Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Google Pixel topik
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
-
2806 - 2701
2806 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-06-12 12:38 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
6 év után az egyre kevésbé támogatott Android 9 miatt is elkövetkezett a váltás ideje.
A mindvégig hibátlanul működő Honor Play utódja a Honor Magic7 Pro lett.
Hát, ég és föld...

A Honor Magic7 Pro fórumán találkozunk még, ha arrafelé jártok.

Minden jót kívánok a még ide, és a már oda is benézőknek!

-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Még benéztem ide.
Szép napokat Mindenkinek!

-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Szuperül működik a Honor Play 2019. áprilisa óta, azonban néhány alkalmazás már nem fogadja el az Android 9-et, hanem frissebb rendszert követel.Ti még használjátok elsődleges telefonként?
-
Dhampir
félisten
-
Szaki2
tag
-
Dhampir
félisten
-
Szaki2
tag
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
Black_Raven
veterán
Szia! A Honor Play a maga idejében nagyon jó kis teló volt, bár most is látom gond nélkül műxik. Szóval a Honor 50 szintén egy szuper teló. Nagyon szép, tiszta üveg(elől-hátul)6.6"inch fullHD Dinamic amoled 120hz, dual 5g,wifi 6, BT 5.2, 108 mpx főkamera, Snapdragon 778, 6+2gb Ram, 128gb tárhely, 66W gyorstöltés 4300 MaH akksi. Android 12, de frissül 13-ra Q1-ben. Szuper gyors, nem akad, nem fagy, fluid. Menü és minden mint régen. Sokkal jobb stabilabb mint pl. a OnePlus 8T-t mint ami előtte volt, semmi mókolás, egyszerűen kifogástalan. Nagyon szeretem és örülök hogy újra Honort használok.

-
Szaki2
tag
Sziasztok! Búék mindenkinek! Újra Honorom van, és nagyon bejön.
Minden Huawei kiegészitővel teljes az összhang, a neve pedig: Honor 50
Gratula!
Na és milyen az új teló? Mennyiben jobb, mint a Play? -
Dhampir
félisten
Gratulálok!

Jómagam még a fiatalos Honor Play-t használom mindennap.

-
Black_Raven
veterán
-
gabor_01
őstag
Nálunk is tartalék szerepe van. Viszont még tökéletes.
Sajnálnám is eladni, pedig már többféle tartalékunk is van. -
Szaki2
tag
Boldog karácsonyt! Ha nem kapok cégest, meg egy kicsit jobb a.kamerája,.nem adom az asszonynak,.de.ő máig nagyoj elégedett vele, és szereti. Egy MI note10 lite-ot használok, párszor leesett flip tokban, a napokban cseréltem a tokját, tiszta törött a.hátlapja. ugyaneggyitől a honornak csak pár festéklepattanás lett az oldalán. Masszív kis keszülék az honor play.
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt neked is.
Én még néha benézek ide. De sajnos látom nem nagyon van itt már aktivitás.
Hiába nem mai telefon. 4 éve használom én is. Tökéletesen működik a mai napig.
De erőforrás szempontjából kezd kevés lenni sajnos. Gondolkozom a cserén, de nehéz dönteni, hogy melyik márkát válasszam. Meg persze az árak is elvannak szállva.Igen, hasonlóan látom.
-
laszlofme
csendes tag
Boldog Karácsonyt neked is.
Én még néha benézek ide. De sajnos látom nem nagyon van itt már aktivitás.
Hiába nem mai telefon. 4 éve használom én is. Tökéletesen működik a mai napig.
De erőforrás szempontjából kezd kevés lenni sajnos. Gondolkozom a cserén, de nehéz dönteni, hogy melyik márkát válasszam. Meg persze az árak is elvannak szállva. -
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
Szaki2
tag
-
Dhampir
félisten
-
Szaki2
tag
Hál Istennek minden oké a telóval. Asszonyt meg nem zavarja a frissítgetés hiánya és sztm teljesen igaza is van. Minek foglalkozni vele, ha minden működik szépen.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Amennyiben érintene valakit, bezárt a budapesti József körúti Huawei üzlet és szerviz (Huawei Customer Service Center, 1085 Budapest, József krt. 17.). A budaörsi Telemaxnál történő javítás működik továbbra is.
-
Dhampir
félisten
-
Szaki2
tag
Nekem is megvan és szépen működik. Az asszony használja. Nagyon jó kis kütyü, megbízhatóan szépen működik. Szereti ő is.
-
Dhampir
félisten
-
gabor_01
őstag
-
Dhampir
félisten
Mi újság "Honorok", vagytok még?

Egyelőre még működik a kis ketyere a maradi Android 9 futtatásával.

-
Zοltta
senior tag
Azt tudtátok hogy a Honor Play kijelzője, ugyanúgy néz ki mint az Iphone 13? Az "új"kissebb noccsal.

-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
Azt tudtátok hogy a Honor Play kijelzője, ugyanúgy néz ki mint az Iphone 13? Az "új"kissebb noccsal.

IPS az is?
Jó az avatarod.

-
Black_Raven
veterán

-
Dhampir
félisten
Frissült a HMS Core.
(#2774) scyllarus
Köszi az információt.

-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen a leírást!

Sikerült visszaállítanom.
Nem szoktam nagyon átállítani a telefont, néhány utólag telepített alkalmazáson kívül csak a háttérképet és a billentyűzetet cseréltem le másikra, ha jól emlékszem.
(#2771) Zοltta
Köszönöm a választ!

-
scyllarus
veterán
Azokhoz a kedves felhasználókhoz, akik már megkapták a frissítést:
A főképernyőről balra legyezve eddig hírek jelentek meg, az most eltűnt és az Assistant TODAY üdvözöl.
Vissza lehet tenni a korábbi hírek alkalmazást (nem tudom, hogy pontosan mi volt a neve)?
Az Assistant TODAY elég sok jogosultságot kér, többek között a Névjegyzék elérését is. Erről mi a véleményetek?
Te választod ki, rákérdezett telepítés után, hogy az Assistant Today legyen, vagy maradjon a Google Discover..
Igen, vissza lehet állítani, Beállítások - Főképernyő és háttér - Főképernyő beállítások - Hírcsatorna, és ott kiválasztod a Google Discovert. -
Zοltta
senior tag
A főképernyőről balra legyezve eddig hírek jelentek meg, az most eltűnt és az Assistant TODAY üdvözöl.
Vissza lehet tenni a korábbi hírek alkalmazást (nem tudom, hogy pontosan mi volt a neve)?
Az Assistant TODAY elég sok jogosultságot kér, többek között a Névjegyzék elérését is. Erről mi a véleményetek?
Én is megkaptam tegnap este, de végig mentem mit akar létrehozni vagy alkalmazni ott én mondtam ,hogy mit engedélyezek. Az emliett hírek nekem ugyan úgy meg maradt.
Pár új alkalmazás jött, azon kivül nem sok újitást tapasztaltam.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Nemrégiben végre megérkezett a várva várt frissítés.

-
scyllarus
veterán
-
Zοltta
senior tag
-
Dhampir
félisten
-
Zοltta
senior tag
-
scyllarus
veterán
-
Zοltta
senior tag
-
scyllarus
veterán
Szia! Vélemény a Miui világáról?
Imádom!
Minden tökéletes. -
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
Ééééés: jött frissítés
2021 májusi a biztonsági patch, de elkezdte a saját cuccok agresszív telepítését (assistant, celia keyboard, petal search, -maps stb.) HOS előkészítésnek tűnik.
9.1.0.406 (C432E2R1P9) -
scyllarus
veterán
Ha minden jól megy, holnap jön a Xiaomi. A végső lökést a tegnapi, Honor 8A-ra jött júniusi biztonsági frissítés jelentette. Ilyen szinten lesz@rni egy modellt..
A Play megy cégesnek, ha kijön rá esetleg a HOS, akkor mindenképp kipróbálom. -
scyllarus
veterán
Nem használom, mert kibírhatatlanul lassú. Csak lefrissítettem, mert olvastam, hogy kijött rá. A Honor 8A-t használom cégesnek, ami hozzá képest villámgyors.
Aztán majd a Play lesz a céges, ha a Redmit megveszem.
Csak újra és újra kiderül, mekkora hazugság és szemétség volt a Play elengedése a Honor részéről. -
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
A Samsung A20e- re tegnap raktam fel az Android 11-et, One UI 3.1-gyel, pedig ha van telefon, amire tökéletes jellemző a "hardveres elégtelenség", akkor ez az. Még a mindennapi használathoz is gyenge.
-
Dhampir
félisten
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Zοltta
senior tag
-
Dhampir
félisten
Másnak is Note 9 Pro-t segítettem venni, de korábban egy Honor 20-at is, ami szintén jó telefon, én is szívesen elfogadnám. :-)
A Xiaomi Note 9 Pro Infrával és FM-rádióval is megspékelt készülék, ami nem rossz.A Xiaomi 10T Pro talán akkor volt számomra a legcsábítóbb, amikor az egyik szolgáltató elektromos rollert is adott mellé. Sajnos annak az akciónak már vége van. :-(
A 10T Pro-ban barométer is található, van infra is, ellenben az FM-rádió hiányzik.Számomra az átlagostól jobb fotós képességek számítanának egy mobilnál, de a Play-el még így is elvagyok. :-)
A dokkolhatóság sem lenne rossz, de az a funkció a zászlóshajó Samsungoknál van elég klasszul megoldva (DeX), legalábbis úgy tűnik a visszajelzések alapján. -
gabor_01
őstag
-
scyllarus
veterán
A 10S is van a T-nél. A Pro túl nagy már nekem, az erejére nincs szükségem. A gyerekeknek meg a sima 10 lesz, nekik nem kell nfc, ha abban lenne, akkor magamnak is azt vennék. Mondjuk, a 6GB-os verziót inkább, de ide csak a 4-es jött

-
Dhampir
félisten
-
gabor_01
őstag
A 10 pro nem sokkal drágább és lesz szolgáltatói támogatása, mert mindegyik forgalmazza.
-
Dhampir
félisten
Örülök, hogy sikerült megfelelő modellt találnod.

-
scyllarus
veterán
Nincs, talán soha nem is lesz tökéletes telefon. De nekem nincsenek nagy igényeim, inkább legyen megbízhatóan közepes, mint hogy ingadozzon a "ez de tök jó" és a "mindjárt falhoz b@.om" között. A Redmi Note 10S NEKEM tökéletes lesz.
-
Dhampir
félisten
Ritkán van hozzászólás, de minél többen írnak oda is, annál gyakrabban lesz. Ez is tanulságos lehet a fórumlátogatóknak.
(#2731) scyllarus
Tökéletes telefonnal még nem találkoztam, talán még a zászlóshajók sem azok.

-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
Miért van ez így?

Érdemes lenne ezt megosztani a Nagy Honor topikban is, valamint a Huaweinél elektronikus levélben rákérdezni a miértjére.
Abban a topicban kéthavonta egy hsz van, szerintem a kutya sem figyeli. Viszont a Honornál rákérdezek, egyúttal megemlítem, hogy köszi az impulzust a Xiaomira váltáshoz.
-
Dhampir
félisten
A hét elején újra beüzemeltem a Honor 8A-t cégesnek (a Samsung már az őrületbe kergetett). Bekapcsoláskor megjött rá a január-februári biztonsági csomag, ma meg az áprilisi is. Mindez a Play gyártójának az olcsóbb, gyengébb modelljére. Ezután magyarázza meg nekem valaki, hogy nem kib@szásból maradtunk 2020 augusztusi patchen ...
Erre még már nem tudok mit mondani:
Miért van ez így?

Érdemes lenne ezt megosztani a Nagy Honor topikban is, valamint a Huaweinél elektronikus levélben rákérdezni a miértjére.
-
scyllarus
veterán
A hét elején újra beüzemeltem a Honor 8A-t cégesnek (a Samsung már az őrületbe kergetett). Bekapcsoláskor megjött rá a január-februári biztonsági csomag, ma meg az áprilisi is. Mindez a Play gyártójának az olcsóbb, gyengébb modelljére. Ezután magyarázza meg nekem valaki, hogy nem kib@szásból maradtunk 2020 augusztusi patchen ...
Erre még már nem tudok mit mondani:
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
Érdekes lenne egy új és rendszeres frissítéseket is megkapó rendszerrel, de a Google pár felhasználónak biztosan hiányozna.
-
scyllarus
veterán
Vajon jövőre megkapja a Harmony OS-t? A P10 megkapja, ami régebbi és gyengébb. A P20 is megkapja, aminek csontra ugyanez a hardvere, tehát portolni nem lenne nehéz.
Én addigra valószínűleg lecserélem, így kockázat nélkül feltenném, ha lenne rá mód. -
Dhampir
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Zοltta
senior tag
Bizony, legalább ennyire megbízható mobiltelefont talán nem is lenne könnyű találni.

(#2715) Zοltta
A Playben tapasztalatom szerint a hálózat megtartása is nagyszerű, fontos tulajdonság. Állítólag más gyártó drága zászlóshajói néha eldobálták a kapcsolatot olyan helyeken, ahol a Play még fenntartotta azt az adótornyokkal. Mindenképpen valami hasonlóan stabil hálózati üzemmódú mobil lenne megfelelő.
Jó lenne egy príma kis "fotós-mobil", de azok a minőségi alkatrészek miatt meglehetősen drágák, így hát legalább egy kicsit nagyobb tudású, technikailag frissebb, szolid kis szerkentyűt kellene majd keresni, ha egyszer elfárad a Play.

Röviden, keresem tovább

Bár a P30 Pro szérián gondolkodtam amúgy is.
Előbb vagy utóbb úgy is meg kell szoknom az üveghátlapos témát..
-
Dhampir
félisten
Bizony, legalább ennyire megbízható mobiltelefont talán nem is lenne könnyű találni.

(#2715) Zοltta
A Playben tapasztalatom szerint a hálózat megtartása is nagyszerű, fontos tulajdonság. Állítólag más gyártó drága zászlóshajói néha eldobálták a kapcsolatot olyan helyeken, ahol a Play még fenntartotta azt az adótornyokkal. Mindenképpen valami hasonlóan stabil hálózati üzemmódú mobil lenne megfelelő.
Jó lenne egy príma kis "fotós-mobil", de azok a minőségi alkatrészek miatt meglehetősen drágák, így hát legalább egy kicsit nagyobb tudású, technikailag frissebb, szolid kis szerkentyűt kellene majd keresni, ha egyszer elfárad a Play.

-
Zοltta
senior tag
-
Szaki2
tag
A play egy szürke eminenciás. Teszi a dolgát, de azt nagyon jól. Ha vált az ember akkor veszi észre, hogy milyen jó is volt.
-
Zοltta
senior tag
Nagy elvárás fémkeret és gorilla 3 alap lenne...
Ha elég ,hogy csak a Google play és az Appgalery szokott csak frissítéseket hozni ,akkor nyugodtan vedd meg.
Én is gondolkodok a leváltásán... Nova 5T lenne a befutó , de nagyon nem akarok üveg hátlapú telefont, mert tudom ,hogy frusztrálna ,hogy betört vagy nem tört karcolódott vagy nem karcolódott...Az én Playem már lassan 2,5 éves egyszer sem tudtam megzökkenteni..
...A tesóm , akinek profi fényképező gépe van... folyton kérdezi, hogy mivel csinálok jó képeket , mondom ,hogy telefonnal, hát ő azt nem hiszi , mivel minden eddig telóval készült képre azt hitte , hogy digitális fényképezővel készült. Ezért is szeretem még mindig...
Ez csak egy példa volt.
Ha az amit kinéztél nincs leharcolva akksilag és kinézetre , vedd meg. Én is meg venném
-
cinikis
tag
-
scyllarus
veterán
-
g@bo
nagyúr
-
Dhampir
félisten
-
cinikis
tag
-
scyllarus
veterán
-
Dhampir
félisten
-
g@bo
nagyúr
a samsung-ot azért adtam el (a5 2017) mert egy frissítés után elfeledte a drága koreai (droid 7 -> 8) ilyet az apple nem tesz. de vmi olcsó droidos teló meg kellene.

-
scyllarus
veterán
Nem alternatívaként írtam. Csak megjegyeztem, hogy ugyanaz a gyártó az olcsó vackával jobban foglalkozik, ez érthetetlen számomra.
-
g@bo
nagyúr
honor 8a már nincs újonnan, egy normális 5" körüli telefont nem találni a két gyártótól (xia hua honor) ami nem full műanyag. fémkeret és gorilla 3 alap lenne.
-
Szaki2
tag
Szerintem igen, főleg ennyiért. Szuper telefon, imádtam.
Pár hetem kaptam cégesnek Xiaomi Note 10 lite-ot, fényképezőn kívül minden másban rosszabb sztm. Van rajta android 11, de egy nagy kaki véleményem szerint. A play sokkal stabilabb, megbízhatóbb.
Xiaomi felfrissült azóta bebootoláskor vmi rendszerhibát ír, de szerencsére minden működik rajta. Gesztusvezérlés nincs a Xiaomin pedig nagyon megszoktam a playen. A playt a feleségemnek adtam, most ő élvezi ezt a remek kis telefont. -
scyllarus
veterán
Maga a telefon gyors, szuper még mindig. Csak az android 9-en túl 2020.augusztusi!!! a biztonsági csomag rajta, annyira elhanyagolják, hogy nincsenek rá szavak. A harmadennyibe kerülő, szintén Honor 8A-ra volt már januári is (mostanában nem néztem).
Új hozzászólás Aktív témák
-
2806 - 2701
2806 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 14 Pro Max Független 128GB SPACE BLACK
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 256GB Ezüst Színben 100% Akkuval 2027.03.21-ig Apple Garanciával Újszerű állapotban
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIGH END - MacBook Pro 16" 18C / 40C / 128 GB RAM - 4TB SSD - Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5550, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár

köszi szépen! Viszont kívánom. Nagy nehezen találtam flip tokot az Alin.