- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #64648 üzenetére
32 perce próbálok egy ügyintézőhöz jutni a 1430-on, de még mindig szíves türelmemet kéri a gépi hang....
Mi történt ezzel a céggel?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Sayuar
senior tag
-
Elérhetetlen vagyok az épületben, 2g 2 csíkkal se néha. Most mi a fenét csináljak? Ezért van netem, hogy bent is legyen és epp itt nincs. Ajtón túl full térerő.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mappa
addikt
válasz Kolondrum #64638 üzenetére
Nekem is munkahely a vészes 4 fal 5 szintes épület csak látom, hogy mások vígan elérhetőek, nekem jön a sms 1 nem fogadott hívása volt.
Múlthéten jártam meg Balatonfenyves - Badacsony oda vissza. Waze-t használtam volna, azt még navigálni sem tudott mert, folyton jött, hogy hálózat keresés. Újabb telefonon meg LTE/4G minden fullon. Biztos készülék függő is a dolog nekem lassan egy 2 éves i5 van. Szintén T-s Huawei G7 és azon minden hasít. Volt egy Voda-s készülék is - szintén Huawei, azon is 4G. Nekem meg kb. Keszthelynél éledt fel a kütyü.nem kötelező megadni
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Kolondrum #64638 üzenetére
Környező falukban (szegedtől 30km, dél-alföld) sokszor még telefonálni sem lehet. Múltkor órákon keresztül nem tudtam elküldeni a szomszéd faluban (6km innen) egy üzenetet messengeren. Itt meg LTE/3G simán. Vonaton fél órás kiesések. Balaton körül szintén kihagyások. Soltvadkert szintén. Szeged bajai úton is eldob a telefonvonal (LTE van, telefonálni meg nem tudsz...).
[ Szerkesztve ]
-
Én munkahelyen tapasztalom ezt, de betudom annak, hogy vas meg beton minden ami ott van. Látványosan megugrik minden ha kilépek onnan. Váltás óta pár órát voltam bent, holnap derül ki mennyire eszi az akkut és mennyire dobálja el. Ahol párom mozog, ő is átjött, neki nincs gondja. Sem otthon, sem melóban. A kettő között 80km van, közte buszt wifivel. Telenor kincsesbánya, zsámbék és egyéb nevenincs településeken jó ha 2G-t tud. Nem is tudom Pilisszentlászlón hogyan tudnak működni az emberek. Hát 2G is alig van, nem, hogy 3G vagy 4G. Előfizet és kb nem megy. Nekem is csak visegrádon töltötte fel képet, mert 2G-n nem megy a net rendesen, kb a BBM ami működit, bárt az sem, mert nincs szeder jelem.
Kicsit meglepett őszintén szólva ez az állapot ami uralkodik az országban. Azt hinnénk mindenhol van legalább 3G azt mégsem. Nem csak té, esetleg telenor. Pl Balatonon is voltak gondok. Anno sok sok éve itt nálunk nem volt térerő csak elvétve, ház sarkán, de házban eleve nem telefonáltál, mert eldobta. Nem voltam lusta rendszeresen felhívtam a telenort ezügyben. Megoldódott. Akkor még a GSM volt csak.
Van pár olyan hely ahol a telenor is rossz volt, majd meglesem tével, bár változni semmi sem fog. Elhagyod pestet és nem vagy ember előfizető.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mappa
addikt
válasz Kolondrum #64634 üzenetére
Óbuda - Flórian tér, épületen belül (munkahely) Van hogy a hívást eldobja, nincs szolgáltató, 4 fal között már 1 szinten van a térerő. Ha megy is a kapcsolat mintha walkie talkie beszélnénk annyira vacak a minősge. Liftben pikkpakk eldob mindent. Míg egy Telenor fullon van mindenhol lehet beszélni és elérhető.
nem kötelező megadni
-
legenda
válasz Kolondrum #64634 üzenetére
sok olyan hely van az országban, ahol egyik szolgáltatónak sincs térerő, máshol meg az egyiknek vagy másiknak igen, de nem mindegyiknek, ez több tényező függvénye - főként technikai szempontból, hol helyezkedik el épp ott a tornyuk, befolyásoló tényezők...stb. -, de a "nagy semmi közepe" egyik szolgáltatónak sem kényszeresen lefedendő terület, ha alapban oda nem sikeredett térerő.
nem is létezik 100%-os lefedettség az országban, az meg már részletkérdés, hogy a nem lefedett területek hová esnek, kinek és mennyire problémásak...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ákinard
aktív tag
Urak, hol lehet beállítani azt, hogy a kapcsolat pontokból vonja első körben le a mobil lottót pl? Vagy más fizetést? Volt erre valami link, de nem találom, összefoglalóban sincs. Köszi!
Közben addig túrtam, amíg meglett:
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas/mobilvasarlas/beallitasok
Szerintem ez lenne, de alapból szét van esve az oldal, belépés után betölt, majd egy villanással a lap nem jeleníthető meg......
[ Szerkesztve ]
-
Ha jól sejtem a Té elégé hadilábon áll a térerővel, mert Pilisszentlászlón volt, hogy a 2G is csak 1 csíkkal ment. Olyan nagy lyukak vannak a szolgáltatásban, hogy ha pofára estem volna motorral még segítséget sem tudok hívni. Lefedettség értem én, de az nem azt jelenti, hogy csak oda ahol emberel élnek, hanem átutaznak mittudomén.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
addikt
Ó így már azért más (már csak picit tűnik akkor kedvezőbbnek).
Akkor így már az olcsóbbik NetPlusz L-et kell majd legközelebb aktiválnia automatikusan, másképp az elég gáz dolog lenne a T részéről.De akkor legalább ha jól tudom két adatkeretem lesz majd így egyszerre, egy 150 megás és az 1 gigás.
-
South Velen
addikt
Hali,
Music XS díjcsomagom volt még 1,5 év hűséggel, de most rápróbáltam váltani Move XS-be és engedte. A Telekom appban.
Ilyenkor mi van? Örüljek? Vagy lesz még ennek böjtje? Ugye nyilván kisebb csomagba a hűség alatt nem válthatok. Vagy ez speciális csomag egyetemistáknak szánt volta okán, és bármerre lehetett mozdulni?
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Köszönöm!
Meglepően könnyen és zökkenőmentesen ment a váltás Telekom alkalmazásból a kívánt díjcsomagra, meg is lepődtem.
Remélem a díjcsomag váltás, 890 Ft-os ára csak akkorra az egyszeri alkalomra volt értendő.Vajon így már automatikusan az olcsóbbik NetPlusz L díj fog levonódni az egyenlegemről vagy ahhoz még kell tennem valamit (mondjuk netcsomag lemondás aztán újra aktiválás)?
-
cris78
őstag
Sikerült elhozni egy Fonepad-ot.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zoli62
addikt
válasz dedike #64617 üzenetére
Pont erről írtam,te legalább megértetted a mondanivalóm lényegét.. Tévedések elkereülése végett én sem értettem egyet azzal, hogy egy darabig mindenkinek engedélyezték a részletfizetéses készülékcserét, de azzal sem értünk egyet sokakkal együtt, hogy a régi hűséges, de nem kiemelt előfizetőt a cég még ezzel sem becsüli meg, míg egy új előfizető egyesetleges kaució mellett automatikusan megkapja ezt a lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gedeon31
addikt
Rám erőltetett e-mail útján a Telekom 2000 Ft kupon kedvezményt van valami tartozék amit érdemes mindenképpen megvenni
-
legenda
válasz dedike #64617 üzenetére
mióta megszűnt az általános webshop olcsóbbság, azóta csak néhány specifikus akciónál lehet jelentősége, meg ha csak online rendelhető valami, részletfizetést szintén említenek, legfeljebb más konstrukcióban (eltér a hónapok száma).
nekem is jobban tetszett, amikor még az előfizetés kora alapján is pontoztak, mivel 15 - 18 év közötti előfizetéseim vannak, de most sem olyan nehéz elérni az aranyat, az egyik előfizetésemen move xs + családbarát opció (1990 + 1067 ft) és már az elég hozzá, ez meg azért nem irdatlan nagy összeg.
a többi előfizetésemen a díjcsomag és a családbarát mellé van még minimum 1 GB netes bővítés is, így azoknál pláne nem probléma.JoeCockBill; miben jobb az? nem néztem, csak kérdezem, illetve keresem a logikát a különbségekben.
mert a telekom adja a maximum 24 hónap vagy közeli részletre, de időközben is bármikor kifizethető a fennmaradó hátralék akár egésze, vagy csak egy része és addig nem kell törleszteni, szóval rugalmasan kezelhető a dolog.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Persze. Üzletben, az ott érvényes áron. Online nem.
Csak ezzel bukja az online kedvezményt, ha van. Meg a 20 havi részletet, meg ilyen kis finomságokat. Mindezt azért, mert nem aranykártyás. S ez egy tizenakárhány éves, nem túl drága díjcsomagnál szerintem méltánytalan. Tudom máshol is meg, minden, de talán megbecsülhetnék az ilyen ügyfeleket is.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Oliverda
félisten
Flottásoknál is működik a pontgyűjtős kapcsolat program vagy ez csak publikus csomagoknál megy?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Gedeon31
addikt
-
zoli62
addikt
Meg is kérdeztem. Több ügyintéző is egybehangzóan állította, hogy valóban online vásárlásnál meglevő nem kiemelt régi ügyfeleknek kedvezményes készülékcserénél meglevő díjcsomagjuk megtartásával, az előfizetésre vállalt hűség mellett már nincs részletfizetési lehetőség, korábban volt ilyen.
-
cris78
őstag
Mivel atk net&roll xs-ről tegnap váltottam társ kártya net&roll xs-re és netán ma vállalok 24 hónap huseget. Akciós lesz 2 hónapig. Felválthatok rögtön két hónapig nagyobb csomagra? Vagy ez már fizetős, hogy egy hónapban kettőt modositok?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
törölt tag
Kb 3 hónapja vettem észre,hogy előrehozott készülék váltásnál vagy akár lejárt előfizetésnél,ha nincs kiemeltség szint akkor csak egy összegben engedi a vásárlást,fel se kínálja a részlet fizetést,(teljesen mindegy milyen telefon és milyen csomag) megnéztem egy másik hívószámmal ami arany kártya volt és azzal már engedte a részletfizetést...
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #64588 üzenetére
Kértem mégis a netbővítőt csomagot emelték.
kali rá kérdezek mi lehet a gond.
-
legenda
válasz zoli62 #64584 üzenetére
akkor ott valami más feltétel sem volt azonos, mert alapesetben nincs ilyen.
Gedeon31; nekem arra is adtak jóváírást, így a végeredmény a régi ára lett.
fery02; igen, domino esetén a surf az, amihez az olcsóbb bővítők kérhetők.
szabogabor10; a net&roll valóban bukta lesz, mert a jövő hónaptól más kell helyette, az úgy meg már az új áron lesz majd, de a netplusz esetén jól járt végül, aki kérte és nem módosítja egy ideig.
dedike; a módról nem volt szó, de úgy is megoldható valamilyen úton a dolog.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest