- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostvid
újonc
válasz
lionhearted #134999 üzenetére
De ez csak EU-n kívülre vonatkozik (hogy a hívottnak kell fizetni), ugye?
-
-
barnibooo
aktív tag
Pakson is rendben a wifi hang
-
Landsmann
addikt
válasz
akaszajanos #134995 üzenetére
Füzesgyarmaton is oké a wifi hang.
-
Mostvid
újonc
válasz
akaszajanos #134991 üzenetére
Ha rendszeresen ilyen rossz, nem lenne jobb yettelre váltanod? Bár Békéscsabán volt egy céges méréssorozat, megismertem az eredményeket, hasonlóan muzsikált a két cég, a Yettel kicsit jobb letöltésben, a Telekom feltöltésben.
Y 86/36 T 79/44 -
akaszajanos
tag
válasz
szabonagyur #134994 üzenetére
Világos, abszolút. Csak a munkámhoz elengedhetetlen, hogy mindig legyen netem. Éppen ezért (is) fizetek havi 15-öt a korlátlan csomagért, mert olykor a DIGI itthoni net is elszállhat egy időre - itt jönne képbe a Telekom 4/5G.
Na mindegy, kipanaszkodtam magam. De azt tartom, hogy ez így nem oké. A wifi hang miatt pedig majd holnap felhívom őket, hátha látnak valamit a rendszerben. -
szabonagyur
félisten
válasz
Teljesen mindegy, Vowifi ezért van kitalálva, hogy ahol a szolgáltató nem tud rendes térerőt ez menjen.
-
Mostvid
újonc
válasz
Békéscsaba 224/62 mbps 4G most benti mérés, Vowifi is rendben volt napközben.
-
válasz
akaszajanos #134988 üzenetére
Működik, bár csak a teszt kedvéért kapcsoltam be, mert nem használom, jó a térerő mindenhol.
Az 5G bekapcsolása előtt volt a lakásban (panel) olyan eldugott pont, ahol gyengébb volt, bár ott is lehetett telefonálni, de a fejlesztés óta ott is jobb a helyzet. -
akaszajanos
tag
válasz
szabonagyur #134989 üzenetére
Nem panel, tégla.
És ha a Yettel meg tudja ugrani (max térerős 4G, olykor 200 megabit környéki letöltési értékkel), akkor szerintem a Telekomnak is menne. Vodát mérni nem tudok, de használható a 4G itt, ha nem lenne wifi épp.
Még szegény DIGI Mobil is teljesen oké volt.
Telekom: nincs hálózat.
Persze, most lehetne azzal jönni, hogy akkor váltsak, de az macera és nem általános az ilyen súlyos gond itt sem.
Egyszerűen ciki. De rémesen. És nem egy tanyán vagyunk a semmi közepén…De köszi, akkor nem országos a gond.
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #134989 üzenetére
Debrecenben is megy
-
szabonagyur
félisten
válasz
akaszajanos #134988 üzenetére
Itt megy a Wifihang.
Azért egy panel önmagában is csoda, nem lehetetlen, hogy nincs térerő.
-
akaszajanos
tag
Nálatok megy a WiFi Hang? Nálam Gyulán egész nap nem ment, a beállítások rendben, a WiFi is megy szépen.
Azért gáz, mert ez a r*hadt cég nem tudja megoldani, hogy egy lakótelepen legyen térereje. Mert a lakásunkban konkrétan nincs, néhanapján van egy csík EDGE. (A konkurencia meg tudta oldani, még a megboldogult DIGI is.)
Csak kérdem, nem-e más is tapasztalja, aztán holnap valahogy felhívom őket (kint 🤣).
De így ki se cseng a telefonom, ha hívnak.
(sorry a kiakadásért, de ez 2023-ban eleve komikus, a VoFiWi is csak szépségtapasz…)
-
válasz
domper2015 #134986 üzenetére
Vicceltem a Digivel.
Tudom, értettem én...volt is vigyori smile!
DigiSIM nemsoká kukaérett, Domino nekem is tökéletes évek óta.
-
rushty
őstag
App - karbantartás
-
Ugyanannyiért lehet rendelni rosszabb domino sim-et,
Ugyanannyiért ugyanaz, igaz más néven.
Az, hogy megszünnek kedvezményes opciók, innen nem derül ki. (Domino Fix SIM 1990,. volt eddig is, online rendelve futárral feleennyi)
Még mindig nem látom mi a rosszabb Domino SIM!
(#134977) domper2015
Kezdtem gondolkozni, hogy megyek vissza a Digihez
Oda már mehetsz....
Nekem mondjuk még megvan egy Digi SIM-em másodkártyának, Digi már kampeca, SIM még nem teljesen. Ha valami rosszabb lett, akkor erre mondanám.
-
Mostvid
újonc
válasz
4Grider #134982 üzenetére
Értem, akkor gondolom ez is alakulni fog idővel. Még egy dolgot megkérdeznék, ha nem akadsz még ki tőlem. Azt tudom, hogy ha magyar számot hívok fel Magyarországról, tök mindegy hogy hol van az EU-n belül, akkor is belföldi hívásnak számít (mondjuk öcsémet hívom fel aki Spanyolországban nyaral és magyar száma van), de ha USA-ban van vagy Ázsiában van, akkor is ugyanez igaz?
-
4Grider
félisten
válasz
Mostvid #134980 üzenetére
Az egyik hívástípus egy marha régi EU-s szabályzás alá tartozik, a másikat még csak egy-két éve kezdte el szabályozni az EU. És az EU-s szabályozások általában fokozatos bevezetésűek szoktak lenni, ha a tagállamokban a szabályozás által érintett termékekhez/szolgáltatásokhoz homlokegyenest eltérő szabályok és adózási környezet tartozik.
-
Mostvid
újonc
válasz
4Grider #134979 üzenetére
Hú, de kimerítően válaszoltál, elég lett volna egy igen. Akkor ezek szerint jól értelmeztem. Köszi szépen! (Csak az nem logikus, de persze lehet hogy csak én nem értem, hogy mi is EU ország vagyunk, akkor itthonról egy EU ország hívása az is EU-EU között megy ugyanúgy mintha az EU-ban vagyok és EU országot hívok, ugyanúgy EU-EU. Tudom, hogy itthonról nemzetközi hívásnak számít, csak nem logikus.)
-
4Grider
félisten
válasz
Mostvid #134978 üzenetére
Itthonról az EU-s számok hívása nemzetközi hívás. Az EU-ban történő roaming közben viszont EU roaming hívás, ami hazai hálózaton kívüli hívás percdíjával (mintha vodást/yetist hívnál) kell történjen az EU-s roaming szabályzás miatt.
Ha ingyen hívod itthon a vodást/yetist, egyértelmű, hogy EU roaming közben ingyen fogod hívni a francia/német/olasz/horvát/stb. mobil- és vezetékes számokat is.
Az elmúlt pár évben annyi változott ebben, hogy az EU már elkezdett belenyúlni az EU-n belüli nemzetközi hívások percdíjába is, de egyelőre még csak ez 70 Ft környékén van maximalizálva. -
Mostvid
újonc
Telekom "Mobil L" esetén ha Olaszországban vagyok akkor haza is és más EU-s országba is - beleértve az olasz számokat is - ingyenesen tudok beszélni. Csak itthonról olasz számra indított hívás díjköteles. Jól értelmezem?
-
Nem tudom, mit néztél, új ÁSZF alapján mit lehet nagyon rossznak látni? Ugyanannyiért lehet rendelni egy Domino SIM-et, Maraton is dettó...
-
betyarr
veterán
flottás előfizuhoz van havi 240 perc lebeszélhetőség.ezt nem lehet nyomon követni valahol?a webes fiókban csak netet tudom követni.
-
UHHH
őstag
Megnéztem az új domino díjcsomagokat, nagyon rosszak, aki teheti, még MA rendeljen (utoljára ma?!) Domino Fix Extra díjcsomaggal sim-et 990 Ft-ért. Szerintem.
Az új csomagokban drágább percdíjak, sokkal kevesebb ingyen beszélgetés, stb. -
AnonymusX
őstag
válasz
tylerddd #134966 üzenetére
Simple honlapján ezt írják:
"Képernyőtörés esetén a biztosító szervizpartnerén keresztül gondoskodik a sérült képernyő cseréjéről. A szervizpartner futárszolgálat segítségével a szállítási címen (mely kizárólag Magyarországi cím lehet) felveszi, és a szervizbe szállítja a sérült mobiltelefont, ahol a szervizpartner elvégzi a képernyő cseréjét, majd szintén futárszolgálattal visszajuttatja a megjavított készüléket a tulajdonosának."
A Simple a saját szervizpartneréhez viszi javítani, ami szerintem egyúttal azt is jelenti, hogy onnantól a 3 év gyári garanciának lőttek. Ugyanis a gyári szerviz nem fog olyan készüléket javítani, amit egy gyártó által nem jóváhagyott szerviz már szétkapott. De ez csak az én értelmezésem, a biztosítóval kéne tisztázni.
-
tylerddd
veterán
válasz
akaszajanos #134967 üzenetére
Pozitív tapasztalataim vannak a biztosításokat illetően, autónál például nagyon jól jött a casco vadgázolásnál. Annyit nem pakolgattam volna félre, amennyi a javítás volt, de az önrészt lazán ki lehetett zsebből fizetni. Ez a Simple 36k lenne egy évre törés/lopás, az szerintem nem olyan veszélyes. Az önerő 15%.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Új készülékemre nem kötöttem a T-nél biztosítást, mert elég húzós a havidíja (4490Ft/hó az alap). Ugyanakkor érdekelne, hogy a 3 év garanciát miben befolyásolja, ha máshol kötök rá (pl. Simple) és élnem kell vele, tehát pl. törik a kijelző és javítják. Köszönöm!
Várok esetleg ötleteket bevált, jó ár/érték arányú biztosításra, akár pü-ben!
-
Pipi75
tag
válasz
kovacsmi_74 #134962 üzenetére
Köszönöm!
-
Pipi75
tag
válasz
kovacsmi_74 #134960 üzenetére
Szia,
A feltöltési bónuszok új változatát tudnád linkelni? Nem találtam meg az ASZFben. -
kovacsmi_74
senior tag
Péntektől új Domino SIM csomagok lesznek kaphatóak, és módosulnak a feltöltési bónuszok is.
2023. július 1-jei és július 21-i hatályú lakossági változások összefoglalója
Kiváncsi vagyok, hogy a Domino FIX is változik, vagy lesz új tarifacsomag? Furcsa, hogy így hóközben változik. Úgy rémlik Domino esetében nem pont elsején szokott nagyobb változás történni. A Domino Fix pedig már elég rég lett bevezetve.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
kovacsmi_74 #134938 üzenetére
Nekem nem sikerült.
Érdekes ahogy otthon wifiről aktiváltam a netcsomagot majd később mobilnettel ránéztem az appra egyből beugrott.
Most is ránéztem, néha 52 KByte forgalmat is generál megnyitáskor.
-
Gubu0101
veterán
Azt tudni lehet,hogy nemetorszagban mikor keresek valamit a google-al az miert torokorszagot adja be mint helyzetet (telekom e-sim)
Safari bongeszoben mikor google-al keresek valamit mindig ezt adja.Engedelyeztem a helyzetmeghatarozast stb.Mikor atvaltok yettelre az Magyarorszag-ra valt az jo
Wifin persze nemetorszag jon be az is.
-
-
Mostvid
újonc
-
blueye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest