Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
Hirdetés
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz stevve #62799 üzenetére
A számlán mindig szerepel, hogy mikor jár le a hűség, minden telefonszám alatt ott van vastag betűvel.
A főszámmal decemberben léphetsz le, amikor lejárt a hűség.
Ha a Fun mellé nincs készülék véve, akkor 5000 ft kötbér ellenében akármikor leléphetsz vagy 1 év után díjmentesen.
Ha a Fun 2 éves telovásárlàssal lett véve, akkor a főszám decemberberben mehet, a fun ilyenkor átvál nem társkártyára, s azt kell fizetni tovabb, míg le nem jàr a 2 év.Talán EcoSurfre vált, de lehet, hogy Move XSre is lehet váltani. -
A@ron
tag
válasz vwpolopg #62788 üzenetére
Ez nettó hülyeség, 3 darab papírt is alá kell írnod és az ügyintéző köteles neked átadni a biztosításhoz kapcsolódó ÁSZF-et (az egyik papír arról szól hogy átvetted). Ha telefonon kötöd akkor meg ott a hangrögzítés ugyebár.
Verd az asztalt nyugodtan.
#62780 kali: 90-95%-ban a flottás csomagokra is a publikus árak érvényesek (a magasabbak, mivel nincs a csomagokban alapban net), tehát ha arany vagy platina szintű a szám, akkor az 590 ft-os 200 megás net mehet, és engedi is a rendszer. csak ezt kevés ügyintéző tudja/használja sajnos.
#62801 pietrasko: Igen, EcoSurfre vált, viszont az 5000 ft kötbért nem 1, hanem 2 év után engedjük el,
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
-
A@ron
tag
válasz vwpolopg #62807 üzenetére
3 db papír:
- "Csatlakozási, belépési, és változásbejelentési nyilatkozat"
- még egy papír a feltételekről, ennek most fejből nem tudom a címét
- ÁSZF egy példánya ("Készülékbiztosítás - tájékoztató" címmel)+
ha az elmúlt másfél hóban volt kötve, akkor "készülékbiztosítás- összefoglaló" címmel egy dokument hogy mit vettél át
milyen összegről, mekkora időszakról van egyébként szó? az elejéről lemaradtam.... de lehet hogy tudok akár közvetlenül is segíteni ha gondolod írj PÜ-t
[ Szerkesztve ]
-
torokbalazs
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom ez off topic-e , de remélem tudtok segíteni. Sony Xperia Z2 vagy LG G3 telefont szeretnék vasárnap vásárolni, akkor jár le a hűségem. Egy probléma akad, nem elérhetők a készülékek. Kértem, hogy jelezze, ha érkezik , jött is egy e-mail tegnap ,de az oldalra nem is rakták, hogy jött készlet.
Szóval, leginkább az lenne a kérdésem, hogy elérhetők lesznek egyáltalán ezek a telefonok, vagy kezdjek el mást nézni
Előre is köszi a válaszokat! -
cris78
őstag
válasz torokbalazs #62812 üzenetére
másik probléma, hogy vasárnap zárva minden
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
válasz Soulfly842 #62814 üzenetére
1-jén árat emel, de az értesítést 1-je után kapom meg? Wtf?
-
[P]laci
senior tag
válasz Soulfly842 #62814 üzenetére
szuper! jah, nem!
mikor lesz már olyan hír, amiben bejelentik, hogy minden díjcsomag havidíja 500 Ft-tal csökken?
-
legenda
látatlanban akkor sem lehetne biztosra eldöndeni, ha akár 99 kontra 1% lenne az arány, arról nem is beszélve, hogy a telekom alkalmazás sokszor olyan lehetőséget is bedob, amit elvileg nem lenne szabad adott előfizetés kapcsán, de ez legyen a szolgáltató problémája...
stevve; szia, a telekom alkamazás online is kiírja a hűséggel kapcsolatos dátumot, illetve ha az már lejárt, akkor azt is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
prozodus
őstag
Az előfizetésed igen, de a számot nem, így egyáltalán nem biztos, h erre is érvényes lesz, ha nem foglalják külön bele
És akkor is ugye, külön kell majd kérni, és mennyi idő alatt fogják visszaadni? És mikor lép életbe a törvény?
Bakker, ez mekkora megoldás lenne a problémámra, ha nem pont az egyetlen megtartani óhajtott számomról volna szó...Az 5000 meg akkor is pofátlanság, lopják meg az öreganyjukat. Főleg, h nem kérek új kártyát, csak más előfizetést. Ők akarják rámkényszeríteni az új kártyát. Egyszerűen csak lopni akarnak ebben is.
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
csoki46
senior tag
Egy gyors kérdésem lenne. Neten rendeltem telefont a helyi T-mobile-ba venném át. A GLS oldalán az van feltüntetve, hogy átadták a telefont, viszont a T-től nem jött még visszajelzés erről. Megéri benéznem, vagy amíg ők nem írnak fölösleges?
-
Zeki
nagyúr
Jöttek a mélek hogy keresett termék megérkezett... rákattintok a készülék linkjére, erre rádob a telekom készülék oldalára. Közben a készülékek vagy nem is voltak, vagy máris (2 perc) alatt elfogytak.
-
Zeki
nagyúr
válasz South Velen #62824 üzenetére
jaja.
-
-
cris78
őstag
Na hívtam őket. Kértem mivel nem tajekoztattak róla, hogy maradhat minden a régi, állítsák vissza az eredeti állapotot. (mozaik xs és régi atk net&roll xs). Hát azt nem lehet, mert májusban én a váltást kértem és a kedvezményt. Mondom de akkor nem volt róla szó, hogy minden maradhat a régiben. Tehát akkor valaszthattam, hogy vagy többet fizetek (ami mondjuk kedvezménnyel is többet fizetek az atk-ra) vagy adnak kedvezményt. Most várom a válaszukat...
-
[P]laci
senior tag
-
lovace
aktív tag
Nekem nem teljesen tiszta ez a "minden maradjon a régiben" dolog.
Tehát ha én azt szeretném, hogy ne emelkedjen a havidíjam, akkor elég felhívnom a 1430-at és ők mindenféle kötekedés nélkül ezt el kell, hogy fogadják? ősszel lesz 2 éves az előfizetésem és ez idő alatt is emelték már néhányszor a díjakat. Igazán örülnék neki, ha ez a mostani újbóli emelés elkerülhető lenne. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Most mondja az asszony, hogy kb. 10-e körül készült el a mostani számlája, a fizetési határidő már letelt. Most fizette be... Minden mást én fizetek, sosem késtem egy napot se, mert nem szeretem. Mire számíthat? Kamat, egyebek? Állítása szerint korábban már volt többnapos csúszása és nem volt semmi probléma belőle. Ez viszont furcsa lenne, mert akkor minek van a határidő?
-
zzola
félisten
Hol lehet nyilatkozni, hogy nem fogadom el a július 1-től az áremelést?
A hírek szerint:"Az értesítést a számlás (postpaid) előfizetők a 2015. július 1-je után kézhez vett első számlájukon találják meg, míg a Domino (prepaid) előfizetők SMS-ben kapják meg, a kiegészítő tájékoztatás pedig a szolgáltató honlapján érhető el a www.telekom.hu/dijvaltozasok címen."
Telekom szerint:
"A 2015. május 1-jei számlával egyidejűleg egy kétoldalú szerződésmódosítási ajánlattal kerestük meg előfizetőinket.
Az előfizetők lehetőségeit illetően a részletes, díjemelésre vonatkozó ajánlatunkat a következők szerint pontosítjuk,
egészítjük ki. Felhívjuk figyelmét, hogy díjcsomagjának elnevezéséről számlájából, továbbá bármely ügyfélszolgálati
csatornánkon (online a www.telekom.hu oldalon, a Telekom mobilalkalmazásban, telefonon a 1430-as számon, személyesen
a Telekom Üzletekben) tájékozódhat. Tájékoztatjuk továbbá, hogy amennyiben Ön a kétoldalú szerződésmódosításra
vonatkozó szolgáltatói ajánlatra az ajánlat kézhezvételét követően 15 napon belül úgy nyilatkozik, hogy
azt nem fogadja el, az előfizetői szerződése változatlan feltételekkel hatályban marad. "Ezek szerint már nem lehet nyilatkozni, mert a május 1-én kelt számla már rég kijött és letelt a 15 nap...
-
-
ablack
senior tag
Üdv,
Ezek a Telekomos hordozható routerek vajon kártyafüggetlenek?
T-MOBILE HOTSPOT 5776
ZTE MF63[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Ha vkit érdekel van még használt vállalható cucc:
SONY XPERIA M2 HÁLÓZAT FÜGGETLEN HASZNÁLT (fehér) -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Szükségem lenne egy napig internetre küldöldön. A 10MB nem elég, valamivel több kéne. A Travel&talk pluszt néztem, de nem egészen értem, hogy ezt hogy tudnám igénybe venni. Nem telefonálnék, csak internet.
FUN Aranytárskártya díjcsomagom van, ha ez valamit számít.
Köszi a segítséget.hardverapro.hu/tag/chipman
-
Ateszpapa
addikt
Nekem a samsung xcover 2 kellett volna csak valaki elvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen