is megérte még 2 év hűséget aláírni, csak az előfizetésre - díjcsomagra nem - történő megkötéssel is legalább 30 - 50 e ft kedvezmény volt egy 150 e ft környéki telefonnál, bár az sem rengeteg, de a mai árazáshoz képest jó volt. -
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zoli03 #48435 üzenetére
Nem a havidíj a lényeges a készülékárraknál, hanem hogy adott havidíjért mit kapsz.
Moveban drágább 1 perc, s nincs benne 1 db extra ára mint Mozaikban.
Tehát a mozaik havidíja többet ad mint a move.
Ha nekem lenne egy 5k-s flottás díjcsomagom ami kb a move m csomag, nem hozhatnám el a telefonokat a move m csomag árain, mivel a szolgáltató a percdíjakban adja a kedvezményt nem készülékárban.
Sajnos jelenleg ez a helyzet. -
313313
addikt
válasz
zoli03 #48435 üzenetére
Most néztem rá, ugyan ilyen előfizum van nekem is, ha vállalom a 2 évet a move s-re, mert a mozaik xs-re már nem lehet, akkor 29,9k-ba hozhatom el a G6-ot, szerintem ott valamit elnéztél akkor...
Szerk.: Azért azt bírom, hogy emberek az alapján keresnek előfizetést/szolgáltatót (akár bevállalva ezzel az 1-2 évenkénti számcserét is...), hogy melyik mennyiért adja a telefonokat...
-
törölt tag
válasz
zoli03 #48435 üzenetére
Ez engem is felidegesített, lejárt a hűségem gondoltam kipróbálom a WindowsPhone-t.
Kinéztem egy olcsó modellt (lumia 520), T-nél mindenféle akció és hűség miatt 20ezer Ft-ért vehettem volna meg 2 év szerződéshosszabbítással, ugyanaz az XS kategória (3400 Ft). Tíz éve vagyok Telekomos.Én eljöttem tőlük, vodánál ugyanezt 1 Ft-ért hoztam el, ugyanannyi az előfizu, a különbség annyi hogy 200 Mb net van a csomagban csak 150 Mb.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zoli03 #48425 üzenetére
Én felhívnám a 1430at és elecsetelném, hogy meg szeretném szüntetni. Elvileg kapcsolnak ügyfélmegtartó csoporthoz, ahol ajánlanak jo(bb) dolgokat ha lejárt a hűséged. Esetleg felveted hogy te mit szeretnél...
Ha nem megoldható amit te szeretnél nem szünteted meg hanem kérsz gonsolkosási időt. -
Killing
addikt
"Ajándék kedvezmény Domino csomag vásárlása esetén: 60 díjmentes perc hálózaton belül, amit az első hívást követően 2 héten belül használhat fel. Amennyiben az átvételt követően 30 napon belül nem indítja el az első hívást, a kedvezmény nem vehető igénybe. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben Domino előfizetéséhez T-Percek csomagot is vásárol, akkor a Webshop perckedvezmény és a T-Percek csomagban foglalt percek közül csúcsidőn kívül és hétvégén az előbb aktivált kerül előbb felhasználásra. A szolgáltatás kedvezmények, kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők."
Ha 1-2 hónapja vetted akkor már régen lejárt a 2 hét.
-
tjb007
nagyúr
"Ajándék kedvezmény Domino csomag vásárlása esetén: 60 díjmentes perc hálózaton belül, amit az első hívást követően 2 héten belül használhat fel. Amennyiben az átvételt követően 30 napon belül nem indítja el az első hívást, a kedvezmény nem vehető igénybe. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben Domino előfizetéséhez T-Percek csomagot is vásárol, akkor a Webshop perckedvezmény és a T-Percek csomagban foglalt percek közül csúcsidőn kívül és hétvégén az előbb aktivált kerül előbb felhasználásra. A szolgáltatás kedvezmények, kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W