-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Én pénteken váltottam Dominóról Next S ATK-ra, és nekem is 5490 van rajta, meg a 3000 Ft/hó kedvezmény. De ez az ÁSZF standard díjszabási ár. A számládon fogod megkapni még az 1500 Ft/hó akciós ATK csomagkedvezményt 2 évig, illetve még az 1000 Ft kedvezményt a Dominóról váltás miatt 1 évig, azaz igen 2.990 Ft lesz a végén a havidíj, nekem ezt mondták az üzletben is, meg a 1430-nál is, mikor én is rákérdeztem erre, mert a papírokon nekem sem volt rajta.
-
Teko001
őstag
Vagy itt lekérdezheti, hogy melyik szolgáltatónál van jelenleg a száma.
-
-
-
Soulfly842
addikt
Szia glaci!
Nem klasszikus értelemben vett átírás történik a dominó kártyák esetében, hanem csak felhasználóként történő rögzítés (Ez ugyanúgy teljes jogkört ad a későbbi ügyintézéshez).
Az, hogy időközben rögzítettek egy felhasználót az nem módosít az alapelven. Csak az a feltétel, hogy több mint három hónapja legyen élő a dominós Sim kártya.
(#70764) bodrik11
Ettől egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás nincs.
(Max ha külföldön veszel egy kinti eszközt/mobilnetet, vagy ha van független eszközöd (Mobil: WiFi hotspot mód, hálózatfüggetlen stick/zseb WiFi))
-
Headless
őstag
Köszi az értelmes hsz-t
Kali: neked meg a választ, lehet inkább két sim kártyával kéne játszani, egy a nethez, egy a sima hanghíváshoz. majd ezt még meggondolom. Bár nem tudom, ha már ennyire belenyúlnék a szolgáltatásokba, akkor már lehet jobban körül kéne nézni, az egyéb konkurenseknél. Inkább papiron lévő szolgáltatás kellett volna, ugyanis nem is szeretném minden hónapban bekapcsolni, hanem csak nyáron, és nem szeretnék bemenni ezért a szolgáltatóhoz, hanem csak hívással/sms-el aktiválható kellett volna, de akkor ilyen nincs.
-
törölt tag
Rendesen meg is lepődtem volna, ha nem a Telekom lesz az első VoLT-e
Még Westel korból maradt rájuk, hogy általában ők aktiválják a legújabb technológiákat a hálózaton (pl. 3g, mms, 4g, lte+), csak sajna néha alábbhagy a lendület és a fél országban elfelejtik megcsinálni, mint pl a 3gt... -
Gabesz87
veterán
Kimenő kiszolgáló beállításokat így is úgy is kéri. Felhasználónév, jelszó, SMTP kiszolgáló, Biztonság típusa, Kiszolgáló port. A bejövőnél beállítottam, amiket írtál. Szóval akkor a kimenőnél lehet a T-Mobile, vagy a Gmail-é is? Melyiket, ill. miket írjak be akkor? Gmail esetében mondjuk?
-
törölt tag
Az előtted kali által írt my telekom-os megoldás nem jött össze sajnos.
Viszont ma bent voltam. Jó 'sim tartót' találtam meg. Jó puk kódot adtam meg. És utána 2x ugyan azt a pin-t, szóval ők sem értették hogy hogy jött össze ez a dolog, + lecsesztek, hogy nem gyári szoft. van a telefonon, de 500 Ft-ért problem solved -
-
dptrsk
Topikgazda
Nem véletlen e-pack a neve.
Az e-pack lényege, hogy a szolgáltató megspórolja a postai díjakat (levél&csekk).
Mivel te ragaszkodsz a postai levélhez a telekom ragaszkodik a postai díj felszámításához.
Ha lenne külön e-pay és e-invoice akkor nyilván megkapnád azt ami rád érvényesül.A webshopot elnézve csoda, hogy az e-pack rendszer megy, lehet a 2 e-kedvezményt nem merték bevállalni/nem érdekük.
-
aki elektronikusan kéri a számlát, annak nem lehet akadály a fizetés tekintetében az, hogy a my telekom nem működik, átutalással akkor is tudja intézni, mert a letölthető számla minden szükséges információt tartalmaz, de ha az nincs meg, e-mail útján akkor is küldenek értesítést a számla kiállításáról, amiben a számla összege, száma...stb. olvasható, de ha még ez sem lenne meg, akkor is lekérhető telefonos ügyintéző útján.
nem a csekkesek vannak büntetve, hanem az elektronikusok kapnak kedvezményt.
még a mai nagy fejlesztési problémák közepette is sikerült letöltenem a számlát - valakinek befizetni is, de az nekem még ráér -, szóval annyira nagy gáz nincs, bár attól a probléma még probléma. -
tylerddd
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
Elég zavaros a leirás, de szerintem mehet.
[I"]ha az aktív arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező előfizetőnek van egy meglévő előfizetése
ugyanazon a folyószámlán, lehetősége van azt Aranytárskártya díjcsomagra módosítani. Ezek feltétele:
- Az arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező előfizetés és az Aranytárskártya csomag
előfizetőjének és számlafizetőjének azonosnak kell lennie
...
Az igénybevett „Aranytárskártya‖ díjcsomagra vonatkozó jogosultság elvész abban az esetben, ha:
az ―Aranytárskártyás‖ előfizetés tekintetében Számlafizető módosításra kerül sor
...
"A számlafizető átírása 4500 forint elvileg.
(nem is tudtam, hogy az elő/számlafizető átírást csökkentették 6500ról 4500ra) -
vwpolopg
őstag
Ez már nem működik sajna, emlékszem régen így volt, de már sajnos nem...
(#65248) SNor: Ez viszont tetszik... ez alapján akkor tisztán játszik, hogy megveszem a telefont a webshopban move xs díjcsomagban és 30 nap után az előfizut átváltom társkártya net & roll xs-re. Nem fogok ottragadni 2 évre a moveban a ws esetleges hülyesége miatt?
-
szia,
pedig ha a leírást megnézed, akkor ott láthatod, hogy mozaik xs díjcsomaghoz nem igényelhető; link
- Like S
- Move XS,S,M, M Aranytárskártya
- Next S, M, L, XL, XL Aranytárskártya, L Társkártya, XL Társkártya
- Music XS, S, M
- Ikon 200/400/600, Ikon 200/400/600 LTE
- Mozaik L, XL, XXL
- MédiaMánia M, L, XLa fentiek szerint az sem igaz persze, hogy csak a move díjcsomagokhoz kérhető.
-
St3ven
addikt
Ezért kezelek fenntartással mindent, amit az eredeti elképzeléseimen kívül hoz szóba az ügyintéző, amíg magam utána nem nézek az ÁSZF-ben és a Díjszabásban.
Emiatt jobb is ezeket telefonon a gép előtt ülve intézni, mert akkor ott van megnyitva az ÁSZF és a Díjszabás, crtl+F, aztán realtime lehet tisztázni a dolgokat, vagy szükség esetén felvilágosítani az ügyfélszolgálatot.
Talán egy próbát megér a 1430-on az ügy, hogy rakjanak vissza az eredeti csomagba, de ne lepődj meg, ha nem tudod keresztülvinni.
-
Soulfly842
addikt
Szia!
Ne haragudj, elég minimalistán fórumoztam mostanában. Sok dolog elvitte az időmet.
Annyi a lényeg, hogy eddig egy virtuális egy éves 'jelölő' került csak rá, de ez a készülékvásárlás lehetőségét nem befolyásolhatta.
Ez azért is van így, mivel egy adott aranykártyás szerződésen ennyi időre köti le az egyedi tartozék tartozékvásárlásos kedvezményt.
Eddig ez a virtuális kötbér mindig 0 Ft. volt.
Most viszont a Vivicitta tartozékok miatt - egyedi kedvezménnyel jelentősen piaci ár alatt történt az értékesítés - a kedvezmény mértékét kötbér formájában feltüntették (ez engem is meglepett utólag).
Ez az előfizetésedet semmiben sem befolyásolja. Bármilyenre válthatod, készüléket is vehetsz rá, csak ha ez alatt az egy év alatt megakarnád szüntetni, akkor vissza kellene fizetni a tartozékkedvezmény összegét.
-
Trane
csendes tag
Nem tudom, most május 1.-én kerültem bele akaratom ellenére. De idézet a teljes díjszabásból:
"Amennyiben az egyes díjcsomagok használatát az előfizető 2013. november 1. előtt megkezdte, akkor a VoiP szolgáltatás a Like 50, Eco Surf, Fun aranytárkártya, Fun Dupla és a next S díjcsomagokat kivéve minden esetben igénybe vehető."
-
punky10
addikt
Nem, 1-et.A másikat a munkatársam vette.Én be voltam jelentkezve a fiókommal, megrendeltem, majd a haverommal is rendeltünk egyet úgy, hogy ő nem lépett be, csak a végén adta meg az adatokat.Miután így is elfogadta a rendszer a rendelést, akkor írtam be ide.
De úgy látszik már soknak késő volt... -
Ateszpapa
addikt
Nekem 2 arany előfizum van, mindkettő az én nevemen.
Egyiket a párom, másikat én használom.
Az enyimén van még 2 hó teló részlet arra nem tudta adni, így adta a pároméra amin mozaik xs volt ráadásúl 4 ezer valamennyit havi dijjat írt. (ezt valóban nem értettem)
Most, hogy emelik ezért leváltottam move xs-re gond nélkül. ami havi 2 ezer.Nekem februárig amúgy is hűséges az a kari, de így most májusig. (nem probléma amúgy sem, mert maradunk)
De gonolom a részlet miatt papírforma lehet, hogy ne mondd fel az előfizut amíg a részlet tart.
Nem hinném, hogy direkt átvert volna. -
Ateszpapa
addikt
Én csütörtökön vettem egy gear s-t. Addigra vége lett az akciónak de mondtam h szeretném megvenni webshopos áron részletre mert azért a 125 ezret nekem nem ér mint a boltbani ára. Erre elment és amikor visszajött mondta h kapok 30 ezer ft kedvezményt üzletvezetői jóváhagyással. Így nem volt kezdő részletem ( 15 ezer) és a következő telefonon számlán még jóváírnak 15 ezret. Kíváncsi leszek rá, mert arról nem kaptam papírt. A számla is csak a 15 ezres ottani kedvezmény van rajta. Es1 év hűség lett az előfizetésemen amikor erről nem volt szó.
Lehet a részlet miatt van hűség.
-
dptrsk
Topikgazda
-
glaci
őstag
Esetleg azt tudom elképzelni még, hogy jönnek teljesen új csomagok.
Amikor a Move csomagok jöttek, elötte nem sokkal emelték a Mozaik csomagok árait. (Remélem jól emlékszem. Bár ez lehetett véletlen is ...)Mindenesetre ez az emelés a várakozásokkal és a piaci igényekkel is pont szembemegy:
A percdíjaknak épp csökkenni kellene, már a végződtetési díjak csökkenése miatt is és a NET -nek is egyre kevessebbért egyre többnek kellene lennie!
A fene sem érti ezeket ... -
nagyjából kiszámítható, csak több tényező függvénye, nem mindegy például, hogy új előfizetésről van szó egy már meglévő részlefizetéses konstrukció mellé, vagy netán régi arany/platina kiemeltségű előfizetések hűségének a meghosszabbításával fut párhuzamosan több részlet, mert utóbbi esetben akár a három sem annyira nehéz kivitelezésű.
Lacko84; itt láthatod a díjcsomagokat; link
ahol speciális elvárások vannak, mint például a társkártya, vagy a diákoknak, egyetemistáknak szólók, azokat aszerint kell kezelni.
a részletes leírásokat és feltételeket itt találod; link -
-
Teko001
őstag
Eredetileg erről volt szó:
"A megállapodás értelmében a közösen kialakított kiépítési terv alapján - Budapest kivételével - a Telenor a Dunántúlon, a Telekom az ország fennmaradó részén fokozatosan építi ki és üzemelteti a 800 MHz-es 4G hálózatot, így 2015 végéig 800-800, vagyis összesen 1600 bázisállomást telepítenek, illetve működtetnek. A megállapodás részeként a szolgáltatók a 800 MHz-es sávban használt frekvenciablokkjaikat a másik szolgáltató által lefedett országrészben a másik szolgáltató részére bérbe adják."
-
Thome
veterán
Írtam ügyfélszolgálatnak mert annyira nem SOS, de azért érdekes hogy nem generálódik adatforgalom, szóval valami bug lehet a rendszerben.
Egyébként ezelőtt Mozaik XS csomagom volt amiben ugyanígy lassítás volt, s azért használgatni lehetett, ez viszont full off szóval biztos error van.
-
punky10
addikt
Még mielőtt durcás lennék:az állításom hibás, nem én, ugye ?
De igazad van, valóban nem a fordulónappal számolnak tört hónapot...
Az imént leirt esetben így még az is előfordulhat, hogy az előző részszámlát arra az időszakra számlázzák ki, mikor le van csökkentve az adatforgalom 128 kb/s-re...Csak hogy ne legyen egyszerű... -
Lacko84
aktív tag
Mert csak úgy válthatok át az 5490ft next s -re ha az is arany szintű! Nekem is elmagyarázta, bár sok mindent én se értek de minden jól kivan találva...
pontosan ez miatt nem válthattam díjcsomagot mert egy év után se volt aranyszintű...
A mozaik xs kártyám már évek óta arany szintű
A fun társkártyám is arany szintű
Már csak a fun s nem arany szintű pedig már rég annak kellene lennie, ezt próbálja a ügyintéző elintézni...mivel a fun 3 hónap múlva lejár azt vissza adom. Ezért amire még egy évig hűség van rá azt próbálnánk és akkor tudnék váltani...De ha nem sikerül neki akkor nem tudom hogy lehet megoldani. Persze tudom kérhetném simán is a nextet 8-10 ezerért de ha van rá lehetőség inkább 5490-ez fizessek már havonta a társ kártyát meg az asszony használná úgy is. -
-
-
Soulfly842
addikt
Virtuális szolgáltatónak hívják szép szakzsargon szerint.
A Telekom mobil hálózatot használják, de az ügyfélszolgálati folyamatok és minden más a Telekomtól függetlenül történik.
(#56308) St3ven
"Ha blue mobile-os előfizető vagy, a Telekommal kötsz szerződést."
Ez így nagyon nagy badarság.. még ha az önkiszolgáló felületek technikai kivitelezésében kaphattak is segítséget (bár ez csak találgatás lenne részemről is) a telekomtól ez teljesen függetlenül működik.
Szeretnék köszönetet mondani minden itteni fórumozónak. Kimondva-kimondatlanul, de sokszor - a sok ismétlődő kérdésen túl - sok egyedi problémával, felmerülő kérdéssel, illetve probléma megoldással szembesültem itt. A személyes ügyfélszolgálati folyamatokon túli folyamatokból relatíve kevés van -mivel a személyes ügyfélszolgálaton, mint végső végponton minden egyedi helyzet kezelésében magasan kvalifikáltnak kellene/kell lennie a kollégáknak - de sok háttérben zajló folyamatról, ügymenetről, illetve az ügyfélszempontból tetten érhető nyomon-követhetőségről itt is elég sokat tanultam.
Ennek is tudható be, hogy a 2014-es évet - kb. 400 személyes ügyfélszolgálaton dolgozó T-Pontos kollégám közül - a top 9-ben zártam (ennek köszönhetően egy egyedi 'élményút' vár rám - Erről ennyit és nem többet!
)
Imígyen: szeretnék köszönetet mondani az itteni fórumozóknak *virtuális 'pacsit' adva sokaknak*.
-
laabom
tag
Hivatalos helyről mivel az elöbb be tudtam regelni a samsung oldalán a termékregisztrációba. De lehet holnap felhívom az ügyfélszolgálatot mit tud ebben segíteni. Mindegy mert senkinek nem adnak már papíron számlát szóval mindenképp le kell tölteni. Amúgy meg egy felajánlás volt egy rendezvényen. Nyertem más elektronikai cuccot is azokban van garijegy meg stb. Csak ez a nagy T-mobile újdonsága hogy nem adunk számlát inkább töltsd le...
-
BéHGT
senior tag
Másik böngésző be sem tölti az oldalt...
Viszont ez a chat-es ügyfélszolgálat komoly... Írtam neki, hogy inkább élőben venném meg a kinézett készüléket, mert rosszakat olvastam a webshopról, erre jött a válasz:
"sajnos az a tepasztalat, hogy a netes forumokon a negatív tapasztalatokat osztják meg az emberek, a pozitív visszajelzést az elégedett ügyfelek nem szokták jelezni. Az oldal azért jelzett hibát Önnek, mert nem lehet sajnos személyes átvétellel megrendelni a telefont, de ha biztonságosabbnak érzi üzletben átvenni a készüléket, akkor kérheti azt is, hogy a futár az üzletbe szállítsa ki a készüléket, így kollegáimmal azonnal megoszthatja, ha esetleg valami nem felel meg Önnek a készülékben." -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest