Hirdetés
- [Re:] Garmin Venu - sporthoz stílust
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Három Nokiát is várunk a közeljövőben
- DIGI Mobil
- [Re:] Ismét kompakt Sony készülékről pletykálnak
- [Re:] Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Hozzászólok Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Gyors kérdés. Számít valamit,hogy a beltérin a kimenetet 1080p-re vagy 1080i-re állítom egy 4k tv-hez?
-
mpo
addikt
Most 5-kor megint elment a tévéadás, ugyanaz mint tegnap.
Már be sem jelentem.
Tegnap visszahívtak, SMS-t küldtek a hibaelhárításról.Ha érted, akkor már elavult.
-
bolic
őstag
Tegnap észrevettem , hogy másik csatornára lett cserélve: Teennick
Gondolom, előtte nickelodeon volt, majd utánanézek.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
g0dl
őstag
Budapesten az alsóbb frekvenciákon ( jellemzően m1 m4 sport stb.) másnak is nulla közeli jelminőség van?
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
Varszegig #59412 üzenetére
Azt hiszed más szoftvernél nincs ennyi? Pont egy fizetős zárt rendszernél semmit se publikálnak ebből, itt meg minden nyílt, transzparens. Ez egy közösségi fejlesztés, akinek van kedve ideje az dolgozik benne...a bugokat, igényeket nyíltan gyűjtik, kezelik.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bubaaa
tag
Kinéztem egy túlfeszültség elleni védelemmel ellátott elosztót,amibe a koax kábelt is bele lehet dugni, illetve kivezetni. A kérdésem az lenne, ha én ezen kersztül vezetem a koax kábelt, az mennyire rontja a minőséget? Haszál esetleg ilyet valaki?
-
Flashget
félisten
Erre gondoltam, hogy itt irhatna, azt tudom, hogy a bovebb leirasban szerepel.
"HD 1080p Tv Tuner Dvb T2 Vga TV Dvb-t2 For Monitor Adapter USB2.0 Tuner Receiver Satellite Decoder Dvbt2 Russian Manual"12,80 volt januar elejen meg valami kis akcioban.
Viszont nem tudom hol irtak rola a ph-n valamikor tavaly. Tudsz linket rola? Egyszer lattam, de nem mentettem el.Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
zsolti72837
őstag
válasz
speter33 #59423 üzenetére
Jó lenne, nagyjából 350-Ft a díja átszámítva.
#59427Flashget: SD adások nyugodtan eltűnhetnek már, máshol már 4k-ban meg 8k-ban nézik az adásokat.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 164 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Flashget
félisten
válasz
zsolti72837 #59428 üzenetére
Ha 4K-t akar analógot szünteti meg az SD megszüntetésével nem nyer annyi helyet.
Máshol? Hol?
Jelenleg Magyarorszagon ki sugároz 4K-ban nem hogy 8K-ban, kábeltévén?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
Hmmm... És a spílerkettő már senkit sem érdekel? Pedig mi volt itt azért is egy-két éve.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
zsolti72837
őstag
válasz
Flashget #59429 üzenetére
Ki mondta, hogy Magyarországon?
#59430Intruder2k5: Ez, hogy jön ide?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 164 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Flashget
félisten
válasz
zsolti72837 #59431 üzenetére
Gorgesd vissza ki mire mit reagalt. Ez a topic a magyar Digirol szol, tehat en erre is irtam. Ha ide is hozni akar 4K-ban sportot, elobb szuntesse meg az analog adast..5x db analog helyet 150-300 db ditalist tehet be. jo persze nem fog a lenyeg a savszelen van.
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
-
-
Nimda
addikt
Tegnap esti áramszünetet követően nincs tv adás/jel kispesten. Rajta vannak a problémán, de nem lehet kicsi a gáz, ha még most is kuka minden.
Eladó órák - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/nimda/index.html
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- BestBuy topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- [Re:] Garmin Venu - sporthoz stílust
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- [Re:] Neoteck DAC 192kHz 24bit
- További aktív témák...
- iPhone X 256GB Space Gray, nagyon szép állapotban, 85% aksival, minden tartozékával eladó.
- Zidoo Z1000 4K, HDR médialejátszó
- ÚJ HP 250 G7 FullHD üzleti notebook Intel Core i3-105G1/8GB,/256SSD/15,6" FULL HD Magyar +táska
- Gyönyörű Dell Latitude 7290 12,5" FHD IPS i5-8350U 256GB 8GB W10 PRO magyar bill 2022.04-ig gar
- Vertigo Store
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest