-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
vettem januárban egy telefont Telekoméknál' és az 5000 forintos tartozék kuponkódom elveszett (kiküldték, de sajna nincs már meg az SMS).
Ilyenkor így jártam, vagy van lehetőség visszaállíttatni?1414-en már kb 4-szer próbálkoztam, mindig logoltak nekem hibajegyet, de sehol nincs erről infó, amire tudok hivatkozni, hogyha a státuszára vagyok kiváncsi.
Köszi előre is.
Üdv,
z -
zapikanka
tag
válasz
Soulfly842 #95065 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Holnapi nappal lejár a hűségem, és most bombáznak mindenféle akciókkal (készülék kedvezmény, első 2 hónap nincs havidíj). Meg tudom úgy is hosszabbítani most a hűségemet, hogy nem veszek készüléket hanem mondjuk 2-3 hónap múlva amikor esedékes lesz? Vagy ez ilyen átmeneti lehetőség és amint megújítom a szerződést, bukom az akciókat amiket az üzenet elején felsoroltam?
Jelenlegi csomag(ami lejár holnap): Mobile M + 1GB internet
Új csomag: Mobile M + 2GB internet - lehetőleg telefon nélkül, és majd tavasszal hoznék ki telefont.Köszönöm!
Üdv,
z
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest