- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
A konkrét problémához nem tudok mit mondani, de a hibajegyes részhez annyit fűzök hozzá, hogy ne hagyd annyiban. Nem írtad, mikor jelezted a gondot (napokban? hetekben?), mert az nem mindegy. Ha hosszabb ideje nem reagáltak rá, akkor érdeklődj utána (hívás, e-mail vagy személyes ügyintézés). Ne hagyd annyiban.
-
-
legenda
nem, hiszen a társkártya egyik feltétele a főkártya, ami mellett társ módjára futhat, ha pedig az a feltétel nem adott, akkor átkerül a megfelelő nem társkártyás díjcsomagba.
taip; megoldott a netes ügyintézés, csak amit most te szeretnél, az épp nem megy, persze ettől az neked még (érthető módon) probléma.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Az első kérdésedre nincs, nem is lehet válasz.
Igen, a pontokat át tudod mozgatni az előfizetések között, bár én összeregisztrálnám az összes T-s előfizetésemet egy prémiumkártyára. A T időarányosan számlázza a havi díjakat, a Telenor vesz le egész hónapra....
Természetesen számhordozás esetén mindegy pre- vagy postpaid az előfizetés.Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Nos utánaolvastam, és nincs jó hírem. Egy diáknak csak egy Like értékesíthatő, tehát te már ellőtted ezt a lehetőséget a meglévő Like vásárlásoddal... Ami még szóba jöhet, az elég macerás és nem is olcsó megoldás. Az Eco számod megszüntetése után a Like díjcsomagos hívószámon számcserét kérsz (6000 Ft), mikor is a korábbi Eco hívószámot kéred (választott hívószám 6250 Ft).
TooN #11337
Ma már nincs jelentősége. Korábban egyszerre lehetett az ügyfélnek wap és internet csomagja is, és attól függött, melyik alapján számláztunk, hogy melyik hozzáférési pontot használta. Ez már évek óta nem számít, mert ma már csak egy féle adatcsomagja lehet egy ügyfélnek, így a számlázás az alapján történik. Ettől függetlenül vannak oldalak, amik csak az egyik vagy a másik hozzáférési pont használatakor nyílnak meg (ez a mai készülékeknél nem szokott már jelentkezni, de például anno az N95-ös Nokiámmal előfordult). Az MMS-hez is mindenképpen kell MMS hozzáférési pont, és ez a C7-esen is meg kell legyen valahol. A C7-es T-Mobile-tól van vagy máshonnan szerezted?Frenky25 #11338
Kétesélyes. Részletfizetéses vásárláskor előre felkerülnek a rendszerbe a részletfizetési csekkek, és mindig az adott hónapban esedékes kerül legyártásra és kiküldésre. Tehát attól függ, az ügyintéző az elejéről vagy a végéről zárta e le a 2 részletfizetéses számlát. Telefonszám + jelszó ellenében ügyintéző meg tudja mondani telefonon is.s_safranek #11340
A dolog ott hibádzik, hogy ha nem vagy arany/platinakártyás ügyfél, akkor nem vásárolhatsz iPhone-t részletre. Ráadásul 100%, hogy előleget fognak bekérni, a papírokat pedig előttem már megírták.infectedmann #11341
Tegnap volt egy ilyen ügyfelem. 2 száma van, egyikkel megy a belépés, a másikkal nem, mert azt a hibaüzenetet kapja mint te, pedig eddig nem volt gondja a belépéssel (ráadásul a menüsor alatt megjelenik neve és a kilépés gomb...). Nem láttam különösebb okát a belépési problémának, de bejelentettem, majd lesz valami.
Amúgy esetleg nem MIX-ben vagy?Nerd #11342
Kipróbáltam a Domino számomon, én is ezt tapasztaltam. A 1777-en ráadásul egy helyen a menüpontok neve helyett "sistergés" hallható csak, de eljutottam a célig, és nekem is azt mondja, hogy aktív de nem hosszabbítunk. (jeleztem illetékes felé) Szerintem egyébként sikerült kikapcsolni, de biztosra akkor mondom, ha leellenőriztem a Domino rendszerben.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Something_
őstag
-
1430
senior tag
A munkahelyi kapcsolattartó jelezni fogja, így jobb megelőzni a váratlan díjcsomagváltást és magától kérni azt (ahogy azt a korábban aláírt nyilatkozatban vállalta). Tehát nem automatikus a váltás. Ettől persze lehet 2 éves hűséggel készüléket venni, hiszen tarifahűség nincs, legfeljebb a második évben lakossági díjcsomaggal fogják használni a hívószámát.
CHIPman
1. Bármikor lemondhatod (akár rögtön az aktiválás után is), ettől függetlenül a keretet 30 napon belül felhasználhatod. Amiért nem érdemes idő előtt kikapcsolni, az hogy akkor már nem tudod lekérdezni a még hátra lévő keretet.
2. Nem, mint ahogy a Mobil TV sem (mármint a műsor közben, ami ugyancsak csomagkapcsolt átvitellel megy).
A korábbi HSZ előfizetői csomagra, és azok közül is egy túlforgalmazási díjasra vonatkozott.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Ne aggódj, Eco esetén biztos nem írtál alá olyat, hogy kisebb tarifára nem válthatsz.
Amúgy ha Eco-ról is engedélyezni fogják a Fun-ra váltást, akkor a Like lehet az Anyakártyája a Fun-nak, szóval mehet az elképzelésed.
Tisztázni fogom a dolgot, de mivel egy hétig szabadságon vagyok, így egy picit körülményesebb, türelem.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
sifarr
senior tag
Ha van két előfizetésem, egy folyószámlán, egy like, és egy eco, az eco-n van hűség, a likeon nincs, akkor a leírtak értelmében, az eco-t átválthatnám fun-ra, igaz? Mivel tarifahűség nincs rajta, és van másik számom folyószámlán.
Szerintem nem.
Azért nem, mert tarifahűséged ugyan nincs, de készülék van.
Készülékhűség esetében lehet díjcsomagot váltani, csak kisebb havidíjúra nem.
Márpedig az ECO (1890) > Fun (1600). -
qfm
őstag
Amit lehagytam, arany a kedvezményi jogosultságom, nem tudom ez számít e valamit. Mindenesetre ha holnap délig nem sikerül választ kapni, bemegyek és megkérdezem személyesen (akkor lesz időm), csak jó lenne előre örülni hogy adnak, vagy nem bemenni feleslegesen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.