-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
dedike #73536 üzenetére
"Nagyon új vagyok mobilnet témában. Kaptunk egy Samsung Galaxy S3 mini telefont és a nyaralás alkalmával azzal szerettünk volna netezni."-ebből arra következtettem, hogy külföld, de ne kérdez miért
"Igen fel is írtam magamnak egy kis papírra, hogy mit kellene sms-ben elküldeni."
Ez meg eggyel utána, ebből nekem az jött le külföldön vannak/voltak... -
boygabi_
aktív tag
válasz
dedike #73533 üzenetére
Igen fel is írtam magamnak egy kis papírra, hogy mit kellene sms-ben elküldeni. De úgy gondoltam talán úgy is működik mint a Telenornál, hogy lehet netezni csomag nélkül is de ahogy látom T-nél nem így van.
Persze mobilnet be volt kapcsolva és a beállítások is megvoltak.
Futunk még egy kört az ügyfélszolgálatnál. Köszi. -
-
válasz
dedike #72694 üzenetére
engedi azzal is.
Stauffenberg; a szokásos 3 - 4 pöttyös térerő (az 5-ből) lakáson belül.
aminek köze lehet hozzá; többször is volt pillanatnyi áramszünet - nem is minden eszköz vette észre, a lámpa pislant egyet, a tv és a box kikapcsolt, de a router és a hgw nem -, esetleg a szolgáltatós eszközökre is kihatással lehetett, például nem mindegyik vette észre, vagy a 4g lomhábban állt vissza. -
válasz
dedike #72688 üzenetére
move xs - ez a képen is olvasható -, aminek ténylegesen lejárt a 24 hónap hűsége.
van olyan is, aminél még nem teljesen járt le a 24 hónap, megnézem majd azzal is.goop; túl sokan éltek vpn trükközéssel - itt a fórumon is sokan írták nyilvánosan is -, így az azzal kapcsolatos (szigorító) lépés várható volt.
-
válasz
dedike #72415 üzenetére
E-mailben sikerült ugyanazt a semmitmondó választ megfogalmazniuk (bár kimásolták a szabályzatból az ide vonatkozó részt, persze ugyanazzal a szónak a cseréjével nettó összegének minden 500 Ft-ja után havonta Kapcsolat 8 pontot, mint abban van), s ugyanazt az oldalt belinkelni. Ennél még az is tisztességesebb válasz, hogy számoljam ki magamnak.
Mindegy, így jártam. (Bár így nem kell csodálkozni azon, hogy aki nem tudja kiszámolni, vagy nem tudja a választ, az elkezdi szidni őket.)
-
törölt tag
válasz
dedike #72415 üzenetére
Igen, ez van, mostanában nagy szerencse kell hozzá, hogy olyat fogjál ki aki egyáltalán felfogja a kérdést és értelmes választ adjon rá, nemhogy megoldja a komolyabb problémát. Sajnos ahhoz már sokszor NMHH-val való fenyegetőzés és asztalborogatás kell. Voda detto, a Telenornál egy picit még jobb a helyzet.
-
válasz
dedike #72415 üzenetére
legalább nettó 2000 ft (bruttó 2540 ft) legyen a díjcsomag, az a biztos.
érdekesen van amúgy meghúzva a határ, mert 150 pont kell 6 hónap átlagában, ami havi 25 pontot jelent, de a legolcsóbb (1990 ft körüli) díjcsomagok nettó ~1500 ft-ja csak 24 pontot ér, így azoknál legalább időről időre muszáj hozzácsapni valamit, hogy a számításkor adott legyen a 150 pont. -
válasz
dedike #71817 üzenetére
akkor a kor miatt nem lehet - ha nem volt az egyiknél bármilyen okból megszakítás, netán valamilyen változtatás.
azonos (fun limit)bővítő megy (csak) a kezdetektől mind a két előfizetésen?
otthoni vagy mobilos előfizetés mellé lettek vásárolva?
ahogy számolom; 1990 ft + 500 ft = 2490 ft, ami nettó 1960 ft, az pedig folyamatában kevés az arany kiemeltséghez, tehát amelyik előfizetés esetedben elérte, annál kellett valami többlet.gyuromoj; szia, adott díjcsomaghoz igen, nézz rá esetleg a travel & surf roaming adatdíjcsomagokra, hátha jó lesz valamelyik; link
-
válasz
dedike #71815 üzenetére
a 480 pont az otthoni szolgáltatásokra vonatkozik, mobil szolgáltatások esetén csak 150 pont kell 6 hónap alatt az arany kiemeltséghez, de a társkártyás díjcsomag amúgy sem él ilyen tekintetben (sem) önálló életet, hanem a főkártyára gyűjti a pontokat, így annál kevésbé van jelentősége.
-
válasz
dedike #71806 üzenetére
a szabályzatban ott szerepel a feltételek között;
- akinek hatályos havidíjas vagy Domino előfizetői szerződése vagy Előfizetői keretszerződése van és az Előfizetői szerződés, ill. Előfizetői keretszerződés rendelkezései szerint annak hatálya alatt jogosult a programban való részvételre;
- az előfizetői kártyát a Magyar Telekom a jogosultság elnyerését megelőző 8. hónap utolsó napjánál régebben aktiválta;
- a jogosultnak sem a kibocsátáskor, sem a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapon belül lejárt számlatartozása vagy egyedi értékhatár túllépése nincs és nem is volt; és akinek a Telekom mobil szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződéséhez kapcsolódó szolgáltatását a jogosultságot megelőző 7 hónapon belül az előfizetőnek felróható okból (ilyennek minősül többek között a díjtartozás) nem korlátozták vagy nem szüneteltették, figyelembe véve az 5. fejezetben foglaltakat;
- a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja során az előfizetői szerződés havi pontértékeinek összege elérte a Programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget;
- Platina kedvezményjogosultságot a 7 naptári hónapnál régebben elért Arany kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező ügyfél szerezhet -
válasz
dedike #71794 üzenetére
az előfizetések korának az eltérése nem lehet magyarázat, hogy például az egyik még nem érte el a megfelelő számú hónapot?
kiszi07; nem hiszem, hogy kiadják, megfelelő formátumú meghatalmazás kell hozzá.
Beca1990; nem látok változtatást, amit mostanság eszközöltek volna, itt a hatályos szabályzat; link (2015. 08. 01.)
-
válasz
dedike #71723 üzenetére
volt ilyen, hogy kiemeltség nélkül nem, illetve csak üzletben lehetett részletre vásárolni.
ANDROID???; chrome, edge és internet explorer böngészővel is betölt;
kovlaj122; szolgáltatói alkalmazottnak akarod beállítani a személyemet, ami nem igaz.
az okos és jó memóriájú google kereső kidobott elég sok vodafone leállást, nem csak 2 - 3 évente egyszer, hanem 3 - 6 havonta is olvasni problémáról. -
bihariszabi
aktív tag
-
talamasca
senior tag
válasz
dedike #71121 üzenetére
Mert pl. az olyan cégek mint a Samsung nem kis pénzt ölnek bele, hogy az ő termékeit nyomják...
Volt is egy ideig, hogy Telekomos üzletekben ilyen mobil-okos emberek, vagy mik, akartak tanácsokat adni vásárlóknak.
Na, ők mindig egy céget ajánlottak. A logó meg rajta csücsült a ruhán. Gáz... -
bihariszabi
aktív tag
válasz
dedike #71107 üzenetére
De ugye most nem azt akarod mondani, hogy csak ~200 ezres telefonnal lehet rendesen igénybe venni a magyarországi szolgáltatásokat?
A másik dolog amit nem értek, hogy fogjuk az egészet a hardverre, de akkor ugyanazon az útvonalon miért jó a Vodafone? Hiszen ha rossz kínai a telefonom, akkor a Vodafone sem menne igaz?
Most nézegetem a Samsung Galaxy S6-ot. Van rá pénzem, de vehetném havidíjas részletre is hgy egyben nem akarom kicsengetni a 240 ezret. De megmondom őszintén, hogy sajnálom rá a pénzt. Márpedig ha jól értelmezem a szavaid, mindenki gondolkozzon Note 4 kategóriában. -
Sayuar
senior tag
válasz
dedike #71105 üzenetére
A telenor 4G-je azért 115 dBm adott címen (ahol 4*-os minőséget írnak) mert gyenge a HW?
Tehát a voda bármilyen ócska vassal jól működik 3G-n, a két T pedig azért olyan-amilyen 3G-n, mert gyenge HW-el próbáltam, és semmi köze a hálózati lefedettséghez/sajátosságokhoz? Így értetted? -
válasz
dedike #70935 üzenetére
viszonylag gyors a visszajelzések alapján, én tegnap délután tettem úgy panaszt, kíváncsi vagyok rá, hogy abban mikor foglalnak állást...
Chrystall; azt egy szóval sem állítom, hogy nincs súlya a kellemetlenségnek, csak egy ilyen semmitmondó tájékoztatás esetén nem kell annyira megijedni, hanem tájékoztatást kell kérni, tisztázni a részleteket...stb.
-
Chrystall
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
dedike #70848 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik egyébként. Nagyon odatették magukat Samuék...
A gyári tartozékok is tök jók lettek:
[link]A leather Cover bíztatónak tűnik, s a keyboard Covernek is biztosan meglesz a célközönsége.
(#70840) Soulfly842
Cutár=futár. a mobil-gépelésnek is megvannak az átkai
(#70849) Mennali
1777-es számon a kettest nyomogasd többször a megfelelő menüponthoz (korábban így volt, szerintem azóta nem változott)
vagy a *111# -es USSD kód alatt is próbálhatod.
Csak óvatosan, mert miután bekapcsoltad, azt követően csak feltöltésenként egy számot módosítani!
-
-
válasz
dedike #69008 üzenetére
a telefon gyártójának/típusának a függvénye is, hogy miként és milyen gyorsan adott a kód, netán más módon kell kivitelezni, mint például a iphone esetén a kapcsolódó feldolgozás után itunes és netes elérés kell hozzá.
tsigalko87; szia, itt találod a kapcsolódó leírást; link, az 5. pontban a lényeg, a visszáru nyomtatvány hivatkozása is adott.
-
spider80
őstag
-
-
válasz
dedike #67782 üzenetére
nem találkozom már semmilyen hibával, ma már a számlákat is megtekinthettem, tegnap ez még nem ment, de más gondom már tegnap sem volt, gyanítom, nem csak én vagyok így vele, akinél meg van még hiba és olyan jellegű, aminél nem ér rá számára az orvoslás, annak adott a lehetőség több módon is az intézkedésre.
más területeken is így vagyok vele, feleslegesnek tartom az eltúlzott és erőltetett tájékoztatást, bm sms lenne lenne belőle, ami több problémát okozhat, mint jót... -
válasz
dedike #67777 üzenetére
mobilos nézetben is láttam a tájékoztatást - nem szeretem azt használni, de alapban azt dobja fel.
tegyük fel, hogy mindenkinek küldenek tájékoztatást, de aki meg pont nem tapasztalt problémát - mert nem folyamatosan és mindenkinél volt gond -, az meg azon háborog(hat)na, hogy minek csesztetik, ha nem is (teljesen) úgy van.
ilyen esetekben nincs garantáltan jó megoldás, mindig lenne olyan tábor, akinek verzió másik lenne az elvárt, ami persze fordítva is igaz. -
Soulfly842
addikt
válasz
dedike #66633 üzenetére
Ha aranykártyás a szám utána hozz a készülékárakat online, s a vásárlás is lebonyolítható, csak a domino átváltási kedvezményt ne tegyék rá, mert a WS nem tudja kezelni (első egy évben -500 Ft.) (pedig így ugyanúgy vehetne készüléket bárhol)
Ha nem aranykártyás a dominós szám, akkor vagy az üzletben, vagy fél év után online is vehet készüléket.
-
tomiet111
csendes tag
válasz
dedike #65434 üzenetére
Nem szeretnék másik szolgáltatóhoz menni, sőt a díjcsomagom előfizetése magasabb lenne így a flottában. A havi számlám végösszege viszont várhatóan kevesebb. Vállalnám a hűségidőmet továbbra is. Sajnos most már tartósan 15000 forint feletti számlákat kapok, viszont tényleg nem sokat telefonálok. Így szükséges a problémával foglalkoznom. Amúgy egyértelműen mondtam az ügyintézőnek a készülék vásárlásakor, hogy én be szeretnék lépni egy flottába. A válasz is egyértelmű volt, hogy ennek nincs akadálya, csak kisebb csomagra nem válthatok. Ha nem lett volna a válasz, nem vettem volna így telefont.
-
-
-
SPF
senior tag
válasz
dedike #64861 üzenetére
Felhívtam a 1435-öt, és azt mondta a hölgy, hogy több éve aktív volt nekem, és mikor lemondtam, akkor nem törölték, csak felfüggesztették a szolgáltatást. Most törölte teljesen, de azt mondta, ha nem telefonálok, akkor sem aktiválnak be semmit, mert jelenleg nem aktív a szolgáltatás a számomon.
-
Varszegig
veterán
válasz
dedike #64861 üzenetére
Viszonteladó volt.
No akkor a teljes sztori röviden. Akartam venni 2 wireless chargert. Itt kezdődtek a gondok, webshop meghal stb. 2 napig ez ment, végre tudtam rendelni. Ok, kosárba be 2 db, akkor meg nem engedi átvenni csak bp. pólus. Fuck, velem nem cseszel ki, akkor rendelek egy db-ot, azt engedte a Maglódi Auchanban lévő T-be átkérni. Akarok rendelni még egyet, azt már nem engedi, mert gondolom nem volt csak a bolti készleten a pólusban. Na gondoltam rohadjon meg, lefoglaltam a pólusban, hátha járok arra. Közben múlt csütörtökön jön a mail a gls-től, hogy aznap érkezik Maglódra az első. Ok, asszony épp ott van, írok neki, hogy a gls tracker szerint csomag kiszállítva, vegye már át. (Direkt őt adtam meg átvevőként előrelátóan.) A T pontban semmit nem tudtak a csomagról, nem is látták a futárt, és egyébként is hagyjuk má' őket ezekkel a hülyeségekkel. (A GLS tracker szerint 10:20-kor átvették, ehhez képest 12-kor letagadták.)
Délután visszament a feleségem (csak ezért ment oda, akkor már nem volt ott más dolga), addigra elfogyott a sorszám gépből a papír. Így nem kapott sorszámot, előre sem vették (ami a csomagkiadásnál elvileg automatikus). Zárás előtt 2 perccel került sorra, és megkapta azt a csomagot, ami már délelőtt is ott volt. (Az ügyintéző közben mindenkit lecseszett, hogy miért nincs sorszáma, majd valakit elhajtott, hogy amit kér az 20 perc, és 2 perc múlva 8, vége, záróra. Igaz, előtte 1 órán át számhordozott, csevegett stb.)
Közben a T oldalán kijött a tartozék webshop akció, és ugyanaz a charger más cikkszám alatt megint rendelhető volt (tényleg tök ugyanaz, nem tudom hogy tudnak ilyen idiótán leltározni), ezért rendeltem még 1-et Maglódra, a Pólusos-t meg majd megveszi valaki, mert a rendelést törölni persze nem tudom. Szombat délelőtt megjött Maglódra a csomi (ezt persze megint csak a GLS-től tudom, mert a T-től akkor kaptam mailt, aikor már a kezemben volt, hiszen csak akkor vételezte be az okos ügyintéző.) A többit meg már fentebb leírtam.
Ha nem arról lenne szó, hogy 3000-ért kapok egy töltőt, ami máshol 15e, komolyan nem görcsöltem volna ennyit rajta. -
zoli62
addikt
válasz
dedike #64617 üzenetére
Pont erről írtam,te legalább megértetted a mondanivalóm lényegét..
Tévedések elkereülése végett én sem értettem egyet azzal, hogy egy darabig mindenkinek engedélyezték a részletfizetéses készülékcserét, de azzal sem értünk egyet sokakkal együtt, hogy a régi hűséges, de nem kiemelt előfizetőt a cég még ezzel sem becsüli meg, míg egy új előfizető egyesetleges kaució mellett automatikusan megkapja ezt a lehetőséget.
-
válasz
dedike #64617 üzenetére
mióta megszűnt az általános webshop olcsóbbság, azóta csak néhány specifikus akciónál lehet jelentősége, meg ha csak online rendelhető valami, részletfizetést szintén említenek, legfeljebb más konstrukcióban (eltér a hónapok száma).
nekem is jobban tetszett, amikor még az előfizetés kora alapján is pontoztak, mivel 15 - 18 év közötti előfizetéseim vannak, de most sem olyan nehéz elérni az aranyat, az egyik előfizetésemen move xs + családbarát opció (1990 + 1067 ft) és már az elég hozzá, ez meg azért nem irdatlan nagy összeg.
a többi előfizetésemen a díjcsomag és a családbarát mellé van még minimum 1 GB netes bővítés is, így azoknál pláne nem probléma.JoeCockBill; miben jobb az? nem néztem, csak kérdezem, illetve keresem a logikát a különbségekben.
mert a telekom adja a maximum 24 hónap vagy közeli részletre, de időközben is bármikor kifizethető a fennmaradó hátralék akár egésze, vagy csak egy része és addig nem kell törleszteni, szóval rugalmasan kezelhető a dolog. -
válasz
dedike #64459 üzenetére
a webshop kínálatában még nem szúrt szemet, de nem lepődöm meg rajta, egyrészt van rá kereslet, másrészt a szolgáltató is biztos meggyőzhető kellően jó szerződési feltételekkel.
nekem nem jön be maga a szelfibot, nehéz lenne rávenni a használatára olyan helyen például, ahol mások is látják, ne kövezzetek meg érte, de amolyan urizálásnak tartom, mint az alma...stb. logóknál kivágott tokokat. -
válasz
dedike #64084 üzenetére
Az osztrák T-Mobile-nál olyan opció van, hogy 2 éves hűségvállalás mellett ha legalább 1 évig havi 5 eurót fizetsz (első fél évig ingyen van), 1 év után már vehetsz új, és megint kiemelném, hogy független telefont, mégpedig új előfizetőknek szóló kedvezményes (na nem a Magyarországon kedvezményesnek csúfolt) áron. Nem rossz ajánlat, és a telekomot ismerve tuti nem ilyen lesz náluk...
Azt már meg sem említem, hogy náluk mennyiért milyen összetételű dijcsomagokra lehet előfizetni... -
djculture
félisten
válasz
dedike #62089 üzenetére
Mi nem tünt el már azon a szerencsétlen magyar telekom honlapnak nevezett gányoláson? Az egész eltünhetne a készitőkkel együtt mert a kukába való, inkább menjenek el napszámba kapálni vagy mittomén és bizzák már szakemberre a dolgot ha már egy nívós cég honalapjáról van szó nem a kis pistáéról..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest