Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Még benéztem ide.
Szép napokat Mindenkinek!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Szuperül működik a Honor Play 2019. áprilisa óta, azonban néhány alkalmazás már nem fogadja el az Android 9-et, hanem frissebb rendszert követel.Ti még használjátok elsődleges telefonként?
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
Black_Raven
veterán
Szia! A Honor Play a maga idejében nagyon jó kis teló volt, bár most is látom gond nélkül műxik. Szóval a Honor 50 szintén egy szuper teló. Nagyon szép, tiszta üveg(elől-hátul)6.6"inch fullHD Dinamic amoled 120hz, dual 5g,wifi 6, BT 5.2, 108 mpx főkamera, Snapdragon 778, 6+2gb Ram, 128gb tárhely, 66W gyorstöltés 4300 MaH akksi. Android 12, de frissül 13-ra Q1-ben. Szuper gyors, nem akad, nem fagy, fluid. Menü és minden mint régen. Sokkal jobb stabilabb mint pl. a OnePlus 8T-t mint ami előtte volt, semmi mókolás, egyszerűen kifogástalan. Nagyon szeretem és örülök hogy újra Honort használok.
-
Szaki2
tag
válasz
Black_Raven #2795 üzenetére
Gratula!
Na és milyen az új teló? Mennyiben jobb, mint a Play? -
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #2795 üzenetére
Gratulálok!
Jómagam még a fiatalos Honor Play-t használom mindennap.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Búék mindenkinek! Újra Honorom van, és nagyon bejön.
Minden Huawei kiegészitővel teljes az összhang, a neve pedig: Honor 50
-
gabor_01
senior tag
Nálunk is tartalék szerepe van. Viszont még tökéletes.
Sajnálnám is eladni, pedig már többféle tartalékunk is van. -
Szaki2
tag
Boldog karácsonyt! Ha nem kapok cégest, meg egy kicsit jobb a.kamerája,.nem adom az asszonynak,.de.ő máig nagyoj elégedett vele, és szereti. Egy MI note10 lite-ot használok, párszor leesett flip tokban, a napokban cseréltem a tokját, tiszta törött a.hátlapja. ugyaneggyitől a honornak csak pár festéklepattanás lett az oldalán. Masszív kis keszülék az honor play.
-
laszlofme
csendes tag
válasz
Dhampir #2790 üzenetére
Boldog Karácsonyt neked is.
Én még néha benézek ide. De sajnos látom nem nagyon van itt már aktivitás.
Hiába nem mai telefon. 4 éve használom én is. Tökéletesen működik a mai napig.
De erőforrás szempontjából kezd kevés lenni sajnos. Gondolkozom a cserén, de nehéz dönteni, hogy melyik márkát válasszam. Meg persze az árak is elvannak szállva. -
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
Szaki2
tag
Hál Istennek minden oké a telóval. Asszonyt meg nem zavarja a frissítgetés hiánya és sztm teljesen igaza is van. Minek foglalkozni vele, ha minden működik szépen.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Amennyiben érintene valakit, bezárt a budapesti József körúti Huawei üzlet és szerviz (Huawei Customer Service Center, 1085 Budapest, József krt. 17.). A budaörsi Telemaxnál történő javítás működik továbbra is.
-
Szaki2
tag
Nekem is megvan és szépen működik. Az asszony használja. Nagyon jó kis kütyü, megbízhatóan szépen működik. Szereti ő is.
-
Dhampir
félisten
Mi újság "Honorok", vagytok még?
Egyelőre még működik a kis ketyere a maradi Android 9 futtatásával.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #2776 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #2776 üzenetére
IPS az is?
Jó az avatarod.
-
Black_Raven
veterán
Azt tudtátok hogy a Honor Play kijelzője, ugyanúgy néz ki mint az Iphone 13? Az "új"kissebb noccsal.
-
Dhampir
félisten
Frissült a HMS Core.
(#2774) scyllarus
Köszi az információt.
-
scyllarus
veterán
Október elején kezdődik a bétateszt:
[link] -
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
Azokhoz a kedves felhasználókhoz, akik már megkapták a frissítést:
A főképernyőről balra legyezve eddig hírek jelentek meg, az most eltűnt és az Assistant TODAY üdvözöl.
Vissza lehet tenni a korábbi hírek alkalmazást (nem tudom, hogy pontosan mi volt a neve)?
Az Assistant TODAY elég sok jogosultságot kér, többek között a Névjegyzék elérését is. Erről mi a véleményetek?
-
Dhampir
félisten
Nemrégiben végre megérkezett a várva várt frissítés.
-
Zοltta
senior tag
Ahogy olvastam a Play is kap Harmonyt [link] ez egy Honor Play club facebook csoport.
Valaki azt irta ,hogy csak a Kinai kap , de ki tuja.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #2761 üzenetére
Imádom!
Minden tökéletes. -
scyllarus
veterán
Ééééés: jött frissítés
2021 májusi a biztonsági patch, de elkezdte a saját cuccok agresszív telepítését (assistant, celia keyboard, petal search, -maps stb.) HOS előkészítésnek tűnik.
9.1.0.406 (C432E2R1P9) -
scyllarus
veterán
Ha minden jól megy, holnap jön a Xiaomi. A végső lökést a tegnapi, Honor 8A-ra jött júniusi biztonsági frissítés jelentette. Ilyen szinten lesz@rni egy modellt..
A Play megy cégesnek, ha kijön rá esetleg a HOS, akkor mindenképp kipróbálom. -
scyllarus
veterán
válasz
Dhampir #2750 üzenetére
Nem használom, mert kibírhatatlanul lassú. Csak lefrissítettem, mert olvastam, hogy kijött rá. A Honor 8A-t használom cégesnek, ami hozzá képest villámgyors.
Aztán majd a Play lesz a céges, ha a Redmit megveszem.
Csak újra és újra kiderül, mekkora hazugság és szemétség volt a Play elengedése a Honor részéről. -
scyllarus
veterán
A Samsung A20e- re tegnap raktam fel az Android 11-et, One UI 3.1-gyel, pedig ha van telefon, amire tökéletes jellemző a "hardveres elégtelenség", akkor ez az. Még a mindennapi használathoz is gyenge.
-
Dhampir
félisten
válasz
gabor_01 #2738 üzenetére
Másnak is Note 9 Pro-t segítettem venni, de korábban egy Honor 20-at is, ami szintén jó telefon, én is szívesen elfogadnám. :-)
A Xiaomi Note 9 Pro Infrával és FM-rádióval is megspékelt készülék, ami nem rossz.A Xiaomi 10T Pro talán akkor volt számomra a legcsábítóbb, amikor az egyik szolgáltató elektromos rollert is adott mellé. Sajnos annak az akciónak már vége van. :-(
A 10T Pro-ban barométer is található, van infra is, ellenben az FM-rádió hiányzik.Számomra az átlagostól jobb fotós képességek számítanának egy mobilnál, de a Play-el még így is elvagyok. :-)
A dokkolhatóság sem lenne rossz, de az a funkció a zászlóshajó Samsungoknál van elég klasszul megoldva (DeX), legalábbis úgy tűnik a visszajelzések alapján. -
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2727 üzenetére
Miért van ez így?
Érdemes lenne ezt megosztani a Nagy Honor topikban is, valamint a Huaweinél elektronikus levélben rákérdezni a miértjére.
-
scyllarus
veterán
A hét elején újra beüzemeltem a Honor 8A-t cégesnek (a Samsung már az őrületbe kergetett). Bekapcsoláskor megjött rá a január-februári biztonsági csomag, ma meg az áprilisi is. Mindez a Play gyártójának az olcsóbb, gyengébb modelljére. Ezután magyarázza meg nekem valaki, hogy nem kib@szásból maradtunk 2020 augusztusi patchen ...
Erre még már nem tudok mit mondani: -
scyllarus
veterán
Vajon jövőre megkapja a Harmony OS-t? A P10 megkapja, ami régebbi és gyengébb. A P20 is megkapja, aminek csontra ugyanez a hardvere, tehát portolni nem lenne nehéz.
Én addigra valószínűleg lecserélem, így kockázat nélkül feltenném, ha lenne rá mód. -
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2711 üzenetére
Bizony, legalább ennyire megbízható mobiltelefont talán nem is lenne könnyű találni.
(#2715) Zοltta
A Playben tapasztalatom szerint a hálózat megtartása is nagyszerű, fontos tulajdonság. Állítólag más gyártó drága zászlóshajói néha eldobálták a kapcsolatot olyan helyeken, ahol a Play még fenntartotta azt az adótornyokkal. Mindenképpen valami hasonlóan stabil hálózati üzemmódú mobil lenne megfelelő.
Jó lenne egy príma kis "fotós-mobil", de azok a minőségi alkatrészek miatt meglehetősen drágák, így hát legalább egy kicsit nagyobb tudású, technikailag frissebb, szolid kis szerkentyűt kellene majd keresni, ha egyszer elfárad a Play.
-
Szaki2
tag
A play egy szürke eminenciás. Teszi a dolgát, de azt nagyon jól. Ha vált az ember akkor veszi észre, hogy milyen jó is volt.
-
Zοltta
senior tag
Nagy elvárás fémkeret és gorilla 3 alap lenne...
Ha elég ,hogy csak a Google play és az Appgalery szokott csak frissítéseket hozni ,akkor nyugodtan vedd meg.
Én is gondolkodok a leváltásán... Nova 5T lenne a befutó , de nagyon nem akarok üveg hátlapú telefont, mert tudom ,hogy frusztrálna ,hogy betört vagy nem tört karcolódott vagy nem karcolódott...Az én Playem már lassan 2,5 éves egyszer sem tudtam megzökkenteni..
...
A tesóm , akinek profi fényképező gépe van... folyton kérdezi, hogy mivel csinálok jó képeket , mondom ,hogy telefonnal, hát ő azt nem hiszi , mivel minden eddig telóval készült képre azt hitte , hogy digitális fényképezővel készült. Ezért is szeretem még mindig...
Ez csak egy példa volt.
Ha az amit kinéztél nincs leharcolva akksilag és kinézetre , vedd meg. Én is meg venném
-
Szaki2
tag
Szerintem igen, főleg ennyiért. Szuper telefon, imádtam.
Pár hetem kaptam cégesnek Xiaomi Note 10 lite-ot, fényképezőn kívül minden másban rosszabb sztm. Van rajta android 11, de egy nagy kaki véleményem szerint. A play sokkal stabilabb, megbízhatóbb.
Xiaomi felfrissült azóta bebootoláskor vmi rendszerhibát ír, de szerencsére minden működik rajta. Gesztusvezérlés nincs a Xiaomin pedig nagyon megszoktam a playen. A playt a feleségemnek adtam, most ő élvezi ezt a remek kis telefont. -
scyllarus
veterán
Maga a telefon gyors, szuper még mindig. Csak az android 9-en túl 2020.augusztusi!!! a biztonsági csomag rajta, annyira elhanyagolják, hogy nincsenek rá szavak. A harmadennyibe kerülő, szintén Honor 8A-ra volt már januári is (mostanában nem néztem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 25
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest