- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
12551 - 12501
12551 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
-
stefi68
addikt
-
hockeyapu
senior tag
Huawei P40 Pro van készleten a One -nál (legalábbis ebben a pillanatban ) !
279e a teljes ár . -
Kis Tigris
tag
Na, megkaptad a Watch 8-at? Hogy váltak be? Nálam nem rossz páros, de olyan érzelmi viszonyt mint a Huawei-vel, tuti nem fogok kialakítani a Samuval. 2 év után csere, de szutem visszatérek majd az EMUI-MIUI vonalra, a samu nem ragadtatott el
-
manokaki
addikt
Sziasztok
Bocsánat ,hogy ide irok ,de valaki lehet hogy jobban tudja
Azt olvasom hogy a Huawei Pura 70 is tud 100x Zoomot , nekem nem sikerül csak 50-ig beállitani
-
donnie.d
aktív tag
Szia. Végül is Samsung Galaxy S25 ultra lett. Vivo X200 Pro lett volna, de az hirtelen eltünt minden bolt kínálatából, használtan meg nem akartam venni, Xiaomi 15 Ultra volt még ami szóba jött utódul, de a végén a 100.000ft kedvezmény nyert a Telekomnál, amit adtak az S25 Ultrára, meg a Samsung Galaxy Watch 8
Így már azért eléggé baráti lett egy zsír új S25 Ultra ára
P40 Pro-ból másodtelót csináltunk, annyira kevésért lehetne eladni, hogy annyiért nem akarom eltékozolni, ahhoz még most is túl jó teló. Az enyém 5 éves, de még hajszálkarc sincs rajta, annyira volt vigyázva
Az akksija kb 80%-os, szóval másodtelóként még teljesen tökéletes. Havonta előveszem majd, utána töltök, s meg lesz, amíg lesz 
Olyan, mintha én írtam volna.
P40 Pro tartalék, és egy S25 Ultra a társam (remélem a watch8-at megkapom) -
Kis Tigris
tag
Helló. Olvasgatom miket írtok, írtatok az utóbbi időkban. Nos nekem P10, P30, P40pro a Huawei életem telefon téren. Kamerával a p10-nél voltam leginkább megelégedve. P40pro mai napig meg van. Honor magic5pro-ra váltottam. Nem rossz, de az éjjeli fotók elmaradtak a P40próétól. Az a funkció nem olyan kiforrott volt akkor a honornál mint a huaweinél, de amúgy lassan 2 év használat után sincs vele bajom. Vettem egy vivo x200ultrát kínából. Na az fotós szempontból szerintem remek. Megvettem hozzá a fotós szettet is. Az durva🥰🫣
De amivel nem tudok egyet érteni az a szintetikus tesztek eredményei dxomárk eredményei alapján vásárolni. Könyörgöm ne tegyétek🤣😂 olvassatok véleményeket, nézzetek videókat.... De a cpu bencsmárkok nem számítanak semmit. Ott is csalnak mint a dízelbotrányban kiderült a VW csoportról. A felhasználók véleménye éri a leg többet!
P10em a mai napig működik, P40pro hibátlan és felülmúlhatatlan. Amerika szégyelje össze magát🥺🤣😂🫣🤣😂Szia. Végül is Samsung Galaxy S25 ultra lett. Vivo X200 Pro lett volna, de az hirtelen eltünt minden bolt kínálatából, használtan meg nem akartam venni, Xiaomi 15 Ultra volt még ami szóba jött utódul, de a végén a 100.000ft kedvezmény nyert a Telekomnál, amit adtak az S25 Ultrára, meg a Samsung Galaxy Watch 8
Így már azért eléggé baráti lett egy zsír új S25 Ultra ára
P40 Pro-ból másodtelót csináltunk, annyira kevésért lehetne eladni, hogy annyiért nem akarom eltékozolni, ahhoz még most is túl jó teló. Az enyém 5 éves, de még hajszálkarc sincs rajta, annyira volt vigyázva
Az akksija kb 80%-os, szóval másodtelóként még teljesen tökéletes. Havonta előveszem majd, utána töltök, s meg lesz, amíg lesz 
-
donnie.d
aktív tag
Helló. Olvasgatom miket írtok, írtatok az utóbbi időkban. Nos nekem P10, P30, P40pro a Huawei életem telefon téren. Kamerával a p10-nél voltam leginkább megelégedve. P40pro mai napig meg van. Honor magic5pro-ra váltottam. Nem rossz, de az éjjeli fotók elmaradtak a P40próétól. Az a funkció nem olyan kiforrott volt akkor a honornál mint a huaweinél, de amúgy lassan 2 év használat után sincs vele bajom. Vettem egy vivo x200ultrát kínából. Na az fotós szempontból szerintem remek. Megvettem hozzá a fotós szettet is. Az durva🥰🫣
De amivel nem tudok egyet érteni az a szintetikus tesztek eredményei dxomárk eredményei alapján vásárolni. Könyörgöm ne tegyétek🤣😂 olvassatok véleményeket, nézzetek videókat.... De a cpu bencsmárkok nem számítanak semmit. Ott is csalnak mint a dízelbotrányban kiderült a VW csoportról. A felhasználók véleménye éri a leg többet!
P10em a mai napig működik, P40pro hibátlan és felülmúlhatatlan. Amerika szégyelje össze magát🥺🤣😂🫣🤣😂Nekem is megvan még a P40 Pro.
A P50 Pro-t megörökölte anyám. Az elődjét másodlagos telefonként használom a mai napig, s mivel nincs vezetékes internet előfizetésem ezzel osztom meg az internetet otthon. Eddig hibátlan, s semmilyen jellegű probléma nem lépett fel.
Egyébként én sem nézegetek videókat, meg mindenféle dolgokat, hanem felhasználói vélemények alapján választok. -
kisbarack
aktív tag
Mint írtam, a google mentes telókat most már hanyagolnám
A Honor 400Pro és a Honor Magic V7 fotók terén nem igazán győzött meg első körben, de még tovább kutakodom
Első blikkre a Vivo X200 tényleg eléggé meggyőző. Xiaomi 15 Ultra is eléggé fent van a DXO ranglistán, szóval ő sem elvetendő, de tesztek alapján inkább a Vivo jön ki győztesen 
P10em a mai napig működik, P40pro hibátlan és felülmúlhatatlan. Amerika szégyelje össze magát🥺🤣😂🫣🤣😂 -
Aryon87
félisten
A Honor 400Pro és a Honor Magic V7 fotók terén nem igazán győzött meg első körben, de még tovább kutakodom
Első blikkre a Vivo X200 tényleg eléggé meggyőző. Xiaomi 15 Ultra is eléggé fent van a DXO ranglistán, szóval ő sem elvetendő, de tesztek alapján inkább a Vivo jön ki győztesen 
-
Kis Tigris
tag
-
Aryon87
félisten
Sziasztok. Lassan eljött az ideje, hogy az 5 éves P40 Pro telómat lecseréljem
Mai napig semmi baja, kinézetre is újszerű, még karcok sincsenek rajta
Csak hát a no google egyre többször nyomja rá a bélyegét, így elkezdem lassan keresni a méltó utódot...Olyan 300k körül (+-50) ti mit vennétek helyette? Ami fogásra-érzetre is hasonlóan prémium érzetet ad? Ráadásul a kamera szintje is inkább erősebb... Nézegettem a Honor 400Pro és a Honor Magic V7 tesztjeit, de fotósként nem is tudom, a kamera nem igazán győzött meg egyiknél sem. Persze egyenlőre felületesen nézegettem, majd belemélyedek jobban. Más alternatíva?
Nem zárkózok el más márka vonaltól sem 
Én P40Pro-ról Mate50Pro-ra váltottam, amit a Xiaomi 14Ultra követett.
Huawei-seknek lényegében a Honor vagy Xiaomi az alternatíva, esetleg az egekbe magasztalt Vivo csúcstelója. -
Kis Tigris
tag
Szia!
Nekem egy Honor Magic5 Pro van, ha nem lett volna előtte P40 Pro és Mate 40 Pro azt mondanám tökéletes készülék, de sajnos volt és ez kicsit a bugosabb kiadása, minden egy kicsit gyengébb. Szerintem a Mate 40 kamerában jobb volt, videóban gyengébb, de a Honor széria nem tud szuper lassított videót 240fps a plafon, a Mate 40 ezt az előlapival is tudta. A ránézel a telefonra felvillan a kijelző és arra az irányba fordul amerről nézed Mate 40 Pro-ban nagyon jól volt optimalizálva, itt azért sokszor mellé nyúl. Sajnos optimalizációban és gördülékenységben a Huawei még mindig a trónon van a régebbi készülékeivel is. Én még maradok a Honor 5-nél, mert nagyon Mate 40 Pro életérzést ad és annál a telefonnál a mai napig nincs ügyesebb funkció csomag.
Üzemidőben viszont a 4400 /Mate 40 Pro/ vs 5100as /Magic5 Pro/ akkumulátor között nagyn kevés különbséget tapasztaltam, de egyértelműen jobb a Magic5 Pro, de nem 700mah-nyi telep plusszal.Viszont, ha eltekintenék a márkától Oppo-Vivo vonalon folytatnám a keresést, most jelenleg ők a GMS császárok.Pro-Ultra modellek nagyon ott vannak a szeren, bár a biometrikus arcazonosítás ha fontos akkor csak a Honor Magic széria marad vagy a HMS Huawei /pár évet várok és szerintem ismét benevezek a Huawei-re, hogy saját chipet és rendszert használnak megint nagyon szimpatikus lett ismét/. Ki tudja 2-3 év múlva mennyire éri be a Google-t a márka, ha így halad tovább ahogy eddig szerintem a 2-3 éve reális, hogy sikerül HMS-t egy szinten említeni majd vele és minden app elérhető lesz ott is. Amúgy a fotók topikban a Honor 200 / 400 Pro nagyon szép képeket prezentál és elismerik, hogy a felső kategória szintjét tudja hozni főkamerában.Remélem tudtam segíteni, bár nehéz mert a P40 Pro is egy remek készülék, aminek ma is fejvakargatós az utód keresés más márkát tekintve.
A Vivo X200 Pro amit most nézegetek. Az X300 Pro (ami most jelent meg) biztos még jobb, de annak már húzós az ára. De az X200 Pro-ról jókat írnak

-
rdt89
veterán
Csak hát a no google egyre többször nyomja rá a bélyegét, így elkezdem lassan keresni a méltó utódot...Olyan 300k körül (+-50) ti mit vennétek helyette? Ami fogásra-érzetre is hasonlóan prémium érzetet ad? Ráadásul a kamera szintje is inkább erősebb... Nézegettem a Honor 400Pro és a Honor Magic V7 tesztjeit, de fotósként nem is tudom, a kamera nem igazán győzött meg egyiknél sem. Persze egyenlőre felületesen nézegettem, majd belemélyedek jobban. Más alternatíva?
Szia!
Nekem egy Honor Magic5 Pro van, ha nem lett volna előtte P40 Pro és Mate 40 Pro azt mondanám tökéletes készülék, de sajnos volt és ez kicsit a bugosabb kiadása, minden egy kicsit gyengébb. Szerintem a Mate 40 kamerában jobb volt, videóban gyengébb, de a Honor széria nem tud szuper lassított videót 240fps a plafon, a Mate 40 ezt az előlapival is tudta. A ránézel a telefonra felvillan a kijelző és arra az irányba fordul amerről nézed Mate 40 Pro-ban nagyon jól volt optimalizálva, itt azért sokszor mellé nyúl. Sajnos optimalizációban és gördülékenységben a Huawei még mindig a trónon van a régebbi készülékeivel is. Én még maradok a Honor 5-nél, mert nagyon Mate 40 Pro életérzést ad és annál a telefonnál a mai napig nincs ügyesebb funkció csomag.
Üzemidőben viszont a 4400 /Mate 40 Pro/ vs 5100as /Magic5 Pro/ akkumulátor között nagyn kevés különbséget tapasztaltam, de egyértelműen jobb a Magic5 Pro, de nem 700mah-nyi telep plusszal.Viszont, ha eltekintenék a márkától Oppo-Vivo vonalon folytatnám a keresést, most jelenleg ők a GMS császárok.Pro-Ultra modellek nagyon ott vannak a szeren, bár a biometrikus arcazonosítás ha fontos akkor csak a Honor Magic széria marad vagy a HMS Huawei /pár évet várok és szerintem ismét benevezek a Huawei-re, hogy saját chipet és rendszert használnak megint nagyon szimpatikus lett ismét/. Ki tudja 2-3 év múlva mennyire éri be a Google-t a márka, ha így halad tovább ahogy eddig szerintem a 2-3 éve reális, hogy sikerül HMS-t egy szinten említeni majd vele és minden app elérhető lesz ott is. Amúgy a fotók topikban a Honor 200 / 400 Pro nagyon szép képeket prezentál és elismerik, hogy a felső kategória szintjét tudja hozni főkamerában.Remélem tudtam segíteni, bár nehéz mert a P40 Pro is egy remek készülék, aminek ma is fejvakargatós az utód keresés más márkát tekintve.
-
Kis Tigris
tag
-
Sántha Lajos
aktív tag
Viszont a Honorban van ugrás szerű zoom, egyből arra a nagyításra ugrik amire állítod, nem kell mindig tárcsán tekerni, ez az egy zavart nagyon a Huaweibe, s sose javították Mate 40től lefele, felfele nem tudom, hogy megoldották e már. A Honor széria viszont ügyesebb videóban a Huaweinèl, ezt hozzá kell tenni.
Átnézem azóta még teszteket , valószínűleg Honor 400 Pro lesz a P30 pro utód ( mindenféle szempontból ez a leg szimpatikusabb a választékból amik jók lehetnek nekem ) , de elnézést ez már nagyon OFF egy ideje
-
rdt89
veterán
Köszi . Fotók, videók mobillal topik -ot szoktam nézni (gyors kereső -t i szoktam használni ) . Én nem állítom hogy nem velem van a baj
. Túlságosan válogatós vagyok , eléggé jó áron van már a 400 pro valószínűleg bőven jó , és elég lenne nekem a Huawei p 30 pro után . -- Honor 200 Pro -t is persze néztem , zoom -ban erősebb a 400 pro azért nem annyira szimpi . Egyébként tetszik , mert ennek viszont lekerekített a kijelzője .Viszont a Honorban van ugrás szerű zoom, egyből arra a nagyításra ugrik amire állítod, nem kell mindig tárcsán tekerni, ez az egy zavart nagyon a Huaweibe, s sose javították Mate 40től lefele, felfele nem tudom, hogy megoldották e már. A Honor széria viszont ügyesebb videóban a Huaweinèl, ezt hozzá kell tenni.
-
Sántha Lajos
aktív tag
A 400 Pro főszenzora hasonló felső kategóriás optika, mint a Magic 7 pro főszenzora, ezért nem láthattál sok különbséget. Sőt a Honor 200 Pro főszenzora a Magic 6 Pro főszenzorral operál. Itt az algoritmusokban rejlik a részlet és a hardver képfeldolgozó egységen. Kamera téren ajánlom a Fotók, videók mobillal topikot, ott van minden készülékkel bőven teszt. Mostanában a Vivo kezd kamera téren a trón kimagasló győztese.
Köszi . Fotók, videók mobillal topik -ot szoktam nézni (gyors kereső -t i szoktam használni ) . Én nem állítom hogy nem velem van a baj
. Túlságosan válogatós vagyok , eléggé jó áron van már a 400 pro valószínűleg bőven jó , és elég lenne nekem a Huawei p 30 pro után . -- Honor 200 Pro -t is persze néztem , zoom -ban erősebb a 400 pro azért nem annyira szimpi . Egyébként tetszik , mert ennek viszont lekerekített a kijelzője . -
rdt89
veterán
Így már értem , köszi .Írod : Honor messze a legjobb választás , na ez az . De melyik , azt nem egyszerű eldönteni . Magic 7 pro - 400 pro . Vagy esetleg egy Xiaomi 15 .(nem egy tepsi ,és elég jó áron van ahhoz képest mit tud) . Na majd agyalok rajta . Nem kell kapkodnom , jól működik a P30 pro telóm .

Legjobb barátomnak is P30 Pro van 5 éve, nem akarja elengedni, de sajnos kezd tönkre menni, maga a készülék még mindig ütős minden téren. Ő Honor 200 Pro-ra akarja lecserélni jelenlegi ár/érték arányban verhetetlen

-
rdt89
veterán
A Vivo X szériáról persze halottam persze , csak eléggé drága nekem .M5pro már túl nagy - széles volna nekem , a 6 pro kisebb , de már újonnan nem lehet kapni , és a 7 pro is kicsit széles . (persze a többi tulajdonsága csúcs minden tekintetben).És xiaomi 15 . Lehet ez lenne a legjobb választás , sajnálom hogy nem lekerekített a kijelzője , mint írtam ha nem nézném annyira ezt a kijelző , és méret kialakítás dolgot , tuti hogy a 400 pro.val járnék a legjobban . Én azért sajnálom hogy a MAI NAPIG !!!! nincs dxomart teszt a Honor 400 pro-ról (persze tudom , gsm aréna , mobil aréna , vannak más teszt oldalak is ) . Kíváncsi lennék egy Homor 400 pro - xiaomi 15 kamera összehasonlításra . Csak érdekességként megjegyezném hogy Honor magic 7 pro - Honor 400 pro telefon kamera összehasonlító videót láttam , nem lettem meggyőzve arról hogy sokkal jobb a 7 pro kamerája a 400 pro -énál . https://www.youtube.com/watch?v=sKPiroCKmOs&t=301s
A 400 Pro főszenzora hasonló felső kategóriás optika, mint a Magic 7 pro főszenzora, ezért nem láthattál sok különbséget. Sőt a Honor 200 Pro főszenzora a Magic 6 Pro főszenzorral operál. Itt az algoritmusokban rejlik a részlet és a hardver képfeldolgozó egységen. Kamera téren ajánlom a Fotók, videók mobillal topikot, ott van minden készülékkel bőven teszt. Mostanában a Vivo kezd kamera téren a trón kimagasló győztese.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Mikro laggok vannak a rendszerben, nem annyira vaj sima, mint a Mate széria, az akkumulátor 5100mah és annyit bír kb., mint a Mate 40 Pro 4400mah-s készülék, hasonló felhasználás mellett. Nagyon érződik, hogy Snapdragon váltotta a Krin-t. Nekem a Magic5 Pro kb. 1 éve van meg, s nem tudnék semmit írni róla negatívumkènt, ha nem lett volna előtte Mate telefonom. A mikro lag se tűnne fel, ha nem használtam volna 2 évig Mate szériát, mert egyébként a vele egyidőben kijött vetélytársaival versenybe van, csúcskategóriában. Hiányzik az előlapi 4k/60 fps az előlapi 240fps lassított mozgás, a hátlapi 3840fps lassított videó, a szenzorok is lassabbak, értem ezalatt az ujjlenyomat olvasót, a kijelzőre pillantás felismerésének gyorsaságát és hatékonyságát, ami sokszor besül. Hiányzik a lekerekített részén dupla érintéssel a hangerő szabályzó előhívása, a szem érzèkeléssel előforduló kijelző is ügyetlenebb, nekem már kellett újraindítani a telefont, mert akadt meg alkalmazás, fagyott le a telefon. Újonnan vettem, boltból, szóval azt se mondhatom, hogy használt. Valamint a kép készítés és feldolgozás a Mate szériának jobb, nem keni olajjá a részleteket. Igaz a M5 Pro fő optikája nagyobb, mégis a Mate részletesebb. Viszont ha a Huawei a GMS hiány miatt nem lehet alternatíva, akkor a Honor messze a legjobb választás, ha majdnem Huawei kell.
Így már értem , köszi .Írod : Honor messze a legjobb választás , na ez az . De melyik , azt nem egyszerű eldönteni . Magic 7 pro - 400 pro . Vagy esetleg egy Xiaomi 15 .(nem egy tepsi ,és elég jó áron van ahhoz képest mit tud) . Na majd agyalok rajta . Nem kell kapkodnom , jól működik a P30 pro telóm .

-
rdt89
veterán
Köszi hogy reagáltál , kérdeznék . Én egy ideje nézem mi lehet majd a P30 pro utódja . Én a Huawei vonalat elengedem , nekem kellenek a google alkalmazások , én nem tudtam mindent megoldani a P40 Pro-n . Nekem a Honor magic 6 pro lenne a legszimpatikusabb (lekerekített kijelző tetszik) , de noha nem zárkózom el használt terméktől sem inkább újonnan venném . Már nem lehet sajnos kapni újonnan . Írtad hogy --- nincs annyira fluid és jól optimalizált--- Magic6 és 7 Pro . Mit értesz ez alatt ? Azért kérdezem mert a Magic 7 pro -ban van egy Snapdragon 8 Elite nem értem mi nem annyira fluid . Sőt a Honor 400 pro -t is dicsérik fórumokon , ez olcsóbb viszont nem annyira tetszik .(hátlap , sík kijelző). Nem egyszerű megtalálni a p30 pro utódját , még a Xiaomi 15-tel is szemezgetek kicsit , mert noha nem ívelt kijelzős sajnos , viszont a mérete , meg a kamerája ami nálam elsődleges szempont elég jó . Ár érték arányban ha nem nézném a kialakítást akkor a 400 pro-val járnék talán a legjobban .
Mikro laggok vannak a rendszerben, nem annyira vaj sima, mint a Mate széria, az akkumulátor 5100mah és annyit bír kb., mint a Mate 40 Pro 4400mah-s készülék, hasonló felhasználás mellett. Nagyon érződik, hogy Snapdragon váltotta a Krin-t. Nekem a Magic5 Pro kb. 1 éve van meg, s nem tudnék semmit írni róla negatívumkènt, ha nem lett volna előtte Mate telefonom. A mikro lag se tűnne fel, ha nem használtam volna 2 évig Mate szériát, mert egyébként a vele egyidőben kijött vetélytársaival versenybe van, csúcskategóriában. Hiányzik az előlapi 4k/60 fps az előlapi 240fps lassított mozgás, a hátlapi 3840fps lassított videó, a szenzorok is lassabbak, értem ezalatt az ujjlenyomat olvasót, a kijelzőre pillantás felismerésének gyorsaságát és hatékonyságát, ami sokszor besül. Hiányzik a lekerekített részén dupla érintéssel a hangerő szabályzó előhívása, a szem érzèkeléssel előforduló kijelző is ügyetlenebb, nekem már kellett újraindítani a telefont, mert akadt meg alkalmazás, fagyott le a telefon. Újonnan vettem, boltból, szóval azt se mondhatom, hogy használt. Valamint a kép készítés és feldolgozás a Mate szériának jobb, nem keni olajjá a részleteket. Igaz a M5 Pro fő optikája nagyobb, mégis a Mate részletesebb. Viszont ha a Huawei a GMS hiány miatt nem lehet alternatíva, akkor a Honor messze a legjobb választás, ha majdnem Huawei kell.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Xiaomi 15 pici kompakt, és van benne szufla bőven minden téren és kamerában sem utolsó. Használtan 14Ultra még opció, illetve a Honor Magic. Nem tudom mit ért az előző hozzászóló, de pl nálunk a M5pro-val semi gond. Egyedül a Gmail nem hajlandó küldeni az értesítést. Ezt leszámítva flottul megy 3 éve. Kamerában is baromi jó még mindig, az utódai gondolom még jobbak lehetnek.
Ezen kívűl még a Vivo X szériát istenítik, nem tudom azt nézted-e.A Vivo X szériáról persze halottam persze , csak eléggé drága nekem .M5pro már túl nagy - széles volna nekem , a 6 pro kisebb , de már újonnan nem lehet kapni , és a 7 pro is kicsit széles . (persze a többi tulajdonsága csúcs minden tekintetben).És xiaomi 15 . Lehet ez lenne a legjobb választás , sajnálom hogy nem lekerekített a kijelzője , mint írtam ha nem nézném annyira ezt a kijelző , és méret kialakítás dolgot , tuti hogy a 400 pro.val járnék a legjobban . Én azért sajnálom hogy a MAI NAPIG !!!! nincs dxomart teszt a Honor 400 pro-ról (persze tudom , gsm aréna , mobil aréna , vannak más teszt oldalak is ) . Kíváncsi lennék egy Homor 400 pro - xiaomi 15 kamera összehasonlításra . Csak érdekességként megjegyezném hogy Honor magic 7 pro - Honor 400 pro telefon kamera összehasonlító videót láttam , nem lettem meggyőzve arról hogy sokkal jobb a 7 pro kamerája a 400 pro -énál . https://www.youtube.com/watch?v=sKPiroCKmOs&t=301s
-
Aryon87
félisten
Köszi hogy reagáltál , kérdeznék . Én egy ideje nézem mi lehet majd a P30 pro utódja . Én a Huawei vonalat elengedem , nekem kellenek a google alkalmazások , én nem tudtam mindent megoldani a P40 Pro-n . Nekem a Honor magic 6 pro lenne a legszimpatikusabb (lekerekített kijelző tetszik) , de noha nem zárkózom el használt terméktől sem inkább újonnan venném . Már nem lehet sajnos kapni újonnan . Írtad hogy --- nincs annyira fluid és jól optimalizált--- Magic6 és 7 Pro . Mit értesz ez alatt ? Azért kérdezem mert a Magic 7 pro -ban van egy Snapdragon 8 Elite nem értem mi nem annyira fluid . Sőt a Honor 400 pro -t is dicsérik fórumokon , ez olcsóbb viszont nem annyira tetszik .(hátlap , sík kijelző). Nem egyszerű megtalálni a p30 pro utódját , még a Xiaomi 15-tel is szemezgetek kicsit , mert noha nem ívelt kijelzős sajnos , viszont a mérete , meg a kamerája ami nálam elsődleges szempont elég jó . Ár érték arányban ha nem nézném a kialakítást akkor a 400 pro-val járnék talán a legjobban .
Xiaomi 15 pici kompakt, és van benne szufla bőven minden téren és kamerában sem utolsó. Használtan 14Ultra még opció, illetve a Honor Magic. Nem tudom mit ért az előző hozzászóló, de pl nálunk a M5pro-val semi gond. Egyedül a Gmail nem hajlandó küldeni az értesítést. Ezt leszámítva flottul megy 3 éve. Kamerában is baromi jó még mindig, az utódai gondolom még jobbak lehetnek.
Ezen kívűl még a Vivo X szériát istenítik, nem tudom azt nézted-e. -
Aryon87
félisten
Azért csak óvatosan a Honorral... Próbáltam én is átállni, de csak a P40Pro van még most is

Beillesztem egy korábbi hozzászólásomat:"én 2 hónapja akartam előrelépni a P40Pro-ról, s vettem egy Honor 90-et.
Háát, egy hónap múlva a zasszonynak adtam, én meg visszavettem a P40Pro-t, annyira hiányzott
A P40Pro a google létét kivéve mindenben veri még mindig a Honor 90-et, pedig az ember azt gondolná, hogy a 4 év különbség már házon belül kiegyenlítődött. Hát a francokat
"Azért egy P40Pro-t összehasonlítani egy középszintű Honor 90-el még viccnek se megy el. Azt minimum egy Magic 5Pro-val érdemes összevetni, ott már azt kapod amit vártál volna. (tudom, mert mert a P40pro még mindig üzemképes, Magic5Pro is van páromnak immár 3 éve + még Mate50Pro, meg jelenleg Xiaomi14Ultra) Szóval Honor esetén a Magic vagy a Fold szint, illetve még az asszem felső közép 400-as vagy hol tart most széria.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Nekem Magic5 Pro váltotta a Mate 40 Pro-t, nagyon jó telefon, s azt mondanám, hogy tökéletes, de sajnos előtte volt Huawei készülékem, s azzal nem tud versenyezni, kipróbáltam a Magic6 és 7 Pro-t is, de nincs annyira fluid és jól optimalizált mint egy Mate széria. Ez egy majdnem Huawei, de a majdnem az ami miatt nem ér fel hozzá, de még így is messze a legjobb alternatíva, ha kell a GMS mókolás nélkül. Nekem egyedül az OTP app miatt kell a GMS, mert hiába írta ki a honlapjára a bank 1 éve, hogy megcsinálják HMS-re is az appot, azóta is sz.rnak rá. Amint lesz hivatalos bank app a telefonra, már repülök is vissza a Mate vonatra.
-
rdt89
veterán
Nem teljesen értem mire írod most ezt, mármint a Honornak vannak jóval jobb telefonjai mint a 90. Egy ideje nézegetem a P30 pro utódját. Mindegyik jelöltnek van hátránya is (méret, ár, sík vagy ívelt kijelző). Magic 6 vagy 7 pro, 400 pro, de megfordult már többször a fejembem az is hogy kipróbálnék egy Huawei 50 pro-t csak hát a guglis dolgokat nem tudom mennnyire tudnám megoldani. Pont most van itt hardverapro-n olyan áron egy p50 pro ami csdálom hogy nem adtak még el 70 000ft-ért. Szóba jön még a xiaomi 15, de talán inkább maradnék a Huawei - Honor vonalon. (de semmit se zárok ki). A kamera nálam az elsődleges szempont, nézegetek össze hasonlító teszteket. Például Magic 7 pro vs 400 pro. Van ilyen a you tube - on.
Nekem Magic5 Pro váltotta a Mate 40 Pro-t, nagyon jó telefon, s azt mondanám, hogy tökéletes, de sajnos előtte volt Huawei készülékem, s azzal nem tud versenyezni, kipróbáltam a Magic6 és 7 Pro-t is, de nincs annyira fluid és jól optimalizált mint egy Mate széria. Ez egy majdnem Huawei, de a majdnem az ami miatt nem ér fel hozzá, de még így is messze a legjobb alternatíva, ha kell a GMS mókolás nélkül. Nekem egyedül az OTP app miatt kell a GMS, mert hiába írta ki a honlapjára a bank 1 éve, hogy megcsinálják HMS-re is az appot, azóta is sz.rnak rá. Amint lesz hivatalos bank app a telefonra, már repülök is vissza a Mate vonatra.
-
kp78
veterán
Azért csak óvatosan a Honorral... Próbáltam én is átállni, de csak a P40Pro van még most is

Beillesztem egy korábbi hozzászólásomat:"én 2 hónapja akartam előrelépni a P40Pro-ról, s vettem egy Honor 90-et.
Háát, egy hónap múlva a zasszonynak adtam, én meg visszavettem a P40Pro-t, annyira hiányzott
A P40Pro a google létét kivéve mindenben veri még mindig a Honor 90-et, pedig az ember azt gondolná, hogy a 4 év különbség már házon belül kiegyenlítődött. Hát a francokat
"Azért a Honor 200 Pro egész jó választás lehet(ett) annak, aki ezen a vonalon akar(t) maradni.
A jobban ívelt kijelző kicsit furcsa, de aki bírja, annak jó.
A Honor 200 Pro egy kicsit nagyra nőtt P30 Pro. -
Sántha Lajos
aktív tag

"Nem teljesen értem mire írod most ezt, mármint a Honornak vannak jóval jobb telefonjai mint a 90. Egy ideje nézegetem a P30 pro utódját. Mindegyik jelöltnek van hátránya is (méret, ár, sík vagy ívelt kijelző). Magic 6 vagy 7 pro, 400 pro, de megfordult már többször a fejembem az is hogy kipróbálnék egy Huawei 50 pro-t csak hát a guglis dolgokat nem tudom mennnyire tudnám megoldani. Pont most van itt hardverapro-n olyan áron egy p50 pro ami csdálom hogy nem adtak még el 70 000ft-ért. Szóba jön még a xiaomi 15, de talán inkább maradnék a Huawei - Honor vonalon. (de semmit se zárok ki). A kamera nálam az elsődleges szempont, nézegetek össze hasonlító teszteket. Például Magic 7 pro vs 400 pro. Van ilyen a you tube - on.
-
Kis Tigris
tag
Utolsó mondatoddal nagyon egyet tudok érteni , réges rég a lg optimus l7 ii telefonom volt , ezt váltottam egy Huawei p9 lite telóra . Minőségi ugrás volt , főleg kamerában .(bár ha belegondolok mindenben) .Ez akkor 70 000 Ft volt a Media martkban . Azóta megfordult nálam pár telefon , én kb. 1 éve vettem használtan egy P30 Pro-t , (P40 Pro-m is volt egy rövid ideig , de túl adtam rajta , főleg a google alkalmazások miatt ) . Következő telefonom az Honor lesz az biztos .
(Honor 8 is volt nekem egyébként) .Azért csak óvatosan a Honorral... Próbáltam én is átállni, de csak a P40Pro van még most is

" -
kp78
veterán
Nem, ezt böngészőből kell leszedni. Nem csak premiumot ad, de sok mindent lehet változtatni magán az alkalmazás működésén. Amúgy magadnak választod ki, hogy mit változtataz, így ha akarod lehet egy egyszerű youtube-od ami microgvel jelentkezik be, szívesen segítek ebben ha kell. Amit még ajánlok beállítani revanceden belül az a SponsorBlock, ha egy videóban van sponzorált üzenet azt instant átugorja

Ránézek majd. -
LeMarci
tag
Nekem OTP mellett van Erste is, az meg van hivatalosan AppGallery-ben, értesítések is jönnek gond nélkül. Szóval az OTP app hiánya túlélhető, meg amúgy is van még 1 telefonom, a másik természetesen GMS-sel, ha OTP-zni, ChatGPT-zni kellene.
Youtube-ra van premiumom, így nem lényeg. Amúgy erre gondolsz? > [Revanced]
DeepSeek-et kipróbálom.
Nem, ezt böngészőből kell leszedni. Nem csak premiumot ad, de sok mindent lehet változtatni magán az alkalmazás működésén. Amúgy magadnak választod ki, hogy mit változtataz, így ha akarod lehet egy egyszerű youtube-od ami microgvel jelentkezik be, szívesen segítek ebben ha kell. Amit még ajánlok beállítani revanceden belül az a SponsorBlock, ha egy videóban van sponzorált üzenet azt instant átugorja
-
kp78
veterán
Nekem OTP mellett van Erste is, az meg van hivatalosan AppGallery-ben, értesítések is jönnek gond nélkül. Szóval az OTP app hiánya túlélhető, meg amúgy is van még 1 telefonom, a másik természetesen GMS-sel, ha OTP-zni, ChatGPT-zni kellene.
Youtube-ra van premiumom, így nem lényeg. Amúgy erre gondolsz? > [Revanced]
DeepSeek-et kipróbálom.
-
LeMarci
tag
Közben elkezdtem töltögetni az alkalmazásokat, amik hiányoztak/nak a P40 Pro-ról.
BudapestGO és McDonald's nem jó GBox alatt sem, bár szerencsére egyik sem a mindennapjaim része. Sajnos aChatGPT sem indulOTP-t nem próbáltam, banki appot azért nem biztos, h bíznék rá.
Viszont jó, h lett "rendes" Youtube (& Music), REpont, Mol Move, MyToyota, Térkép, Maps.me és Tasks, bár utóbbinál a kirakható widget hiánya miatt nem teljes az öröm, de nekem ez a teendőkre figyelmeztető app a kedvencem már régóta, és egyik frissítése után nem volt hajlandó tovább működni HMS-en, ami nagyon bosszantott.
Sajnos az órámra az értesítések sem fognak megjönni tőle, de telefonon hibátlanul jelez.
Gmail nem lényeg, már megszoktam a BlueMail-t, és van amiben jobban is tetszik.
Közösségi dolgok (FB, Messenger, WhatsApp, Insta), + Waze eddig is mentek/jeleztek gond nélkül, ezeket nem fogom a GBox-os verzióra bízni (próbálom az onnan jövő értesítéseket minimalizálni), így talán nem fogja annyira enni az akksit.
Adok neki pár napot, aztán meglátom...
Én a Mate 40 Pro-mat amiatt adtam el mert OTP nem működött tovább GBOX alatt. Youtubehoz használj revancedet, azzal natívan tudod futtatni plusz hirdetések sincsenek benne. A ChatGPT ha jól tudom csak új kirinekkel megy, ajánlom helyette a deepseeket
-
kp78
veterán
Közben elkezdtem töltögetni az alkalmazásokat, amik hiányoztak/nak a P40 Pro-ról.
BudapestGO és McDonald's nem jó GBox alatt sem, bár szerencsére egyik sem a mindennapjaim része. Sajnos aChatGPT sem indulOTP-t nem próbáltam, banki appot azért nem biztos, h bíznék rá.
Viszont jó, h lett "rendes" Youtube (& Music), REpont, Mol Move, MyToyota, Térkép, Maps.me és Tasks, bár utóbbinál a kirakható widget hiánya miatt nem teljes az öröm, de nekem ez a teendőkre figyelmeztető app a kedvencem már régóta, és egyik frissítése után nem volt hajlandó tovább működni HMS-en, ami nagyon bosszantott.
Sajnos az órámra az értesítések sem fognak megjönni tőle, de telefonon hibátlanul jelez.
Gmail nem lényeg, már megszoktam a BlueMail-t, és van amiben jobban is tetszik.
Közösségi dolgok (FB, Messenger, WhatsApp, Insta), + Waze eddig is mentek/jeleztek gond nélkül, ezeket nem fogom a GBox-os verzióra bízni (próbálom az onnan jövő értesítéseket minimalizálni), így talán nem fogja annyira enni az akksit.
Adok neki pár napot, aztán meglátom...
-
LeMarci
tag
Jó kis alkalmazás, futnak vele a gms-es appok. De mivel ez egy virtuális környezet ami folyamatosan fut a háttérben ezért eszi az akksit rendesen. P40re ajánlanám inkább a régi verzió visszapörgetéses módszert. Vagy HarmonyOs konverzió+ natív gms install
-
kp78
veterán
-
cH1
aktív tag
Na jó , ha már téma akkor írom nálam ez hogy volt . Motiváció - fotózás , mindig ezért cseréltem a telefonokat . Tehát : Huawei p9 lite , utána Honor 8 , Huawei p20 , Honor 20 pro (mai napig megvan , nem adtam el mert többet ér szerintem mint amennyit adnának érte) .És mint írtam most P30 Pro . (SŐT : pár hónapja vettem hardver apróról egy Huawei p9 - et , új akkumulátorral 25 000 Ft-ért
) .Leginkább zene lejátszónak , mert ugyan van egy bluetooth átalakítóm a vezetékes fülhallgatómhoz , de megláttam a hirdetést egyből arra gondoltam , hogy nekem ez kell . szerintem a kamerája is egész jó a mai napig . és hát nagyon is tetszik : mérete , össze szerelési minősége , a fém hátlapja , imádom .
Én nekem azért többször eszembe jut hogy vennem kéne egy p50 pro-t szívesen kipróbálnám , de még ha persze halottam hogy több fajta módszerrel meg lehet oldani dolgokat , mégis visszatartott a vásárlástól a tudat hogy nem lesznek értesítések , térkép..... Most ott tartok hogy a p30 pro-m tökéletesen működik , most már azért vennék valami újabbat , ami szerintem Honor lesz . Magic 6 pro-val szemezgetek egyenlőre , csak 1 helyen lehet kapni sajnos újonnan , mire eldöntöm már tuti ott se lesz , marad a használt piac . 
Nekem a P9 meg a Mate 9 voltak a kedvenc Huawei telefonjaim. Annyira jó fogása volt a fém házaknak.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Hú b+, majdnem ugyanabban a cipőben jártunk akkor.
Nekem az első Huawei egy P8 Lite volt... A gyorsaság, a kamera, áhhhh..... Lestem, hogy Lite. Csak Lite. Őt követte a P9 Lite, s majd a Mate 20 Lite.... Aztán léptem a P30-ra és onnan jött a P40 Pro és a P50 Pro.
Annak ellenére, hogy tetszik a Samsung, és nem bántam meg az S23 Ultrát valahogy mégis hiányzik a Huawei érzés.Na jó , ha már téma akkor írom nálam ez hogy volt . Motiváció - fotózás , mindig ezért cseréltem a telefonokat . Tehát : Huawei p9 lite , utána Honor 8 , Huawei p20 , Honor 20 pro (mai napig megvan , nem adtam el mert többet ér szerintem mint amennyit adnának érte) .És mint írtam most P30 Pro . (SŐT : pár hónapja vettem hardver apróról egy Huawei p9 - et , új akkumulátorral 25 000 Ft-ért
) .Leginkább zene lejátszónak , mert ugyan van egy bluetooth átalakítóm a vezetékes fülhallgatómhoz , de megláttam a hirdetést egyből arra gondoltam , hogy nekem ez kell . szerintem a kamerája is egész jó a mai napig . és hát nagyon is tetszik : mérete , össze szerelési minősége , a fém hátlapja , imádom .
Én nekem azért többször eszembe jut hogy vennem kéne egy p50 pro-t szívesen kipróbálnám , de még ha persze halottam hogy több fajta módszerrel meg lehet oldani dolgokat , mégis visszatartott a vásárlástól a tudat hogy nem lesznek értesítések , térkép..... Most ott tartok hogy a p30 pro-m tökéletesen működik , most már azért vennék valami újabbat , ami szerintem Honor lesz . Magic 6 pro-val szemezgetek egyenlőre , csak 1 helyen lehet kapni sajnos újonnan , mire eldöntöm már tuti ott se lesz , marad a használt piac . 
-
donnie.d
aktív tag
Utolsó mondatoddal nagyon egyet tudok érteni , réges rég a lg optimus l7 ii telefonom volt , ezt váltottam egy Huawei p9 lite telóra . Minőségi ugrás volt , főleg kamerában .(bár ha belegondolok mindenben) .Ez akkor 70 000 Ft volt a Media martkban . Azóta megfordult nálam pár telefon , én kb. 1 éve vettem használtan egy P30 Pro-t , (P40 Pro-m is volt egy rövid ideig , de túl adtam rajta , főleg a google alkalmazások miatt ) . Következő telefonom az Honor lesz az biztos .
(Honor 8 is volt nekem egyébként) .Hú b+, majdnem ugyanabban a cipőben jártunk akkor.
Nekem az első Huawei egy P8 Lite volt... A gyorsaság, a kamera, áhhhh..... Lestem, hogy Lite. Csak Lite. Őt követte a P9 Lite, s majd a Mate 20 Lite.... Aztán léptem a P30-ra és onnan jött a P40 Pro és a P50 Pro.
Annak ellenére, hogy tetszik a Samsung, és nem bántam meg az S23 Ultrát valahogy mégis hiányzik a Huawei érzés. -
Aryon87
félisten
Az komoly. Nekem mai napig megvan és még működik, szerencsére a korrózió nem ette meg belülről. Azt Mate50Pro váltotta, amit meg egy Xiaomi 14 Ultra. Mind2 Huawei még kiválóan alkalmas bármire, igaz nekem már csak az éjszakai fotózáshoz kellenek.
-
Sántha Lajos
aktív tag
P30 után nekem P40 PRO és P50 PRO volt. Utóbbit édesanyám örökölte meg tőlem lévén az volt az újabb. Nekem a google hiánya nem jelentett akadályt, nagyon szerettem mindkét készüléket.
Most egy S23 Ultrám van, s mellette a P40 PRO. Ő másodlagos telefon lett, s többek között vele osztom meg otthon a mobilnetet is. Csak jókat tudok írni róla. Továbbra is stabil, gyors, és megbízható. Munkában ő a tartalék telefonom, ha szükséges lenne telefonra. Úgy vagyok vele, ha sérülés veszély állna fent, akkor a régebbi, kevesebbet érő telefon sérüljön.
Jövő év elején lejár a hűségidőm, így cserélni tervezem az S23 ultrát. Ő eladásra kerül majd, mert magasabb lesz az értéke, mint a P40 PRO-nak. Nem bánom, hogy utóbbit tartom meg, mert nincs vele problémám egyáltalán. Ennek pedig nagyon örülök. Sajnálom a HUAWEI bukását, mert iszonyatosan jó telefonokat gyártottak. Még a Lite verziók is olyanok voltak, amelyek kiszolgálták az igényeket, s nem arra hajtottak, hogy vedd meg a legdrágábbat, mint a Samsung.Utolsó mondatoddal nagyon egyet tudok érteni , réges rég a lg optimus l7 ii telefonom volt , ezt váltottam egy Huawei p9 lite telóra . Minőségi ugrás volt , főleg kamerában .(bár ha belegondolok mindenben) .Ez akkor 70 000 Ft volt a Media martkban . Azóta megfordult nálam pár telefon , én kb. 1 éve vettem használtan egy P30 Pro-t , (P40 Pro-m is volt egy rövid ideig , de túl adtam rajta , főleg a google alkalmazások miatt ) . Következő telefonom az Honor lesz az biztos .
(Honor 8 is volt nekem egyébként) . -
donnie.d
aktív tag
P30 után nekem P40 PRO és P50 PRO volt. Utóbbit édesanyám örökölte meg tőlem lévén az volt az újabb. Nekem a google hiánya nem jelentett akadályt, nagyon szerettem mindkét készüléket.
Most egy S23 Ultrám van, s mellette a P40 PRO. Ő másodlagos telefon lett, s többek között vele osztom meg otthon a mobilnetet is. Csak jókat tudok írni róla. Továbbra is stabil, gyors, és megbízható. Munkában ő a tartalék telefonom, ha szükséges lenne telefonra. Úgy vagyok vele, ha sérülés veszély állna fent, akkor a régebbi, kevesebbet érő telefon sérüljön.
Jövő év elején lejár a hűségidőm, így cserélni tervezem az S23 ultrát. Ő eladásra kerül majd, mert magasabb lesz az értéke, mint a P40 PRO-nak. Nem bánom, hogy utóbbit tartom meg, mert nincs vele problémám egyáltalán. Ennek pedig nagyon örülök. Sajnálom a HUAWEI bukását, mert iszonyatosan jó telefonokat gyártottak. Még a Lite verziók is olyanok voltak, amelyek kiszolgálták az igényeket, s nem arra hajtottak, hogy vedd meg a legdrágábbat, mint a Samsung. -
hockeyapu
senior tag
Fanatikusoknak !
A ONE-nál megint felkerült a kínálatba a P40 Pro 5g !
Persze jelenleg nincs készleten, de azt el lehet kapni, csak figyelni kell folyamatosan !
-
.: endi :.
csendes tag
Sziasztok,
2020.május óta vagyok boldog és elégedett használója egy P40 Pro-nak. Anno saját magam pakoltam rá a GMS-t és idén januárig gond nélkül használtam (EMUI 11.0.0.260). Aztán egyik reggel feloldáshoz kérte a feloldókódot. Beírtam, feloldotta, 2mp múlva újraindult. PIN kód, feloldókódot beírtam, feloldotta, 2mp múlva újraindult. Ezt még párszor eljátszotta, éreztem, hogy ez ennyi volt. Próbáltam felrakni rá a natív GMS-t, mint anno, sikertelenül. Elkezdtem keresgélni, hogy milyen megoldások vannak, kipróbáltam a GBox-ot, de nekem nem jött be, natív GMS-t akartam. Így akadtam rá a - többek között talán ebben a fórumban is említett GMS Install (Facebook) oldalra és a HarmonyOS konverzió + natív GMS megoldásra. Árakról azt találtam több helyen is, hogy 30USD körül dolgozik. Nekem első próbálkozásra 50USD-t akart, 30USD lett a vége (ALKUDJ!).
2 napja csinálta, azóta 2 gondom volt vele, de most úgy tűnik, mindkettő megoldódott:
- Google Photos nem akart backupolni a felhőbe eleinte, manuálisan viszont ment, tegnap óta pedig automatikusan, gond nélkül működik
- Whatsapp restore nem sikerült Play-ből letöltött app-al (lehet csak én voltam lúzer), valahol találtam egy olyan javaslatot, hogy a Whatsapp saját oldaláról érdemes GMS mók esetén letölteni az APK-t, installálni és ezzel már gond nélkül megy a restore. Nálam is így lett (érdekes, mert 2020-ban magamnak varázsoltam EMUI-ra GMS-t és ott nem volt ilyen gondom). Ja és csak a whatsapp-nál külön kellett engedélyeznem az Beállítások-App beállításoknál, hogy hozzáférést kapjon a Contacts-okhoz, egyébként nem volt hajlandó neveket megjeleníteni.Ezen 2 gond kivételével tökéletes, a legtöbb kollégához hasonlóan én is elégedett vagyok a konverzióval, most így legalább még 2 évig tervezek vele.
A konverzióhoz kell a HarmonyOS kábel, amit Aliexpress-ről lehet beszerezni. 5-10 EUR között találtam, viszont ha új accountot regisztrálsz, welcome deal-ként 0,99EUR megkapod.
A konverzióra nekem 2 órát írt az ember, ez inkább olyan 4-5 óra lett a végére. A legnagyobb időrabló a többkörös manuális frissítés, amit neked kell megcsinálnod, tehát ne arra számíts, hogy feljátssza a telefonra a HarmonyOS 4.2-t és kész. Úgy tervezd a napod, hogy legyen időd ezzel eljátsszadozni.
-
LeMarci
tag
Szia, a DÁP-ot próbáltad esetleg?
Az nem megy huawei telókkal semmilyen módszerrel(HMS es eszközök)
-
azolivillany
újonc
-
Toomy
támogató
-
LeMarci
tag
Ezért vennék próbára egy p vagy mate 40-50 prot, igazából a Google szarai nem érdekelnek, esetleg a maps menjen, de ha nem jó lesz weben is. Edge, Outlook, Skype, messenger, fb menjenek, értesítésekkel együtt ki a Huawei watch gt 3 pro órámra. Meg egy pár egyéb app menjen fel más boltból ennyi. Fizetés meg Google szinkron nem érdekel.
Microsoft appok fent vannak appgallerybe, outlookot egyetem miatt kell használnom, egyből jönnek az értesítések, facebook,messenger meg megy akkor is ha csak az apk-t töltöd le. Ha valamilyen alkalmazás nem küldene értesítést akkor a micro-g ben ha bekapcsolod a cloud messaginget az megoldja
-
Isti2
aktív tag
Ezért vennék próbára egy p vagy mate 40-50 prot, igazából a Google szarai nem érdekelnek, esetleg a maps menjen, de ha nem jó lesz weben is. Edge, Outlook, Skype, messenger, fb menjenek, értesítésekkel együtt ki a Huawei watch gt 3 pro órámra. Meg egy pár egyéb app menjen fel más boltból ennyi. Fizetés meg Google szinkron nem érdekel.
-
LeMarci
tag
Igen, sajnos eléggé el kell mélyedni ebben az egészben. Például eladtam a Mate 40-emet amin Emui 13.0 rendszer futott és egy p50 tulaj vette meg, amin ha jól tudom 13.1 futott. Majd később írt, hogy azon nem tud bejelentkezni google alkalmazásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
12551 - 12501
12551 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Magic8 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0 perces Samsung Galaxy A37 5G 6/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen Fekete, Fehér 12 hónap garancia
- 0 perces Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Dual Sim Kártyafüggetlen Kék 12 hónap garancia
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Cosmic Orange, 24 hónap garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Plus / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5211
- GAMING PC! i5-14500T / RTX 5060 OC / H610M / 16GB DDR5 / 512GB NVME / 650W GOLD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest