Hirdetés
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
ma Az újdonság kiemelkedően hosszú ideig tartja naprakészen az Androidot és a biztonságot.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Üdv!
2011.09.22-én T-nél vásárolt E72-re meddig van gari? 1 vagy 2 év? -
csoki46
senior tag
Tuti? Nagyon köszönöm a választ!
-
csoki46
senior tag
Üdv!
Csak egy gyors kérdésem lenne. Jelenleg like dijcsomagom van ezt szeretném átváltani like 300-ra ezt telefonon vagy a my t-mobile-ban nem lehetne megcsinálni? A my T-mobile azt írja, hogy próbáljam telefonon, de ott nem ajánlja föl a like csomagot. -
csoki46
senior tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem hardverapron egy iphone 3GS-t, most szeretném garanciáztatni viszont nincs hozzá semmi papírom, (garilevél, számla) hoigyan tudnám érvényesíteni a garanciát? Ezek nélkül lehetetlen? Doboz és minden tartozék megvan, az alapján ellenőriztem érvényes még a garancia. Köszönöm a segítséget! -
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy LG G2-est a megléfő előfizetésemhez. Like 300-am van már vagy 1-1,5 éve, de készüléket még nem vettem. Ha belépek a készülék választó oldalra ott azt írja ki, hogy nincs a keresés feltételének megfelelő találat. Az egyetlen feltétel, hogy a meglévő előfizetéshez szeretnék telefont venni. Mi lehet a baj? Hol lehetne megnézni, hogy jogosut vagyok-e készül vásárlásra?
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
Ez az onlinekedv kupon akkor már nem él?
-
csoki46
senior tag
Csak márciusban jár le a hűség időm úgyhogy most sajnos még késik a telefon csere :/ pedig nagyon jó lett
volna...
Csak egy kérdés: eddig az előfizetéshez nem vettem még készüléket csak fizetem majd 2 éve, akkor is ki kell várnom minimum a 23 hónapot a készülékcseréhez? -
csoki46
senior tag
válasz Blackmirror #38326 üzenetére
Úgy tudom, hogy 3 hónappal csak az arany és platina kártyások válthatnak. (Lassan 2 éve fizetek havi kb 5k-t de még mindig nem vagyok aranykártyás) Esetleg rosszul tudom?
-
csoki46
senior tag
-
csoki46
senior tag
válasz lord.lakli #38341 üzenetére
Akkor mostmár meg se próbálom fölhívni..
-
csoki46
senior tag
válasz Vangelis #38353 üzenetére
1430-at fölhívtam, hűségidőm van 2014 márciusig. A hűségidőre vállalt kötbér összege pedig kb.: 4200 Ft. Akkor, ha jól értelemezem ezt a 4200 Ft-ot befizetve felmondhatom a szerződésemet akár most is? Ha igen, akkor valahogy el lehet intézni, hogy a mostani számom megkapjam másik előfizetés kötésekor?
-
csoki46
senior tag
válasz vatafakk #38357 üzenetére
Bementem személyesen utána járni, hogy akkor most mi is van... Annyit sikerült kideríteni, hogyha kifizetem azt a 4200 Ft kötbért akkor utána elvileg gond nélkül tudok venni készüléket. Egyedül arra nem tudtak információt adni, hogy neten mikor tudok rendelni. Nem tudja valaki, hogy ez hogy működik? Mennyi idő kb mire a webshopon tudok vásárolni?
vatafakk neked sikerült már rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
Kifizettem a kötbért /4200 Ft/ most belépek a T-mobile oldalára és azt látom, hogy 3%-os kedvezményt ad ha neten veszem a telefont?
A Like 300 díjcsomag miatt van ez vagy miért? Kicsit kezdek ideges lenni -
csoki46
senior tag
válasz Vikt0r #38431 üzenetére
Nagyszerű, hogy fölhívom a 1430-at, hogy miért ad 1% kedvezményt a telefonra a kiváló webshopjuk, mire a nő felháborodva közlik, hogy az nem lehet.. Leállok veszekedni vele, hogy de mire ő 15 perc gondolkodik egy szó nélkül végül közli, hogy akkor erre a készülékre nincs akció. Nem tudtam neki elmagyarázni, hogy de van rá csak nem 1% hanem 30 ezt kéne valahogy orvosolni. Erre ő mondja, hogy ez tuti nem így van nézzek samsung készüléket arra tuti van 30% , mondom arra már 2-t ír ki nekem... Ekkor emelte föl a hangját, amiből elegem lett és rácsaptam...
-
csoki46
senior tag
És valóban! Viszont így nincs részlet fizetés. Lehet mégis muszáj lesz új előfizetést kötni, pedig ezt meg akartam úszni. Köszi a segítséget mindenkinek
dedike tényleg sokat változott a telefonos ügyfélszolgálat, bár a t-pontokban se sokkal jobb a helyzet pár ott dolgozónál..Sokszor viszont találkozok nagyon kedves emberekkel is akik munkáján látszik, hogy odafigyelnek az ügyfélre. Volt, hogy olyan kedvezményeket kaptam amikről nem is tudtam
-
csoki46
senior tag
Na másik immáron férfi ügyintéző elintézte, webshop hiba, holnapi nap során javítják
Bocs, hogy 2 komment, csak nem tudtam szerkeszteni az előzőt... -
csoki46
senior tag
Üdv!
T-mobile oldalról rendeltem használt telefont, személyes vidéki átvétellel, még tegnap éjszaka. A Telekom oldalán lévő átvételi időpont mennyire reális?Jövő keddre írja. -
csoki46
senior tag
Egy gyors kérdésem lenne. Neten rendeltem telefont a helyi T-mobile-ba venném át. A GLS oldalán az van feltüntetve, hogy átadták a telefont, viszont a T-től nem jött még visszajelzés erről. Megéri benéznem, vagy amíg ők nem írnak fölösleges?
-
csoki46
senior tag
Üdv!
Neten rendeltem használt telefont, meg is jött, minden rendben. A T-nél azt mondta az ügyintéző, hogy neten tudom majd letölteni a papírokat, ezt merre kellene keresnem?Számlát megtaláltam a rendelések között. Azt honnan tudom meg, hogy meddig van rá gari? Egy alcatel telefonról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
-
csoki46
senior tag
Üdv!
Voltam ma bent a T-nél, sim kártyát cseréltetni, minden rendben és gyorsan zajlott. Kedves és csinos ügyintéző csaj fogadott, meglepetten látta, hogy like 300-ban vagyok, elmesélte, hogy ő is ebben volt, de most váltott music xs-re.
Felkeltette az érdeklődésem ezzel, percdíjjak azonosak számlám amúgy is 4-5000 Ft körül alakul érdemes lehet váltani? -
csoki46
senior tag
válasz dptrsk #66908 üzenetére
Mivel a 3 számmal szerintem beleférnék a 300 percbe, spotifyt úgy is szerettem amíg nem szórták meg ennyi reklámmal, szóval szerintem váltok.
Annyi kérdésem lenne még, hogy ezt csak 1-2 év hűséggel lehet megkötni? Lejárt már a hűségidőm, nem feltétlen akarok hosszabbítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen