-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BroCreSt #27502 üzenetére
lehet így is, nem mindegy, hogy egy nagyobb e-mail melléklet 5 - 6 megabit/sec sebességgel mászik le, vagy a sokszorosával, töredék idő alatt.
a mobilinternet technológiája (még?) nem a korlátlanságról szól.
nem nevezek meg szolgáltatót, de akkor minek a 120/10 megabit/sec sebességű net, ha néhány száz gigabyte forgalom után küldik az elektronikus levelt, hogy elég lesz a jóból, lassítanak...stb.Soulfly842; nem, de előzzétek meg, legyen korlátlan minden lte csomag, és a maximum sebességű minden konstrukcióban!
-
raziel01
veterán
válasz
BroCreSt #26232 üzenetére
Mese, mese, mese. Semmit nem ér. Komolyan megéri a felesleges izgulást egy használt teló mikor pár ezerrel többért a szolgáltatótól is elhozható? Bármikor letilthatják ugyan úgy. Kiderülhet, hogy lopott. Egy darab papír nem fog megóvni semmitől. Járkálhatsz a bíróságra ugyanúgy.
-
-
catroot
veterán
válasz
BroCreSt #24683 üzenetére
Az nem rossz.
De pont ezt kérdezem: ha nekem jelenleg van pár éve domino-s kártyám és erre a névre kötök egy új előfizetést (megmarad a kártya is, teljesen új előfizetést kötök-->új telszám+teló részletre, de tarifahűség nélkül), akkor ebben az esetben engem nem úgy kezelnek, mint új ügyelet, igaz?
Szóval ilyenkor tőlem elvileg nem kellene, hogy előleget kérjenek, nem? Mert azt láttam, ha pl. tarifára is aláírtam volna, akkor már kérhettek volna előleget.
Rendeléskor pedig nem tüntettek fel.
-
luke.
aktív tag
válasz
BroCreSt #24501 üzenetére
SGS Advance fekete, nekem az S3 túl kerek formájú.
Röhelyes, hogy ott akarok hagyni náluk 40 ezret + 10 ezer a bizalmi előleg, és arra nem méltatják az embert, hogy felhívják. Ezek után előjön a félsz, hogy nehogy valami majd nem stimmeljen a kütyűvel (sérült, pixelhiba...) és egy újabb tortúra legyen.
Amúgy az SGS Advance baromi jó árban van most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest