Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
nagyúr
Valaki váltott már szállítás alatt-ra ?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
g0dl
addikt
válasz Soulfly842 #62156 üzenetére
Ezek a modemek függetlenek? Én erre vonatkozó megjegyzést nem találok se pro, se kontra.
-
Bailey
senior tag
És ezt is írják a használt készülékekkel kapcsolatban:
"A vásárlás során a választott készüléket kizárólag GLS házhoz szállítással rendelheted meg! Köszönjük, hogy figyelsz, mert a nem GLS-sel feladott rendeléseket törölnünk kell! Kérjük, vásárlás előtt feltétlenül olvasd el a lentebb található jogi tájékoztatót is!"
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
-
djculture
félisten
Kiirta hogy Vagelis féle technikai karbantartás van..
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Összerendeltem a vezetékes és mobil (domino) belépést a Telekom oldalán de ezután se tudom beváltani a vezetékes kapcsolat pontjaimat a mobilos oldalon pedig olvastam valahol ha összerendelem akkor engedi.
Mi lehet a gond?Viktor
-
Zeki
nagyúr
Na rendeltem egy használt 5C-t. Kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
-
Lehiñito
senior tag
sziasztok.
Ha nem jelentkezek be a telekom oldalára és úgy rendelek terméket, akkor milyen formában kapom meg a számlát? -
törölt tag
válasz quailstorm #62224 üzenetére
sajnos eddig nem nagyon találtam. Szerintem meg a xperia M nem ér 15 ezer ft-ot
Lumia 900 is kérdéses,hogy 12 -öt ér e adni érte.
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Sziasztok.Melyik csomagot tudnátok ajánlani a HTC ONE M9 + harman kardon-hoz? Új előfizetés lenne smsezni nem szoktam inkább telefon meg mobilnet max 6000 ft. Köszönöm.
Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, Asus Rog Strix 3070 8 Gb, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV
-
törölt tag
válasz quailstorm #62226 üzenetére
már nincs xperia L.
-
Prien
addikt
-
n@p@lm
őstag
válasz Blackmirror #62215 üzenetére
hol látszik a gls szám?
-
Gedeon31
addikt
Rendeltem egy használtnak írt telefont ,de még nem jött róla e-mail ,pedig ilyenkor egyből jön valami nem ?
-
vwpolopg
őstag
Ez a Tab 3 7.0 wifi only ekkora hulladék, hogy csak 7 rugó? Vettem belőle, egyet házhoz, egyet t pontba, hátha törlik a t pontosat...
-
b.daniel
senior tag
válasz cyber86 #62227 üzenetére
Szia! Ahogy a kolléga is mondta, ha van bármilyen otthoni szolgáltatásod, akkor next s aranytárskartya díjcsomag lenne jó. 5500 havonta, hálón belül korlátlan hívás és 500 mega net van benne. Ha nincs más szolgáltatásod, akkor Move M, vagy Move S díjcsomag, valamilyen netplusz forgalombővítóvel
-
quailstorm
nagyúr
Még nem. Alcatellel nincs tapasztalatom. A 997D-hez volt szerencsém mikor már döglött volt, de papír nélkül nem sikerült szakszerűen szétszedni.
Amúgy E1 sem fizikailag hulladék, kivéve a csavarmeneteket, amik nem fémbetétben vannak, hanem a műanyagban. Használni pocsék.
Lenovo Vibe Z volt még mostanság meg Cubot One, többi régmúlt. GT540, SE K550, W610, W705-G705, N900, N95 8GB, Samsung i9000, W910, Z520, Z310, Z530, W710, T280, Omnia 2, Nokia c3-01, 6303i, Xperia X10 minipro. Hirtelen ennyi.
(#62234) Gedeon31: kéne, hogy jöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz South Velen #62236 üzenetére
Pedig kint volt , rendeltem egyet itt kaptam e-mailt róla.
quailstorm ugye megrendeltem újra most jött róla e-mail. Valami nem jött össze először lehet.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz South Velen #62240 üzenetére
Abban ne bízz, leírásban garis, címben használt. Az utóbbinak hinnék Na, de most akkor ez hulladék vagy nem?
-
lugosi
MODERÁTOR
Én amit tegnap este a kosárba tettem, de megvenni már nem tudtam, azt törölték, nem tudom miért. Ma nem volt időm ezzel foglalkozni, ma már nincs, amit tegnap kinéztem.
3 dolog érdekelt volna, mikor behalt a webshop, ma már egyik sincs. Bepipálhatnám, hogy értesítőt kérek ha újra lesz, de ezt az értesítőt várom már kb 1 éve egy terméknél, így inkább nem bántom.
Szóval lassú voltam és nem elég türelmes, de kb 1 óra tökölés után éjjel feladtam a webshoppal a küzdelmet.
Öröm az ürömben, hogy közben rájöttem, hogy amit vettem volna (modem), arra valójában nincs is szükségem. -
cyber86
őstag
Telekom szolgáltatás nincs sajnos. Akkor marad move m és 500 mb elvileg elég. Köszönöm a gyors választ.
Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, Asus Rog Strix 3070 8 Gb, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV
-
kiki22
senior tag
Sziasztok! A kiegeszito 1590 music opciot nemlehet megrendelni dominohoz csak a 3290 es kiegeszitot lehet?
-
Feherfy
tag
A webshopból rendelnék, de a fizetési és szállítási adatok megadásánál technikai hiba jelentkezik.
-
n@p@lm
őstag
válasz Blackmirror #62232 üzenetére
köszi.
nekem arra nem dob találatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen