-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz SUPREME7 #68309 üzenetére
Természetesen él személyes átvételnél, a kérdés az volt, hogy kipróbálhatod-e a boltban. Ha a boltban kibontod, megnézed, bekapcsolod, stb., akkor nem biztos, hogy él. Ha otthon, minden jogod megvan a használatra, pont ezért van az elállás.
A 14 napos elállás az egyik legjobb dolog a fogyvédben szerintem. Végre valami, ami a népnek kedvez. Persze nem kell visszaélni vele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vadászcsiga #68276 üzenetére
Nem függhet semmitől, ez egyértelmű: Ha kipróbálhatod a boltban és elviszed, nem él a 14 napos elállás, ha viszont nem próbálhatod ki, akkor él a 14 nap, amíg jelezheted elállási szándékod.
Az ügyintéző nem írhatja felül a jogszabályt, így semmiféle sértetlen csomagolásra, meg ilyenekre nem hivatkozhat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv,
A T-s Iphone 6S független készülék? Ajándék lenne, de csak ha független.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz polonic #64189 üzenetére
Ezen kár polemizálni. Igazából ugyanúgy meghosszabítanám a csomagomat és nem tervezem egyelőre lecserélni, szóval mindegy, hogy most akarok-e mellé telefont vagy sem. Legalább nem kell egyszerre kiadni egy rakás pénzt - és ennek szintén nincs köze ahhoz, ki, mit tehet és engedhet meg magának.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv,
Van arra bármilyen módon lehetőség, hogy a lejáró szerződésem meghosszabítását előrébb hozzam? Készüléket váltanék, de szeptember vége előtt elméletben nem tehetem. Mindazonáltal a mostani csomagomat szívesen meghosszabítanám, ergo szeretnék pénzt költeni a T-nél.
Egyébként kicsit nehezen fér a fejembe ez a szigorú 2 évente cserlhetsz telefont korlát.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv,
Lenne egy kérdésem, ami miatt nem állnék sorban a szolgáltatónál.
Van egy havi díjas előfizum, mellé egy Fun S Aranytárskártya (ezt nem kellene külön írni?). Az előfizum hűségideje elvileg lejár decemberben, bár érthetetlen módon a hűségidőről online nem látok sehol tájékoztatást, a társkártya pedig tavaly decemberben jött hozzá.
A kérdésem, mikor válthatok leghamarabb szolgáltatót?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ANDROID??? #56090 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, amikor kiderült, a megrendelésen már a teljes összeg szerepel... legalábbis már csak azt látom. cool.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Karácsony körül vettem egy Z2 telefont a T-nél. Online. Elvileg 30%-kal olcsóbban, abban a listában volt. Új előfizu volt (társkártya, nem volt kikötve, hogy az nem lehet), elvileg tehát valóban kedvezményesen. Elvileg minden olnine rendelés mellé akkor még járt volna egy külső akksi. Elvileg.
Ehhez képest a gyakorlat:
A telefon hamar meg is érkezett, de a 30% sem lett levonva és akksi sem érkezett hozzá.Tök jó volna, ha a cég tartaná magát a saját szabályaihoz. Például abban, hogy akkor érvényes árakat és akciókat vesz figyelembe, amikor megrendeltem, nem pedig x héttel későbbi állapotot vagy valami randomot.
Remélem, okulására szolgál azoknak, akik ilyen felállást választanának.
Ráadásul az új design a honlapon bűn ronda, de ez nem lényeg
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A készletinfó milyen gyakran frissül? Két készüléket néztem ki, egyik sincs a kiválasztott színben. Pech.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dedike #14130 üzenetére
"nem kötelező..."
Elég vicces dolog ez. Egy elhíresült kijelentés jut erről eszembe: "Nem kötelező itt élni". Ki szeretné, ha csak ismeretlen szám hívná? És miért pont a legkisebb pénzűeket csesztetik ezzel? És miért jár ez automatikusan az egyáltalán nem biztos ügyfél kártyásoknak? Ezek nem hozzád intézett kérdések, viszont elég nehéz megmagyarázni azt a 203 Ft-ot értelmesen, így marad a "nem kötelező". Ha egy öntudatosabb fogyasztói társadalom lennénk, nem lenne ilyenhez bőr a képükön.
Persze minden szolgáltatónál megvannak a piszkos kis trükkök, de például a külföldön fogadott SMS díja nem annyira fáj, mert azt elég ritkán venném igénybe. Mindegy, ezen nem lovagolok tovább, birkák vagyunk mi itt, akik elfogadjuk a helyzeteket.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz domerator #14119 üzenetére
Jogosak, csak nem szépek.
dedike:
"Szerintem pedig ezzel is próbálják terelni az előfizetőket a "modernebb", sokkal többet nyújtó, és persze nominálisan drágább díjcsomagok irányába."Egyébként engem ne tereljenek, mint egy birkát. Vagy ne legyen akkor Eco a neve a legolcsóbbnak, ha egyáltalán nem Eco vagy szüntessék meg a francba és legyen csak 10K/hó a legkisebb csomag és akkor benne is lehet - jóval kevesebb ügyféllel.
Miért is kell a kisebb pénzűeket szívatni megint? Egy Mániákus L csomagos miért nem tudná ezt könnyebben kifizetni? Ez az érved (és a szolgáltató érvei is) sajnos hamvába holt.
Telefonon és levélben is megérdeklődtem a kijelzésért fizetésnek az okát, de csak pattintás volt minden esetben a válasz, úgyhogy ez szimplán csak plusz egy bőr.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest