-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #119039 üzenetére
Most sikeresen töltöttem
-
thomas77
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #118892 üzenetére
Már elég rég meg lett szüntetve a 30Mbit/s-os korlátozás (több mint 1 éve). A domino is megy, ami a csövön kifér. Akár roamingban is.
-
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #118759 üzenetére
Akkor jól tudtam.
-
Vyndree
őstag
válasz
st3v3np3t3r #118724 üzenetére
Nekem a negyede is elég lenne. Lakáson belül sajnos csak 0,6-1Mbps között van fel és le, 10 megával már elégedett lennék.
Boond: a Voda 1000Ft-ért a 30 napos érvényesség mitől jobb mint a T 990Ft-ért a 365 napos készenléte? A Voda 1000Ft-ért mennyi netet és lebeszélhetőséget ad?
-
viktorhu
veterán
válasz
st3v3np3t3r #118639 üzenetére
Ahol a Telenoré a 800-as bázis, ott nem tud a Telekom 4G+-t adni rajta.
-
válasz
st3v3np3t3r #118639 üzenetére
Pont ez a félő, hogy a 4G-t nem nagyon fogják fejleszteni már. 5G core-on van most kb mindenhol a hangsúly.
-
válasz
st3v3np3t3r #118618 üzenetére
Hát csak készülékvásárlás nélkül ugye nem lehet 2 év hűséget kötni.
Amúgy online még mindig enged simán kötbér nélkül váltani. -
válasz
st3v3np3t3r #118616 üzenetére
Jövő szeptemberben. De elég nonszensz, hogy ha nem tőlük veszek idén telót, akkor addig nincs 5G, szal erre fogok keményen hivatkozni.
-
válasz
st3v3np3t3r #118613 üzenetére
Itt épp az a gond, hogy hajszállal kevesebbe kerül az új kombó.
Vyndree: köszi, amúgy is terveztem holnap hívni őket.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #118549 üzenetére
Azt tudtam, hogy nem duplázzák, csak arra nem számítottam, hogy így feltolják az árakat.
-
greggae
tag
válasz
st3v3np3t3r #118528 üzenetére
Az sem veszélytelen. Lásd Valerie.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #118528 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #118379 üzenetére
és Vangelis:
A Telekom szolgáltatásában nem vettem észre fennakadást - Budapesten használom -, viszont a SPAR-ban nem lehetett akkor bankkártyával fizetni, ez akár össze is függhetett a támadással. -
magmakocka
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #118322 üzenetére
Link Zone készülékben meg megy rendesen a torrent, nem esik ki a net de sok weblap bedöglik. :/ Viszont a ping az meg megy.
Nem tudom mi lehet a gond, de kezd idegesíteni.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #118322 üzenetére
Ez alatt is kapom pingnél a hibát. Elkezd kb-kat feltölteni, majd megáll 0-nál. A router oldalán megjelenik Port Forwarding (P2P) alatt azonnal az upnp-s port. Torrent bezárásánál pedig megint pár perc múlva visszaáll a net.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #118310 üzenetére
Ez megtörtént. Megtaláltam a szükséges értéket ami 1458+28 volt. A kérdés már csak az, merre tudnám állítani?
Internet beállítások Wizard alatt leltem fel csak az USB MTU menüpontot.Itt megadtam a szükséges dolgokat. Szerintem javult a helyzet. De még mindig nem korrekt. Valamikor azt írja "Destination net unreachable" <-- Vagy 10x vagy 20x majd visszaáll a net a folyamatos pingelésnél.
-
pcxt264
újonc
válasz
st3v3np3t3r #118214 üzenetére
Az animált háttérképek. Régebbi gépnél ez már beleharap. Reklámblokkolóval le kell kapni.
-
tibor23
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #118071 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem az RCS app átverős, hanem magyar viszonyok között értelmetlen azoknak akik nem "flat rate" csomagokban vannak, tehát a nagy többségnek. Azokban az országokban ahol egy SMS-ért annak reális díját kérik el (kb. semmit), talán van értelme.
Minden esetre ezt a szolgáltatást beállítani úgy, mint az SMS evoluciója, vagy egy egységes "messenger" a sok egymással nem kompatibilis appok között - óriási hazugság. -
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #118063 üzenetére
Ha nincs neted vagy a fogado nem RCS kompatibilis SMS lesz belole vagy MMS
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117960 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, nekem konkrétan ezt mondta a hölgy az ügyfélszolgálaton hogy már működik, de az aktiválás automatikus, és kapok SMS-t, egy két nap türelmet kér...
ez volt másfél hete.
Nem jótt SMS pedig pénteken kértem a Gigaerős net csomagjukat, ahol alap az 5G és nem csak promóció.
Azt mondták egy két nap és kapom az sms-t.
Még mindig semmi.
lehet neked lesz igazad, várni kellbociusz: köszönöm, ezt kipróbálom
-
bociusz
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #117960 üzenetére
A lefedettségi térkép nem túl naprakész, a HTTP headerek alapján utoljára augusztus 3-án frissítették. Saját mérések alapján Budapesten már nagyobb a lefedett terület, mint amit a térkép jelöl.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117956 üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
st3v3np3t3r #117759 üzenetére
Az ő érdekük lesz, hogy minél többen használják az 5G-t is az egyenletesebb hálózati terhelés miatt, szóval ha elterjed, úgyis minden díjcsomagban engedélyezni fogják. Ez most csak plusz marketing egy szűkebb réteg számára, aki tud és akar is költeni a technikai újdonságokra, így összekapcsolják a drágább díjcsomagokkal, hogy váltsanak.
-
enginev3.0
félisten
válasz
st3v3np3t3r #117762 üzenetére
Mobilon új lett
-
Ateszpapa
addikt
válasz
st3v3np3t3r #117636 üzenetére
Bénáztam, és kértem új eSIMet átváltás helyett.
eSIM1 amit használok az órán és az eSIM2-re nincs szükségem. -
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #117584 üzenetére
Már nekem is
-
antal750
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #117545 üzenetére
Igen innen hívnék telekomos 30-s számot, most fog Angliába menni. Tehát őt hívhatom ugyanazzal a feltételekkel mintha itt Magyarországon lenne.?
-
rushty
őstag
válasz
st3v3np3t3r #117526 üzenetére
Általános kérdés.
Ha nem volt bekapcsolva a telefon, elképzelhető, hogy jött sms, de nem érkezik meg későbbi bekapcsoláskor?
-
Winne
nagyúr
válasz
Nincs mit tenni, látod, másnál működik, új feleség lehet csak a megoldás.
-
válasz
Nem tapasztalok problémát, küldtem tesztet is az eSIM-re, megkaptam.
A Viber aktiválósa hektikus és nem csak eSIM-re, de még csak nem is Telekomra, hanem úgy általában. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Kipróbáltam, nálam megy. (Telekom fizikai<-> Telekom e-sim)
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #117514 üzenetére
Az szép menet lehetett.
-
viera
őstag
válasz
st3v3np3t3r #117401 üzenetére
Köszi szépen!
Jeleztem nekik,elvileg hétfőn vissza kapom. -
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117153 üzenetére
A Note 10 Plus és a Note 20 nem egy liga, a Note 10 Plus utódja a Note 20 Ultra.
-
Nikaré
őstag
válasz
st3v3np3t3r #117141 üzenetére
Nem mindenki segít.
Nem mindenki tud segíteni.
Nem mindenki ért velünk egyet. -
Nikaré
őstag
válasz
st3v3np3t3r #117137 üzenetére
Nem akarom elhúzni a témát, de felháborító az az öntömjénezés, hogy digitális oktatás űberf@sza volt! Nem!
Csak én 3 családot támogattam, minden lehetséges módon, hogy tudjanak az iskolákkal kapcsolatban lenni/maradni. Ahogy írtad én is adtam SIM -et, vittem számítógépet, személyesen és telefonon... mint egy call center.
Áhhh
Nem is idegesítem magam
A segítséged +1 -
Zeki
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117137 üzenetére
Jaja, hazugság a sikeres digitális oktatás. Van 3 gyerekem.
-
Oliverda
titán
válasz
st3v3np3t3r #117061 üzenetére
Addig szerintem nem is lesz, amíg valamelyik hazai konkurens elő nem áll vele. Vicc, hogy közel 2 év alatt egyik sem volt képes összerakni.
-
válasz
st3v3np3t3r #117011 üzenetére
-
viera
őstag
válasz
st3v3np3t3r #116931 üzenetére
Nálam is ezt csinálja múlt hét péntek óta.
De érdekes,hogy nem mindegyik előfizetésemnél. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #116920 üzenetére
Én 1.5 hónapja vettem Vodafone saját márkás telefont újonnan, ami csak 3G-s...
-
Starchm
őstag
válasz
Gondolom ez az éppen aktuális 10%-ba esett terület.Szerintem egyébként hamarabb kapcsolják le a 3g-t mint, hogy minden felhasználó volte képes lesz, tehát valakiknek marad majd a 2g hívás.Ahh nem olvastam el az utolsó mondatot, hogy a hanghívást nem érinti -
Diák66
őstag
válasz
Nem, a Telenor 3G-je van, működik. A cella azonosító sem változott. Csak Telekom tűnt el.
-
Diák66
őstag
válasz
st3v3np3t3r #116915 üzenetére
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #116876 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint a full hivatalos úton mehetne ez is. Ez nagyon jó! A gyártó a Xiaomi, esetleg ehhez kapcsolódó függetlenitő tapasztalása van valakinek?
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #116872 üzenetére
Eddig is volt, csak univerzális egyenleg terhére lehetett.
Előfizetők is feltölthettek univ-ot, és abból vehettek.Most előfizetők havi 10 ezres kerettel tudnak a Google és az Apple Áruházban is vásárolni, azon felül univval.
Kártyások továbbra is az univot tudják erre költeni.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
st3v3np3t3r #116870 üzenetére
Eddig nem volt ilyen?
A Telenornál már elég régóta van erre lehetőség.
-
válasz
st3v3np3t3r #116842 üzenetére
FTTH területen adnak wifis ONT-t. Csak épp pocsék szart.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #116840 üzenetére
Na jólvan.
T is csinál érdekes dolgokat, de melyik szolgáltató nem. Router meg más dolog...restart megoldja, ha nem akkor csere (szolgáltató által) -
válasz
st3v3np3t3r #116837 üzenetére
Itt sem jellemző, ez a legutóbbi talán egy földmunkagép jóvoltából történt pár kerületben és régebben volt még valami. Amikor NAT-oltak és simán hazudtak, hogy nem vagyok NAT-olva, na az rosszabbul esett sokkal! Annak előtte még csak nem is hallottam erről a NAT-olásról és nagyon nem tudtam mire vélni a dolgot, mert gyakorlatilag csak azok a weboldalak nem jöttek be, amiket napi szinten használtam.
Külön bonyolította a helyzetet, hogy egy régebbi, még systemd előtti rendszeren meg bejött minden.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #116837 üzenetére
Soha ne mond hogy soha
/nem hagyhattam ki/
-
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #116684 üzenetére
mert Sárvártól nyugatra döglött csak le minden
-
glacious
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116676 üzenetére
A táblázatból látszik, hogy nem kell többet kalkulálni, mert 31 perc felett mindenképpen megéri.
-
RoBos
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #116676 üzenetére
Mki máshogy használja a szolgáltatást, én csak segítségként raktam be, nyilván nem fedi le mindent. Ha vki ennél is többet használja havi szinten akkor eleve tudja, h megéri neki tovább használni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #116566 üzenetére
-
donmackó
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116551 üzenetére
Nem szoktam. Mindegy aktiváltam az egyszeri korlátlan netet 3 napra, holnaptól már úgyis él az új havi keret.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #116500 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hol látom, hogy kapom?Ok semmi, megvan.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116264 üzenetére
Ez vicces dolog egyébként.
Zalaegerszegen, Landorhegyen ami nem a belváros, éppen fogni lehet az 5G-t, kb 4G-s sebességgel jön a net(a telefon 5G-t ír). Bent a belvárosban (KK-n) nincs 5G egyáltalán.Szóval van hova fejlődni még.
Korlátlan netem van, 5G-vel megspékelve...
-
glacious
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116484 üzenetére
Az én számláim kb. 1-2 nap alatt ott vannak, és hónap 16-ig kell befizetni.
-
válasz
st3v3np3t3r #116433 üzenetére
Abból csak baja lenne a szolgáltatónak: [link]
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #116433 üzenetére
Nem érdemes, ketten fognak 3 verziót mondani
-
szemesi69
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116420 üzenetére
Értő, értelmező olvasás sokat segít, főleg, hogy már többen jeleztük, hogy kali linkelte az üzlet szabájzatot, az az irányadó, nem az, hogy más topikokban mit mondanak
A többit és ezt is befejezem részemről, mivel mindent is tudsz
Legyen szép napod
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #116407 üzenetére
Szerintem mi nem egyről beszélünk. Én arra gondoltam, hogy ha a készülék ki van már fizetve, akkor onnantól nem tiltják, nem is tilthatják. Valamint telekommunikációs szolgáltatásnál tudtommal 1 év az elévülési idő.
-
válasz
st3v3np3t3r #116405 üzenetére
Dehogynem tilthatja.
Az előfizető késedelmes számla kiegyenlítése esetén a Szolgáltató által alkalmazott jogkövetkezmények:
...
Mindaddig, amíg a Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti.
...Forrás: [link]
-
szemesi69
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116407 üzenetére
A behajtó nem végrehajtó. Az első mindig a fizetés meghagyás, de azt még megelőzi, hogy behajtó cégnek adják ki, aminek ellentmond az adós 15 napon belül, akkor perré alakul. Ha nem mond ellen 15 napon belül, akkor jogerőssé válik és utána indul végrehajtás. Ha nem vagy ezekkel tisztába, akkor inkább ne erőltesd, ez amúgy se ebbe a topikba tartozik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #116323 üzenetére
Ezt mondtam én is, hogy először a kosárnál nem írja ki, csak ha továbbmész, a fizetés előtt már írja, és ha onnan visszamész a kosárhoz, akkor már ott is ott van.
-
anglergab
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116312 üzenetére
Igen, az 5G NSA működik így, és az csak így működhet. Épp a lényege a visszafelé kompatibilitás, ami így valósul meg. Non-standalone, mivel kell hozzá 4G is. Vagy fordítva, ha már van 4G, egyszerűbb bevezetni. A 4G indulásakor épp ez volt az egyik probléma, hogy egyszerre kellett új rádiós és core hálózat, és új telefonok is. Ez egyszerre nagyon sok változás. Persze sokkal jobb mint a 3G, nagy ugrás, de túl sok új rendszer kell hozzá. Az 5G NSA először az 5G rádiós alrendszert vezeti be, de a 4G core hálózatra támaszkodik, fokozatos az átmenet. Ennek persze vannak előnyei és hátrányai is. Mint az 5G SA-nak is, ott egyszerre van 5G rádió és 5G core is.
-
anglergab
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116312 üzenetére
Rel. 15 előtti mobil - Rel. 15 előtti bázis: 4G
Rel. 15 előtti mobil - Rel. 15 és utáni bázis + opcionális 5G: 4G
Rel. 15 és utáni mobil + opcionális 5G - Rel. 15 előtti bázis: 4G
Rel. 15 és utáni mobil + opcionális 5G - Rel. 15 és utáni bázis + opcionális 5G: 4G - mutatja hogy van-e 5G, 4G+5G ha a mobilban és a bázisban is van 5G, ha csak az egyikben, akkor 4GCsak a legutóbbi esetben mutatja a telefon, hogy van-e 5G a bázison.
Rel. 15 előtti mobil nem tudja dekódolni ezt az információt, a Rel. 15 előtti bázis pedig nem tudja küldeni. -
anglergab
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116309 üzenetére
Visszafelé kompatibilis, ugyanolyan 4G bázis, mint a többi. Csak hirdeti magáról hogy van mögötte 5G is, de ezt az információt figyelmen kívül hagyják a 4G-s telefonok (azaz ez hozzá lett adva a szabványhoz, úgy hogy megmaradt a visszafelé kompatibilitás). Az 5G viszont teljesen új természetesen.
Szerencsére van hely a régi szabványokban ilyen jövőbeli kiegészítésre, valóban érdemes néhány bitet jövőbeli / még akkor ismeretlen használatra fenntartani. -
anglergab
addikt
válasz
st3v3np3t3r #116293 üzenetére
A 4G-s telefonok az 5G-képes, azaz 4G+5G cellák 4G részét tudják használni. A fenti példában az alap cella: B7 + ahhoz B3+B7+5G. Ebből egy 4G-s telefon B7+B3+B7-et lát vagy B7+B3-at.
-
törölt tag
válasz
Egyenlőre semmi nincs bekapcsolva. Ugyanolyan a net minősége mint előtte.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #116297 üzenetére
Személy szerint annyira hidegen hagy 5G hogy nem követem mit csinál e téren.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #116295 üzenetére
Voda inkább 4G lefedettségre gyúrhatna 5G helyett. Ez 5G sebesség csak parasztvakítás, ping meg kb ugyanaz.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Hozzáteszem... leo81 által mért sebesség 4G+/LTE-Advanced technológiával is elérhető lenne. Nem szükséges hozzá 5G NSA hálózat... Sőt, sok helyen a 4G/LTE az elméleti maximumot sem tudja, ami 300MBit/s... A Telekom havidíjas mobilnettel mennie kellene ennek az elméleti maximumnak, de sok helyen alig van meg a 30Mbit/s, 4G-n...
Meghát a Vodafone-nak előbb lesz 5G-je több városban, mint most a Telekomnak...
link
A Telekom nem nagyon kapkod ezzel... -
Diák66
őstag
válasz
De az elképzelhető, hogy 5G NR Non-Standalone és Dynamic spectrum sharing (DSS) lesz és akkor ahol lesz 5G pl. 700 MHz-en, akkor ott lesz 4G is 700 MHz-en?
-
bendegruz
őstag
válasz
st3v3np3t3r #116290 üzenetére
Ezt nem értem.
Szinte az összes jelenlegi mobil tudja a 4g-t.Es meg soha nem vettem észre hogy pl egy akár 4k videó is megakadna ezen a savszelessegen…
De en egyszerű felhasználó vagyok, szóval biztos igazad van :) -
csifkin
csendes tag
válasz
Szia.
Köszönöm, a térképet ismerem. A múlt héten frissítették, mikor bejelentették a nagy nyári balatoni fejlesztést. Abban júliusra emlékszem 5G, és kapacitás bővítésre. A térkép korábbi verziójának valóságáról annyi, hogy a jelenlegi képen szereplő lefedettség 1-2 antenna kivételével már május elején működött. Végig jártam a várost, tapasztaltam.
Bekapcsoláshoz a meglátásom. Nem vagyok műszaki ember, de meglévő alapoknál, ahol nem kell kiépíteni infrastrukúrát, ^csak^ felszerelni, bekötni, szerintem egy nap alatt megvan. Tegnapi hozzászólásnál láttam a vodafonosoknál, hogy sugárzóba épített RRU-t használnak 5G-hez. Ericsson nem tudom mit használ..Ez egyszerűbbé teheti a dolgot. Persze ez csak az én véleményem, kíváncsi lennék hozzáértőktől mennyire van így. -
leo81
aktív tag
válasz
-
sifarr
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #116208 üzenetére
Csak ebben az a bibi, hogy ha az első pontra hivatozva kérnek előleget, akkor is a havidíjba számolják bele.
Ezt is az ÁSzF-ben határozták meg így. "Telekom mobil szolgáltatás igénybevétele esetén a vagyoni biztosíték összege kizárólag a szolgáltatási díjak kiegyenlítése céljából kerül beszámításra."
Azért így, mert ez így jó a Telekomnak. Tetszik, nem tetszik, ez van. Legfeljebb nem veszel tőlük telefont. Én már legalább 20 éve nem teszem. -
Vangelis
félisten
válasz
st3v3np3t3r #116208 üzenetére
Telenor is ezt csinálta régen.
Aztán pár feljelentés és változott talán valami... jah nem
Ott az össz havidíj 2 - 3x kérték be. -
FireFox1996
őstag
válasz
st3v3np3t3r #116192 üzenetére
Nekem ezzel nincs semmi bajom. Inkább azzal, hogy nincs leírva fekete-fehéren, hogy mi lesz a fennmaradó előleggel.
-
BBke
tag
válasz
st3v3np3t3r #116042 üzenetére
A T-nek 2 rendszere van. A régi és az új. Én is jártam így az otthonival, ami át lett iratva a nevemre. A vezetékes hívószámra apukám nevét hozta a rendszer, holott a számla a nevemre jött. Ha személyi igazolvány számommal keresték meg hogy mi van a nevemen akkor meg én voltam az előfizető.
-
Aaron14
őstag
válasz
st3v3np3t3r #115670 üzenetére
Rendben és akkor mi a megoldás?
-
Aaron14
őstag
válasz
st3v3np3t3r #115633 üzenetére
Koszi! Es akkor erre is vonatkozik az, ha webes feluleten elofizetesre valtom, akkor jar a valtasert a nagyobb kedvezmeny? Mert ha igen, nem varnam meg a Pick Pack Pontra erkezo csomagom, mert konkretan azt se tudjak hol van. 😀
-
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #115512 üzenetére
Mint irtam előbb hosszabbítottam.
Ahogy beléptem online felület képembe tolt egy ajánlatot, hogy hosszabbítsak...
-
Dayerdroid
tag
válasz
st3v3np3t3r #115512 üzenetére
Én most hosszabítottam online szombaton. Ma hozzák a tv-t amit vettem a hosszabbítással.
-
viera
őstag
válasz
st3v3np3t3r #115493 üzenetére
Nálam is ilyen sajnos,június óta.
Pedig előtte minden látszódott. -
atosan
veterán
válasz
st3v3np3t3r #115493 üzenetére
Nekem van 4 törlesztőm, már vagy fél éve 3 ilyen mint nálad. Semmit nem mutat. Előtte szépen látszódott minden.
-
válasz
st3v3np3t3r #115488 üzenetére
A második mondatban a lényeg.
Itt képes magyarázatot/példát is tettek be: [link] -
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #115488 üzenetére
Ugorj be egy üzletbe sztem akkor.
-
válasz
st3v3np3t3r #115486 üzenetére
Van rá opció: [link]
Akkor adott, amikor van aktuális befizetendő részlet, ha már befizetted, akkor várni kell, amíg a következő havi megjelenik.
A rendszer nem tud róla, hogy megszűnt volna adott szabály. -
válasz
st3v3np3t3r #115483 üzenetére
Szia,
Online, a Telekom fiókban is van rá lehetőség.
Amennyiben nem telt még le meghatározott intervallum a hűségből, úgy nem. -
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #115483 üzenetére
Szia
1. telekom.hu és üzlet pl
2. ha kifizeted a kötbért is, ami az előzőleg kapott kedvezmény, akkor tudsz.(kivéve ha már 3 hónapon belül vagy, mert akkor amúgyis tudsz)
-
válasz
st3v3np3t3r #115430 üzenetére
2020.06.05-én rendeltem részletre a Telekomtól Samsung Galaxy Note 10+ 5G mobiltelefont és nem kért tőlem előleget. Nekem csak az a problémám a Telekommal, hogy csak házhozszállítást lehetett választani a webáruházban.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #115430 üzenetére
Tegnap Áccio volt.
Mindig ilyen volt amúgy. 2018 október. Nézegettem a TV-ket, első alkalom, 240000Ft előleg ( 194000Ft os TV re). Jó ottmarad. Rá pár napra, mobil előfizetéshez nem rendelhető TV (WTF?), Megint eltelik pár nap, 170000Ft előleg. Jó még mindig ott marad. Pár nap megint megpróbáltam. MOBIL S + 3Gb + 49PUS7603/12 = 49900Ft előleg. Na mondom így mindjárt jobb, meg is rendeltem.
Szóval teljesen hektikus a dolog. Mintha valami véletlenszám generátor állapítaná meg előleget. -
kalanchoe
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #115405 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy minden minőségben korlátlan a zenehallgatás, vagy sem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #115214 üzenetére
Akkor, ha látják, hogy a neveden van, kérd, hogy vegyenek fel panaszt, amiben kéred a visszautalást TELEFONON.
Ilyen miatt nem kell személyesen bemenni -
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #115212 üzenetére
Ha változott a tulajdonos személye, szerintem törvényi szabályozás miatt 30 nap átfutás van, hogy a régi tulaj jelentkezhessen.
Ha nem jelentkezik, akkor változik meg hivatalosan is. Pont az olyan esetek elkerülése a cél, ha elhagytad a kártyát, illetéktelen ne tudja a pénzt visszaigényelni róla.
Továbbá, ha feltöltötted, akkor nem tudod visszakérni az összeget, csak ha lejár a kártya, azaz 2500 és afeletti feltöltés esetén 1 év és 3 hónap türelmi idő után.
-
tibor23
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #115018 üzenetére
A Domino kártya 1 éves érvényessége járt le, az adategyeztetés megvolt. Mint írtam, csak a bennmaradt összeg miatt akarom feltölteni.
A 1777-et hívva hogyan jutok el kezelőhöz? -
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #115018 üzenetére
Itt is? Pár napja egyanezt játszották a voda topicban. Van 90 nap lépni amíg havonta küldik sms, nem értem miért az utolsó utáni pillanatban kell kapkodni. 🤷
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged