Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Hirdetés
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
313313
addikt
-
-
luke.
aktív tag
válasz BroCreSt #24501 üzenetére
SGS Advance fekete, nekem az S3 túl kerek formájú.
Röhelyes, hogy ott akarok hagyni náluk 40 ezret + 10 ezer a bizalmi előleg, és arra nem méltatják az embert, hogy felhívják. Ezek után előjön a félsz, hogy nehogy valami majd nem stimmeljen a kütyűvel (sérült, pixelhiba...) és egy újabb tortúra legyen.
Amúgy az SGS Advance baromi jó árban van most.[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
catroot
veterán
válasz BroCreSt #24683 üzenetére
Az nem rossz.
De pont ezt kérdezem: ha nekem jelenleg van pár éve domino-s kártyám és erre a névre kötök egy új előfizetést (megmarad a kártya is, teljesen új előfizetést kötök-->új telszám+teló részletre, de tarifahűség nélkül), akkor ebben az esetben engem nem úgy kezelnek, mint új ügyelet, igaz?
Szóval ilyenkor tőlem elvileg nem kellene, hogy előleget kérjenek, nem? Mert azt láttam, ha pl. tarifára is aláírtam volna, akkor már kérhettek volna előleget.
Rendeléskor pedig nem tüntettek fel.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
b4sxe
aktív tag
válasz BroCreSt #24702 üzenetére
De valaki meg azt mondta, hogy attól függ az előleg, hogy voltam e már tmobile előfizető, de a helyzeten nem változtat, hogy miért +20.000 a kezdőrészlet, a lényeg hogy addig nem kell fizetnem a díjcsomagot amig nem beszélem le a 20K-t
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz BroCreSt #24949 üzenetére
Hogy ki szállít, nem tudom, de legutóbb is szombaton hajnali 3-kor jött az SMS, hogy mehetek a csomagért. Kedd délutánra volt ígérve következő hétre 😊
Igaz, hogy 0-24-ig nyitvatartó PPP volt.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
raziel01
veterán
válasz BroCreSt #26232 üzenetére
Mese, mese, mese. Semmit nem ér. Komolyan megéri a felesleges izgulást egy használt teló mikor pár ezerrel többért a szolgáltatótól is elhozható? Bármikor letilthatják ugyan úgy. Kiderülhet, hogy lopott. Egy darab papír nem fog megóvni semmitől. Járkálhatsz a bíróságra ugyanúgy.
Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
StLui
veterán
válasz BroCreSt #26232 üzenetére
ez nem nyomtatvány, valaki kitalálta egy többé kevésbé használható szöveget, amit az adásvételibe is bele lehet foglalni, és ha gond van ezt lehet lobogtatni a bíróságon
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
válasz BroCreSt #27502 üzenetére
lehet így is, nem mindegy, hogy egy nagyobb e-mail melléklet 5 - 6 megabit/sec sebességgel mászik le, vagy a sokszorosával, töredék idő alatt.
a mobilinternet technológiája (még?) nem a korlátlanságról szól.
nem nevezek meg szolgáltatót, de akkor minek a 120/10 megabit/sec sebességű net, ha néhány száz gigabyte forgalom után küldik az elektronikus levelt, hogy elég lesz a jóból, lassítanak...stb.Soulfly842; nem, de előzzétek meg, legyen korlátlan minden lte csomag, és a maximum sebességű minden konstrukcióban!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPad Mini 6, Space Gray, 64GB, Wifi+Cellular ,makulátlan, garanciális, 8.3'' Retina
- XFX Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Speedster MERC 319 Black Edition (TGC vel pasztázva, brutál hűtés!)
- TCL 55C645 55"140cm 4K QLED Google TV!Garis 2028.11.17/
- Western Digital 3,5" 2000GB belső SATAIII 5400RPM 64MB RED WD20EFRX
- BOSE SoundLink Revolve+ bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen