- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMarci
tag
válasz
azolivillany #12505 üzenetére
Az nem megy huawei telókkal semmilyen módszerrel(HMS es eszközök)
-
Toomy
senior tag
Legyalultam a gspace-t és feltettem a gbox-ot.
Felment a google maps, messenger, youtube, OTP netbank.
Egyelőre minden tökéletesen működik. -
LeMarci
tag
Microsoft appok fent vannak appgallerybe, outlookot egyetem miatt kell használnom, egyből jönnek az értesítések, facebook,messenger meg megy akkor is ha csak az apk-t töltöd le. Ha valamilyen alkalmazás nem küldene értesítést akkor a micro-g ben ha bekapcsolod a cloud messaginget az megoldja
[ Szerkesztve ]
-
Isti2
aktív tag
válasz
LeMarci #12501 üzenetére
Ezért vennék próbára egy p vagy mate 40-50 prot, igazából a Google szarai nem érdekelnek, esetleg a maps menjen, de ha nem jó lesz weben is. Edge, Outlook, Skype, messenger, fb menjenek, értesítésekkel együtt ki a Huawei watch gt 3 pro órámra. Meg egy pár egyéb app menjen fel más boltból ennyi. Fizetés meg Google szinkron nem érdekel.
-
LeMarci
tag
-
LeMarci
tag
Mate 50 Pro-t használok, ugye ezen már van micro-g vel system spoofing ami enged bejelentkezni google appokba. Nekem tökéletesen meg, a chrome, authenticator, maps és társai kivéve persze a google pay és play store. Ha Harmony-s P40 et veszel akkor ha 4.2es verzión van azon is menni fog ez
-
Isti2
aktív tag
válasz
manokaki #12495 üzenetére
Gsmarena-n olvastam, de lehet hogy csak az újabb modellek újabb emuin megy(mate 50, p50 pro). Azt írták hogy gbox vagy gspace használatával megy a bejelentkezés is, aurora vagy apk pure boltból letöltve a Google appokat, bejelentkezés nélkül működőnek írták őket még persze mentés-szinkronizálás nélkül.
-
kp78
addikt
válasz
manokaki #12495 üzenetére
Vmilyen Google hókuszpók nélkül, tisztán HMS alapon már egy ideje nem megy a Google Térkép app.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Isti2
aktív tag
válasz
manokaki #12493 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Azt már olvastam hogy bejelentkezés nélkül mennek a Google appok, az nekem elég.
Pl a maps elnavigál meg működik állítólag rendesen csak értékelést írni meg ilyeneket nem lehet. Outlook meg edge menjen rendben az ms fiókommal oszt jó napot -
manokaki
addikt
Ugyan ugy feltudod rá tenni az Aurora store-r. A Google által " készitett " appokat nem tudod feltenni , vagy lehet felteni tudod de nem fog müködni , google map, gmail, google wall, stb egyéb appokat ugyan ugy tudsz használni ha elég hozzá az Android 10 !
A Harmony OS a Google és Google alkalmazások telepitését könnyiti meg ( talán igy kevesebbet fogyaszt és egyszerübb a Google telepitése ) ,de , ugyan ugy gyárilag nem megy rajta a Google.egyébként telefonként , facebook , messenger, stb alkalmazások ugyan ugy mennek mind a két esetben..
De erről hosszaasan lehetne irni
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Isti2
aktív tag
Hello. Az lenne a kérdésem hogy ha nem emuis hanem harmony os-es p40 prot vennék akkor arra ugyanúgy felrakhatom az aurora storet és onnan az appgaleryből hiányzó programokat vagy nem? Egyáltalán mint telefon fog rendesen működni Magyarországon? Köszönöm a választ.
-
Toomy
senior tag
Azt hiszem ha végleg megunom a telefon állandó mókolgatását,
akkor az utód egy GOOGLE PIXEL 6 pro lesz mivel hasonlóan
tökéletes képeket lehet vele készíteni.
Pedig nagyon sajnálom, mert a hardveres része a P40 pro-nak a mai
napig tökéletes mindenre.
Gondolkoztam még a harmony os felrakásán is (persze pénzért),
de ott sem tökéletes minden, viszont legalább azon a rendszeren
még jönnének frissítések a telefonra.
-
Toomy
senior tag
gspace van a telefonomon.
Bármit akarok nézni, kb. 30 másodpercet lejátszik,
aztán csak tölt egyfolytában. -
LeMarci
tag
Mikor elkezded csinálni, ha ól tudom megkérdi, hogy bejelentezve maradsz vagy kijelentkezel a fiókból. Néha a fiókhoz kapcsolva marad a telefon, ilyenkor az új tulajnak kell felvennie veled a kapcsolatot
-
LeMarci
tag
válasz
CzGabesz64 #12485 üzenetére
Beállítások --> rendszer és frissítések --> Visszállítás(angolul használom, nekem reset)
-
CzGabesz64
csendes tag
Üdvözlök mindenkit! Kellene egy kis segítség van egy ilyen telóm elszeretném adni, hogyan lehet alapra állítani mint ha most vettem volna meg? Törölni a Huawei azonosítóm róla
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
Elromlott a gyári HUAWEI SuperCharge töltőm, mert csak lassan hajlandó tölteni.
Vettem egy 20W-os utángyártott töltőt a redmi note 10 telómhóz.
Kipróbáltam a P40pro-val és azt is tölti gyorsan. Nem forrósodik!
Szerintetek merjem használni vagy inkább ne reckírozzak?
Amúgy általában gépre dugva lassan töltőm a P40pro-t, de ha elfelejtem és sietek valahová akkor rádugom a gyorstöltésre. Talán heti 1x-2x.[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
válasz
LeMarci #12482 üzenetére
Aha értem most már , megnéztem pár videot az Emui12 és a 10 összehasonlitásárol , az egyetlen különbség amit látok az az Értesitési sáv változása , de ez valahogy nem jön be nekem hogy ha baloldalt huzom le akkor értesitések ha jobb oldalt huzom le akkor a kapcsolok sokasága jön le, MIUI is ilyen az se tetszett
Attila
-
-
manokaki
addikt
Igaz sima P40 ( új , EU változat ) , de valamiért még mindig Android 10 van és nem akar frissülni Android 12-re
Van ennek valami oka ?Attila
-
manokaki
addikt
Xiaomi 14 illetve Samu 24-em volt előtte , amik elég gyors telefonok ,de a mindennapi használatban igaz 2 nap után de a P40 is gyors nagyon , lehet azért mert vadonat uj és én bontottam ki vagy a Google hiánya igy begyorsitja
Attila
-
kp78
addikt
válasz
manokaki #12475 üzenetére
Igen, engem is átdobott az alapértelmezett böngészőbe.
Ott belépek a Gmail fiókba, megerősítést is kér (telefonos / sms) és utána menni fog.
Most kíváncsiságból egy Honor telefonra beállítottam egy gmail fiókom, minden megy. Persze Honoron van Google támogatás, de mennie kell P40 Pro-n is, ha nekem is megy.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz
manokaki #12472 üzenetére
P40 pro telefonom van.
Igaz nem mostanában állítottam már be a Gmail fiókot hozzá, de most is gond nélkül működik.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz
manokaki #12469 üzenetére
BlueMail kiválóan működik.
Értesítésekkel sincs gond.
Appgallery-ben is fent van.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
LeMarci
tag
válasz
manokaki #12467 üzenetére
Természetesen növelik a fogyasztását a telónak. Egy külön emulált android rendszer fut a háttérben
.
Sokáig használtam a gboxot mate 40-en. Írtad hogy gmail stb google alkalmazásokhoz kell. Ehhez azt ajánlom, hogy a gbox oldaláról apk formában szedd le ezeket(már amit megtalálsz), ezzel gyorsabb is és az értesítések is az alkalmazásból jönnek nem a gboxból[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Sziasztok
Vettem egy zsir új Huawei P40-et , a microG telepitésében esetleg valaki tud segiteni, sajnos csak Android 10 van rajta és ugye erre nem lehet felteni, van ennek valami más modja , Gmail, stb-t kellene használnom
köszönöm
Attila
Attila
-
GAPZC96
csendes tag
köszönöm szepen sajnos egyik sem müködik.
Tamogatas app be se jön
Hisuite regi verzio fel sem ismeri a telefont
A 3. modnal pedig hibat ir ki
Közben utana olvastam ez a telefon akkor fog frissitest kapni ha elutazom Mexikoba veszek egy telmax kartyat es azzal hasznalom egyebkent semmi eselyem ra
De azert köszönöm -
stefi68
addikt
válasz
GAPZC96 #12459 üzenetére
Hogy örültek volna sokan ennek a 126-os verziónak, mivel a GMS mókhoz nem kell már visszaminősíteni. Gondolom Te nem akarsz ilyenekkel foglalkozni....
Ha rákeresel itt a "frissítés"-re fogsz találni infót a régi bejegyzések közt. Pl.: [link] , [link] , [link] .
Ha HiSuite-tal próbálkozol, nézz meg egy régit, mondjuk egy HiSuite_10.1.0.550_OVE verziót.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
GAPZC96
csendes tag
Sziasztok
Talán még valaki olvassa a kérdésem és tud érdemi segítséget adni.
Vettem egy huawei p40 készüléket még 1 év gyári garanciával Makulatlan állapotban volt és nem tudtam ott hagyni.
Viszont a problémám hogy a készüléken még emui 10.1.0 van 2020 áprilisi biztonsági javítási szintel.(Build 10.1.0.126)
De a telefon nem ad frissítést sem ota sem pedig Hisuit-al össze kapcsolva.
Ja és egy fontos infó a készülék mexikói régiós.
Hogyan lehetne rá varázsolni a legujabb emui verziót?
Nem vagyok egy nagy guru ilyen téren ezért lehet ha valaki tudna segíteni kicsit szajbaragosan kellene.
Előre is köszönöm. -
kp78
addikt
válasz
Péter48 #12457 üzenetére
Vannak dolgok amikben látszik, de nekem még mindig a legkezesebb telefonom a hétköznapokban / munkában, mindezt HMS alapon, semmi GMS, microG és társai.
Bluemail tökéletes emailre, bankos vonalat megoldottam Erste George app-pal, ami van AppGalleryben, google térkép meg csak pár napig hiányzott.
Waze, Here van, ha navigálni kell. Nekem üzenet késésekkel sosem volt bajom, Messenger, Viber, WhatsApp is van.
Én egy Honor 200 Pro-t vettem nemrég. Tisztára mint egy felturbózott P30 Pro.
A kijelző lekerekítése is olyan, mint az volt, de a P40 Pro kevésbé kerek szélei jobban használható nekem. Ujjlenyomat érzékelő is ott lent van, P40 Pro-n sokkal magasabban, ami optimálisabb szerintem.
Szoftverben tiszta Huawei, de gondolom a Magic 6Pro is.Viszont a smart view tok támogatás (és tok forgalmazás) hogy maradhatott ki, ha ennyire Huawei az egész, azt nem értem.
Az hiányozni fog.
Kamerában látszik a fejlődés.
-
Péter48
csendes tag
4 év hibátlan használat után letette a P4Prot.Idegesített, hogy a Google programok lassúak, az üzenetek késnek a GBoardon keresztül, az új appokat szinte nem is lehet használni. Az utód a Honor Magic 6 Pro: bizony erősen látszik a 4-5 év fejlesztés.
-
kp78
addikt
Van olyan, aki a 2 sim kártyája közül az egyiket e-sim formájában használja P40 Pro-n?
-
-
rdt89
addikt
válasz
Kis Tigris #12452 üzenetére
Én a Mate 40 Pro-val vagyok így, nem nagyon találok neki méltó utódot
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Kis Tigris #12452 üzenetére
hmmm
-
Kis Tigris
tag
válasz
Sántha Lajos #12445 üzenetére
én 2 hónapja akartam előrelépni a P40Pro-ról, s vettem egy Honor 90-et.
Háát, egy hónap múlva a zasszonynak adtam, én meg visszavettem a P40Pro-t, annyira hiányzottA P40Pro a google létét kivéve mindenben veri még mindig a Honor 90-et, pedig az ember azt gondolná, hogy a 4 év különbség már házon belül kiegyenlítődött. Hát a francokat
-
kp78
addikt
válasz
Aryon87 #12449 üzenetére
"Kocsiban videós teló (stabija nagyon jó)"
Mármint menetrögzítő kameraként használod?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Aryon87
félisten
Még én is kitartok, igaz azóta már bőven más területen mozgok (Mate50Pro majd Xiaomi14Ultra) , de a teló jó viseli még. Ugye anno beázott, de szerencse semmi baja. Kocsiban videós teló (stabija nagyon jó) és éjjel a csillagjárás módban tolja órákat
Ja meg ébresztó"óra"
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kp78
addikt
válasz
Sántha Lajos #12446 üzenetére
Én belaknám inkább új telefonként.
Én nem szoktam átmásoltatni ilyen programokat, mások sem ajánlják.
Max. tel.szám, SMS amit másolni szoktam.
Aurora Store, vagy APK Pure ahonnan tudsz letölteni szinte mindent, amire szükséged lehet. (Facebook, Messenger, WhatsApp)
Viber van AppGallery-ben is, annak a biztonsági mentése nem Drive-ra megy.
Email-re BlueMail AppGalleryből megér egy próbát, én már megszoktam.
Kereső használat és kis olvasás a topicban és rengeteg infóra választ kapsz.
Sajnos már nem sokan használják ezt a telefont, látszik a topicból is.
Én még kicsit kitartok mellette, mert elviselem a (google) hiányosságait, pontosabban pótolom egy második telefonnal.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Sántha Lajos
aktív tag
Csak lenne , még egy kérdésem . Mint írtam a Facebook-ot phone clone -al hoztam át . Az App Galery -nél az alkalmazás frissítéseknél , ha rányomok a frissítés gombra , azt írja - kiadva 3 napja - facebook nem tölthető be . Ebből lehet probléma hogy nem frissül , töröljem esetleg le , és töltsem le az App Galery-ből ? .
-
Sántha Lajos
aktív tag
Köszi a választ , ezzel még együtt tudok élni .
Egyébként a kamerás képességei miatt vettem , tesztelgetem . Egyenlőre a Honor 20 Pro marad a fő telefonom (nemrég rakattam rá fóliát , meg vettem egy új átlátszó tokot a régi más besárgult ) , látom hogy ez mindenben kicsit jobb (amoled , képfissítés , töltés ) de azért óriási különbséget nem látok a két telefon között , a Honor 20 Pro mai napig egy kiváló teló szerintem .
Ja meg persze a HMS a más , phone colne -al átjött a Facebook , készítettem parancsikonokat böngészőből Gmail-nek , you tube -nak . Mérete mondjuk nálam nagyon határ eset , ennél nagyobb már nem tetszene . Pár felesleges app-ot leállítottam , egyenlőre ennyi .
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz
Sántha Lajos #12443 üzenetére
Ez egy frissítést követően (EMUI 12) ilyen lett, és sajnos nem módosítható. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok, nemrég vettem egy P40 pro telefont, van egy dolog amit nem találok, pontosabban nem tudom itt működik e. Az eddigi telefonjaimnál bárhonnan húztam le a képernyő tetejétől az újjamat, megjelent a vezérlőpult. (Honor 20 pro-nál bíztos így van, arról írok ). Most viszont csak akkor jelenik meg ha jobb oldalolról felülről húzom le az újamat. Ha bal oldalról akkor az értesítések jelennek meg. Van itt olyan verzió hogy bárhonnan húzom le fentről lefelé a képernyőt megjelennyen a vezérlőpult? (remélem érthetően írtam). 🙄
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
netguru10 #12429 üzenetére
Én Mate50Pro-ra váltottam, amit azóta már egy Xiaomi14Ultra váltott. Sajnos a Huawei pályafutása eddig tartott, muszáj volt másra váltanom. A 2 öreg meg marad míg meg nem pusztulnak, de már csak éjszakai fotós szerepük lesz (P40Pro esetén csillagjárás és videózás, mert abban qrvajó, atomstabil a kocsi telótartóján, míg a Mate Pro módban fog fotózni)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
LeMarci
tag
válasz
Kis Tigris #12437 üzenetére
Igaz P Series van odaírva, de a tavaszi promóción nekem sikerült begyűjtenem egy freebuds 4-et és oda is csak Freebuds Series volt írva és a képen egy freebuds 4 szerepelt és innen gondolom. Amúgy nehogy azt hidd hogy annyi van hogy mindenkinek jut. Több országra 7db P szériás teló jut, ugyanígy a nova 9-el
Begyűjthető cuccok
Freebuds visszaigazolásÉs mikor megjött
[ Szerkesztve ]
-
LeMarci
tag
Ha valaki még szeretne újonnan ilyen telót akkor tudom figyelmetekbe ajánlani a mostani Appgallery promóciót. Annyi a baj, hogy a képből nem tudom kideríteni, hogy ez egy normál p40 vagy a Pro variánsa...
-
Kis Tigris
tag
válasz
phoenix64 #12434 üzenetére
p40 Pro még ma is egy faja teló. A zasszony Poco F2 Pro-ja nemrég elkezdett villózni, valszeg szalagkábel lesz. Nem akarunk a javíttatással vacakolni, ezért -mivel ruhákat árul, ezért napi szinten sokat fotózik- neki adtam az én P40 Pro-mat, én meg vettem egy Honor 90-et magamnak...
Az a Honor 90
Minden tekintetben szarabb mint a P40 Pro... Fogásra, képernyő is ég és föld, kamera meg vicc hozzá képest... Reméltem hogy a 4 éves technika a felső kategóriából már lecsordogált a közép kategóriába, de nem, még így 4 év után is nagyon kontrasztos a közép és a felső kategória :/
-
netguru10
aktív tag
válasz
phoenix64 #12432 üzenetére
Mondjuk a Pixel 7 Pro tényleg elég jó alternatíva lenne és már az ára is elég baráti lett.
A "guglis" dolgoknak nem érzem hiányát a P40 Pro-val, de majd lehet teszek egy próbát egy használt Pixel 7 Pro-val, legfeljebb ha nem jón be, akkor eladom.. (persze a P40 Pro marad attól hüggetlenül tartaléknak)Arbeit Macht Frei
-
phoenix64
őstag
válasz
stefi68 #12428 üzenetére
En pixel 7 prora valtottam kenyszerusegbol (szettort a p40 pro), de nem bantam meg, igazabol kameraban sztem jobb is, meg vegre van minden teljes erteku guglis cumo. Az UI az tenyleg sokkal fapadosabh az emuinal, azert par kenyelmi funkcio hianyzik onnan. Honor magic 6 pron gondolkodtam, de az kicsit tul van arazva sajna.
[ Szerkesztve ]
-
netguru10
aktív tag
"Lassan úgy is kikopnak a P40 tulajok."
És ugyan mire cseréljenek "szerencsétlenek", mert a P50 Pro/P60 Pro külsőre eléggé ocsmányra sikeredtek, meg ha jól tudom, akkor a kamera szenzorukból is kikerült az a bizonyos YBB...-s szenzor, ami miatt lett legedás a P40 Pro...[ Szerkesztve ]
Arbeit Macht Frei
-
stefi68
addikt
válasz
Kis Tigris #12427 üzenetére
Nincsenek újabb programok. Én is a 2 éves dolgokkal csináltam.
Annyi, hogy a legújabb Play Szolgáltatásokra frissítettem, de csak a felhasználói fiók felvitele után, tehát nincs köze hozzá.
De mindegy is már. Lassan úgy is 'kikopnak' a P40 tulajok. Azok meg pláne akik ilyennel mókolnak.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
stefi68
addikt
Mármint melyik része nem igaz?
Nem csináltam FR-t, mert nem volt kedvem újra visszaminősíteni, meg hackeni.
Töröltem az alkalmazásadatokat az alkalmazások eltávolítása előtt, töröltem a fiókjaimat, egyet meghagytam amit direkt erre a célra hoztam létre.
Megtisztítottam a belső tárhelyen a szabad területet úgy, hogy '0'-val felülírattam. Van erre alkalmas alkalmazás.
Az eladás személyesen történt, úgyhogy fel tudtam vinni a vevő fiókját, ami kb 10. perc volt. Töröltem a fennmaradó egy fiókomat. Ennyi....◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Kis Tigris #12423 üzenetére
De igaz,1(factory reset)2az ő fiókjával teszed rá a GMS-t.Ő pedig használja.Sok telefont így csináltam,és mindegyik működik.Kb.40 perc,persze mire össze szedtem a hozzá valót az 2 nap volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kis Tigris
tag
válasz
stefi68 #12422 üzenetére
Ez nem igaz! Egyszerre tényleg egy fiók lesz rajta. Ha eladja, nulláznia kell mindent, a hacket is. Én így akartam venni az enyémet, felmentem érte pestre, de a srác 2 óra fórumozás meg support után sem tudta az én fiókom rávarázsolni. Így törölnie kellett az egészet, s egy nullázott sima P40 Pro-ként vettem meg tőle, árengedménnyel. Majd később nekem kellett itthon az egész mizériát végigcsinálnom.
-
stefi68
addikt
válasz
#61872278 #12421 üzenetére
Egy fióknak mindíg lenni kell rajta.
Csinálsz egy új G. fiókot, azzal adod el a telefont. Az új tulaj beállítja a saját fiókjait és törli a te fiókodat.
A bejelentkezés azért nem olyan egyszerű: kell hozzá MicroG, meg Play Szolgáltatások régi verziói, némi adattörlés, újraindítás, stb. Van rá videó...[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
válasz
#61872278 #12418 üzenetére
Annyi fiókot hozol rajta létre amennyit csak akarsz.
A Google korlátozásáról meg annyit, hogy míg korábban a GSF fagyasztása mellett nem ment a Play Áruház, most már gond nélkül megy.
Míg korábban csak a régi Google Play Szolgáltatásokkal volt stabil a GMS, most már az utolsó két verzióval is simán megy.
Úgyhogy szerintem nem hogy szigorít a Google, hanem már nagy ívbennr le*****ja, mi van a Huawei telefonokkal. Nagyon kicsi ám az a réteg aki ilyen hekkelésekkel foglalkozik...Tudom, mert most adtam el a P40 Pro-mat, tökéletesen működő Google rendszerrel. Azt hittem majd húúú kapkodnak utána, mert kuriózum. Hát nem. Szinte senki nem tudta miért van odaírva, hogy Google rendszerrel, hisz mindegyiken az van nem?
Ilyenről nem is hallottak, hogy USA szankciói a Huawei telefonokra...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
törölt tag
Amúgy a Huawei elmehet a búsba.....a kínai P40 Pro-n HarmonyOS 4 van ami elvileg megfelel az EMUI 13/14-nek és azon sincs Google. Akkor mi akadályozza hogy az Európai verzió is megkapja az EMUIn13/14-et ha a mai napig egy erős és jó kamerás képességekkel rendelkező telefon ez. Vagy ha nem ad ki újabb EMUI-it akkor legalább a Google támogatást tenné vissza.
A GMS hacket csak azért nem csinálom meg mert ha a későbbiekben eladnám a telefont akkor úgy hallottam hogy csak 1 fiókot lehet hozzáadni,ez igaz? Meg kitudja a Google mikor mit változtat és egyik nap működésképtelen lenne a Hack.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz
netguru10 #12414 üzenetére
Én a 2ik verziót csináltam P40 Pro-n az eRecovery-t, az tuti ment mivel Mate 40re alkalmaztam egyszer, mert a P40en működött. A 3ikat nen próbáltam, de szerintem működhet. Sajnos nem tudok képes illusztrációt adni, mert 1.5 éve megválltam ettől a gyöngyszemtől
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz
#61872278 #12410 üzenetére
Több varázstrükköt hallottam már, ebből sok nekem is bevált:
1.
MyHuawei appon keresztül2.
Az eRecovery frissítés, ez nagyon-nagy eséllyel hozzásegít a frissítés3.
Akiknek még mindig nem érkezett meg az EMUI 13, azoknak itt egy kis trükk. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy ki kell venni a SIM kártyát, majd kártya nélkül elindítani a szoftverfrissítést, és így megtalálja az EMUI 13-at. Nálam így már sikeresen települt. /Ezt a Mate 40 Pro topikból hoztam neked / -
kp78
addikt
válasz
stefi68 #12403 üzenetére
Nekem van vadiúj gyári smart view is.
Csak meg kell néznem, h mennyi, mert magamnak mindenképp maradni kell még a hátralevő időre.
Van Alis rendelés is, azt odaadom ingyen is.
Holnap este tudom megnézni neked őket„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
stefi68
addikt
Nincs valakinek egy felesleges oldalra nyíló fliptokja a P40 Pro-hoz?
Az se baj, ha nem új de jó állapotú. A posta árát természetesen én állom...
Asszonynak lenne próbaképp az én telefonom. Ha nem jön be neki, nem költenék felelegesen. Már így is van egy jó pár sima tokom hozzá.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget