- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hasznos információt.
Végül kicserélték a pixelhibás telefonom, viszont először palimadárnak néztek...
Az ügyintéző be akarta küldeni szervízbe az 1 napos telefont de felajánlotta az elállást is...és mindkettőre ~15 napot mondott.
én viszont mondtam neki, hogy tudtommal 72órán belül kötelesek cserélni a hibás készüléket a szerződés szerint (igaz nem tudtam, hogy ez pixel hibára vonatkozik-e, mert sehol sincs szó róla)...erre felállt a székből és 3 kollégájához is oda ment rákérdezni, hogy ez tényleg így van-e?!
persze a 3ból csak 1 tudta biztosra...a többi azt állította, hogy ezzel a lehetőséggel csak a cégek élhetnek
Az a szomorú, hogy így sok mindenkit átvernek akik nem tudják a jogaikat.
Nem ártana gatyába ráznia a Telekomnak 1-2 alkalmazottat -
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! ne haragudjatok most nincs időm vissza olvasgatni. Szóval rendeltem a telekomtól vasárnap egy telefont ami ma jött meg, és sajnos 2 óra használat után megjelent rajta 1db pixel hiba.
jól tudom, hogy 3 napon belül kötelesek csere darabot adni? vagy 1db pixelhibára ez nem vonatkozik?
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
Tegnap délután rendeltem a T-től hűségidő meghosszabbítással kamatmentes részletre egy TV-t és a weboldalon 2nap szállítási időt írtak, mostani státusz "szállításra vár" viszont most olvastam, hogy sok mindenkinek problémája van a szállítással
kb mennyi az esélye, hogy nem érkezik meg holnap? amikor feladtam a rendelést akkor azt írtam nekik a megjegyzésbe, hogy csak 15óra után tudom átvenni mert 14ig dolgozom...na most ha a héten nem fog megjönni akkor bajban leszek mert nem biztos, hogy át tudom majd venni ha pont dolgozni fogok
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! ha díjcsomat váltok (drágábbra) hűségidőn belül, akkor újabb hűséget kell aláírnom? most decemberben járna le a hűségidő.
illetve a belföldön korlátlan hálózaton belüli hívások érintik a telekom vezetékes vonalát is?
köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest