Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bksgbr
tag
Jééé ez a 10 napos ingyen 15 GB vagy 100 perc többször is aktiválható? Tegnap lejárt és ma kíváncsiságból ránéztem a Telekom appra és engedte újra aktiválni
-
vacs
veterán
válasz
seger #141902 üzenetére
Pedig ez a nem működő Volte-ra utaló hiba.
Oké, hogy írtad, hogy be van kapcsolva, de tényleg működik is a volte?
Így tudod ellenőrizni: kapcsold ki a WiFi-t, mobilnetet kapcsold be, majd hívj fel valakit (akár a szolgáltatót az ingyé van) és így hívás közben böngészőben nyiss meg pár weboldalt, ha betölt, akkor aktív a volte! -
seger
addikt
Engem még mindig érdekel az, hogy miért van az:
Hívok valakit, 8-10mp csend, nem történik semmi. Majd foglaltat jelez. Gyors újrahívás és csörög. A hívott szám mellettem van, biztos senki sem beszél rajta. Sokszor tapasztalom! Minden telekomos előfizetésemen előfordul. Kib@szott idegesítő -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Telekom-nál elérhető egy ideje a netvédelem.
A kérdés az a legnagyobb hazai oldalt bannolja azt a bizonyos oldalt?
nC* -
Helga0203
tag
Helló.
Magenta-ban Mobil L + 4 GB csomagot használok, 8600 Ft-ért (már lejárt hűséggel).
Tudom, hogy létezik ehhez hasonló csomag olcsóbban, csak az nem publikus.
Ha bemegyek személyesen, akkor hogyan lehetne ezt "megkapni"?
Akár privátban is írhattok.
Yetteles flotta lesz ebből, ha nem adnak jobb ajánlatot... -
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
South Velen #141895 üzenetére
Ebben a 1414 tud neked segíteni.
Az nem jó jel, hogy telekom.hu belépve nem látod a multisimeket -
South Velen
addikt
Sziasztok,
Okosvilágos előfizura váltottam az egyik számunknál és meg is kaptuk a két multsimet.
De nem működnek. A fiókban se látom őket a szám alatt.
Létezne hogy nem kötötte össze őket az üfsz?
Mostanában semmi sem jön nekik össze..
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #141892 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
djsunstealer #141883 üzenetére
30-án még be tudod kapcsolni.
-
törölt tag
válasz
djsunstealer #141883 üzenetére
Na, ez jo kerdes... Most mar kivancsiva tettel...
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #141887 üzenetére
Nem havi 100-200GB az igényem, de 8GB körüli okés lenne de az 6400Ft.
-
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5 #141888 üzenetére
-
válasz
headhunter #141886 üzenetére
Igen csak arra. A Domino Day plusz adat pedig nem bármelyik, hanem mindkét kártyára aktiválható.
-
válasz
Cs1csó #141885 üzenetére
Ja, hát a Maratonnal nem torrentezni kell, ez ilyen egyszerű. A mai adatforgalmam volt vagy 30MB, amiből kb. 10x felnéztem a PH-ra, átnéztem azt a 10-15 topikot amit követek, e-mail-eket csekkoltam, meg 2x-3x megnéztem az itthoni kamerákat is, stb. Havi mobilnet fogyasztásom kb. 2GB. Aki sokat tölt le/fel, az meg eleve ne Maratonban gondolkodjon.
-
headhunter
addikt
Feltöltési bónusz csak arra a számra aktiválható, amelyikre az egyenleg fel lett töltve?
Kettő dominos csomag van ugyanazon a néven, szerdánként megjelenő plusz adat és perc bármelyik számra aktiválható, de ma az egyenleg feltöltés után csak az egyiknél jelenik meg a menüpont.
-
Cs1csó
titán
válasz
#85512448 #141873 üzenetére
terelés. a havi díjas előfizetés felé. Sem több, sem kevesebb.Rühellik, és undorodnak azoktól akik "kárlyások" DE
mivel mindig ott az opció, hogy:
1. valaki előfizetővé "avanzsál"
2. mivel ő itt van ezért gyerekének, rokonnak ezt veszi/ajánlja
3. minimális hasznot még ezek a "lenézett" ügyfelek is hordoznak, és "ha nem nálunk akkor másnál lesz" kártyás, és még ezt a kis pénzét sem ide hozza,Ezért KÉNYTELENEK nekik is dobni egy-két csontot.
Amúgy a szánalom LEVEL 10 hogy, a 800ft/1GB internetük (mivel gyakorlatilag nem időkorlátos) még ennyiért is jó válaztás.
1GB net 800ft, ízlelgessük.....
Ennyi adatkeretet a mai akár 5G-s sebességgel kb. 5 perc leforgalmazni...
Persze mivel nincs verseny ezért jobb nem lesz.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! Ha volt már, elnézést. Az "árvízi" 15 GB-ot szeptember 30-án 23:59-ig lehet bekapcsolni, ugye? Vagy 29-én 23:59-ig?
-
4Grider
nagyúr
válasz
TomPack #141879 üzenetére
Nyilván ha keveset rendelnek, akkor a kevésből van egy darabig kiadható sim, majd amikor elfogy, akkor onnantól kezdve néhány napig elküldik az ilyen típusú érdeklődőket. A nem partnereknél viszont központi készletfeltöltés van, így automatikusan küldik az új domino kártyákat, ezért érdemes NEM partnerhez menni domino sim-et igénylő ügyekben.
-
nfsu17
veterán
válasz
TomPack #141875 üzenetére
Végülis fórum, akkor osszuk meg a tapasztalatokat, mivel ugye az ÜFSZ-es is csak ember, ezért "embere" válogatja, hogy most rád akar-e tukmálni valamit, mert mondjuk 8kg aranylánc lóg a nyakadból, akkor bepróbálja, miért ne...vagy pont nem érdekli, te dominot akarsz, már hozza is.
Nekem utóbbihoz volt szerencsém (idén máj.27.):Időpontra érkeztem, talán pár percet kellett várnom.
Leültem, elmondtam, hogy számhordozással dominora akarok váltani.
ÜFSZ: OK
Matatott a gépen...benyúlt a fiókba SIM-ért....matatott a gépen...matatott a SIM-mel...matatott a gépen...elém tette a tabletet, hogy írjak alá.
ÜFSZ: ekkor meg ekkor lesz az átállás, stb. 990 Ft. lesz. Kártyával fizet?
Köszönöm.
Viszont látásra.Igazából sokat olvastam előtte itt a fórumon és mindenre számítottam, de hogy ennyire szépen menjen, arra nem. Mindenféle sértődés nélkül, de annyi eset volt már az életben, hogy jobb lett volna nem fórumon tájékozódnom, vagy bármi XY dolgot a fórumon nem látni...annyival megkönnyítette volna az életem a boldog tudatlanság, mint ahogy az emberek 99%-a amúgy belemegy a dolgokba...Persze ennél sokkal több hasznom is származott már netes olvasgatásokból)
(férfi volt az ÜFSZ, lehet a nők ebben jOObbak (tuti) lettek volna)
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zichie #141811 üzenetére
A Shopmarkban több alkalommal próbáltam ilyen ügyet intézni. Kártya soha sem volt.
Sajnos nekem az esik útba. Menj kicsit tovább Vecsésre, ott ilyen témában mindig mindent megoldottak. Mondta is több alkalommal a srác, hogy az említett helyen nem szeretnek ezzel foglalkozni, minden esetben a kártya hiánnyal hajtják el az ügyfeleket. Sokan kötnek ki náluk.
Ugyanez a helyzet okmányiroda ügyben, Gyálra járok, mert ott általában van időpont. Szép a hivatal és környéke, kedvesek, segítőkészek a dolgozók. Autó átírásra a XVIII. kerületi okmányirodában 30-35 napra kaptam volna időpontot. -
TomPack
őstag
válasz
#85512448 #141873 üzenetére
Én pár évvel ezelőtt már áthordoztam egy Vodafone-os számot Dominóra. Az üzletben az ügyintéző kapásból az előfizetés felé akart terelni, de már az elején letisztáztuk, hogy nem, nincs rá szükségem, eldöntöttem, ismerem a havidíjas csomagok paramétereit, mindenképpen Domino-ra szeretném hordozni.
Utána még kérdezgetett egy-két dolgot, hogy pl kb mennyit szoktam netezni, és mennyit szoktam beszélni. Behazudtam neki megnyugtatásképpen egy-egy alacsony számot, hogy tudomásul vegye végre, nincs szükségem előfizura. Azután pár percig nyomogatta a gépet, és én azt hittem ezzel révbe is érünk, de aztán diadalittasan felémfordította a monitort, hogy összeállított nekem egy tök jó tarifacsomagot, nézzem már meg...
Szóval nem volt egy egyszerű menet, de kellő elszántsággal sikerülhet is!
Pár hét múlva szeretném a Yettel-es előfizum Dominóra hordozni, majd beszámolok a fejleményekről.
De akkor úgy készülök majd, hogy rászánok egy napot, és motorral végigjárom a Budapesti Telekom üzleteket. Hátha valahol lesz SIM. -
törölt tag
válasz
zzola #141871 üzenetére
Csak egy kérdés: fogadjuk el, hogy a telekomos boltoknak nincs fizikai SIM-jük.
DE !!
1. akkor miért nem teszik lehetővé, hogy online felületen kezdeményezzen az ember számhordozást, és a központi készletről futár vinné ki a SIM-et.
2. miért nem teszik lehetővé, hogy online felületen kezdeményezzen az ember számhordozást, és eSIM-met kapjon szintén onlineUgye-ugye ....miről szól ez az egész móka: terelés. a havi díjas előfizetés felé. Sem több, sem kevesebb.
UI: nem azzal kell bemenni a boltba, hogy számot akarok hordozni dominósra...hanem azzal, hogy a jelenlegi dominós kártyának ugrál a térerő...sim cserét kérek. Amikor kihozza a kártyát, akkor meg közölni: meggondoltam magam, nem is olyan fontos az a szám, inkább használjuk fel a sim-et hordozásra.
-
szabeska
addikt
válasz
Ron Swanson #141834 üzenetére
Nekem most jott sms is, az 5g-t mar kisebb net csomagok is alapbol tartalmazzak, nem kell havi 1600-at fizetni erte.
-
EmberXY
veterán
Nálam ugyanez volt pár napja, csak egy 20-as számról... Gondolom VOIP szolgáltatáson keresztül behamisították a hívószámot, én már ebből a kálváriából megjöttem, nem is kutattam egy percig se, ment a tiltólistára, aztán kész.
Egyenlegem még nem ugrott meg, így talán nem valami emelt díjas hívás volt új gazdáink felől... -
vacs
veterán
Mai napon hívtak a +36 30 7737881 számról, felvettem és egy automata női hang beszélt, kínaiul (vagy valami távol keleti nyelven)!!!
Választáskor szokott drága Viktorunk hívni, most már átadták a telefonszámos listát a kínaiaknak?
Lehet ezeket bárhol jelenteni?
-
kchris78
veterán
10 napig 15GB aktiválható, 1000Ft egy dominó SIM.. Haverom már a 2. simet veszi
. Legyen egy olyan amit a 10. napon aktivál.. (mondjuk ő most van itthon messzi földről pár hétre..)
Más:
Van aki látott Telekomnál mostanában (nem 20-ai délelőttöt) i16 készüléket készleten? Várnám már hogy megérkezzen.
-
nfsu17
veterán
válasz
TomPack #141852 üzenetére
Igen, be kell menni.
Online max időpontot foglalsz, de még az sem garancia, hogy arra lesz SIM-jük.Feltöltőkártyás csomagodat is át tudod hozni Domino csomagra, ezt személyesen, üzleteinkben tudod elintézni, foglalj időpontot üzletünkbe a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/szamhordozas/mobil -
nfsu17
veterán
válasz
TomPack #141850 üzenetére
hogy a meglévő, a nevemen lévő Domono kártyámra hordozzam rá a Yettel-es számomat?
Nem oldható meg.
Azért, amit korábban már írtak.1. Vagy új számod lesz, azt meg megveszed benzinkúton, állatkerben, stb.
2. Vagy áthordozod a számod és akkkor ÚJ SIM-et kell kérned/kapnod. Vagyis nem kell kérned, mert kapod. Mivel más lehetőség nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest