- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Értem, köszi a választ!
Nem tudtam technikailag ez hogyan van megoldva.
(Így már az is érthető, hogy miért "sok" a "gond" a rendszerrel, hiszen ez kib@szott sok csomagot jelent feleslegesen, mert az összes létező kombinációt bele kellett rakni. Bár a miértjét most sem értem teljesen, de ha ez jó az infósoknak, akkor hajrá!)
Az előnyt pedig akkor valószínűleg azért nem vettem eddig észre, mert én "becsületesen" használom: Előfizettem Mozaik XS -re, majd tudva, hogy úgyis kevés lesz egyből aktiváltattam hozzá az 1 GB LTE limitbővítőt és azóta is így van!
Köszi még egyszer a magyarázatot! -
glaci
őstag
Nem kötekedés képpen mondom, de én úgy gondolom, hogy ez nem "előny", hiszen valószínűleg nem véletlenül hívják "bővítő" -nek azt az opciót!
(És az előfizető részéről pedig felmerülhet jogos elvárásként az is, hogy ha a bővítést már nem kéri, a rendszer ne törölje az alap szolgáltatását is vele!) -
Nordik
őstag
Mozaik XS-ből váltottam Move XS-be. Illetve a Net&Roll 1GB LTE csomagomat lecseréltem NetPlusz L-re. Ez így megfelelő kombináció ugye? Legalábbis a HSZ-ek alapján döntöttem így.
Az biztos, hogy a NetPlusz L csomaggal sokkal jobb a válaszidő mint eddig. Gyorsabban reagálnak az oldalak stb.
-
tPedro_
őstag
Köszi a választ, közben egy részére telefonon már kaptam segítséget.
Viszont a VoIP-os dolog csak most lett világos számomra. Tehát mivel a díjcsomagom nov 1 előtti (2012 okt/nov körül kezdődött ha jól emlékszem) így nekem él a VoIP és akkor is élni fog, ha pl. átváltok a NetPlusz adatcsomagra? Ez jó hír.
Telefonon azt a tájékoztatást kaptam hogy a jelenlegi Go!Net XL adatcsomagomat nem tudom esetileg bővíteni. Jól értem viszont, hogy ha most átváltok NetPlusz adatcsomagra, akkor ahhoz tudok rendelni adott esetben eseti bővítést a jövőben?
Én úgy értettem telefonon, hogy a NetPlusz-os bővítések csak egy második eszközre érvényesek.Köszi előre is és az eddigi válaszaidat is.
-
#TOTTI
őstag
-
grafikus17
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Igen, már régóta meg volta Go!net M.
1.Akkor, ha jól értem most március 16.-ig fizetem a 190Ft 16 napra eső részét, majd március 17-től április 16-ig a 190 ft-ot.
Igazából csak a kedvezmény miatt váltottam, egész véletlenül vettem észre, hogy már február óta él. Nem biztos hogy 1790Ft-ot megérne nekem ennyi adat.
2.A NetpluszS 200MB 1090ft.-ért nekem elég lenne majd később. Ha szeretnék váltani, akkor elég ha a Netplusz M-et április 15.-én lemondom, és 16.-án megrendelem a Netplusz S-et? -
dptrsk
Topikgazda
Én ott váltottam, és tudtam, hogy az e-packot külön kell aktiválni.
Ettől zengett minden a díjszabásban, díjcsomagleírásban mikor bevezették ezeket a csomagokat, szinte mindenhol oda volt írva, hogy külön aktiválni kell.
Szerintem olyan ember nincs aki csak önkiszolgálóra belépett és gondolta h díjcsomagot vált és csak rákattintott mert tetszett neki. Ha van ilyen mit szólt volna, ha a percdíjak csak a havidíj erejéig érvényesek, utána 70ft/perc beszél? (láttam már más szolgáltatónál ilyen csomagot, csak nem ilyen drasztikus áremeléssel) -
"pl. olyan munkahelyen dolgozol vagy tagja vagy valamilyen szervezetnek"
igen így értettem, Tisztelettel!
Mit ajánlanál hogy olcsóbban kijöjjek? (lehetőleg ne ilyen 3-400 ft.os legyen az eltérés mert azért nem kavarok-keverek
és én kérek elnézést, az imént felhívtalak és aranyjogosultságú ügyfélként köszöntöttél.
-
igen, bár én csak a vonatkozó jogszabályt ismer(t)em, a szolgáltató belső szabályozását nem, de ezért is írtam a kiskaput, mert itt speciális esetről van szó, amikor a szolgáltató saját hatáskörben rendelkezhet arról, hogy az aktivált számot később újra eladhatja, tehát nincs például az, hogy adott egy alkalmazásos telepítő cd és hozzá egy kulcs, és ha a kulcs aktvilására kerül, akkor utána a vevő már hiába adja vissza a cd-t, a forgalmazó nem tudja azt saját hatáskörben úgy megoldani, mint a szolgáltató adott hívószám kikapcsolását, majd újra eladását.
köszi a kiegészítést! -
Szia!
Az új NetPlusz csomagoknál előfizetés esetén meg lehet azt csinálni, hogy ha esetleg elfogy az adatkeret, akkor lemondom, majd újra aktiválom akár azt, vagy egyel magasabb NetPlusz csomagot ugyanabba na hónapban? A Net&Roll 1 GB-nál volt egy olyan kikötés, hogy a 2. aktiválás már +1000 Ft, itt ezeknél van ilyesmi?
-
-
Szeretném jelezni, hogy az új netplusz internet csomagokat semmilyen formában nem lehet aktiválni domino kártyás előfizetéshez. Sem neten, sem smsben, sem a 1430-on. Ráadásul most aktiválta nekem újra a relaxnet m díjcsomagomat, ami elvileg le van már zárva 1430 szerint. Valami magyarázat?
-
Melack
veterán
Ok, nem is ezen van a hangsúly, hogy mikor van Csak sose volt még olyan, hogy nem a nevemen volt az előfizetés. És amit írtál, jól jelzi, hogy párom jelszava is kellene az aktiváláshoz. Azzal meg meg kell várnom akkor
Más: azt nem tudod, hogy a 920as meddig lesz elérhető?
-
Tényleg az a kettő jött ki egyszerre? Lehet hogy erre rosszul emlékeztem.
És azért mindenesetre piszok gyanús, hogy mekkora véletlenek vannak, nem?
Az is a verseny totális hiányát jelzi, hogy a T aztán kijött egy hóttotál ugyanolyan csomaggal. Remélem nem öltek bele túl sok energiát abba, hogy copy/pastelték a másikét! Ha ebbe fél óránál több munkát tettek akkor az érthetetlen. -
MrSealRD
veterán
Fizikailag a számla nem hozzám érkezik be...ezért nem tudtam, hogy hány csekk is érkezik. Ennek utána kellett érdeklődnöm...
Persze el kéne olvasnom az egész szabályzatot amit meg is tennék, ha egyértelműen ki tudnám szűrni azokat a részeket amik nekem kellenek és nem 432 oldalt kéne átolvasni.
Leválasztom külön folyószámlára 1800-ért azt az előfizetést ami Move XS lesz. Ezután van bármilyen egyéb anyagi vonzata a külön folyószámlának? Esetleg tudnom kell még bármilyen következményről ezzel kapcsolatban. (Csak mert nem szeretnék meglepődni)
(#40898) polonic :Bonyolult történet...A lényeg számomra az, hogy bár a nevemre venni nem tudom a számom (még) de szeretném én fizetni...a többiek úgy intézik ahogy akarják.
-
MrSealRD
veterán
Akkor viszont nem értek valamit.
Van összesen 4 előfizetés(NextS,Eco,..stb) 1 személy nevén. Ebből az egyiket váltanám e-pack-es Move XS-re. Akkor hogy fizessem azt elektronikusan, ha kiküldik majd a csekken mind a 4 előfizetést?
Vagy ilyenkor ők választják le? Vagy így nem is lehet e-pack-es kedvezményezni? -
-
"Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le"
Eddig tartott az öröm. Megváltoztatták a honlapon is és az ÁSZF-ben is ezt a részt..
"A havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre,
valamint hangposta lehallgatásra belföldön. A Like S díjcsomag esetében a havi díj hóközi aktiválás esetén időarányosan számlázódik" -
tomy86
addikt
"A Mozaikok és az Eco XS egyelőre maradnak."
Köszönöm, de közben utánaszámoltam pontosabban az elmúlt egy év számlái alapján és nem lenne jobb a Move (magasabb percdíj, nincs ingyenes választható extra, hívószámkijelzésért is fizetni kell, meg még amit nem vettem észre).
-
"Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le, negatív változás, hogy a 3 kedvenc szám csak 300 percig hívható ingyen."
Ismét köszönöm, mert ezt nem is vettem észre. Így már lehet meggondolom a váltást, mert igazság szerint a Like 300-ban lévő 100 óra ingyen beszélgetésnek még a közelébe sem kerültem soha. Like S ben meg az 5 óra is bőven elég lenne, viszont hogy hálón kívül is forgalmazható nagyon csábít.
-
Bailey
senior tag
-
RedCactus
senior tag
Köszi a választ, de azt még hozzátenném, hogy aranytárskártyát váltottam ki decemberben, a (20 éve) meglévő telefonszámom mellé az előfizetésemhez kapcsolva. Saját néven fut mind a kettő. Nem most mentem be a T-hez az utcáról, készüléket meg 3 éve vettem utoljára. Ha ez gyanús, akkor csodálkozom, hogy adnak még el telefont valakinek. Á tényleg, most jut eszembe, hogy '97-ben elcsúsztam az egyik számlámmal...
-
Onderon
senior tag
1430-at kérdezném, hogy szerinte ennek mi az értelme:
- a telefonos ügyfélszolgálatnál számlareklamációt nyomtam, megadtam a telefonszámom, hanggal azonosítottam magam, platina szintű ügyfél vagyok - hátha számít - de attól teljesen függetlenül, hogy milyen telefonszámot hívtam (t-mobile ügyfélszolgálat), kezelő felveszi a telefont, megkérdezi, hogy miben segíthet, kit kapcsolhat? mondom számlareklamáció, kérdezi, hogy mobil vagy vezetékes, mondom mobil, majd kapcsolás után újabb, mostmár t-mobile-os kezelő felveszi és elkéri a telefonszámomat? majd megkérdezem, hogy mégis miért kell akkor több lépcsőben azonosítanom magam, ha végül ide lyukadunk, hogy még a számomat is megkérdezi, visszaszól flegmán a hölgy, hogy "ő látja, csak visszaigazoltatta velem". innentől igen kellemesen (NOT) beszélgettünk, végülis amit akartam elintéztem, de a stílus az elfogadhatatlan volt. vártam, hogy kapok egy megszokott sms-t, amiben szerepel a hölgy neve és megkérdezi a rendszer, hogy elégedett voltam-e, de meglepő módon nem kaptam ilyet most
érdekességképpen a gond, amiért hívtam őket: a t-mobile online felületére számlafizetés céljából belépve meglepően tapasztaltam, hogy az ~5700ft-os és ~2800ft-os számlatartozásaim mellett a rendszer ~43000Ft-os lejárt tartozást jelez. mint utóbb kiderült, a hölgy ezt nem látta, így abban maradtunk, hogy "gondok voltak mostanában a t-mobile online számlafizetési rendszerével, a hiba javításán dolgozunk, az Ön számlatartozása nem ennyi, hanem ~8500ft". lehet nem a videóhívásos ügyfélszolgálattal kellene foglalkozni, hanem megcsinálni égre ezt a nyomorult számlafizetési rendszert? mindegy, én nem értek hozzá, biztos fontosabb látnom a flegma3.14csa fejét miközben a halálba kíván!
-
-
Derek V.
tag
Igen,már régóta Mozaik XS díjcsomagom van.Akkor még két évig ezzel a díjcsomaggal tudom használni a Vibert.Igen ám,de van ismerős aki most kötött ugyanilyen díjcsomagot és vele már nem tudok Viberen beszélni!Nála már él a blokkolás?(Feltételezem,hogy igen.)
Net&Roll 1 GB-LTE opciót már most is aktiválhatom,felesleges ezek szerint megvárnom a márciust!?
"A hang része kerül korlátozásra, az üzenet nem. Hogy ebből valamelyik rész fizetős lenne, az nem szempont."
Nem vagyok jogász,de ha igénybe veszem a skype fizetős szolgáltatását és azért nem tudom használni,mert Telekom korlátozza a mobil internetemet,amiért ugye megint csak fizetek az adott szolgáltatónak,akkor ez szerintem súlyosan sérti a fogyasztói jogaimat!
Ne értsd féltre,nem vitatkozni akarok,de remélem ezzel a dologgal kapcsolatban lesz majd bővebb tájékoztató dokumentum!Egyébként köszönöm a gyors választ! -
Derek V.
tag
Az üzletszabályzat változással kapcsolatban volna néhány észrevételem és kérdésem:
Mozaik XS díjcsomagom van Net&Roll 1 GB opcióval.Karácsony előtt vásároltam készüléket és 2 év hűséget hosszabbítottam az előfizetésre és a díjcsomagra.(Arany szintű ügyfél vagyok)
A vásárolt készülék 4G képes viszont a díjcsomagom ezt nem teszi lehetővé.
"A Mozaik XS díjcsomagal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe."
Azonban,ha a Mozaik XS díjcsomaghoz Net&Roll 1 GB-LTE opciót választom,akkor a helyzet a következő:
"A Mozaik XS csomaghoz igénybe vehető a „Net&Roll 1GB-LTE”opció.Az opció megrendelése esetén a Mozaik XS díjcsomaggal is elérhetővé válik az LTE1800 hálózat."
Gondoltam,akkor átváltom az opciót 4G-sre,ha már amúgy is kivezetésre kerül,és öröm boldogság!
Azonban ez is ott áll az üzletszabályzatban:
"A Mozaik XS,S,M díjcsomagokra 2013.november1-je után történő előfizetés,vagy a díjcsomagokra ezen időpont után történő díjcsomag váltás esetén a díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
Most akkor tulajdonképpen miről is van szó?
A Telekom is blokkolni fogja a wiber-t,skype-ot stb?
Ezt jogilag megtehetik?Technikailag megoldható?A Wiber-nek és a Skype-nak is van fizetős része akkor azokat sem fogom tudni használni?
Aki a feltett kérdésekre érdemben tud nekem választ adni(1430),az kérem ossza meg velem és a fórumtársaimmal!(az ügyfélszolgálat egyébként csak "bla-bla-bla" tájékoztatást adott.)Előre is köszönöm! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest