- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
luci87
tag
Sziasztok.Ti hogy szoktátok a kártya egyenleget feltölteni?Én eddig ebankon, mert kaptam 20 v 25 perc bónuszt,és adategyenleget is valamennyit.De legutóbb egy új simet töltöttem fel, és nem kaptam rá semmit... A mobiltelefonom, Telekomos appjában azt írja, min. 3500 ft feltöltésért 50 perc lebeszélhetőséget írnak jóvá. Ez azért jobban megéri,nem?
-
luci87
tag
válasz tibor23 #97981 üzenetére
En is ezt kerdeztem...azt valaszolta a Telekom,h msr aktivalva kuldik.Szoval kezhez kapastol kezdve ketyeg az ora...nekem ugy jott le.
Az appban viszont nem latszik,mennyi fogyott.En is tegnap hasznaltam a 10 gb bol eloszor,(1 hete megvan kb)de edfig nem kellett,mert volt ingyen wifi...
Viszont jo lenne tudni ,mennyi fogyott a 10 bol. -
luci87
tag
Hany ev utan erdemes cserelni a Sim kartyat??? Vagy nem fontos?Gyanitom,h az enyem van 9-10 eves is...Van ebbol valami hatrany,hogy mar regi?
-
luci87
tag
Nekem kiirja most a 10 ajandek gb ot.
De nem tudom ,a 80 p lebeszelhetoseg mellett mi az a 4380 p???
Kb 6 percet beszeltem ma le belole.A nethez meg nem nyultam,van ingyebes wifim,ez csak tartalekba kellett,ha olyan helyre megyunk..
Probalok felrakni kepernyokepet. -
luci87
tag
válasz dptrsk #97865 üzenetére
Jo kerdes, pont ezt akartam kerdezni...uj simhez 10 gb net ajandek, mennyi idon belul lehet aktivalni?
Azt tudom,h 60 nap alatt lehet elhasznalni,de ha nem teszem be a telomba csak 1-2 het mulva? Akkor annyival kevesebb idom lesz hasznalni? Mert ugy irjak,kezhezveteltol szamit a 2 honap,mashol meg,az aktivalastol szamitva.Nekem nem egyertelmu...
-
luci87
tag
Most neztem eppen,nekunk mar regota be van kapcsolva a Most opcio,es mukodik,3 percre vont le 27 ft ot,szoval joooo!!!
Ahhoz kepest,h azelott vmi 49 ft os percdijjal telefonaltunk,eg es fold... -
luci87
tag
Feltőtőkártyához mobilnet melyik éri most meg legjobban a Telekomnál?Eddig a Klikket rendeltem a Telenornál, az ezer vhányszáz volt, de három hónapig tudtam használni.De azt egy kártyára csak 1x lehet...
-
luci87
tag
Megint adategyeztetni kell?Jott sms,nekem is ferjemnek is...
-
luci87
tag
Nekem ma jar le a 3GB 3 nap,elvileg.Kivancsi leszek,kikapcsoljak e.
-
luci87
tag
Ha jól olvastam, most a 4 Gb 4000 ft ért most a legjobb a Telekomnál.Nekem feltöltőkártyás a telóm, dual sim-es.Telenornál volt 1290 ft 1 gb om,két hónapig,Klikk, de azt gondolom nem lehet megújítani...
A kérdés, melyik mobilnet éri most meg legjobban feltöltőkártyásként? -
luci87
tag
válasz Fernet #87879 üzenetére
Nagyobb a baj.Próbáltam újra regizni,nem enkedi vmi miatt elutasít,és azt írja a felhasználói fiók felfüggesztésre került...
smst is kaptam, Az ön ált használt díjcsomaggal műszaki okok miatt nem elérhető telekom alkalmazásunk.
Ez pár napja tart.
Felül a telefonom kezdőlapján pedig ez fut,
NINCS SZOLGÁLTATÁS TELEKOM:HUKözben próbáltam,tudok hívni,engem is, sms t is kapok...
Mi a franc van már,, ??
-
luci87
tag
Sziasztok! Akiknek van Telekomos fiókja, azotól kérdezném.
Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeltem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm. -
luci87
tag
Nem tudjatok milyen valtozas lesz szeptembertol a Telekomnal?A facebookon olvastam a kezdo cimet,de nem tudtam megnyitni...
Valami olyasmi,hogy nem fognak orulni ennek a valtozasnak...
Vagy csak kacsa hir? -
luci87
tag
válasz EmberXY #87587 üzenetére
En is ebben a csomagban vagyok.Nekem nem irt ilyet meg ki,sztem ha mukodik,ne foglalkozz vele.Amugy erdekes,mikor meg meg tudtam nezni a Telekomos oldalon a fiokomban a beallitasaimat,volt hogy nem mutatta aktivnak a csomagot,pedig az volt,mukodik .Mikor elfogyott az adatforgalmam,kuldtek egy smst,ujbol megcsinaltam es remdben van
-
luci87
tag
A Telekom oldallal van valami baj,vagy csak en nem latom,eltunt?Se mobilon,se a gepen nem tudom megnezni a fiokomban levo beallitasokat,egyenleget,csomagokat stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest