- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
válasz tibor23 #118068 üzenetére
Tévedés. Az szolgáltatók nem találtak ki átverős appot. Félreérted az egészet. Az RCS egy ráncfelvarrott mobil szolgáltatás. iOS-en iMesage megy már régóta ami az Apple szadalma. Ennek mintájára vezették be az Android-on is ezt a "csevegő szolgáltatást" az üzenet kezelőkben. Kezdetben nem volt minden androidos telefon komptibilis az RCS-sel, csak a Google Message app,majd később a gyártók implementálták a saját üzenet kezelő appjukba(pl.Samsung) vagy lecserélték a saját üzenet kezelőjüket a Google Message-re.
Amúgy az SMS-t mind adding nem lehetne beszűntetni,amíg nincs kereszt kompatibilitása az RCS-nek, pl. Android és iOS között. Az SMS/MMS egy platformfüggetlen szolgáltatás,az működik Androidon,iOSen,Blackberry-n,BlackberryOS10en,Windows Mobileon,Badan,Sybianon stb, az RCS viszont nem.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
4Grider
nagyúr
válasz tibor23 #118068 üzenetére
Pont az sms-ből élnek, mert a hatóságok annak végződtetési díját még nem szabályozták. Vicc, hogy egy idegen hálózatból érkező sms átlagos végződtetési díja majdnem egy nagyságrenddel (tízes számrendszerben) nagyobb, mint a hatósági díjas hívásvégződtetési díj egy végződtetett percre. Miközben a sávszélesség igény pont fordított az sms és egy perc hanghívás között.
-
veterán
válasz tibor23 #118054 üzenetére
Azt nem mondanám higy csak magával kompatibilis vacak. Huawei és Samsung gyári üzenetküldője is RCS képes pl. És mivel már mindhárom szolgaltatónál elérhető, nagyon ritka az olyan kontaktom akinél nem elérhető. Simán lehet látni hogy sms e vagy sem mivel RCS nél mielott irok bármit szövegmezőben csevegőüzenetet ír, sima sms nél meg üzenetet. Főleg családon belül képek küldésére szoktuk használni mert itt eredeti minoségbe ér célba, messenger, vibrer stb vel ellentetben. Szóval hasznos kis cucc ez.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
félisten
-
félisten
-
SzGee
aktív tag
válasz tibor23 #117023 üzenetére
használd a new pipe-ot, ott le lehet tölteni az audio-t a telefonra, én mixeket szoktam így hallgatni, 5-6 órás zenét is simán letölt m4a-ba vagy más formátumba, és utána akárhányszor meghallgathatod, egyébként videót is tud menteni
[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
anadroid
senior tag
válasz tibor23 #117020 üzenetére
https://vanced.app
Végigmész a folyamaton (4 lépés), és megoldódik az összes yt-probléma.
Nincs többé reklám sem. 2 napja tettem fel, amikor egy 12 perces komolyzenét ötször szakított meg reklámmal a rohadék, közte egy lelőhetetlen duplával (40 mp). Most éppen kikapcsolt képpel hallgatok zenét.Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
-
veterán
-
nagyúr
válasz tibor23 #116081 üzenetére
Nem lesajnálás volt részemről, csak próbáltam rávilágítani mennyire nem idevaló 190.-ft-ért nyekeregni vagy azért sírni, mert valamit nem nulla forintért adnak. Egy szaktopikban ezt ne csináljuk már. Ja 9 kártyát kezelsz! Nagyszerű, akkor ezentúl úgy kalkulálj, hogy nincs nulla forintos opció. A 190.- ft akkor is annyira bagatell összeg és ezen nem változtat, ha Te egy egész falunak vállaltad, hogy bekapcsolgatod a Most opciót. Egyébként normál használat mellett iménti számvetéssel 9x annyit lehet spórolni, szóval inkább örülnöd kéne, hogy nem egyszerűen megszünt a Most, hanem 30 napra 5 kifli árába kerül, hogy 25 helyett 9 forintot fizess, hálón belül persze, de gondolom a 9 kártya esetén ez megvalósul. Szóval ez van és ez még mindig kedvezőbb a többinél, a nulla forintos Digit inkább nem említeném. Inkább fizetek 9 forintot a beszédért, mint 5-öt a talánbeszédért. No de ez a Telekom topikja, francot se érdekel máshol hogy megy ez.
De most látom, hogy mindenki neten mobilozik meg 2,5 pénzért, akkor főleg nem értem mi a gondod.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
veterán
válasz tibor23 #116078 üzenetére
Ellentmondásos a dolog. A dominosok alig telefonálnak és a 15perc után aznap korlátlan. Ha valaki alig telefonál életbe nem éri el 15percet egy nap. De az a 15 perc is 285Ft, amiből bőven kijön a most havidíj. Jó aznap korlátlan, egy alig telefonálónak aztán sokat ér. Tegyük fel minden nap 5 percet beszél tutival 2850ft/hó, dominóval ha hálón kivül nézzük 2950ft, ha hálón belül pedig 1350Ft, de vegyünk vegyes átlagot, legyen 2000ft. Domino még mindig vegyes hasznalattal is olcsóbb 800ft al.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
veterán
válasz tibor23 #115600 üzenetére
Voda B20-at piorizál szinte a végletekig. 1,1km az a torony ami B20 at nyom, 640m az amelyik B3. B20 -110dbm (amikor szinte mar használhatatlan net) körül vált át B3-as toronyra ami itt a lakasban átlag -95dbm.
Telenor megrosszabb. Ott -115dbm körül enged el a torony -100dbm körüli B3 ra.
Szóval erre pont fordított a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
válasz tibor23 #115594 üzenetére
Nálunk Xiaomiknál: Redmi 4X, 5, Note 3, Note 4, de Galaxy J3 2016-nál is ez a helyzet, Telenornál is ez van de Vadánál nem tapasztaltam pedig az itt még B1-en is megy (Orosháza). Ilyenkor a sebesség általában nem esik le csak a térerő.
Nem csak a Telekomnál tapasztaltam ezt, a leglátványosabb az volt amikor külföldön (Orange SK) egy B20 torony mellett (amin egyébként 5 Mbit/s volt a sebesség, forgalmas út mellett) átrakott egy kb. 1-2km-re lévő B7-es bázisra ami nagyon gyenge volt (-110dBm) de Spedtestem még úgy is gyorsabb volt mint a B20.
Bár én manuálisan vissza raktam B20-ra Network Signal Guru-valKicsit off: TP-Link Archer C6 1200-em ugyanezt csinálja: a 2,4Ghz-en rendszeresen ledobálja a klienseket, gyenge jelszintnél is, hogy menjen minden 5Ghz-re. (Azokat nem dobja amik csak 2,4G-t tudják)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tibor23 #115594 üzenetére
A telefontól is függ - és gyártója, típusa és szoftvere is válogatja -, hogy mikor, milyen értékeknél hajlandó váltani, szóval nem csak szolgáltató függvénye.
Mivel több tényező is befolyásolja, ezért megélni sem mindenki egyformán szokta, már ha a jó vagy problémás működésre gondolunk.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
viktorhu
veterán
válasz tibor23 #115588 üzenetére
Én pár éve telefonváltáskor tapasztaltam ezt meg. Átmenetileg egy noname kínai (Elephone P8 mini) telefont használtam (egyébként ár-érték arányban a mai napig az volt amivel a leginkább elégedett voltam eddig), és az sokszor a B20-at preferálta, és pl. útközben kihangosítóval sokszor messengerrel telefonáltam, ami teljesen stabil megoldás volt.
Aztán jött a Galaxy S8, és ahogy átraktam a simet, mindenütt a rosszabbul terjedő B3-at kaptam, így ahol addig vígan messengereztem, elkezdett szakadozni a hívás (pl. M0 észak).
-
-
veterán
válasz tibor23 #115027 üzenetére
Ha 90 napon belül vagy akkor igen megmarad. Viszont van egy egyszeri 300Ft os díja a hívószám újra lekötéséneky amit a feltöltésből vonnak le.
-
veterán
-
4Grider
nagyúr
-
válasz tibor23 #115015 üzenetére
Ha elmaradtál az adategyeztetéssel, akkor bemész a telekom üzletbe és kéred a kártya megszűntetését. Majd a kártyán szereplő összeget online felületen vissza tudod igényelni bankszámlára
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
veterán
válasz tibor23 #115015 üzenetére
Netbank, feltöltési oldalak, ATM, posta , gyakorlatilag mindenhol ahol neked kell külön beírni a telszámot. De biztos aki biztos én felhívnám 1777 a 100% is infóért.
-
tomy86
addikt
válasz tibor23 #114819 üzenetére
Nem új a személyi (tavaly is ezzel egyeztettem). De fél órája próbáltam újra és most elfogadta a személyi igazolvány számot is. Copy-paste módszerrel írtam, úgyhogy korábban is ugyanazt írtam be. A visszaigazoló sms is megjött kb. 1-2 perc alatt mindkét kártyára. Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
-
Marci112233
addikt
válasz tibor23 #114819 üzenetére
Én még januárban egyeztettem, de akkor nálam sem fogadta el a személyi számot, és igaz hogy új személyim volt pár hónapja, de azt is el kellett volna fogadnia elvileg. Nekem is a jogsi az amit elfogadott a rendszer. Majd később egy ismerős azt mondta, hogy a személyi szám megadása után a születési helyet is be kel írni, tehát a szám után egy sorba. Nem próbáltam ki, mert ugye nekem sikeres volt az egyeztetés a jogsival.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
veterán
válasz tibor23 #114338 üzenetére
Akkor ez a korlát már nem él, csak fent felejtették honlapon. Balcsi tőlünk 25km, ott is mindig hasított net. Jó nem 150 de 100/50 átlagban megvolt. Egyszer mértem alföldön éjjel 187/50 et 😅 De szvsz mobilon az a 30/10 is bőven elég.
-
veterán
válasz tibor23 #114336 üzenetére
Már az is csoda hogy kimaxoltad dominóval a 4G-t ( 150/50) 300at LTE-A (4G+ tud) mert elvileg dominónál ezt írja telekom:
Belföldön akár 30/10 Mbit/s le- és feltöltési sebesség. Garantált letöltési sebesség: 0 Mbit/s.
-
viktorhu
veterán
válasz tibor23 #113315 üzenetére
Főleg, hogy sokan még mindig úgy kérdezik, hogy 30-as vagyok-e Igen, az vagyok, egy Vodafone-hoz hordozott számmal.
Engem is zavar, gyakorlatilag csak ismerősi körben indulok ki abból, hogy ingyenes a hívásom, ha nem ismerem, akkor feltételezem, hogy fizetek. Én pl. főleg pirosra festett 20-as és 30-as számokat szoktam hálózaton belül hívni, hetvenes jóval kevesebb van köztük.
-
Ixion77
addikt
válasz tibor23 #113315 üzenetére
Nem is értem miért nem számít ez piaci erőfölénnyel való visszaélésnek. Ha mondjuk Google az egyik szolgáltatásában előnybe helyezi egy másik szolgáltatását, akkor keményen megbüntetik a versenyhatóságok. Ha egy magyar távközlési cég előnybe helyezi a másik szolgáltatását (pl. telefon + tv csomagok), vagy ügyfélkörét ("hálózaton belül"), akkor logikusnak tűnik szintén büntetni.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
legenda
válasz tibor23 #111829 üzenetére
Amilyen gyenge a DIGI mobilos hálózata, nem is csoda, ha a wifi hívást preferálják, sőt, erőltetik és mondhatni mindent megtesznek érte.
A Telekom nincs rászorulva, hogy minden lehetséges terhet levegyen a mobilos hálózatáról, ezért inkább csak lehetőség a wifi hívás, meg itt több szálat (hálózati módot, frekvenciát...stb.) kell összefogni a fejlesztéskor, kivitelezéskor.
Bocs a sarkításért és a megfogalmazásért, de szerintem ez a lényeg.
Ja, és az sem mindegy, milyen telefont használ az előfizető, abban állítható manuálisan a váltás/preferáció, vagy sem és a szolgáltató, netán gyártó dönti el.orsib78: Nekem két Telekomos SIM kártya van a telefonban.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz tibor23 #101779 üzenetére
És ha szétnéztem, akkor mi legyen?
Te is nézz szét, hogy mit nyert el idehaza a Digi. És gondolkodj el azon is, hogy ez mire lesz elég... Csak azért,mert sokan azt hiszik, ha piacra lép a Digi, akkor eljön a Kánaán...
Örülnék neki, de szerintem semmi sem fog történni. A Digi nem tud idehaza kellő minőségű, olcsó szolgáltatás indítani.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
tsteve
senior tag
válasz tibor23 #101779 üzenetére
optimista túlságosan ne legyen senki a digi lehetőségeit illetően... a digi részvényárfolyamok a kibocsátáskori 40-ről 30 lejre estek mára a román tőzsdén a kibocsátás óta az eltelt másfél év alatt... ennyi lett a várt szárnyalásból.. talán ez is oka annak, hogy belassult újra minden digi fronton.. ezt látják természetesen a többi szolgáltató döntéshozói is... a másfél évvel ezelőtti pár hónapos pánikot a gúnyos kacaj váltotta fel az ő oldalukon, ha a digi neve szóba kerül...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tibor23 #101672 üzenetére
Nézőpont kérdése, én még nem láttam olyan flottát, ahová szívesen átmennék - pedig sokszor lett volna rá lehetőségem, olyan komolyabb és nagyon olcsókba is, ahová nem lehet csak úgy bekerülni, mert munkahely...stb. függvénye is -, még akkor sem, ha akár a tizedébe kerülne, mint a jelenlegi publikus előfizetése(i)m, mert van olyan része, ami nem a pénzről szól.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz tibor23 #101581 üzenetére
Az emberek többségét így konkrétan hidegen hagyja a fű alatt visszaemelkedő percdíjak esete. Aki felfogja, lehet az is legyint rá, hogy jó akkor 25Ft, majd nem beszélek annyit.
Aztán hogy konkrétan mennyien kapcsolják be appból ebben az évben a 300perc dumát 600-ért, na az már tényleg nagyon kevés lehet. Én nagyon utálom az ilyen autópálya matrica jellegű erőltetést, hogy majd ŐK kitalálják mi meddig megy hogy. Korlátlan duma hálón belül 1 napra, meg 300 perc 1 hétre.
Ezért jó a Maraton net , ott nincs erőltetés. Meg inkább VOIP telefonálok 2Ft-jával, mert ha akarom 2 év alatt dumálom le a rátöltött összeget, ha akarom, akkor 1 hónap alatt. TŐLEM FÜGG. Nem a szolgáltatótól. -
luci87
tag
válasz tibor23 #97981 üzenetére
En is ezt kerdeztem...azt valaszolta a Telekom,h msr aktivalva kuldik.Szoval kezhez kapastol kezdve ketyeg az ora...nekem ugy jott le.
Az appban viszont nem latszik,mennyi fogyott.En is tegnap hasznaltam a 10 gb bol eloszor,(1 hete megvan kb)de edfig nem kellett,mert volt ingyen wifi...
Viszont jo lenne tudni ,mennyi fogyott a 10 bol. -
Soulfly842
addikt
válasz tibor23 #97112 üzenetére
Egy ügyfélkapu látogatást beütemeznék mindenképpen a helyedben, s rákérdeznék, hogy az új típusú személyit elektronikusan aktiválták-e... Bajok lehetnek még belőle... egyre szigorúbban ellenőrzik ezeket és az okmányellenőrző rendszerekben rohadt sok ilyennel találkoztam az elmúlt időkben! Dehogy egyszer külföldről pl. visszafordítsanak (páromnak is pl. ugyanígy volt, s megjárta vele Portugáliát és Szicíliát is... de az ördög nem alszik ) Ilyenkor az ügyintézőnek már vinnyog is a rendszer, hogy ilyen okmány számmal nincs érvényes SZIG.
(sok helyen csak szemrevételezik, de kevés helyen van ilyen szintű ellenőrzés még, de egyre inkább kiterjesztik ez!)
Lábjegyzet: A régit miért fogadná el, ha lejárt?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tibor23 #93957 üzenetére
Eszközt is rendelt, úgy csak nem váratják sokáig.
Keem1:
Schizoka: Szia, Arra kell figyelni csak, hogy ha a hűség alatt hosszabbít, akkor a tarifa tekintetében nem mehet a Next M vállalt minimuma alá, annál valami 12.600 Ft rémlik a legaljának (készülékkel), ha a rendszer engedi úgy és nem fenyeget kötbérrel, akkor elvileg nem lesz gond, mert a Mobil Korlátlan + Net 2 GB együtt 14.349 Ft listaáron (azt kell nézni).
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz tibor23 #88106 üzenetére
mindenki 25 ft-ot mond.. egyedül te kételkedsz.. higyj a döntő többségnek ez esetben... mérget vehetsz rá, hogy jól tudjuk.. sokszor kibeszélt téma ez itt már, igazából csak te nem követted a topic-ot.. s nem te vagy az első sem, aki rákérdezel, mert nehezen hihető elsőre, de mégis így van...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tibor23 #88106 üzenetére
A 44. oldalon egyértelmű táblázat van róla. Románia EU tag, nincs roaming díj. EU-ból EU-s számokat belföldi díjazással lehet hívni, kivéve itthonról.
(#88096) Keem1: Régi ÁSZF-et linkeltél
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tsteve
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jövedelem
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest