Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
-
Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
ma A Samsung új fülhallgatója kicsit olyan, mint a Tesla kettős megítélésű pickupja: nagyon harsány, de biztosan lesz, akinek majd tetszik.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
addikt
válasz thomas77 #92350 üzenetére
Milyen feltételei vannak a 4G Hang működésnek?
"A Telekomnál jelenleg támogatott készülékek: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone SE, Samsung Galaxy A3 2016, Samsung Galaxy A3 2017, Samsung Galaxy A5 2016, Samsung Galaxy A5 2017, Samsung Galaxy J3 2017, Samsung Galaxy J5 2017, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+."
Mivel itt nem látok Xiaomi készüléket, a rom támogathatja, ha a szolgáltató nem...
-
Greg-77
aktív tag
Olvasom elég sok régi előfizetőtől kérnek előleget, holott régen csak az új előfizetőktől kérték! Ez vajon így van ha személyesen vásárolok T-be? Erről van valakinek infó?
-
törölt tag
-
-Ben-
veterán
válasz #04441088 #92349 üzenetére
Ezt olvasva a 1,5 évvel ezelőtti nyári mókám jutott eszembe, amikor 14 napon belül próbáltam visszaküldeni egy hibás készüléket. Nos, nem volt egyszerű menet, nagyjából ugyanez történt. Mindenki össze-vissza beszélt, ment az egymásra mutogatás.... Igazán örvendetes lenne, ha olyan emberek ülnének azokban a székekben, akik értik is a dolgukat, nem csupán felveszik a fizetést, de igazából semmi érdemlegeset nem csinálnak.
-
szabogabor10
veterán
Nincs itt az iPhone 8 (Plus) és a X. Ha ilyen aktívan frissítik a listát, akkor bármelyik készülék támogatott lehet éppen.
Egyébként a készülékek adatlapjára is odaírják a VoLTE támogatást, az pontosabb.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Keem1
addikt
válasz szabogabor10 #92356 üzenetére
Van egy olyan gyanúm, hogy a saját maguk által kreált listát se veszik komolyan.
Mintha itt is írta volna valaki, hogy van neki VoLTE (hivatalosan) nem támogatott készüléken. -
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
Tegnap délután rendeltem a T-től hűségidő meghosszabbítással kamatmentes részletre egy TV-t és a weboldalon 2nap szállítási időt írtak, mostani státusz "szállításra vár" viszont most olvastam, hogy sok mindenkinek problémája van a szállítással kb mennyi az esélye, hogy nem érkezik meg holnap? amikor feladtam a rendelést akkor azt írtam nekik a megjegyzésbe, hogy csak 15óra után tudom átvenni mert 14ig dolgozom...na most ha a héten nem fog megjönni akkor bajban leszek mert nem biztos, hogy át tudom majd venni ha pont dolgozni fogok
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz HELLAFLUSH #92358 üzenetére
Hogy holnap nem érkezik meg? Szerintem 99,9%.
De miért lennél bajban? Egyeztetsz velük a továbbiakban és nem lesz gond az átvétellel..
Hívd fel őket és kérdezz rá a rendelésedre, hogy mi az ábra. Ha meg későbbi időpontot mondanak akkor pedig megmondod mikor lesz jó.. Nem akkora probléma ez szerintem.. -
SUPREME7
őstag
válasz enginev3.0 #92329 üzenetére
Minek erőlködjenek ha fost is el tudják adni jó drágán?
A Magyar Telekom 2017. harmadik negyedéves eredményei
2017 harmadik negyedévében az összbevétel 8,8%-kal, 155,4 milliárd forintra nőtt (a 2016. harmadik negyedévi 142,9 milliárd forintról).
Ez elsősorban a RI/IT bevételek erős növekedésének, a magasabb készülékértékesítésnek illetve a mobil adathasználat folytatódó növekedésének volt köszönhető.[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
sziasztok! látom, megy a variálás a mobilnetes csomagok miatt. Nekem még move M csomagom van, netplusz L bővítővel, most van tervben díjcsomag váltás, de akkor megvárom a december elejét. Hó 15-én van a fordulónapom, de meglepetten tapasztaltam, hogy hiába fogyott le az adatkeretem (telekom alkalmazás+web szerint is), éjszakára (reggel 7ig) nem vagyok lassítva, simán hozza a 60 megabitet. Ez valami kedvezmény? eddig nem tűnt fel.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Keem1
addikt
válasz thomas77 #92362 üzenetére
Igen, de az, ahogy írod, teljesen más. A 4G tisztán IP alapú, így a 4G-n felépített hívás is teljes egészében internet csomagokra bontva közlekedik a hálón. Ebből ered minden előnye és hátránya is. Alapvetően szükséges, hogy hardveres, szoftveres és szolgáltatói oldalon is támogatott legyen. Valószínűleg pár év múlva kérdés nélkül minden készüléken működni fog, ez most egy olyan átmeneti teszt időszak, ahol a szakik megfelelő háttérrel az apple és samsung készülékek által tudnak vizsgálódni.
[ Szerkesztve ]
-
elekreg
tag
Ahogy olvasgatom, csúcs az új rendelési rendszer az előleggel kapcsolatban, kíváncsiságból megnéztem néhány opciót és tényleg!
A huszonéves, jelenleg Platina státuszú, korábban sosem problémás előfizetésemre kiválasztottam egy új és drágább (közel 300000 Ft) készüléket (nem IPhone-t, mert annál vannak néha faramuci dolgok), ha aláírnék 2 év hűséget mondjuk a Mobil M + Korlátlan netre (13000 Ft, tehát nem a legdrágább két díjcsomag, hogy 0 Ft legyen a telefon) és nem részletfizetéssel vásárolnám, hanem kifizetném az így adódó ~150000 Ft-os árat az átvételkor, akkor is kér még hozzá a rendszer ~60000 Ft előleget, ha pedig részletre kérem, akkor ~210000 Ft lenne az előleg!
Nem akarják ezek, hogy hűséget írjon alá az ember, ha új készüléket vásárolna, de jobb is így, 3 hét múlva jönnek az új díjcsomagok, nem szabad most tarifára szerződni, meg ilyen előlegek mellett, jobb nem a szolgáltatónál megvásárolni a készüléket, ha már egyszer kifizetésre kerülne egyben előre egy nagyobb összeg.[ Szerkesztve ]
-
golyós
őstag
Másnak ilyen lassú a függetlenítő sms?
25-én írták, hogy nem áll rendelkezésre lekérik a gyártótól.2 hét alatt nem sikerült lelevelezni?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
vpanangin
senior tag
válasz enginev3.0 #92329 üzenetére
És mi van ha valaki nem akar versenyezni a piac valamelyik szegmensében? A Telekomnak is van olyan terméke (pl. Sat és Catv) amire a Telenor a füle botját sem mozdította.
Mondjuk ez a mobilinternet (és annak sebessége, lefedettsége) azért manapság elég sok felhasználó fantáziáját megmozgatja. Ebből most kimaradni bármelyik szolgáltató részéről meghatározó döntés lehet az elkövetkező 2-3 év profitjának szempontjából.
Nem?
-
MK VII
veterán
"Hát akkor mi a célja egy szolgáltatónak?"
Szerintem ezt már ők sem tudják régóta.
Izzadtságszagú vergődés amit a Telekom évek óta csinál. Egyszer visszanyal a fagyi, ezt őszintén kívánom nekik. Nem rosszindulatból, hanem, hogy végre felébredjenek csipkejózsika álmukból.[ Szerkesztve ]
-
elekreg
tag
Erre pláne kíváncsi lennék én is, de hiába nem részletre választom ki, akkor is kér előleget, csak kevesebbet, de az összeg stimmel azzal, mint amikor részletre venném, nem részletre átvételkor ~150000 Ft + előleg 60000 Ft, részletre meg ~210000 Ft előleg.
Azt írja nem részletre történő vásárláskor is, hogy "A részletfizetéses konstrukció miatt fizetendő előleg", de nem részlefizetést választottam! Meg van kergülve ez a rendszer, duplán is! -
elekreg
tag
Őszintén, ki ír alá úgy hűséget, hogy a telefont tényleges árának a felénél is többet kifizetne átvételkor, mert nem részletre veszi és még úgy is rákérnek +20% előleget?
Ha már majdnem a 80%-át kifizettetik, akkor inkább egyben kifizetni máshol és nem aláírni hűséget azért a minimális különbségért, nem?MK VII: Az a baj, hogy megtehetik, mert piacvezetők, de látni szerencsére, hogy a végtelenségig ők sem feszítik a húrt, mert csak engednek néha a felhasználói nyomásnak.
Kíváncsian várom ezért is az új csomagokat 3 hét múlva, hogy merre tovább.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz elekreg #92372 üzenetére
Szerintem elcseszerintettek valamit... Más gondok is vannak. Néha pl. nem látszik az összes készülék a listában, de előfordul, hogy nem is ugyanazt a végösszeget jelzi bizonyos előfizetések esetén a készülékre. Jó volna, ha valaki írna nekik... Majd lehet, hogy írok nekik egy „csinos” levelet.
(#92371) MK VII: Nos, ezzel sajnos egyet kell értenem. A 3 évvel ezelőtti önmagukhoz képest is botrányos a helyzet, pedig akkor se volt „csúcs”.
(#92373) elekreg: Erről van szó, pont ezért nem értem. Én biztos, hogy nem vennék így semmit se, de szerintem ezt más is pontosan ugyanígy gondolja. Talán, ha valami alacsonyabb összeget kérnének (20-40.000 Ft) között, az még elfogadható lenne..... talán!
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
Egy pár napja vettem észre, hogy Pilisvörösváron is van már 4G+. Gondolom máshol is fejlesztenek...
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok, van egy S6 edge telekomos készülékem, és szeretném, ha független lenne. Lejárt rég az előfizum, és a teló részletei is.
Mi a menete? -
dptrsk
Topikgazda
-
MK VII
veterán
válasz enginev3.0 #92384 üzenetére
Bizony...
Szerintem azt hitték, hogy október végéig világmegváltó közönséget fog vonzani a túlárazott korlátlanjuk, aztán mégsem. -
dptrsk
Topikgazda
-
r3dsnake
nagyúr
válasz enginev3.0 #92384 üzenetére
Tökmindegy, ez még mindig kínlódás. Nem értem meddig húzzák még, hogy értelmes csomagokat is bevezessenek végre. Lassan többet van szó a topicban a Telenor netjéről, mint a Telekoméról.
-
tepenzed
őstag
válasz dptrsk #92386 üzenetére
vicc ez az egész szolgáltató.korlátlan csevegés meg navigáció?
Komolyan? Mikor másnál 6000ért teljesen korlátlan net és még valamennyi perc beszélgetés is benne van?A korlátlan böngészés csomagjuk is egy hulladék volt, , nekem azóta is megvan mióta kivezették, viszont egy rakás weboldalt nem tölt be, ha a kereted elfogy.. Még az index sem jön be..
Btw, ha nincs másik sim kártyám, hogyan tudnám megállapítani, hogy független-e a telóm? Hetekkel ezelőtt küldték, hogy folyamatban, de így nem merem a céges kártyát megrendelni, nehogy kiderüljön, mégsem fogadja el az iphone
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Maradok Move XS+Netplusz XXL-nél
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
enginev3.0
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tepenzed #92388 üzenetére
A "feloldás alatt" azt jelenti, hogy már kész. Nekem egyből jó volt onnantól az iPhone másik kártyával. Ne várj másik sms-re, te fogod befejezni a függetlenítést, egy másik simmel való aktiválással.
enginev3.0: Pont erre gondoltam, hogy írni kéne a Telenornak, hogy a duo kártya hiánya tart csak vissza a váltástól.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz r3dsnake #92393 üzenetére
igazából csak azért van kétségem, mivel újracserélt készülékre indítottam. Az új eszköz imei vissza lett utasítva, mivel nem került be a t adatbázisba. Ekkora valaki tanácsára a régi készülék imei számát megtaláltam a dobozomon és azt küldtem be, arra jött a feloldó sms. Csak felmerül bennem a kérdés, hogy tényleg a háttérben így kikeresték-e az új telómat vagy egyszerűen feloldótták a valszeg darabokban lévő rossz készüléket
[ Szerkesztve ]
-
elekreg
tag
válasz tepenzed #92388 üzenetére
Nem volt az eleinte hulladék, nagyon is jól ment sokáig a korlátlan böngészés és e-mail opció, én is használtam jócskán, a későbbi problémát én az egyre több VPN-es csaló rovására írom (lehet rám haragudni), akik több száz GB adatot forgalmaznak úgy havonta és még büszkén hirdetik is különböző fórumokon, de remélem, már nem sokáig terhelhetik így a hálózatot!
Az ilyeneknek még a Telenor Hello Data 6000 Ft-os korlátlan net is drága, azért is sajnálják a pénzt, csak példálózásnak használják, de valahogy nem akarnak átmenni oda.
Tisztelet persze a kivételnek, akik valóban jó alternatívának látták és már azt a másik szolgáltatós korlátlan netet használják, nem pedig csak a szájukat jártatják, közben meg sunyin kihasználják és visszaélnek bizonyos dolgokkal, mert csalva még mindig olcsóbb itt, mint rendesen ott.[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz elekreg #92397 üzenetére
Teljesen felesleges vpnez i, ha alapbol semmihez nem erto brigad uzemelteti. Pl en ugy forgalmaztam hatalmas mennyiseget, hogy siman youtubeoztam. Androidon a youtube programba elfelejtettek korlatozni, iosen pedig a bongeszos youtubeon tovabbra sem korlatoznak. Aztan csak ugy kivezetik, de persze megtarthatjuk, csak eppen hasznalhatatlan.
Ha vegre figgetlen leszek en is atmegyek, meg sztem kb mindenki akit nem kot vmi
[ Szerkesztve ]
-
elekreg
tag
válasz tepenzed #92398 üzenetére
Az egy dolog, ha a YT megy valamiért, de én nem ilyesmire gondoltam, hanem akik mindent bele alapon nyomják VPN mögül, P2P és hasonlók, ami már nagyon etikátlan.
Engem sem köt hűség, bármikor mehetnék másik szolgáltatóhoz, de több okból sem teszem egyelőre, ahhoz sokkal jobban fel kellene cseszniük az agyamat, mint a 10000 Ft-os korlátlan mobilnet, azt még kifizetem nekik.
Összességében többet buknék másik szolgáltatónál, mert egyrészt minden családtag Telekomos, illetve a legtöbb barát és ismerős is, másrészt a hang és adatszolgáltatások minősége sem tetszik annyira a másik két szolgáltatónál (használok én is másik szolgáltatós céges előfizetést, valamint a párom is, így van rálátás mindegyikre a gyakorlatban is), emellé jön még a Telekom javuló hozzáállása, egy ideje sok telefont függetlenül adtak, most meg pláne, ráadásul eltekintenek a hűségtől és az akár még esedékes részletfizetéstől, akkor is díjmentesen függetlenítenek (még ha nem is érint jelenleg), a másik két szolgáltatónál ez nem így működik, ha jól látom. -
goop
őstag
válasz tepenzed #92398 üzenetére
Csak csendben jegyzem meg, hogy még mindig jobb mint a Telenor féle korlátlan böngészés. Chrome alatt ki kell kapcsolni a quic opciót, és bekapcsolni az adat megtakarítót. Az 1 Gb adatból ketten az asszonnyal nem használunk el 2-300 Mb nál többet. És a youtube is megy böngészőből, de csss.
Ügyes telenor pl ezt is kilőtte, persze a lassított nettel tölts le a play áruházból bármit is így...
Szóval még mindig használható, csak ügyesen meg kell oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Külpolitika
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen