- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #95401 üzenetére
ment PM, igaz most más téma.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Soulfly842 #95274 üzenetére
Egy órája beszéltem az ügyfélszolgálattal pont ezügyben és ott azt mondták nekem, hogy ha 30 napon belül nem aktiválom a Domino kártyát, akkor már nem tudom aktíválni.
Akkor tul.képpen aktiváltan érkezik? -
8
senior tag
válasz
Köszönöm, ez így már érthető.
Elméleti kérdés volt, nincs spekuláció és nincs szándékomban ennyi dominot venni, csak jópár darab olcsóbb készülék kéne és gondolkodtam, hogy ha ingyen domino kártya jár melléjük, akkor el tudnám-e őket használni később egyenként (mivel 500mb és 40 perc van mindegyiken).
-
törölt tag
válasz
A coop csodákra képes...
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #95155 üzenetére
Azt írja a telekom.hu/adategyeztetes oldalon, hogy
"Ha van Telekom Fiókod, azon keresztül is bármikor elvégezheted az adategyeztetést! Belépek a Telekom Fiókba"
De azon belül hol? -
válasz
Soulfly842 #95241 üzenetére
Rosszabb. Májkroszoft
Ha nem gyakorlatilag fizettek volna, hogy elhozom, akkor nem tartom megDe hamarosan lesz helyette valami.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #95241 üzenetére
(Meg törlődik az összes elmentett wifi jelszó...)
-
válasz
Soulfly842 #95213 üzenetére
Írta, hogy ATK, jogos, annak valóban olcsóbb.
-
mouzrr
őstag
válasz
Soulfly842 #95205 üzenetére
Akkor ha a régit nem tudják visszaállitani fizetnem kell ha volt rajta hűség? Vagy visszaviszem a készüléket és lemondom az új csomagot is vele és akkor már a régi hűségem sincs meg és nem tartozom nekik semmivel?
-
válasz
Soulfly842 #95067 üzenetére
Új, bontatlan, gyári fóliás és más kizáró ok sincs, minden feltételnek megfelel, hogy a kötelező egy év jótállást megkapja.
Jótállási jegyet kellett volna kiállítani hozzá, akár külön Telekomos, vagy a gyárilag (gyártói beszállító által) adott, a doboz külsejére ragasztott tárolóban elhelyezettet kitölteni, lepecsételni és aláírni. (Ismerős vett pont ilyen terméket azonos feltételekkel, neki utóbbit eszközölték.)
Tudom, a jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása a jótállás érvényességét nem érinti, a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot - az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja, de azért, na... -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #95060 üzenetére
Persze hogy nem. De a DTMF a mai napig használatos, függetlenítős topicba írtam is egy faja kis stringet amit ha beírsz a 1414 után, akkor kapsz egy köszönömöt és majd jön a kód.
Ez nem űrtechnológia, nem alkalmazott tudomány, csak a telefonálással kapcsolatos szabvány része. Pár évet kihagytam, van ami működik, de ez most pont nem akar. -
zapikanka
tag
válasz
Soulfly842 #95065 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
Soulfly842 #95065 üzenetére
Nem írtam volna, ha nem tudnám, hogy beletartozik a kötelező jótállással rendelkező termékek körébe, de korábban be is hivatkoztam másnak a szövegrészt, pontosan abba tartozik bele: #95031
Mindegy, szeretek intézni ilyesmit, majd pótolják a jótállást... -
válasz
Erre pont rácáfoltak a minap, a listaáron bőven 10.000 Ft feletti terméknek a számlájára simán ráírták a szavatosságos szöveget, Telekomos jótállási jegyet nem töltöttek fel, a gyárilag adott jótállási jegyhez meg hozzá sem nyúltak, nincs kitöltve, sem lepecsételve és aláírva.
SUPREME7: Jótállásból nem adhatnak 6 hónapot.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Nem a kuponos cuccokra gondoltam, nem csak kuponnal vásárolok
Most megkerestem, régebben szerepelt a számlán, hogy "A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõen 6 hónap szavatosság érvényesíthetõ", mondjuk nem tudom, ez a 6 hónap "szavatosság" mennyire felelt meg a jogszabálynak, szerintem az a 6 hónap jótállás lenne, mert ugye nem ugyanaz. Újabban viszont nincs rajta ez a mondat a számlán.
Illetve hazudok, mert rajta van, de így:
A jelen számlán értékesített termékre a jogszabályoknak megfelelõ szavatosság érvényesíthetõ.
Tehát a 6 hónap már nem szerepel rajta.
Na mindegy, akárhogyis, de a T-nél elég rugalmasan kezelik az ilyet.
==========
Értelek, akkor csak kupon, meg használt börze...
Aljas
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #95057 üzenetére
Meg hát 10K alatti külön vásárolt műszaki cikkekre (tehát ha veszel egy fülhallgatót 5K-ért külön, akkor 6 hónap a jótállás, ha viszont a telefonhoz adják akkor az egész pakkra 1 év jótállás van, így a fülhallgatóra is, de elvileg akkor csak együtt lehet gariztatni a telefonnal).
Ezzel akart beszopatni pár éve a Vodafone, sajátmárkás táblagépük töltője kipurcant 6 hónap után, be lett küldve a szervizbe (Telemax ofkorsz) és visszadobták, hogy a tartozékokra csak 6 hónap van, vegyek újat 6K-ért (egyedi töltőcsatlakozós volt, még akkor nem volt annyira divat a microusb, így annyit kértek érte amennyit nem szégyelltek).
Aztán pár hét huzavona után belátták, hogy igazam van, mert csak a külön vásárolt 10K alatti cuccokra van 6 hónap.
Ja és ezt azért hoztam fel, mert egy ideig a T számláján is szerepelt a 6 hónap, újabban viszont nincs rajta. De nem tudok róla, hogy ez változott volna.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soulfly842 #95039 üzenetére
Ott van a temék jótállási jegyén, hogy 12 hónap a jótállás. Mit nem lehet ezen érteni? Minden termékükhöz ezt a jótállási jegyet adják, amihez nincs gyári/ill. nem bontják ki érte a dobozt. A 2 év szavatosság kötelező, van amire 3 év.
-
John_Deere
tag
válasz
Soulfly842 #94954 üzenetére
Igen - igen. Őszintén szólva közel van Hozzám, azért kértem oda.
-
John_Deere
tag
válasz
Soulfly842 #94951 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Soulfly842 #94946 üzenetére
Vagy sms-ben +DOMINOMOST a 1414-re, max. visszaír, hogy már be van kapcsolva. Javasolnám a feltöltési bónuszt is bekapcsolni. +BONUSZ
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Soulfly842 #94944 üzenetére
Mondjuk összesen (alkalmazás + webes felület) 50x biztosan próbálkoztam, mindegyik módszerrel. Most fogom falhoz vágni szegény vadiúj Xiaomi-mat...
A "csirkét" azért emlegettem, mert kértem a díjmentes Most opciót, amivel a percdíjak 25 helyett 9/19 ft-ba kerülnek, de nem hiszem hogy bekapcsolta. Ennek járnék utána. Nem kaptam sem SMS-t sem semmi egyéb üzenetet erről. A *102#-tel meg csak a Ft egyenlegemet tudom lekérdezni, semmi mást nem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Soulfly842 #94939 üzenetére
Elolvastalak, a webes (PC-ről) felülettel fel is hagytam, nem erőltetem. de alattad írta a topiktárs, hogy a telóról, a Telekom alkalmazásból működnie kellene jelenleg is. Na, nekem az sem megy... ...ráadásul fontos lenne a dolog. (nem tudom milyen opciókat állítgatott be a csirke az üzletben...)
szerk: a telefonszámmal meg nem tudok fiókot létrehozni, nem fogadja el a 1777-en beállított 5-jegyű kódomat. (És igen, helyesen írtam be).
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #94939 üzenetére
Különösen ajánlott vagy!
-
válasz
Soulfly842 #94890 üzenetére
Köszönöm a választ, az egyetlen furcsaság, hogy szeptemberben fizettünk elő.
-
válasz
Soulfly842 #94645 üzenetére
Sejtettem, de akkor is kibaszás az új előfizetőkkel szemben, illetve a régiekkel szemben is, mert gondolom új hűséget nem lehet már a régi csomagra vállalni.
-
válasz
Soulfly842 #94542 üzenetére
& (#94540) dptrsk
Köszönöm nektek a kimerítő válaszokat! Így már tényleg értem.
Gyakorlatilag egy quasi hitelkártya van csatolva a számlámhoz és X keretet használhatok fel abból értelemszerűen. Mondjuk ha ezt a honlapon is érthetően leírnák a pici ujjukkal......akár így:
Önnek 30000 ft a vásárlói kerete, melyet az alábbiakra használhat fel: ........
Önnek még X ft áll rendelkezésre a havi vásárlói keretébőlTuti, hogy könnyebben megértené mindenki....ha ez cél lenne amúgy.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #94542 üzenetére
"Havidíjasnak nem, csak feltöltőkártyásnak támogatott a Google Play vásárlás... Univerzális egyenleg terhére történhet ilyen vásárlás (ha egy sima postpaidet feltölt az ember ugyanúgy, mint egy feltöltőkártyát), de mobilvásárlás terhére nem." --> én is ezt írtam, vagyis ezt akartam mondani(feltöltött egyenleg=univerzális egyenleg)
20/30/50-et fejből írtam, lehet, hogy 15/20/30 (furcsa, mert aranykártyára nekem 30at "ad" a T, azt hittem a legfelső kategória a platina)
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Soulfly842 #94544 üzenetére
köszi a választ.feltölthető azt írja elé.
8:köszi.rakok rá pénzt.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Soulfly842 #94465 üzenetére
Szia!
Mit jelent az hogy tetheringben?
kali: Szia! Mit jelent az hogy VPN?
Köszönöm a válaszokat!!
-
kgb79
tag
válasz
Soulfly842 #94322 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz. A postának nincs ilyen privilégiuma. A T napon befizetett csekkek feldolgozása még aznap éjjel megkezdődik. Az utalás a számlavezető bankok felé a következő munkanapon megtörténik. Hogy ők mennyi ideig ülnek rajta mielőtt telepítik a megfelelő számlára, az már más kérdés.
-
szalai112
senior tag
válasz
Soulfly842 #94322 üzenetére
kösszönöm
-
dave182
senior tag
válasz
Soulfly842 #94272 üzenetére
Bízom benne, hogy ha a későbbiekben lesz kérdésed, hasonló segítséget fogsz kapni, hasonlóan segítőkész kollégáktól... És így megy szépen előre a világ
-
fornettisuti
veterán
válasz
Soulfly842 #94117 üzenetére
-
betyarr
veterán
válasz
Soulfly842 #94104 üzenetére
augusztusi.
azóta helyre jött -
betyarr
veterán
válasz
Soulfly842 #94095 üzenetére
nyíregyházán nekem jött elő (egyetem,örökösföld),nagykállóban pedig a feleségemnek és a kolléganőjének is.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Soulfly842 #94076 üzenetére
Nincs még számlaképem, mert 2 napja él az előfizetés.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soulfly842 #93508 üzenetére
Augusztus 8. Volt egy csomó képernyőmentés az árakról mert ugye mutogatták nekem viberen, de sajna kitöröltük.
-
petertoth10
tag
válasz
Soulfly842 #93487 üzenetére
Köszönöm szépen kedvességed, okosabb lettem.
-
petertoth10
tag
válasz
Soulfly842 #93485 üzenetére
Igazából volt egy másik szintén iPhone 6-om, ugyan úgy refurbished, csak ahhoz meg volt a munkalap amin rajta volt a régi imei. Küldtem nekik a régit 1414 számon keresztül stb. Aztán 1-2 napra rá jött is az SMS hogy kész. Szóval igazolás meg hasonlók szerintem nem szükségesek, csupán a számot kell kiderítenem.
-
válasz
Soulfly842 #93212 üzenetére
Köszi!
Mik lesznek vajon most BF keretében az elmúlt hetihez képest, érdemes lesz vajon ébren maradni?
Tavaly és korábban mindig vettem valamit, ami nagyon megérte, de most nem, ami lett volna jó áron, azt nem olyan régen vettem más akcióban. (Okosórát például a kuponos dílerektől.)
-
FirstTripla
tag
válasz
Soulfly842 #93105 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ, és gondolom ha esetleg több mint 1GB-t már elhasznált valaki itthon akkor az összes többit elhasználhatja EU-ban.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Soulfly842 #93075 üzenetére
Húú az időpontfoglalás.
Tegnap és ma is volt dolgom náluk (WestEnd ill. Allee); mikor az ember bepötyögi a kódot, és hangosan bemondja a rendszer, hogy "Üdvözöljük online időpontot foglalt Ügyfelünket!", majd mindenki csúnyán néz rád, az megfizethetetlen érzés.
Pláne ma az Allee, olyan 40 várakozó ember nézte, hogy gombnyomás után két perccel már a pultnál állok.Szerk:
Látva a hsz-ed többi részét: Az android app a kettővel következő félórás ciklusra fogad foglalást, messze nem két órára. Pl. 15.26kor 15.30ra nem hagy foglalni, de 16.00-ra már igen. (Pont ma volt vele pozitív diszkrimináció, azaz 14.44kor hagyott foglalni 15.00-ra, még sosem tapasztaltam ilyet, de a hivatalos kettővel következő ciklus már legalább fél éve így van.) -
Gabesz87
veterán
válasz
Soulfly842 #93054 üzenetére
Ezért imádok telefonon ügyintézőkkel beszélni, mert szerintem akárhányat hívok, mind mást mondana
Igen, a 4 szolgáltatásos Magentám van. Csak mondjuk azt nem értem, miért nem egyben fizetem
Külön jön a mobil, és külön az otthoni szolgáltatások számlája. Vagy ez így normális?
Az alatt mit értesz, hogy új portfóliós csomagban kell lennie? Páromnak is Mobil M van + 1 GB nete. Tehát a net a jelenlegi 0,5/2/6 GB-ból kéne hogy legyen? Vagy maradhat az 1 GB?
Ezt elmondta azt hiszem, hogy mikor díjmentes az átírás, ill. hogy személyesen kell. Na mondjuk erre nem tudom mikor fog sor kerülni, mivel babánk van, úgyhogy nem fogunk isten tudja mennyit ücsörögni az üzletben.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Soulfly842 #93052 üzenetére
Ezt nem mondta, de amúgy én a honlapon úgy láttam, hogy 20% jön le előfiezés meglévő mellé bevonásával, viszont csak új előfizetésnél.
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #93003 üzenetére
Webshopos kiszállításnál étvételkor nem volt szükség flottaengedélyre, nem beszélve arról, hogy van, ahol nár nincs elérhető kijelölt céges kapcsolattartó.
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #92875 üzenetére
Ehhez hozzáteszem, hogy korábban nyugodtan lehetett készülékcserét webshopban kérni meglevő előfizetés megtartásával egyedi díjcsomaggal mi9ndenfajta egyéb engedély nélkül.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #92897 üzenetére
Jogos.
De akkor a lényeg az az, hogy csak akkor bukok rajta, ha a telefon úgy hibásodik meg, hogy már nem lehet javítani, de érvényes garanciaidőben és már nem forgalmazzák.
Akkor is 'csak' annyit bukok, hogy a kamera árát levonják, tehát nem nullára. 295 ből 40...?dptrsk: Szerintem meg a kamera, de te jobban értesz ehhez, én nem vagyok képben.
Úgy volt beráklámozva, hogy előrendelőknek ajándék kamera, amíg a készlet tart. Nálam az ajándék egy olyan fogalmat jelent, ami ingyen van, s nem kérhetik vissza. És az árát sem.Anno eladtam az optikai net mellé kapott ajándék routert, mert volt jobban. Amikor volt kint szerelő ő se izélt rajta..
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Soulfly842 #92888 üzenetére
Remélem,de nem ma,hanem tegnap hajnalban vette át!
-
válasz
Soulfly842 #92837 üzenetére
Ja, majd a gyakorlat akkor kideríti, köszi a választ
és (#92826) fornettisuti-nek is a rövidet
-
berbatov2
senior tag
válasz
Soulfly842 #92837 üzenetére
A piaci nem esett le....
Pedig meg szemeztem is vele, hogy mire gondolhattal -
berbatov2
senior tag
válasz
Soulfly842 #92806 üzenetére
Sajnos nem nyert, mert az ugyintezo holgy szerint nincs magentara spec 2 csak spec 1, igy viszont nagyon megnone a havidij, mar nem erne meg.
-
válasz
Soulfly842 #92815 üzenetére
"Külső weboldalakra mutató videók indulnak el automatikusan - ez értelemszerűen nincs benne a korlátlan keretben."
Szóval a facebookra, (vagy instagramra stb.) feltöltött videók helyei "külső oldalnak" minősülnek? Tudom, volt szó erről már a topikban ( illetve az ÁSZF 11. oldalán a lényeg), csak most ez így kicsit más, ahogy leírtad.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Soulfly842 #92786 üzenetére
Már csak egy kérdésem van: a kiskerárból jön le az 50e Ft kedvezmény, vagy a kategóriánkénti árból? Mert nekem úgy rémlik a honlapról, hogy a kiskerárból, de majd csekkolom. Mert pl. egy P10 esetén elég durva (értsd: állati jó) ár lenne (4. kategória vagyok) a 84.480-50.600=33.880 Ft???
-
no more
veterán
válasz
Soulfly842 #92815 üzenetére
Jaj, de jó, köszönöm szépen a segítséget!
-
berbatov2
senior tag
válasz
Soulfly842 #92806 üzenetére
Na ez biz jó lenne nekem!
Gondolom ezt telefonon kéne intéznem? -
Nordik
őstag
válasz
Soulfly842 #92792 üzenetére
Akkor csak küldjem el mondjuk most a +BONUSZ kódot és innentől bármikor bármilyen módon és akarmennyivel töltöm az egyenlegem meg fogom kapni a bónuszt?
Azt írja online vagy Telekom alkalmazás keresztüli feltoltesnel kerhetem a feltöltés közben a bónuszt. Ebből értelmeztem, hogy minden alkalommal kell aktiválni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #92748 üzenetére
Tudtommal nettóban számol a rendszer, így vagy kiírt összeg*1,27/35 vagy kiírt összeg/(35/1,27)
-
-Ben-
veterán
válasz
Soulfly842 #92748 üzenetére
Ha öreganyámnak töke volna....
Ne keverjünk bele minden egyebet, maradjunk 1, azaz egy előfizetésnél. Nem mindenki veszi igénybe a többi szolgáltatásukat, például én se.
Egyébként tudom, hogy most 0 ft-ért elhozható az S8 (mondjuk nekem nem kellene
), de egy Note 8 -nál már szintén 30+ ezer különbség van.
-
Keem1
veterán
válasz
Soulfly842 #92731 üzenetére
Ez mi is pontosan, ami miatt osztjuk 1,18-cal és szorozzuk 1,05-tel? Mármint milyen törvényi változás?
dptrsk: köszönöm, erről nem is hallottam még, de
Már csak azt a fránya 27%-ot kellene lejjebb vinni, amiben a világelsők vagyunk, sajnos. -
válasz
Soulfly842 #92731 üzenetére
Akkor jól tippeltem, hogy emiatt vannak ilyen gyönyörű számok.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Soulfly842 #92722 üzenetére
Mind a kettőtök válasza hasznos volt, így már tudom, hogyan döntsek.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #92717 üzenetére
-
válasz
Soulfly842 #92713 üzenetére
Ja igen. Korlátlan. Bocsi!
dptrsk: Most találtam meg ezt én is.
-
Tosee
őstag
válasz
Soulfly842 #92685 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Ezt az EU-s témát akkor nem igazán értem...
Ha én belföldön vagyok és egy másik belföldi számot hívok aki mondjuk pont külföldön az EU bármely pontján tartózkodik akkor ingyen hívom amennyiben telekomos, vagy egyebet a 150 egységig. Viszont ha én vagyok külföldön EU-n belül és "haza" telefonálok belföldi számra akkor viszont kiszámlázza? És ha engem hívnak mikor külföldön vagyok, akkor nekem is fizetnem kell valamit?
Azt hittem ezek az EU-s csomagok azért vannak mert helyi tarifával lehet hívást kezdeményezni unión belül plusz költség nélkül... függetlenül attól, hogy éppen hol vagyok. -
Greg-77
aktív tag
válasz
Soulfly842 #92520 üzenetére
Ma bementem a T-be ugyan annyiért mint online megvettem a készüléket 5-perc sem volt az egész várakozással együtt, egy szó sem esett semmiféle előlegről. Megnézték az előfizut mindták, hogy decemberben jár le, de mivel aranykártyás vagyok semmi akadálya.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Soulfly842 #92520 üzenetére
Az úgy még jobb.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Soulfly842 #92514 üzenetére
Egy próbát megér! Arany szintű mind a két előfizetésem! Majd beszámolok, hogy mi a helyzet a személyes ügyintézéskor, jövőhéten!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Soulfly842 #92285 üzenetére
Huncutság? Mint a tavaszi dáridózás? ;-)
-
gerii
addikt
válasz
Soulfly842 #92289 üzenetére
Köszi, várom az sms-t.
Telekom fog valamit lépni a HelloData csomagok ellen, vagy marad ez a vicc 10k-s ajánlatuk?
-
válasz
Soulfly842 #92285 üzenetére
Nem veszi be a telefonszámnál a 0-t a mező.
-
gerii
addikt
válasz
Soulfly842 #92287 üzenetére
Az USB-s modemet, hogy?
-
South Velen
addikt
válasz
Soulfly842 #92096 üzenetére
Király
Akkor majd megnyomom a Soulfly842-es gombot a sorszámosztón
De még megvárom a BF akciókat. Bár lehet azok személyesen nem fognak járni, vagy otthonira nem fognak járni. Nem tudom, hogy szokott ez lenni.
Vagy így-vagy úgy de kihozok valamit a közeljövőben.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Soulfly842 #92024 üzenetére
Összesen 3 szolgáltatás van egy előfizető nevén, 2 mobilelőfizetés és egy net&roll internet. Enyém lenne a 4. ha bevinném az illető neve alá.
Szóval, vagy úgy lehet, hogy készülékkel korlátlan csomag, vagy korlátlan előfizetés+tv? Az nem opció, hogy mobilkészülék korlátlan csomaggal+TV jó áron? Csak külön-külön lehetne előfizetésenként, igaz? -
Bornie127
aktív tag
válasz
Soulfly842 #92021 üzenetére
Azt össze lehet hozni, hogy új, teljesen korlátlan előfizetés a mate 10-zel és mellé tv jóáron? Néztem, hogy ha új előfizetést vásárolunk, akkor lehet mellé tv-t venni. Ez megy a fent említett módon, vagy csak az előfizetés készülék nélkül+TV kombináció?
Amennyiben a számom a korábban tárgyalt módon más neve alá beviszem és hűségidő alatt elhalálozik, vissza tudom szerezni a számom, vagy annak akkor már lőttek?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Soulfly842 #92021 üzenetére
Köszönöm, most a nagyongyors módszer játszik, a mate 10 előrendelés miatt. Köszi mégegyszer mindenkinek!
-
norberto_th
aktív tag
válasz
Soulfly842 #91950 üzenetére
Személyes ügyfélszolgálaton nekem meg azt mondta a srác hogy ha nem járt le a hűség, akkor nem függetleníthetem még, viszont rég ki van fizetve a telefon. Érdekes!
Egyébként az iPad Air 2 független, vagy azt is függetleníteni kell? Hol ezt mondják, hol azt
-
Nikaré
őstag
válasz
Soulfly842 #91880 üzenetére
Oké köszi, türelem van és várok.
Csak azt nem értem igy, hogy kerülhet fel a hálózatra, ha nincs hozzá regisztrálva? -
tepenzed
őstag
válasz
Soulfly842 #91803 üzenetére
remélem, nekem is most utasították vissza. Erről nem tájékoztattak viszont, remélem akkor tényleg valamikor jön a meglepi sms
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #91803 üzenetére
Köszi szépen!
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #91784 üzenetére
tegnap küldtem neked PM-et.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Soulfly842 #91781 üzenetére
Köszönöm, annyira amúgy nem is fontos, csak írtak itt hétvégén is, gondoltam hátha az enyém zátonyra futott 😂
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Soulfly842 #91678 üzenetére
TSZA-rol jogos panasz eseten siman le lehet venni.
-
bopeti98
őstag
válasz
Soulfly842 #91663 üzenetére
Én a 24 órásat gondoltam megrendelni. A 1414-en akkor bekapcsolják nekem?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #91643 üzenetére
... persze azt kívanom h. Ilyen azért ne legyen soha
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #91587 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Mobilt most nem vennék, de 1 hűségemről lejárt az idő. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #91583 üzenetére
Szia!
TV-t lehet venni részletre csak mobilszolgáltatásra hűséget válallásával?MK VII:
Igen, megnő jóval a kockázat használtan venni ezentúl.
Ha nincs meg a számla biznisz sem lesz részemről ezentúl. -
válasz
Soulfly842 #91547 üzenetére
Ezt olvastam, de ebben nincs konkrét óra/perc.
-
válasz
Soulfly842 #91545 üzenetére
Reggel?
Vagy október 24-re gondolsz? -
válasz
Soulfly842 #91542 üzenetére
Köszi.
Éjféltől már elérhető lesz? -
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842 #91531 üzenetére
Vajon más domino számra sem lehet átvezetni ?
-
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842 #91508 üzenetére
Azért ez elég fura.
Kibocsájtják a kártyát és még senki sem használja de már aktív a hangposta. Ha valaki szórakozik és talál egy ilyen számot, rá mond egy pár üzenetet. Akié lesz később a szám lesni fog, hogy nulla perces a sim és már van rajta néhány üzenet
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #91497 üzenetére
Hát T-s flottával még nem volt dolgom, csak publikus lakossági havidíjassal, s ott többször jól jött a díjmentes átirányítás.
Ezek szerint, akkor ez a kiskapu flotta esetén kilőve. -
Huroq
senior tag
válasz
Soulfly842 #91454 üzenetére
Ezzel a kötbérrel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Ha a "Szerződés kiegészítés kötbér kikötéséről" dokumentumban az szerepel, hogy Eszköz listaár: 433400 Ft, illetve Eszköz kedvezményes vételára: 303380 Ft, akkor melyik alapján számolják a kötbért? Tehát ha elhoztam, mondjuk 150000 Ft -ért, akkor melyik összeg különbözetét kellene kifizetni? -
Draken
őstag
válasz
Soulfly842 #91467 üzenetére
És akkor most mi a megoldás? Mennyi az annyi, ha kifizetésre kerül?
-
MK VII
veterán
válasz
Soulfly842 #91457 üzenetére
Ja természetesen semmi harag vagy ilyesmi... Félre ne érts.. Értem én a Te álláspontodat is.
Viszont, ha egy készülék listaára xy forint, DE megkapod egy bizonyos előfizetéssel xy-60000ft-ért, mert elkötelezed magad náluk 2 évre meg fizeted a, -mondok egy számot 9000ft havidíjat ami amúgy csak 7500 lenne ,de mivel telefonnal vetted ezért drágább-, akkor miért is nem a teljes listaár illet meg téged vételár visszafizetésnél? Hisz egyetlen egy oka volt, hogy olcsóbban kaptad a készüléket, az pedig az, hogy elkötelezted magad náluk és drágább havidíjat fizettettek veled. Ergo ugyan úgy kifizetted a teljes listaárat csak nem konkrétan a telefon árában hanem a 2 év rabságban és a drágább havidíjban.Ezért nem az akciós árat kell visszakapd.
Na most a jelenlegi helyzetben a barátnője is ugyan úgy rabságot vállalt 2 évre, hogy megkapja olcsóbban a készüléket, itt még hozzájött egy okos óra.
A vásárláskori készülékár itt ami a lényeges óra nélkül. Ezt kell kideríteni.De aztán nekem tényleg mindegy, hogy ki hogy intézi a dolgait, csak gondoltam szólok, hogy nem kell rögtön mindent elhinni a szolgáltatónak.
-
MK VII
veterán
válasz
Soulfly842 #91454 üzenetére
"Másodlagosan, ha más típusra akarja cserélni, értékeltéréssel, akkor ez alapján amit írsz, a vásárlási árhoz képest jóval magasabb 307686 Ft-ot kellene?"
Bocsánat.. Nem cserénél..
Hanem pénz visszatérítésnél igenis az akkori kiskerárát kell megtéríteni...
Nem kell ezt túlbonyolítani.. Ez így van!! -
MK VII
veterán
válasz
Soulfly842 #91447 üzenetére
Még mindig nem értem miért nem jó megfogalmazás a listaár illetve az akkori nem akciós listaár.
Ugyanis azt kell nekik téríteni.Itt egy konkrétan ide kapcsolódó eset..
Tehát.. Amikor vette a készüléket az akkori teljes listaár ami jár neki vissza. Nem a számlán szereplő, mert a számlán szereplő árban benne vannak az ilyen olyan előfizetés miatti kedvezmények vagy akármi.
De ezen kívül van még több eset itt topikban is amikor a Telekom az akciós listaárat akarta alapul venni holott korántsem azt kell neki megtéríteni.
De hisz ezt Te nagyon jól tudod..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest