Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
TheBikerider #75 üzenetére
Ezt aztán volt értelme beböfögni.
Ebben legalább ennyi pénzért van normális sebességű vezetékes töltés, teljes funkcionalitású NFC, asztali mód, élhető méretű alap tárhely, és egy normális méretű akkumulátor... nem úgy, mint más gyártóknál több, mint kétszer ennyi pénzért.
És meg lehet nyugodni, a felhasználók 90%-a pont ugyanarra fogja ezt a készüléket használni, mint amire egy felsőkategóriás készüléket is használ(na). A többségnek tök felesleges 150-200 fölötti készüléket venni a szocmédiás agyrohasztáshoz.
-
Hívásrögzítés. Itt mindenki kém?
-
ovoid
tag
válasz
freeknight #79 üzenetére
Köszönöm!
A téma részemről lezárva, eleget tudok! -
freeknight
őstag
Persze hogy nem működik a hívásrögzítés, kb már 12 éve így van minden telefonnál.
De ha ruszkiknál vagy, miért zavar? Ha meg a ruszkiknál is tiltott, arról miért az eu tehet?Ha kell a hívsrögzítés, mehet fel az indonéz rom, ez már 10+ éve így megy. Megszoksz vagy megszöksz.
-
ovoid
tag
válasz
Donki Hóte #77 üzenetére
Köszi, így értettem.
De akkor most ebben sem működik, vagy még senki nem használta (volna)?
Nem akarok egyből mókólni, és erre is indonézt feltenni.... -
-
Hááát....gyenge
-
-
ovoid
tag
Urak!
Ebben is le van tiltva a hívásrögzítés?
Hála az uniónak -
tamas593
újonc
GSMArena és Techspurt youtube videójában is említésre került hogy a kamera app fagyni szokott. Akinek ilyen telefonja van találkozott ezzel? Nekem a mostani telefonom ilyen és abszolút deal breaker.
-
vence
aktív tag
Jogos!
Ez most nem ugrott be nekem sem (pedig a Neo-k leginkább nem
"edge" -esek voltak, kivéve a 40 Neo-t).
... sokaknak ez fontos szempont lehet.A konkrét fogyasztás, üzemidő annyira egyéni és beállításfüggő (pl. fontos tényező a térerő, 1 SIM v. dual stb.) hogy nem is igazán érdemes túlságosan elmélyülni benne - egyébként jól optimalizált készülékek esetén.
-
-
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Á, nem érted, én a csináld magad híve vagyok. Aztán nem félreérteni...
-
-
válasz
Luck Dragon #63 üzenetére
Mert te másban vagy jó. De én nagyon égőnek érzem, h egy fóliával kuncsorogjak egy 18 éves műkörmös csajszinál, h úgyan legyen már szíves ráapplikálni. Többet nem tudnék tükörbe nézni.
-
-
válasz
Donki Hóte #61 üzenetére
Én kb. 5 éve raktam az S9 plusra egy plexi lekanyarodó fóliát, és még mindig rajta van kicsit kopott de rajta van, nem is akar lejönni. Igen én raktam rá mint minden telefonomra gondoltam ha ipari robotokat tudok munkára fogni nehogy már egy fólia fogjon ki rajtam.
-
11 hónapja van meg a Motorola Edge50Ultra telefonom. Amikor vettem, azonnal rakattam fel a MediaMarktban fóliát rá, a mai napig tökéletes a rólia széle, pedig annál is eléggé le van kerekítve a kijelző széle
Olcsó, otthon felrakós fólia tényleg nem mindig válik be a lekanyarodó kijelzőkön, de ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lehet rá tartós fólát rakni
-
Laurh
aktív tag
Fólia van gyárilag a kijelzőn?
-
-
mhydas99
aktív tag
válasz
hardver1985 #53 üzenetére
Az maximum 20 perccel nyujt tobbet, ha nyomogatod a telot.
-
Kiskutya
veterán
Nekem max pár hónapot bír a fólia az is csak az eredeti tokkal. Nem gyári tokkal szinte egyből gyűrődik a széle. A havernál ugyan ez a helyezet. Én mindig Kínából rendelek valamit ö meg felrakatja valamilyen telefonos boltokba de a végeredmény ugyan az. Ha tudsz valami tuti jó minőségű fóliát akkor adhatnál egy linket!
-
vence
aktív tag
Azért nem 1:1,
Te is írod az eltéréseket az Edge 50 Neo javára,
a 60 Fusion-ben pedig az akku a nagyobb.De ár/értékben (jelenleg!) szerintem is a Neo a jobb.
(12 - 512 GB-os is elérhető € 300,- alatt.)
Annak ellenére is, hogy az Edge 60 Fusion is jó áron indult, illetve más site-jain még még mindig akciósan árulja az Alza is.
(pl. alza.de ...)
(A W-EU verziók pedig csak 8 GB RAM-mal vannak!)Nem biztos, hogy sokkal előbbre vannak a nagyobb akkuval, mert abban húzott a SoC is, Dim. 7400.
Szóval több a fogyasztása is.
Egyébként utazás közben sem igazán probléma már a töltés, vagy van powerbank is.Várhatóan ez lesz nálunk a sima Edge 50-es ...
valószínűleg a tele-kamerával, vagy más apróbb extrákkal.
Pár nap múlva már kiderül ... -
válasz
janeszgol #52 üzenetére
Kinézetre én nem láttam különbséget de nyilván alacsony PWM lehetet a ludas. Lehetet választani IPS vagy OLED Lehet az IPS-el jobban jártam volna főleg, hogy sokkal olcsóbb volt meg még rá jött a betevés. Most az én régi Mi 11 LIte-mat használja.
Tetszett neki hogy olyan vékony könnyű és szép kék színben volt.
Most keresünk valami újat, hasonló paraméterekkel.
-
janeszgol
félisten
válasz
pusszycat #46 üzenetére
Mert nem eredetit vettél/kaptál. Ezért utálom, ha egy telefon járt szervizben a gyárin kívül vagy valaki otthon buherálja. Ritkán tesznek bele eredeti alkatrészt.
Ilyenkor van az, hogy nincs ujjlenyomatolvasó, nem lesz 120 Hz-es képfrissítés (a múltkor egy cserélt kijelzős S22-t láttam így, jót röhögtem a kukaszökevényen), stb. -
janeszgol
félisten
válasz
freeknight #39 üzenetére
Ez azért érdekes, mert nekem is van Xiaomim (11T, 11 Pro, 12T, 12), illetve itt a tesztekben is mindig megemlítik a reklámokat. Sőt! Most frissítettem néhány Huawei P20-at EMUI 12-re, és ott is feldobta ezt az ablakot. Alapból be van kapcsolva a személyre szabott hirdetések, és neked kell kikapcsolni, mielőtt megnyomnád a tovább gombot a frissítés utáni beállításban.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
hardver1985 #47 üzenetére
Aha, tehat az a baj, hogy az indiai piac kokemeny 6%-kal nagyobb akksit kapott. Az aztan rengeteg.
-
hardver1985
tag
5200 mAh-s telepadat bár elmarad az indiai változat 5500 mAh.Banánfalakoknak nagyobb akku
-
Úgyvan. A húgom vagy 5 elejtett egy xiaomi 11 Lite 5G Ne. Mindig mondtam minden ejtésnél, h tegyen tokot és fóliát de csak nevetett, h nem látom h semmi baja. Majd egy nap szipogva jött haza egy szép hosszanti fehér csíkkal a kijelzőn. Megesett a szívem rajta rendeltem Alin kijelzőt ki is cserélték ment is szépen. Akkor meg azzal jött, hogy nem olyan mint volt ettől fáj a feje. Ezután az én fejem is fájt.
-
pengwin
addikt
Ez gyakorlatilag 1:1-ben a tavalyi Edge 50 Neo, csak kicsit nagyobb kivitelben.
Én biztos az 50 Neót venném ebben az árkategóriában a mérete, a kamerái és a vezetéknélküli töltés miatt. Azért jó látni, hogy van opció más méretek kedvelőinek is.
Barátnőmnek most vettünk egy 50 Neót, mert sokkal kiegyensúlyozottabb készülék mint a másik kezelhető méretű középkategóriás (Sony Xperia 10 VI)... és szomorú, hogy cska ennyi a kínálat ebben a méretben ha nem akar az ember felsőkategóriás készüléket venni.
-
Bagoly01
senior tag
Én kipróbáltam nálam működött. A jelenlegi Redmi ami nálam van, nála semmilyen reklám nincs, így be sem írtam. Az előzőnél volt reklám és miután beírtam, nem dobott fel többször.
Amúgy a franc se tudja... volt amelyiknél ki kapcsoltam az első beállításnál (célzott reklámok), és nem dobott fel reklámot. Ilyen is olyan is van. Ki érti ezt? Amúgy én is úgy vettem észre hogy inkább a poco/redmi vonalon vannak reklámok.
-
Ricardo
titán
Igen, ezt ajánlották. Van aki azt mondja ezzel teljesen kiírtható, de van aki azt, hogy ezzel sem teljes a siker. Most nincs xiaomi/poco/redmi a közelemben hogy kipróbáljam, de ha lesz mindenképpen ránézek, és ha működik, akkor még lehet hogy előbb utóbb veszek tőlük telefont, mert ettől (és az agresszív ramkezeléstől) eltekintve, tetszenek .
-
Ricardo
titán
Ezeken a krökön túl voltunk. Beszéltünk is már erről
[link]
Ha az egyszeri megkérdezésen a belakáskor feltett kérdést érted, az csak a cézott reklámot kérdezi. Ha nemet klikkelsz, akkor is jönni fognak, csak nem lesznek célzott reklámok, én végig csináltam a fellelhető videóban telálható összes lépést, mndenhol kikapcsoltam ahol lehetett, mégis jöttek. Annyi történt hogy nem volt annyi mint előtte, de nem tűntek el teljesen. -
szkaroly
senior tag
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Nekem nem jött vissza egy se, pedig amióta megvan (augusztus) menetrendszerűen havonta jönnek a frissítések (Poco F6).
-
-
janeszgol
félisten
Igen, van opcio a kikapcsolasra. De megkerdezi. Tehat nem eleg az elejen kikapcsolni a reklamokat. Ez a baj.
Engem nem zavar, meg sok embert nem, mivel a Xiaomi is sok telot elad, de tobbeket zavarhat. Emiatt alltam le a Xiaomi ajanlasaval. Ami baj es pazarlas, mert nagyon jo teloik vannak. -
nicu71
addikt
válasz
freeknight #18 üzenetére
Teljesen egyetértek,ez a Moto egy gyönyörű telefon, minden izében egy műremek,elolvad az ember ha ranéz,de a Poco x7 pro sokkal jobb vétel,/nekem x6 pro van és az is egy hihetetlen fürge kis csoda.Nem mellesleg ő se csúnya a sárga hátlapjával.🙂 A 7es meg még szebb a fekete sárga kombóval.
-
-
ParmaBoy
tag
Teljesen jo, es tudom-tudom, h mik az ivel kijelzo hatranyai, de nekem tetszik...
-
mhydas99
aktív tag
Van par konkurens azert, de nagyjabol 15-20 szazalekkal tobbert van am Xiaomi 14T is, ami azert mindenben jobb. Teljesitmenyben nem kicsit. Ha valakinek nem gond a HyperOS.
-
Szuper lett ez a telefon, de ebben az ársavban inkább egy Nothing 3a.
-
freeknight
őstag
válasz
janeszgol #19 üzenetére
3+1-at kap, mint ez. És azon még 3 év múlva is pattogós lesz a rendszer, míg ezen, hát...
A Samsung alsó-középkategóriás telójain sem értem, adnak 6 év supportot, de minek, mert akkor már olyan szenvedős lesz a most is alsópolcos hardver, hogy hamarabb lecseréled.
#20 Donki Hóte
Meg a Poco nem kerül hivatalos forgalomba itthon
Ez azért nem teljesen igaz, az alzán keresztül tuti biztos a garancia, hiába cseh import. És csak egy tízessel drágább az ugyanott vásárolt Edge 60-hoz képest.
De teljesen érthetetlen, miért nem hozzák nálunk be hivatalosan a Poco-t, mikor az összes környező országban kapható. -
-
janeszgol
félisten
válasz
freeknight #18 üzenetére
Oké, de a Poco 1-2 OS update-nél többet nem kap.
-
freeknight
őstag
Vagy a legtutibb vétel most a Poco X7 pro.
Ez a Motorola igencsak gyengusz hardvert hoz, főleg ahhoz képest. A dizájn tényleg tetszetős, majd ha asszonyt rá tudom beszélni a telefoncserére (Redmi Note 9 már igencsak idejétmúlt), tuti ilyet veszek neki.
Nekem nem csak a hardver, de az edge kijelző miatt sem kéne. -
-
janeszgol
félisten
Szerintem ajánlott kategória. Aki szeretne egy jó telefont az vegye ezt is számításba.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Donki Hóte #11 üzenetére
Nekem is tetszik ez a kijelző egy gond van csak vele hogy nehéz rá fóliát tenni!
-
Ricardo
titán
-
Szerintem a főkamera is gyenge, főleg este vérzik el nagyon, a hardver szintén szerény az árcédulához viszonyítva. Jelenleg semmiképpen sem nevezném egy jó ár-érték arányú ajánlatnak.
Ha friss megjelenés kell, akkor a Nothing 3A, a már koábban piacon lévők közül meg több kedvezőbb ajánlat adott.Dizájnban rendben vannak a Motorolák.
-
Nem csak a telefonra jó ránézni, hanem a kávamentes, két oldalt lekanyarodó, fényes és tűéles, 1220 x 2712 pixeles HDR10+ pOLED panelre is
Sokkal jobb erre az előlapra ránézni, mint a Samsung A5x vagy A3x telefonok kisujjnyi széles káváiraAkinek nem tetszik a lekanyarodó kijelző, az nem vesz ilyet
Én viszont pont azért vettem a korábbi Samsung csúcsszériás telefonjaim után Moto Edge50Ultra telefont, mert a Samsung már nem forgalmaz lekerekített kijelzős telefont
-
Drake78
csendes tag
Szimpatikus masina,gondolkodom rajta.Testreszabható AOD van benne?
-
Chriss76
csendes tag
1 hete sikerült vásárolnom egy ilyen készüléket az Alzánál 129.990 Forintért, a 12G/256Gb-os verziót, hozzá egy Motorola TurboPower 68W töltőt kábellel 7500 Forintért(kuponnal), mondjuk ezt igazán adhatnák a készülékhez.
Eddig teljesen megvagyok elégedve vele, igaz még nem sokat nyúztam. -
Ricardo
titán
Ez így nem rossz ajánlat.
-
Nem csak a telefonra jó ránézni, hanem a kávamentes, két oldalt lekanyarodó, fényes és tűéles, 1220 x 2712 pixeles HDR10+ pOLED panelre is
Kár érte, pedig instant buy lenne. -
Merovingi201
csendes tag
Teszt alapjàn , ha màr plecsnije van , megvàrom mig beesik az àra , vagy 100-ig , és megveszem
Ennyi pênzért korrekt telefon -
mrThomi
addikt
7s gen 3 azért elfért volna
-
scyllarus
veterán
Teljesen egyetértek. Iphone mellé vettem az esim miatt Motot másodtelefonnak, és meglepően kellemes használni. A Samsungok nyögvenyelős (és toronymagasan a legrondább) felületéhez képest megváltás. Nem erőgép, de nekem nem is kell, nagyon jól jártam vele, el is kezdtem nézegetni a komolyabb modelleket.
-
DS39
nagyúr
A Mobilarena csapatból egyszer a Samsung illetékeseit megkérdezhetné valaki, hogy ebben az ársávban ők miért olyan kényelmetlenül széles telefonokat gyártanak? 77-78 mm és 200+ gramm az A3x, A5x széria tagjai rendre.
Úgyhogy csatlakozva az első hozzászólóhoz, inkább ezt a Moto-t választanám 150k-ig.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
ddaydome
senior tag
Szerintem bomba ez a telefon. Én inkàbb ezt vàlasztanàm most ebben a kategóriában, mint valamelyik Samsungot.
Ez most jó lett nagyon.
Még céges vonalon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szimpatikus külső, szegényes hardver, kellemes ár és plecsni.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest