Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz AnonymusX #134949 üzenetére
De minek? Kíváncsi lennék a forgalmára
Biztos egy okos marketinges találta ki egy brainstormingon (talán még prémiumot is kapott érte), pedig annyi jó ötlet lenne a szolgáltatások terén de hát ő nem ott dolgozik
@Mostvid nem véletlenül linkeltem a magentát[ Szerkesztve ]
-
Mostvid
újonc
-
blueye
veterán
-
Gubu0101
veterán
Azt tudni lehet,hogy nemetorszagban mikor keresek valamit a google-al az miert torokorszagot adja be mint helyzetet (telekom e-sim) Safari bongeszoben mikor google-al keresek valamit mindig ezt adja.Engedelyeztem a helyzetmeghatarozast stb.Mikor atvaltok yettelre az Magyarorszag-ra valt az jo Wifin persze nemetorszag jon be az is.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
gyáliSanyi
őstag
válasz kovacsmi_74 #134938 üzenetére
Nekem nem sikerült.
Érdekes ahogy otthon wifiről aktiváltam a netcsomagot majd később mobilnettel ránéztem az appra egyből beugrott.
Most is ránéztem, néha 52 KByte forgalmat is generál megnyitáskor.
Live poor, die rich.
-
kovacsmi_74
senior tag
Péntektől új Domino SIM csomagok lesznek kaphatóak, és módosulnak a feltöltési bónuszok is.
2023. július 1-jei és július 21-i hatályú lakossági változások összefoglalója
Kiváncsi vagyok, hogy a Domino FIX is változik, vagy lesz új tarifacsomag? Furcsa, hogy így hóközben változik. Úgy rémlik Domino esetében nem pont elsején szokott nagyobb változás történni. A Domino Fix pedig már elég rég lett bevezetve.
-
Pipi75
tag
válasz kovacsmi_74 #134960 üzenetére
Szia,
A feltöltési bónuszok új változatát tudnád linkelni? Nem találtam meg az ASZFben. -
Pipi75
tag
válasz kovacsmi_74 #134962 üzenetére
Köszönöm!
-
Gubu0101
veterán
válasz kchris78 #134964 üzenetére
Elovagyok Bar nem ott Most meg jo lett,minden honapban eljatsza ezt mikor kijovok,de csak a Telekomal.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
tylerddd
veterán
Üdv! Új készülékemre nem kötöttem a T-nél biztosítást, mert elég húzós a havidíja (4490Ft/hó az alap). Ugyanakkor érdekelne, hogy a 3 év garanciát miben befolyásolja, ha máshol kötök rá (pl. Simple) és élnem kell vele, tehát pl. törik a kijelző és javítják. Köszönöm!
Várok esetleg ötleteket bevált, jó ár/érték arányú biztosításra, akár pü-ben!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
tylerddd
veterán
válasz akaszajanos #134967 üzenetére
Pozitív tapasztalataim vannak a biztosításokat illetően, autónál például nagyon jól jött a casco vadgázolásnál. Annyit nem pakolgattam volna félre, amennyi a javítás volt, de az önrészt lazán ki lehetett zsebből fizetni. Ez a Simple 36k lenne egy évre törés/lopás, az szerintem nem olyan veszélyes. Az önerő 15%.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
AnonymusX
senior tag
válasz tylerddd #134966 üzenetére
Simple honlapján ezt írják:
"Képernyőtörés esetén a biztosító szervizpartnerén keresztül gondoskodik a sérült képernyő cseréjéről. A szervizpartner futárszolgálat segítségével a szállítási címen (mely kizárólag Magyarországi cím lehet) felveszi, és a szervizbe szállítja a sérült mobiltelefont, ahol a szervizpartner elvégzi a képernyő cseréjét, majd szintén futárszolgálattal visszajuttatja a megjavított készüléket a tulajdonosának."
A Simple a saját szervizpartneréhez viszi javítani, ami szerintem egyúttal azt is jelenti, hogy onnantól a 3 év gyári garanciának lőttek. Ugyanis a gyári szerviz nem fog olyan készüléket javítani, amit egy gyártó által nem jóváhagyott szerviz már szétkapott. De ez csak az én értelmezésem, a biztosítóval kéne tisztázni.
-
UHHH
senior tag
Megnéztem az új domino díjcsomagokat, nagyon rosszak, aki teheti, még MA rendeljen (utoljára ma?!) Domino Fix Extra díjcsomaggal sim-et 990 Ft-ért. Szerintem.
Az új csomagokban drágább percdíjak, sokkal kevesebb ingyen beszélgetés, stb.Gránit Bank belépési bónusz összesen 50 000 Ft: Meghívóm van az ajándék 10 000 Ft-ért. Írj privit!
-
betyarr
veterán
flottás előfizuhoz van havi 240 perc lebeszélhetőség.ezt nem lehet nyomon követni valahol?a webes fiókban csak netet tudom követni.
-
nagyúr
Nem tudom, mit néztél, új ÁSZF alapján mit lehet nagyon rossznak látni? Ugyanannyiért lehet rendelni egy Domino SIM-et, Maraton is dettó...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Mostvid
újonc
Telekom "Mobil L" esetén ha Olaszországban vagyok akkor haza is és más EU-s országba is - beleértve az olasz számokat is - ingyenesen tudok beszélni. Csak itthonról olasz számra indított hívás díjköteles. Jól értelmezem?
-
4Grider
nagyúr
válasz Mostvid #134978 üzenetére
Itthonról az EU-s számok hívása nemzetközi hívás. Az EU-ban történő roaming közben viszont EU roaming hívás, ami hazai hálózaton kívüli hívás percdíjával (mintha vodást/yetist hívnál) kell történjen az EU-s roaming szabályzás miatt.
Ha ingyen hívod itthon a vodást/yetist, egyértelmű, hogy EU roaming közben ingyen fogod hívni a francia/német/olasz/horvát/stb. mobil- és vezetékes számokat is.
Az elmúlt pár évben annyi változott ebben, hogy az EU már elkezdett belenyúlni az EU-n belüli nemzetközi hívások percdíjába is, de egyelőre még csak ez 70 Ft környékén van maximalizálva. -
Mostvid
újonc
válasz 4Grider #134979 üzenetére
Hú, de kimerítően válaszoltál, elég lett volna egy igen. Akkor ezek szerint jól értelmeztem. Köszi szépen! (Csak az nem logikus, de persze lehet hogy csak én nem értem, hogy mi is EU ország vagyunk, akkor itthonról egy EU ország hívása az is EU-EU között megy ugyanúgy mintha az EU-ban vagyok és EU országot hívok, ugyanúgy EU-EU. Tudom, hogy itthonról nemzetközi hívásnak számít, csak nem logikus.)
-
UHHH
senior tag
válasz ubyegon2 #134976 üzenetére
Ugyanannyiért lehet rendelni rosszabb domino sim-et,
csak átfutottam és nem tetszik:
Beszélgetés: 20 perc ingyen beszélgetés vs. 80 perc, stb.
De majd valaki biztos átolvassa lassabban.[ Szerkesztve ]
Gránit Bank belépési bónusz összesen 50 000 Ft: Meghívóm van az ajándék 10 000 Ft-ért. Írj privit!
-
4Grider
nagyúr
válasz Mostvid #134980 üzenetére
Az egyik hívástípus egy marha régi EU-s szabályzás alá tartozik, a másikat még csak egy-két éve kezdte el szabályozni az EU. És az EU-s szabályozások általában fokozatos bevezetésűek szoktak lenni, ha a tagállamokban a szabályozás által érintett termékekhez/szolgáltatásokhoz homlokegyenest eltérő szabályok és adózási környezet tartozik.
-
Mostvid
újonc
válasz 4Grider #134982 üzenetére
Értem, akkor gondolom ez is alakulni fog idővel. Még egy dolgot megkérdeznék, ha nem akadsz még ki tőlem. Azt tudom, hogy ha magyar számot hívok fel Magyarországról, tök mindegy hogy hol van az EU-n belül, akkor is belföldi hívásnak számít (mondjuk öcsémet hívom fel aki Spanyolországban nyaral és magyar száma van), de ha USA-ban van vagy Ázsiában van, akkor is ugyanez igaz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ugyanannyiért lehet rendelni rosszabb domino sim-et,
Ugyanannyiért ugyanaz, igaz más néven.
Az, hogy megszünnek kedvezményes opciók, innen nem derül ki. (Domino Fix SIM 1990,. volt eddig is, online rendelve futárral feleennyi)
Még mindig nem látom mi a rosszabb Domino SIM!
(#134977) domper2015
Kezdtem gondolkozni, hogy megyek vissza a Digihez
Oda már mehetsz.... Nekem mondjuk még megvan egy Digi SIM-em másodkártyának, Digi már kampeca, SIM még nem teljesen. Ha valami rosszabb lett, akkor erre mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
senior tag
App - karbantartás
Revolut meghívó pü-ben
-
nagyúr
válasz domper2015 #134986 üzenetére
Vicceltem a Digivel.
Tudom, értettem én...volt is vigyori smile! DigiSIM nemsoká kukaérett, Domino nekem is tökéletes évek óta.
-
akaszajanos
tag
Nálatok megy a WiFi Hang? Nálam Gyulán egész nap nem ment, a beállítások rendben, a WiFi is megy szépen.
Azért gáz, mert ez a r*hadt cég nem tudja megoldani, hogy egy lakótelepen legyen térereje. Mert a lakásunkban konkrétan nincs, néhanapján van egy csík EDGE. (A konkurencia meg tudta oldani, még a megboldogult DIGI is.)
Csak kérdem, nem-e más is tapasztalja, aztán holnap valahogy felhívom őket (kint 🤣).
De így ki se cseng a telefonom, ha hívnak.
(sorry a kiakadásért, de ez 2023-ban eleve komikus, a VoFiWi is csak szépségtapasz…)
[ Szerkesztve ]
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
szabonagyur
félisten
válasz akaszajanos #134988 üzenetére
Itt megy a Wifihang.
Azért egy panel önmagában is csoda, nem lehetetlen, hogy nincs térerő.
[ Szerkesztve ]
-
domper2015
senior tag
-
akaszajanos
tag
válasz szabonagyur #134989 üzenetére
Nem panel, tégla. És ha a Yettel meg tudja ugrani (max térerős 4G, olykor 200 megabit környéki letöltési értékkel), akkor szerintem a Telekomnak is menne. Vodát mérni nem tudok, de használható a 4G itt, ha nem lenne wifi épp.
Még szegény DIGI Mobil is teljesen oké volt.
Telekom: nincs hálózat.
Persze, most lehetne azzal jönni, hogy akkor váltsak, de az macera és nem általános az ilyen súlyos gond itt sem.
Egyszerűen ciki. De rémesen. És nem egy tanyán vagyunk a semmi közepén…De köszi, akkor nem országos a gond.
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
legenda
válasz akaszajanos #134988 üzenetére
Működik, bár csak a teszt kedvéért kapcsoltam be, mert nem használom, jó a térerő mindenhol.
Az 5G bekapcsolása előtt volt a lakásban (panel) olyan eldugott pont, ahol gyengébb volt, bár ott is lehetett telefonálni, de a fejlesztés óta ott is jobb a helyzet.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Mostvid
újonc
válasz akaszajanos #134991 üzenetére
Békéscsaba 224/62 mbps 4G most benti mérés, Vowifi is rendben volt napközben.
-
szabonagyur
félisten
Teljesen mindegy, Vowifi ezért van kitalálva, hogy ahol a szolgáltató nem tud rendes térerőt ez menjen.
-
akaszajanos
tag
válasz szabonagyur #134994 üzenetére
Világos, abszolút. Csak a munkámhoz elengedhetetlen, hogy mindig legyen netem. Éppen ezért (is) fizetek havi 15-öt a korlátlan csomagért, mert olykor a DIGI itthoni net is elszállhat egy időre - itt jönne képbe a Telekom 4/5G.
Na mindegy, kipanaszkodtam magam. De azt tartom, hogy ez így nem oké. A wifi hang miatt pedig majd holnap felhívom őket, hátha látnak valamit a rendszerben.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Mostvid
újonc
Ha rendszeresen ilyen rossz, nem lenne jobb yettelre váltanod? Bár Békéscsabán volt egy céges méréssorozat, megismertem az eredményeket, hasonlóan muzsikált a két cég, a Yettel kicsit jobb letöltésben, a Telekom feltöltésben.
Y 86/36 T 79/44 -
Landsmann
addikt
válasz akaszajanos #134995 üzenetére
Füzesgyarmaton is oké a wifi hang.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
barnibooo
tag
Pakson is rendben a wifi hang
-
őstag
-
Mostvid
újonc
válasz lionhearted #134999 üzenetére
De ez csak EU-n kívülre vonatkozik (hogy a hívottnak kell fizetni), ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen