- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bucihost #100863 üzenetére
Ott ki kellett volna fizetned, ha már felajánlotta, bár pontosan én sem értem mit szeretett volna, de lehet pont ezt a 20-21 napot. Mindenesetre most így utólag hívhatod őket, hogy küldjék ki vagy hogy adjanak neked egy bankszámlaszámot, ahova utalhatod, önállóan nem küldenek semmit, tapasztalatom szerint.
-
-
Robi_73
őstag
válasz
bucihost #100335 üzenetére
Nem lehetetlen, de nem is egyszerű! Két évvel ezelőtt egy P8 Lite-ot és 4500 Ft (1500 és 3x1000 Ft) havidíj kedvezményt sikerült kialkudnom. Akkor is flottára akartam váltani, de a kapott kedvezmények és havi minimális 2000 Ft-nyi különbség miatt maradtam. Most elég vicces ajánlatot adtak, és az ügyintéző is felkészületlen volt...
Én most a flottán és a dominón gondolkodom. Nagy valószínűséggel flotta lesz a befutó, mert 3200 Ft-ért kapok 175 percet (flottán belül 0 Ft), 1,5 GB netet és 10 Ft-os percdíjakat. A szám az enyém marad és a szolgáltatóval én intézek mindent és nekik is fizetek. Az egyik előfizetésre lesz 10GB net és korlátlan adat, így a 4db előfizetés 13.560 Ft-ba fog kerülni. Ha a mostani árhoz viszonyítom, akkor még 350 percet, az ő ajánlatukhoz viszonyítva pedig 724 percet beszélhetünk még azonos költséggel. Ami mellet labdába sem rúghat a Mobil S 80 perce és az 1GB adata a 3090 Ft-os árral, még a 20%-os kedvezménnyel se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest