- iPhone topik
- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derek V.
tag
Az üzletszabályzat változással kapcsolatban volna néhány észrevételem és kérdésem:
Mozaik XS díjcsomagom van Net&Roll 1 GB opcióval.Karácsony előtt vásároltam készüléket és 2 év hűséget hosszabbítottam az előfizetésre és a díjcsomagra.(Arany szintű ügyfél vagyok)
A vásárolt készülék 4G képes viszont a díjcsomagom ezt nem teszi lehetővé.
"A Mozaik XS díjcsomagal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe."
Azonban,ha a Mozaik XS díjcsomaghoz Net&Roll 1 GB-LTE opciót választom,akkor a helyzet a következő:
"A Mozaik XS csomaghoz igénybe vehető a „Net&Roll 1GB-LTE”opció.Az opció megrendelése esetén a Mozaik XS díjcsomaggal is elérhetővé válik az LTE1800 hálózat."
Gondoltam,akkor átváltom az opciót 4G-sre,ha már amúgy is kivezetésre kerül,és öröm boldogság!
Azonban ez is ott áll az üzletszabályzatban:
"A Mozaik XS,S,M díjcsomagokra 2013.november1-je után történő előfizetés,vagy a díjcsomagokra ezen időpont után történő díjcsomag váltás esetén a díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
Most akkor tulajdonképpen miről is van szó?
A Telekom is blokkolni fogja a wiber-t,skype-ot stb?
Ezt jogilag megtehetik?Technikailag megoldható?A Wiber-nek és a Skype-nak is van fizetős része akkor azokat sem fogom tudni használni?
Aki a feltett kérdésekre érdemben tud nekem választ adni(1430),az kérem ossza meg velem és a fórumtársaimmal!(az ügyfélszolgálat egyébként csak "bla-bla-bla" tájékoztatást adott.)Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Derek V.
tag
Igen,már régóta Mozaik XS díjcsomagom van.Akkor még két évig ezzel a díjcsomaggal tudom használni a Vibert.Igen ám,de van ismerős aki most kötött ugyanilyen díjcsomagot és vele már nem tudok Viberen beszélni!Nála már él a blokkolás?(Feltételezem,hogy igen.)
Net&Roll 1 GB-LTE opciót már most is aktiválhatom,felesleges ezek szerint megvárnom a márciust!?
"A hang része kerül korlátozásra, az üzenet nem. Hogy ebből valamelyik rész fizetős lenne, az nem szempont."
Nem vagyok jogász,de ha igénybe veszem a skype fizetős szolgáltatását és azért nem tudom használni,mert Telekom korlátozza a mobil internetemet,amiért ugye megint csak fizetek az adott szolgáltatónak,akkor ez szerintem súlyosan sérti a fogyasztói jogaimat!
Ne értsd féltre,nem vitatkozni akarok,de remélem ezzel a dologgal kapcsolatban lesz majd bővebb tájékoztató dokumentum!Egyébként köszönöm a gyors választ! -
Derek V.
tag
Üdvözletem!
A karácsonyi akcióban kaptam egy 5000Ft-os kupon kódot,amit (elméletileg)kiegészítőkre lehet beváltania a Telekomnál.
DK31 Xperia Z1 töltő- dokkoló-ra szeretném beváltani,de nem találom a webáruházban!
Telekom nem forgalmazza ezt a kiegészítőt?Telekomos guruk,ha valaki tudna segíteni!
Előre is köszönöm!(Használt készülékre be lehetne váltani a kupont esetleg?)Vangelis?Látom elég nagy Spíler vagy a témában !
[ Szerkesztve ]
-
Derek V.
tag
Üdvözletem!
Mozaik XS díjcsomagom van. Decemberben vásároltam készüléket (LTE képes) és 2 év hűséget hosszabbítottam az előfizetésre és a díjcsomagra.A Mozaik XS díjcsomaghoz Net&Roll 1 GB-LTE opciót aktiváltam,így a havi keret 3200Ft+1000Ft= 4200Ft.
Így már elérhető a 4G hálózat (persze lefedettségtől függően),viszont a sebességgel kapcsolatban volna pár kérdésem:
- Limitbővítő opció esetén kb. mennyinek kell lenni a le- és feltöltésnek 4G-s hálózaton Szombathelyen?Mozaik XS Maximális letöltési sebesség: 7,2 Mbit/s
Net&Roll 1 GB-LTE opcióval ???"Nem változik, a meglévő díjcsomagban meghatározott sebesség érvényes. " - a honlap szerint.
Most akkor mi van? Max. 7,2 Mbit/s még 4G-is?
Ma mért érték: letöltés 14 Mbit/s,feltöltés 5 Mbit/s. (4G-n) Ez lehetséges?
Valaki érdemben tudna válaszolni a kérdéseimre?Előre is köszönöm! -
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Hasonló kérdésem lenne,mint az előttem szólónak.
Jelenleg Mozaik XS (3390Ft/hó,39FT/perc,200Mb) előfizetésem van + Net Plusz L 1GB (1290Ft/hó) díjcsomag.
A Net Plusz L díjcsomagnál Voip tiltás van,de a Mozaik XS előfizetésem 2010-ben kötöttem,így mivel 2013 november 1. előtti a szerződés elméletileg nincs Voip tiltásom.Elméletileg ez így van,aztán a gyakorlatban ez mennyire fedi a valóságot!?Hozzáértők véleményét,hozzászólását meghallgatom!
Decemberben lejár a hűségidőm, érdemes másik kedvezőbb díjcsomagra váltanom (ha van ilyen),vagy megtarthatom a meglévőt ugyanezen feltételek mellett?(Őszintén szólva a 39Ft/perc,amit sokkalok ebben az előfizetésben!)
Válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Derek V.
tag
Köszönöm a gyors választ!
Közben még olvasgattam a a T-mobil oldalán és ezt találtam:
A Mozaik XS díjcsomaggal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe.
A Mozaik XS díjcsomaghoz igénybe vehető kiegészítő adat díjcsomag.
A Mozaik XS díjcsomag nem használható internet alapú hang és video hívásokra.Most még jobban belekeveredtem. Most akkor mi is van?Már az LTE hálózat sem jár?
Hívjam fel inkább az ügyfélszolgálatot?Még egy kérdés:
"Mivel elektronikusan fizette be Telekom havi számláit, egy ajándék kuponkódot küldünk Önnek, mellyel 5000 Ft-os kedvezménnyel vásárolhat bármilyen 10 000 Ft feletti tartozék esetén."
"a kupont 2016. február 29-ig lehet beváltani."Valaki írta itt a fórumon, hogy nem lehet beváltani már ezeket a kuponokat.Ez igaz?(Nem találtam a bejegyzést.)
Így vágunk bele a karácsonyi vásárlási dömpingbe a T-mobil részéről?
-
Derek V.
tag
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez megéri a 4ezret,vagy van ennél jobb vétel is?
[link]Kupon gondolom esélytelen,bár Vangelis esetében nem biztos!
[ Szerkesztve ]
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Régebben kértem itt tanácsot csomagváltással kapcsolatban, de a helyzet az hogy a Like S díjcsomag lenne nekem jó, viszont nincs érvényes magyar felsőoktatási vagy középiskolai diákigazolványom!
Ennek a feltételnek mennyire kell megfelelni? Családtag vagy rokon is bemutathatja a diákigazolványát?
Az én nevemen van az előfizetés (Mozaik XS), erről válthatók Like S-re?
Esetleg van más díjcsomag ami hasonló ehhez és átlag előfizető is igénybe veheti? (Publikus,nem publikus)A válaszokat előre is köszönöm!
-
Derek V.
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A helyzet az, hogy már annyit kerestem és olvastam a telekom oldalán, hogy már fáj a szemem tőle.
Like S ezek szerint felejtős számomra.
Leegyszerűsítve a dolgot, nem nagyok az igények:
Havi max 5000Ft-os telefonszámla,olcsóbb percdíj kb. 20-25Ft (jelenleg 39Ft) és hálózaton belüli ingyen beszélhetőség 2 szám esetében max. 100 perc.Mobilinternet 1-2GB.
Kövezettek meg, de én ilyen csomagot nem találtam, és összerakni sem sikerült!
Havi 10-15 ezreket meg nem akarok csak mobilszámlára fizetni!
Látom, körül kell néznem a konkurenciánál is, hátha találok ott kedvezőbb ajánlatot! -
Derek V.
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Huawei E3372h-153 típusú USB Stick függetlenítéssel kapcsolatban.
Telekom függő, kértem hozzá függetlenítő kódot, amit meg is küldött a Telekom.Ez alapján próbáltam függetleníteni, de nekem nem ugrik fel semmilyen ablak ahova a kódot be kellene írni!
( Vodafonos kártyát tettem bele "idegen" kártyaként. )
Egyébként ennek a modemnek nem kellene alapból függetlennek lennie? Hol tudom megnézni, hogy hálózatfüggő vagy sem?
A szakmai segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs