- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
Elég lassú a webshop-os feldolgozás,
kedden adtam le egy megr., és még mindig nem hívtak..Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
válasz Something_ #16334 üzenetére
A 72 órás cserénél is él az újabb 72-es csere.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Rendelt valaki új előfizetőként 9.-e után telefont a webshop-ból?
Ha igen, vissza is hívták?
Mert eddig engem még nem hívtak, de azt az infót adták, hogy sok megrendelés érkezett be, ezért megy ilyen lassan.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Ennyit a T-ről:
A Webshop-ban vásároltam egy Sony S telefont Domino csomagban,
de mivel a telefon nem jött be, így éltem a 8 napos visszavásárlási garanciával.
Június 18.-án az Europark-ban lévő T-Pont üzletben leadtam a teljes packot,
kártyával együtt.
Tegnap már felhívtam a T-t, hogy a 30 nap lejárt, mikor kapom a pénzt vissza?
Utánanéztek, a telefon hozzájuk még nem érkezett vissza!
Mondták, menjek be abba az üzletbe, ahol leadtam, és én járjak utána.
Persze vigyem a papírost is, amit kaptam a telefon leadásánál.Ilyenkor, mivel a 30 nap lejárt, lehetne valamilyen szervezethez fordulni?
Mert azt is mondta az ügyintéző a 1430-on, hogy v.mivel kompenzálják majd ezt a bakit.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
válasz ANDROID??? #21402 üzenetére
Én bármit vettem volna a helyedben, csak nem Alcatel kukafone-t.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
-
BroCreSt
aktív tag
Samsung Galaxy S III-nál sem stimm valami.
DOMINO csomagban 139.990.- van kint, de a webshopos résznél még a 169.990 / 155.991 ár szerepel.
-
BroCreSt
aktív tag
Hülyeség!
Nekem van egy hulladék Blue-s Samsung E1080-as, meg egy T-s E1170, és a Blue-s elfogadja a T-s kártyát,
a T-s meg a Blue-st.
Tehát ua. lehet a hálózat kód.Telenor-os, és Vodafone-os kártyánál már kéri a hálózat kódot.
-
BroCreSt
aktív tag
válasz catroot #24681 üzenetére
Piroskáéknál a haver webshop-on keresztül rendelt egy iPhone 4S-t, új előfizetőként,
és 360.000 Ft. előleget kértek.
Meg is mutatta a webshopos linken.
Egyébként nem volt még számlás előfizetése.
Persze piroskáékat ott hagyta, bár kultúráltan elküldte őket,
és inkább megvette a T-nél, részletre, 40e. előleggel.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Már előrendelhető az iPad mini!
-
BroCreSt
aktív tag
Nincs kiszállítás szombaton!
-
BroCreSt
aktív tag
válasz azigazimoris #24947 üzenetére
A GLS szállít Pick-Pack pontra szombaton?
-
BroCreSt
aktív tag
válasz #54362112 #25069 üzenetére
Felraknak pár kérdést, ha azon "átmész", akkor nem kell mobilelőleg.
A Telenor-nál kell előre kifizetni az első havidíjat, a T-nél csak a kezdőrészlet + ha lesz mobilelőleg.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
válasz polonic #25079 üzenetére
4-5 kérdés, de nagyon gagyik.
Legmagasabb iskolai végzettséged
Foglalkozásod
Hányan laktok egy háztartásban
A háztartás összes nettó jövedelme
Mióta laksz a bejelentett lakhelyedenNagyjából ennyi, egyébként azt válaszolsz rá, amit akarsz, a T-s ismerősöm mondta, hogy a kutya nem ellenőrzi le, csak a rendszerbe felviszik az adatokat, és a gép eldönti kér-e előleget, vagy sem.
Így megy a vodánál is, csak ott 9-10 kérdéssor van!
Teljesen értelmetlen ez az egész, de hát mindegy..
-
BroCreSt
aktív tag
Érdekes, hogy az akciós mobiltelefon árlistában a HTC 8X sem szerepel, de a készülékeknél ki listázza,
és rendelhető is.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Mi változik minden hónapban az ÁSZF-ben?
Mert a T, meg a Blue minden hónapban küldi az SMS-t, hogy 1.-től módosul az ÁFSZ.
Hihetetlen..
Ennyire ne unatkozzanak..Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
válasz bubi92 #25770 üzenetére
Most is!
A mobilelőleg bekérés meg szerintem ügyintéző függő.
Tőlem nem kértek S3-ra, pedig akkor nem volt még előfizum, de a személyi másolatát sem kellett elküldeni
e-mailben, faxon, vagy postán nekik.A haverom is akart egy S3-ast, tőle 60e. kértek, elutasította, mert akkor nem állt rendelkezésre ennyi összeg neki, ez volt január végén.
Múlt hét szerdán újra megrendelte, mert most ki tudta volna fizetni a 60e. előleget.
Pénteken hívták is, ugyanaz a játszma, személyi + lakcímkártya bekérés, hitelképesség,
és most láss csodát, semmi előleg, meg is lepődött.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
És a Sony Z is kapható lesz az üzletekben is.
Arénás T-Pontba már hoztak hétfőn, csak a srác még akkor azt mondta, nem tud adni, mert az árlistában még nem szerepel.
-
BroCreSt
aktív tag
Egyrészt új előfizetéshez legkorábban 7 hónap múlva lehet készüléket venni. Másrészt utána is akkor érdemes, ha megvan már az arany szint, mert míg az nincs meg, drágább a készülék, illetve addig a WebShop-on keresztül nem lehet se tarifahűséggel, se részletre vásárolni.
Ez egyáltalán nem így van!
(Vagy változott azóta..)A múlt héten vásároltunk Webshop-on keresztül 2 db. Sony Xperia Z készüléket, (nekem és a b.nőmnek)
mindkettőt részletre, új előfizetéssel, a másodikat 40e. előleggel.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Letiltás elleni garancia nyomtatványt le tudok tölteni valahonnan?
Köszi!
-
BroCreSt
aktív tag
-
BroCreSt
aktív tag
16.-tól, 21.-ig lesz ez a technikai átállás, gondolom a webshop sem fog működni, de ha van rendelés leadva a hétvégén, attól függetlenül visszahívnak 3 napon belül, és szállítanak is a jövő héten?
-
BroCreSt
aktív tag
Dolgoztam a G4S-nél, hát ami ott folyt, na az egyedülálló volt, bár azt a voda cseszte el, mert nem volt elég körültekintő, kinek is adta oda azt a telefont.
(Tavaly szeptemberig, meghatalmazási szerződéssel is át lehetett venni a telefont.)Egyébként a voda a futárnak mellékel egy csomag átadási ellenőrző listát, ezen pl. az is szerepel, ha a csomagot nem az veszi át, aki az előfizetői szerződésen is szerepel,
akkor minden jogi, és anyagi kár a futárt, és cégét terheli.Aztán minden adatot, ami a személyiben szerepel, szintén meg kell(ene) néznie a futárnak, hogy stimmel-e.
-
BroCreSt
aktív tag
Ennek az egész LTE mókának akkor lenne értelme, ha lenne korlátlan net csomag is, nem csak a belassítós csomagok.
-
BroCreSt
aktív tag
Mondjuk mert akkor lehetne töltögetni lefele nagy sebességgel.
Sima netezés közben nem lehet észrevenni, hogy 5Mbit, vagy 30Mbit.Egyébként 3G-vel is lehet pl. akadozás mentesen youtube videókat, vagy más online videókat nézni,
ill. zenét hallgatni.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Ez a SIM csere is érdekes dolog.
Van egy SIM-em, előfizetéses, ami nem micro, (már az) és cseréltetni akartam micro-ra.
De végülis telefonszámla befizetés miatt mentem leginkább a T-Pontba, gondoltam a cserét is megejtem.
A kártyát nem vittem, de gondoltam egy próbát megér.
Mondtam, hogy elromlott a SIM kártyám, nem látja a telefon, szeretném cseréltetni, ha lehet micro SIM-re.
(Elvileg a hibás SIM-et, minden esetben ingyen cserélik)
Hm, és ahogy a telefonszámla befizetés megtörtént, a faszi hozta a SIM-et a raktárból, 2 perc alatt átírta,
és odanyomott egy papírt, hogy hibás SIM csere, díjmentes, csak írjam alá.
Nem kérte hogy mutassam meg, hogy itt van-e, semmi.
Ezen meglepődtem, mert arra számítottam hogy fizetős lesz.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
-
BroCreSt
aktív tag
Minden előfizetőnek 25.-e a számlabefizetés napja?
-
BroCreSt
aktív tag
Tegnap vettem észre, hogy az iPhone már Telekom-ot ír operátor névnek.
Gondolom a sima, egyszerű nyomógombos telefon majd SIM csere után fogja kiírni.
Mivel Telekom-os SIM lesz már, ha elfogynak a T-Mobile-osok.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
BroCreSt
aktív tag
Miért is van megint áremelés?
Telenornál szintén..Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Router gondok
- PlayStation 5
- Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen