- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
Ateszpapa #102572 üzenetére
nekem is és asszonynak is move xs van, (mindkettőnknek régen le is járt a hűség mar) a move mar vagy fel éve kivezetesre került.
csak a mobil köt minket a telekomhoz, családbarát csomag is van, amiben ingyen beszelünk egymással/rokonokkal.
percdíj/sms drága, de minimálisat használjuk, nekem net xxl 5gigas mobilnetem van (2700huf) és csak lassítják, ha elfogyna.
addig maradunk move csomagba, amíg lehet (ha jönne a digi mobil mar holnap átmennénk)
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
Ateszpapa #102570 üzenetére
Igen, én is láttam a számlán, hogy készül valami (kali be is emelte ide) de sem a Move S sem a Move XS nincs odaírva. Ettől persze lehet, hogy egy hónap múlva meg már ezek is.
Ezért is kezdtem el filózni, hogy nem lenne e valami jobb megoldás, - akár a feltöltő kártyára váltás is - mert a Move S-ben nekem éppen karcsú az a 200MB adat havonta. -
válasz
Ateszpapa #102570 üzenetére
A most feltöltött számlában van már kapcsolód tájékoztatást, hogy arra hajaznak, vélhetően kezdik előkészítgetni:
Érintett szolgáltatás: Mobil hang, mobil internet
Módosítás lényegének rövid leírása: Módosításra kerül a Fun S, Move M és Next S, M vagy XL díjcsomagok Aranytárskártya díjcsomaggal történő igénybevételére vonatkozó jogosultság elveszítése esetén beállításra kerülő díjcsomagok körének meghatározása. -
Soulfly842
addikt
válasz
Ateszpapa #102182 üzenetére
(#102182) Ateszpapa
Egy fontos dolog van, egy arany/platinakártyás ügyfélnek mobil szinten csak egy ilyen részletfizetése lehet egyidejűleg (attól függetlenül, hogy hány előfizetése van)
Van egy biztonsági készletszint, amit te nem láthatsz (1-2 darab) és ettől több nem is szokott lenni az üzletekben (ezt nem hozza fel a Webshop).
Ettől függetlenül működhet ez a koncepció is. Bár, ha arra jársz jobb azért rákérdezni
Félve nyúlnak a sztornóhoz közvetlenül (úgy, hogy nem határidőn túli), mivel mindent monitoroznak.
Mondd el, hogy más megoldással szeretnéd megrendelni - ha kell írásba adod - és érvénytelenítsék le. Ha ő nem akar közvetlenül hozzányúlni, akkor szóljon a háttércsoportnak
Levédi magát, beírja egy belsős egyből kész kérelembe, hogy az ügyfél más megoldással kéri, s mehet is.
(Általában nem nyúlhat hozzá bárki az üzletben az ilyen sztornókhoz, mert nagy a hiba faktor (vagy azt mondják, hogy vagy neked kell kérni telefonon, vagy írásban és utána - de ez nem feltétlen így van)... a mi - kiemelten nagy forgalmú - üzletünkben pl. csak én kezelhettem és az üzletvezető), ha nem mer hozzányúlni, vagy nem akar mondd csak, h. olyanhoz irányítson, aki ebben kompetens, vagy szóljon az ÜV.-nekAmikor ők érvénytelenítik, akkor egyből készletre szokott kerülni általában (üzletben történő átvételnél).
(#102183) kali
Adják már bármire, ami audovizuális eszköz, csak a két év hűség mehessen
-
mirci18
addikt
válasz
Ateszpapa #100614 üzenetére
Beszéltem a Telekomos ügyfél szolgálattal. Ott nem tudnak vásárlás utáni kedvezményről.
Amennyiért küldik a telefont annyiba kerül.
Úgyhogy át sem veszem továbbá kértem a rendelés törlését. Nem értem miért akartak megszivatni a Telekomnal de nagyon felháborít hogy hiába vártam a telefonra nem vehetem meg.
Köszönöm a segitségeteket és a tanácsaitokat. -
törölt tag
válasz
Ateszpapa #100500 üzenetére
Mert ha nem a telefonotársaságnak adod a pénzt direktbe, akkor bmikor leléphetnek vele...
Tehát, ha a domino lejár, mert nem töltötték fel időben, akkor a 90 nap alatt vban CSAK 300Ft az újraaktiválási díj, amit majd az új feltöltésből levonnak?
Hol található ez az ászf-ben?
Nem több volt ez régen, vmi 3-5000 rémlik az egyenlegvesztésen túl, de az már sok éve.
-
-
punky10
addikt
válasz
Ateszpapa #98472 üzenetére
Hát Papi,van legalább 3 olyan dominós számom,amire ha valaki feltölt,inkább odaadnám a SIM-et,mert nekem nem kell,csak van.Anno akcióban/ajándékba kaptam,lehasználtam,senkinek nem kell,de még pár hónapig él.Na most valaki tölt rá,mikor már nem használom,akkor mi a fer játék? Nekem nem kell,nem tudom kihasználni.Max adjon egy levelezési címet,elküldöm postán a SIM-et,így is van plusz költségem,de nem annyi,mint visszatölteni az Ő kártyájára.
Az ötlet nem csak kitaláció,sajnos tavaly megjátszottam.. -
nyikszi
őstag
válasz
Ateszpapa #98472 üzenetére
Igen meg. De mi a kérdés? (Szerinted, ha le akarom nyúlni, amit nem én csesztem el, akkor felteszem a kérdést? Miért nem lehet azt közölni a Trékomal, hogy de ez nekem nem kell, adják vissza annak aki elcseszte? De nyilván egyszerűbb engem csesztetni, de már megint én vagyok a hülye, hogy kérdést mertem feltenni
)
(Jelen pillanatban 6 Ft/perc a díjam. Dominónál mennyi is?)
-
8
senior tag
válasz
Ateszpapa #97320 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat, kifejezetten tapasztalatokra lennék kíváncsi (ahogy a kérdésemben is szerepel), mert találgatni én is tudok.
A termék állapota és az esetleges hiányossága nem befolyásolja az elálláshoz való jogot, de a vásárló felelősséggel tartozik az értékcsökkenésért.(#97319) prozodus
Egy tétel a számlán (de a két termék egyébként külön-külön is szerepel a webshopban).
-
thomas77
senior tag
válasz
Ateszpapa #97228 üzenetére
Gondoltam hogy van rá sípolásmentes megoldás is. Nem is azért írtam, de látom, maga a rögzítés komoly jogi kérdéseket vet fel. Nem is forszíroznám a témát tovább. Én nem vagyok jogász... csak érdekes hogy a nagytestvér megteheti, mi meg nem... na mind1. Részemről a téma lezárva.
-
-
-
válasz
Ateszpapa #94535 üzenetére
Köszi az infót! Amúgy elég virtuális lehet, mert eddig a parkolást, mobillottót is hozzáírta a számlámhoz. Ennek automatikusnak kellene lennie egyébként?
Elképzelhető, hogy a múlt heti díjcsomagváltásom miatt jelent ez csak meg, addig nem is volt ez a virtuális egyenleg? Akkor most majd figyelem a mobillottót meg a parkolást, bár nehezen tudom elképzelni, hogy cc 27 eft-ért lottózhatok a T keretéből ingyen. Én nem töltöttem fel ezt a keretet.
Nekem már az is fura volt, hogy hűségidőn belül kedvezőbb árú csomagot tudtam választani. Eddig ilyen tutira nem volt.
Most már csak azt nem értem, miért írta a Tg kolléga ezt a (#92072) dptrsk-ben. Remélem erre majd fényt derít.
-
csaabz
őstag
válasz
Ateszpapa #93223 üzenetére
Köszi, meglett! Viszont valamiért csak 12 hónap garit írnak. Nem 3 év van a Huawei-re?
1.A Magyar Telekom Nyrt. által nyújtott jótállás a fogyasztó jogszabályból eredõ jogait nem érinti.
2. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az
általa, fogyasztó szerzõdés keretében forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira
(összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától 12 hónapos jótállást nyújt. E határidõ elmulasztása jogvesztéssel
jár.
3. Jelen jótállási jegyen megadott termékre a Gyártó által vállaltaknak megfelelõen a Magyar Telekom Nyrt. a Fogyasztó
számára esetenként további kiegészítõ jótállást is nyújt, melynek feltételeit a megvásárolt termékhez csatolt
Használati Útmutató és/vagy a www.telekom.hu honlap tartalmazza. -
válasz
Ateszpapa #93204 üzenetére
Igen, elég volt 1.5 év önkéntes hozzászólás megvonás.
A korábbi hozzászólásommal kapcsolatban: Nyomtan egy gyári visszaállítást a Mate 10 Pro-n, tökéletesen működik a 4G hanghívás és a VoLTE kapcsoló is adott, amíg a Telekomos DT.HUN 8.0.0.115(CT) egyéni verzióra frissítést nem telepítem, onnantól viszont eltűnik a VoLTE kapcsoló és a 4G hanghívás sem megy.
Az egy dolog, hogy a Telekom a hálózati frissítésébe beleerőlteti a böngésző kezdőlapjának a Telekom honlapra állítását és választási lehetőség nélkül telepítteti abban néhány alkalmazását (a Telekom alkalmazást még megértem valamilyen szinten, de például a Műsorújság és a Mobilvásárlás már más téma, még szerencse, hogy utólag eltávolíthatók), de legalább a hálózati beállításokat ne szúrnák el.
A Telekomos hálózati frissítés után a 4G opciók is átíródnak LTE-re a beállításokban - valahol kevesebb választási lehetőséggel, mint előtte a gyártói beállításokkal, például a választható hálózati módoknál, -, ebből úgy gondolom, hogy a Telekomos illetékesek csak elővettek egy régi sablont és azt próbálták ráfaragni a rendszerre, az új opciókat figyelembe nem véve, így nem jártak teljes sikerrel.
Mindegy, majd csak javítják a frissítést, addig is én nem telepítem vissza ezt a Telekomos egyéni verziót, mert előnyét nem látom, hátrányát viszont annál inkább. -
elekreg
tag
válasz
Ateszpapa #92900 üzenetére
Pont ezen (is) mérgelődtem itt nem olyan régen, hogy a Telekom hozzáadta a készülék hivatalos árához a kamera árát (kifelé nem úgy számlázza persze, de neki így is jobb) és úgy határozta meg a listaárat.
Az a baj, hogy ha külön nincs is ár feltüntetve a kamerának, attól még kérheti vissza, ha nagyon akarja, mert a csomag része. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Ateszpapa #92893 üzenetére
Van rá garancia, az nem kérdés.
De ha nem tudják javítani (és már nem forgalmazzák) csereutalványos a történet, amikor te visszaadsz mindent, s vissza kapod a pénzt.Ha a kamerát elhagytad, gondolom az értékét levonják a visszaadáskor.
Ha a fülest hagyod el azt is pótolni kell, ha vissza kéne adni.Ha +40k most a csomag értéke, akkor esetleges visszacsináláskor 40k-t levonnak majd.
-
törölt tag
válasz
Ateszpapa #92893 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Most ha kifizettem a telefont és adtak mellé előrendelői promóban egy kamerát. Ami miatt konkrétan 40-el drágább volt, mint máshol kamerával vagy anélkül...Kifizettem mindkettőt úgymond, akkor nehogy már ne csinálhassak azt vele, amit épp akarok. Ha eladom eladom, ha rokonnak elajándékozom és Svédországban lakik, akkor ha baj van a telefonnal most kérjem vissza tőle? -
-
-
-
-
MK VII
veterán
válasz
Ateszpapa #91582 üzenetére
Viszont ezzel egy időben nagyobb lesz a kockázat a megvásárlásuk.
Attól, hogy ki lett függetlenítve egy telefon attól még a hűségidő vonatkozik rá. Ergo, ha nem fizetik a számlákat akkor ugyan úgy le fogják tiltani. Tehát nem tudhatod, hogy, ha megveszel egy független telefont, hogy előfizura lett-e vásárolva és akármikor letilthatják, avagy nem.
Simán letagadhatja majd az eladó, hogy hűségidős függő a készülék, aztán ,ha letiltják futhatsz a pénzed után... -
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ateszpapa #89411 üzenetére
Ha a készüléket tiltják le, akkor nincs olyan, hogy egy-két percet jó a hálózat
Akkor fel sem tud csatlakozni a hálózatra.
(#89409) staker
A legvalószínűbb a sim kártya hiba. Kérj elsőként egy SIM cserét. Meghibásodás indokkal díjmentes, ha vagdosva lett (ilyen esetben pl. tipikusan jellemzőek az ilyen Sim hibák), akkor az a szolgáltató szempontjából rongálásnak minősül, s fizetős lehet a kártyacsere.
Ha ez nem oldja meg, akkor sajnos készülék hiba.
(#89399) se4ever2
A szám még hívható? (lehet a magyar posta kapkodta el, s határidőn túl jött meg a levél) ha nem, akkor üzletbe menj be a levéllel és egy személyivel. 5 mp alatt jóváhagyják a regisztrációt.
Abban az esetben, ha hívható, akkor az USSD kódon kívül más aktiválási lehetőségek is vannak a levélen. Próbáld meg azokat. Ha nem sikerül, akkor irány egy üzlet
(#89406) Hínár929
Azt ne felejtsd el, hogy ha otthoni tripla szolgáltatásod van, akkor 25% lemegy a havidíjból. Ill. én lehet várnék mezei userként is. Egyelőre annyit tudunk, hogy új internetes portfólió van, új kapcsolat lesz 1-1,5 hónapon belül, s az a tény, hogy most mozgolódik a teljes paletta
Hátha lesz valami érdekes huncutság
(mindig hangsúlyozom, hogy ez pusztán szubjektív spekuláció az ismert tények figyelembevételével
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest