Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz dptrsk #70144 üzenetére
De, írja, hogy
Aktív: 2016.01.19-ig.
De ezt eddig is tudtam, az a kérdésem, ha tegnapig volt aktív, akkor feltölthető-e még ma, vagy holnap.
Szóval azt szeretném tudni, hogy van-e valami rendelkezésre tartási idő, amikor már telefonálni nem lehet vele, de még feltölthető.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
legenda
válasz akos727 #70145 üzenetére
lehet 6 hónap (szavatosság) is, ha maga a fejhallgató 10 e ft alatti értéket képvisel, de ezt külön jelezni szokták a számlán.
a mobiltelefon tényleges tartozékaira viszont egy év jótállás van, mert azok direktben ahhoz tartoznak.*Älex*; szia, 1090 ft a havi/időszaki díj / hívószám a családbarát kedvezmény, amivel 100 óra adott (két vagy több előfizetés esetén 100 óra oda és 100 óra vissza értendő), minimum 2, összesen 5 hívószám vonható be, viszont feltétel legalább egy havi díjas előfizetés, arra lesz(nek) kiszámlázva a domino feltöltőkártyás kedvezmény(ek).
Donki Hóte; szia, 1777 -> egyenleglekérdezés, feltöltés -> egyenleglekérdezés -> itt kaphatsz tájékoztatást az egyenleg és a rendelkezésre állási idő mellett, a hívószám-lekötési idő lejártáról is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Csizmás
félisten
üdv,
sim kártyát cseréltetni tudok a következőekkel?
- dominós előfizető
- nem rokon, hanem más
- megbízási szerződéssel (vagy meghatalmazás)
- telekom partnernél? (vagy csak rendes boltban?)"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! Hamarosan lejár a 21 hónap a 2 év hűségemből és szeretnék új készüléket venni. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor tudok díjcsomagot is váltani, vagy ez esetben meg kell várnom a 2 évet?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #70157 üzenetére
T-Pontban vagy partnernél(ha van domino SIM készleten) a SIM tulajdonosa vagy a több, mint 30 napja rögzített felhasználója tud.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Van egy dominos kártyám ami nem kell már, meg akartam ma szüntetni, de elhajtottak, hogy tegyem be a fiókba és egy év múlva inaktív lesz... Nem forszíroztam ,amúgy is siettem tovább, de én most akarom inaktiválni. Van erre mód telefonon ha már személyesen nem akartak segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Üdv!
Az 5000 Ft-os tartozék kupont több tartozékhoz is fel lehet használni? Pl 2db 2500 Ft-os sd kártya.
Már ha megkapom végre a kupont... -
gyuromoj
veterán
Hali!
2014. május 13.-án hosszabbítottam hűséget 2 évre, Mozaik S csomaggal.
Most beléptem a Telekom rendszerébe és simán tudtam kisebbre váltani, Move XS-re.
Ez hogy lehetséges? Lesz ebből valami bajom?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Na akkor azt jól megszívom... Régebben nem úgy volt hogy hűség alatt csak magasabb csomagba léphet az ember? szerk.: értem
Kíváncsian várom milyen sarcot vetnek ki rám.szerk.:
Esetleg nem az van a dologban hogy a Mozaik S már egy jó ideje megszűnt?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz gyuromoj #70176 üzenetére
szerződés alapján most is úgy van, azonos (á)kategórián belül, vagy felfelé lehet módosítani a díjcsomagra aláírt hűség intervalluma alatt.
amely díjcsomag lezárásra kerül, azt lehet még tovább használni azoknak, akiknek a lezárás pillanatáig aktív volt, csak újonnan nem aktiválható már, kivezetéskor teljesen megszűnik létezni, de azt követően senki sem használhatja már, azok sem, akiknek addig aktív volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Hűségidő alatt, illetve után milyen feltételekkel lehet telefont függetleníteni náluk?
-
legenda
válasz germinator66 #70179 üzenetére
szia,
a hálózati korlátozás feloldásának a díja 15.000 ft / alkalom / készülék, hűséges intervallum alatt ehhez jön még az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetése.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz lindermen #70181 üzenetére
ügyintéző segítségével a köztes megoldás is kivitelezhető, visszaolvasva találsz rá példát, akinek segítettek ilyen esetben.
amennyibe webshop útján akarod intézni, úgy olyan konstrukciót kell választani, amiben csak az előfizetésre írsz alá további hűséget, díjcsomagra nem, így a 24 hónapos díjcsomagos hűség lejártával azonnal tudod azt lefelé, meghatározott (ár)kategória alá is módosítani.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nobiand
aktív tag
BLACKBERRY PRIV kapható, igaz szép ára van.
-
lugosi
MODERÁTOR
Listaáron vett céges telefon szolgáltató általi függetlenítését is a cég aláírójának kell kérni? Vagy azt mezítlábas ember is intézheti?
-
-
goop
őstag
Az mitől lehet, hogy wifin és telenor mobil neten egyből szinkronizál a gmail(imap), ellenben telekomos mobilneten csak 5-8 perc késéssel jönnek meg a levelek?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Talán mert nat-olt ip-t kapsz a telekomos mobilnethez. Nat-olt ip-vel pedig nem működik a push mail (azaz amikor a levelezőszerver veszi fel a mail beérkezésekor a kapcsolatot a mail klienssel), csak a mail kliens által kezdeményezettre (ami ugye időszakonként történik) tud válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen