-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csako #101027 üzenetére
Jé, tényleg, most már nekem is új szöveg van: ha elég az egyenleg, megújítják. Hm...
Ps: Azért a "meg kell újítani"-t nehéz másképp értelmezni, mint h az ügyfélnek kell ezt megtennie. Úh nem rémhírt kell kiáltani, hanem bevallani, h a tré megint bénázott, még ha közben át is írta a szöveget, és most már ügyfélbarátibb lehetőségeket is felvet a tájékoztatás, másrészt miféle tájékoztatás ez??? Tré, de nagyon. Smibe nem telt volna nekik egy mondatban épeszűen megfogalmazni, h mit kell majd csinálni. Kivéve persze, ha megint balfaszkodnak, és még maguk sem tudják, h mit is akarnak, csak h a mostot mielőbb kivenni az emberek kezéből...
Egyébként sztem alapvetően balfasz húzás, mert emiatt sokan el fognak hordozni, pláne ha megjön végre a DIGI.
-
bucihost
senior tag
válasz
csako #100864 üzenetére
nem felajánlotta, hanem követelte. De mivel az aktuális hónapra szóló számlám ki volt fizetve, és ami most elkészült azon nem volt túlforgalmazás, és már a következő havit kérte be (elő fizetés). Így rákérdeztem, hogy mivel nem lesz következő hónap mire fel fizessek ki egy újabb hónapot? Ő meg csak nézett rám bután, azt se tudta miről van szó....
-
air
nagyúr
Amit félkövérrel szedtél, abban nem szerepel az "akciómentes" kifejezés.
Szerintem maradjunk a fogalmak jelentésénél. A vásárláskori kiskereskedelmi ár az nem az akciómentes ár, hanem amit fizetni kell a termékért.
De a fórumtárs majd bemegy, és meglátjuk, hogy mit mondanak neki. -
Már majdnem hívtam a 1430-at. Ugyanis a domino net díjcsomagoknál 30/10-et ír. De a domino maratonnál akár 300Mbit-et. Akkor ne hívjam őket? Felesleges? Mert ez akkor egy becsapás. Igaz a dominosoknak nemrég van egyáltalán 4g.
Hozzáteszem, hogy mivel általános használatra kell, ezért aztán hogy most 100mbiten jönnek az adatok vagy 30-on, nem különösebben oszt vagy szoroz, csak jó lett volna látni egy komolyabb sebességet, de már a lefedettség miatt érdemes volt megújítani a simkártyát. Talán a közeljövőben változtatnak ezen is és lesz gyorsabb sebesség is.
-
Hitman
aktív tag
Engem ma egy üfsz csóka lerázott azzal, hogy amikor vásárolva lett a szám akkor lehetett nyilatkozni, ha átmegyek havidíjasba talán nyilatkozhatok. Eszem megáll, hogy évente vegzálnak a "ki használja ezt a számot, mert terrorizmus van" és egy ilyen sz*rt nem lehet megoldani hasonló mennyiségű kattintásból...
Majd 1414-en Én is megkérdezem, bár domino jelszót már tuti nem tudom... (Köszi a tippet!)2 dolgot tudok elképzelni:1. nem tudta hol kell beállítani, 2. kajás volt és nem érdekelte a problémám.
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ.
Nem értem, hogy miért kellett eltüntetniük.
Nem ez lenne az internetes felületnek és az elektronikus számlázásnak a lényege, hogy el lehessen érni minden szükséges dolgot neten keresztül is?
Persze értem én, hogy megszűnt a szerződésem, de ettől ezeket a számlákat ugyanúgy el kellene érnem továbbra is ha esetleg vmiért szükségem lenne rájuk.
Na mind1... írtam nekik, hogy küldjenek el e-mailben minden doksit a megszüntetett előfizetésemmel kapcsolatban. -
Hegyirabló
veterán
Pontosan erre gondolok!
Csak mi van akkor, ha ezt átírásnál találják ki: "Ja, elnézést, igaz, hogy maga kifizetett 260 ezret a telefonért, de kérünk még 160-at, mert nálunk annyi volt a listaára, amikor vette, és most tulajdonképpen idő előtt tetszik felmondani a szerződést az elhalálozás miatt!"?
-
Hegyirabló
veterán
Nem érted. Szerintük a telefon ára akkor amikor vettem 421 forint volt. Ők adták 261 ezerért, le is írták nekem levélben, hogy ők milyen jó fejek voltak, mert adtak nekem 160 ezer forint kedvezményt a készülékre.
A valóság viszont azt mutatja, hogy a telefon bárhol megkapható volt 250-260 ezer forintos áron. Tehát ha bárhol kapható volt a telefon 250-260 ezer forintért, akkor adtak nekem 160 ezer forint kedvezményt? Az utánad író megértette.
-
-
r0by
addikt
&(#88575) dptrsk:
Kijelentkeztem, aztán újra be, de még mindig ez fogad a főoldalon:
Szétnéztem már hatszor az egész appban, de nem találom sehol.
Persze a telekom.hu-ra belépve látom, de egyszerűbb lenne az élet, ha az app-ban is látnám.
Két hetes a sim, az esetleg nem lehet az oka? Úgy értem, hogy még az alap 1GB-ot használom, ami a simmel jött. -
robertone2
tag
Köszi!
Ez teljesen elkerülte a figyelmemet, mivel elég kacifántosan fogalmazták meg (biztos nem véletlen), azt hittem amikor olvastam az első pontot, hogy előbb elő kell fizetnem valami roaming adatdíjcsomagra (pl. a méregdrága Travel & Surf és ezt csak arra használhatom, hogy azt kordában tartsam, ezért nem is olvastam tovább elsőre csak amikor szóltál.
Ha jól értem ez a domino egyenlegemből vásárol adatot ezen az áron, nem pedig a marathon adatomból von le plusz roaming díj számlázása mellett, az egész világon használható és még nagyobb adatmennyiségnél is jóval kedvezőbb árú mint a Travel & Surf eu
fel sem teszem magamban a kérdést, hogy akkor azt minek írják oda és kinek éri meg választani.De még most is kétségeim vannak, hogy jól értem-e, mert a másik lehetőséghez képest annyival kedvezőbbnek tűnik, majdhogynem olyan hatást kelt mintha a Telekom ezúttal egy elfogadható megoldásra hasonlító koncepciót dolgozott volna ki.
Csak azért nem tapsikolok nekik mert az igazán elfogadható az lenne ha használhatnám a pénzért vásárolt marathon adatomat az euban.Hálás köszönet a felvilágosításért!
-
EmberXY
veterán
Nem úsztam meg, be kellett lépni, volt valami régi jelszó, de nem emlékeztem rá, csináltam egy újat...
Azért akartam elkerülni, mert egyszerűen gyűlölök mindenféle ügyfélszolgálatot, és hogy minden apróságért fél órát el kell tökölni, mire megtalálom, hogy mit akarok, vagy végighallgatom az automata szöveget.
Azt nem vitatom, hogy sokkal egyszerűbb, ha minden egy helyen van, de én az a fajta vagyok, hogy ha valami működik, azzal bőven megelégszem, nem érdekel semmi más infó, csak olyankor mérgelődök, ha valami változik.
Olyan sokat nem használom a telefont, hogy ennyit kelljen utána járkálni, ezért is maradtam feltöltőkártyás, egyedül a mobilnet az, amire sűrűbben szükségem van, de most ezzel a maratonnal kicsit megkavarodtam.
A lényeg, hogy a felhasználható keret még 1,47 giga az 1 gigából, ha matematikailag nem is áll össze, de azt hámozom ki belőle, hogy az előző 1 gigát is nyilvántartja valahol... -
Aha, ertem. A like is ilyen, aki nem telekomos az rarakodik pluszban, igy szokott a gyakorlatban kb 4600-5200Ft kozotti szamlam lenni. Egy ezrest tuti sporolnek havonta. Nem hivok tul sok halozaton kivulit, a domino kartya ingyen hivasa a legfontosabb. Megyek kerek uj plecsnit a diakomra, aztan irany csomagot valtani
Koszontem az infot!
-
tsteve
senior tag
jogos...vszinűleg te értelmezted jobban a Telekomos bikkfanyelvet...
Díjcsomagban foglalt leforgalmazhatóság (leforgalmazható belföldi alapdíjas, Telekom mobil előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre valamint hangposta lehallgatására belföldön, valamint EU roaming helyzetben.)
ez alapján tehát használható a 2984 Ft-os keretösszeg -úgy tűnik- eu-ban, de csak Magyar Telekom mobil irányba...a hálózaton kívüli, 29 Ft-os percdíjjal...mea culpa...minden más hívás is 29 Ft EU irányba, de nem a keretösszeg terhére megy, hanem külön hozzáadódik a számlához...
-
Igen, köszönöm! Közben utánaolvastam a Telekom honlapon, és meg is csináltam. Megpróbáltam belépni a telefonszámommal és azzal a jelszóval amit "ezer éve" adtam meg a telefonos ügyfélszolgálaton, de nem fogadta el. Aztán kértem emlékeztetőt, kaptam egy kódot, amivel tudtam beállítani új jelszót, és már láttam is az adategyenlegem. Már csak egy dolog van hátra, állítólag kapok majd pár órán belül valami megerősítő SMS-t, addig csak korlátozottan elérhető a fiókom, pl. személyes adatok nem látszanak. Remélem ez az SMS majd hajnali 3-kor jön.
OK tudom, le lehet némítani a telefont, de én itthon sosem szoktam.
Köszi még egyszer mindenkinek!
-
-
-
törölt tag
Köszi, írtam nekik én is.
Nálam viszont ez a belépés dolog sehogy nem működik.
Telekom appal letöltve, mobilnet bekapcs, úgy beenged, látom mennyi van a kártyámon, és mennyi használható a netből még. De online sose tudtam belépni, mindig egy olyan jelszót kér, amiről fogalmam nincs. Ügyfélszolgálat cseszegetve lett párszor emiatt, de csak személyesen tudnám elintézni, arra viszont nincs időm a melóm miatt. -
denis.p
tag
Köszönöm
(#8 5740) Bferibörs Neked is köszönömSikerült a kód és a mobilapp-al a belépés is, dee..... sem Ft egyenleget
, sem adategyenleget nem mutatja, pedig tudtam róla hívást indítani, sőt még netezni is tudtam.
A SIM kártya csere (Dominó Fix) 1.990 Ft-ba került, de nem mondták, hogy van rajta lebeszélhetőség, meg mobilnet. Ezek szerint van rajta mindkettő, de akkor miért nem mutatja az egyenleget? Ez hogy a fenébe lehetséges? Más új Dominó Fix SIM kártya esetén sem látszik az egyenleg -
denis.p
tag
Nem volt regisztrációm az online felülethez havi előfizetéses időszakban. Csak most regisztráltam.
A *111# nem találok olyan opciót, amely a jelszóra vonatkozna. Hol milyen számok bepötyögésével lehet elérni?A mobiladat egyenleget le lehet kérdezni valamilyen ussd kóddal, mint pl. a rendelkezésre álló egyenleget a *102#-vel?
-
sumsang
aktív tag
Köszi
Tehát a 990 Ft-os online SIM tartalmaz 1 GB netet + 80 perc beszélgetési időt + 5 sms-t 366 nap ,ill.
a SIM érvényességéig? Csak azért mert elég hülyén van megfogalmazva itt a mobil internet, hogy én választhatok. De azt már nem írja, hogy a 990 Ft-os kártya terhére, v azon felül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest