Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolaczka
lelkes újonc
Megjött a novemberi biztonsági frissités.
-
vence
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Azért dobtak még ott pár más dolgot is, ha nézünk egy alaposabb összehasonlítást !
>> [link]
Laser AF ??
Szelfi AF -ez tuti!USB 3.1 > Display-port ---- ez sem egy olcsó extra,
de a Mirac. a 2. felét részben pótolhatja.A "lassabb" töltést említettem ...
de az erős és gyorsabb 50W-os Qi-t is felsőkat áron mérik!Az inkl. uni PD, PPS, TuPo 125W töltő pedig 20+ eft érték minimum!
Szóval - talán érthetően - pár, abszolút felsőkategóriás extrát dobtak, amiknek nem kevés lehet a royalty-ja sem -
Az átlagvevő pedig nem is nagyon ismeri, értékeli a különbségeket, -
nightshadow
veterán
Nekem nem volt még a kezemben, de a 60 Pro-ba sokkal erősebb proci van, emiatt az antutu 75%-al több. A másik óriási előrelépés az akksi, 4500 mAh helyett 6000 mAh van.
Számomra a design ugyanolyan fontos, mint a belső, s ott viszont dobták az alu keretet. A másik pedig a színválaszték. Én a fekete (esetleg grafit) színű telefonokat szeretem. A 60 Pro pedig dobta a fekete színt.
A design, meg az alu keret miatt számomra jobb választás volt az 50 Pro, mert nekem a 7 gen 3 teljesítménye tökéletesen megfelel. -
vence
aktív tag
Kinek van élő - side by-side - összehasonlítási lehetősége
(vagy valami hasonló, min. nyomogatta már egy üzletben)
a 60 Pro-val ??Szerintetek melyik jobb ?
(a gyorsabb töltés nálam nem szempont!
.... szándékosan "lassítva" töltök.)
G-Cam-et használ még valaki a frissítések óta?
Imott-amott még akad jó áron még mostanában is.
Az Ali-n pedig talán folyamatosan, de 256 GB-os Taiwan -i modell, ha minden igaz ...
Ezt ismeri valaki közelebbről? -
nightshadow
veterán
válasz
laszlolaczka
üzenetére
OTA-n ma érkezett meg.
-
laszlolaczka
lelkes újonc
Megjött a szeptemberi biztonsági frissités,gépen tettem fel.
-
vence
aktív tag
Nem feltétlenül kell ám minden kétes dolgot készpénznek venni.
Egyébként "véletlenül" tudja, hogy hol lehet/kell eltörni ...
(ki tudja, hogy milyen előkészületek után ...)
és még a kezét sem félti!
No jó, van az a szint ...
Egy ilyen akcióval rengeteg like-ot követőt lehet szerezni,
vagy más verzió ...
honnan tudod, hogy ki pénzeli?!Azért egy sikeres modell sem mikndenkinek jó!
Olvass el inkább valami nevesebb indiai helyen/helyeken teszteket, hogy ott miket írnak róla!
Aki meg a zsebében teszteli a telókat, az ne egy karcsú és könnyű darabot vegyen!
Problem solved!Egyébként a Motorola már csinált "törhetetlen" telefont régebben,
de nem követtem a gyakorlati tapasztalatokat.Ja, a felirat alapján, lehet, hogy egy biztosító volt a háttérben!
Egyébként vedd meg és próbáld ki, hogy tényleg eltörik-e ...
mert addig kár ilyesmit terjeszteni ...
stb. -
szetib
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
-
nightshadow
veterán
Én az Edge 50 Pro-val 5 évre letudtam a telefonvásárlást, de az utódja, az Edge 60 pro 8/256-os változata most nagyon durva áron kapható az Emagban, egész pontosan 111,900 Ft. Kár, hogy az 50 Pro-ból nem lehetet a kisebbiket kapni jóval olcsóbban, mert nekem az is elég lett volna.
[link] -
vence
aktív tag
válasz
laszlolaczka
üzenetére
Lehet,. azért késik, mert a 16-tal együtt jön, úgy tudom már úton van.
Volt valami hír is ... -
laszlolaczka
lelkes újonc
válasz
nightshadow
üzenetére
Igen,a napokban jönni kell az októberi nek.
-
nightshadow
veterán
A biztonsági frissítés nálatok is 2025 augusztus 1?
-
ncc1701
veterán
Nekem nem dadog. Vagy 50 felett az ember már nem észleli.

-
stellaz
veterán
Nekem automatán sem
-
Bibby
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Nekem is csinálta ezt az akadozást, aztán állítgattam a frissítést, és most automatikus módba visszarakva is elmúlt.
-
nightshadow
veterán
Nekem is megjött az Android 16. A tálcán a mozgás, görgetés lassabb, dadogósabb lett, de ha a képfrissitést automatikusról 120 Hz-re állítom, akkor megszűnik, ismét fluid lesz. Ez azért érdekes, mert az Android 15 alatt szintén automatikusra volt állítva, de ott fluid volt minden automatikusan is. Az állandó 120Hz pedig elvileg jobban meríti az akkumulátort. Majd meglátom, mit jelent ez a gyakorlatban.
Viszont lenne egy olyan "problémám", hogy amikor a kezdőképernyőn vagyok és felfelé görgetek, akkor bejön az alkalmazáskereső tálca, alatta az összes alkalmazás ikonnal. A frissítés előtt ennek a képernyőnek a háttérszine gyárilag fehér volt, most a frissítés után átlátszó lett, így a háttérszine értelemszerűen megegyezik a kezdőképernyő színével, ami számomra zavaró. Vissza lehet valahol állítani a fehér hátteret? -
ncc1701
veterán
Ezekről a hüje játékokról leszokhatnának... Még jövőre kapunk egy fő verziót, utána kalap?
-
Exquisito
tag
Azért 1 órát elszöszölt vele. Valahogy nem tudom megkedvelni ezt a módszert.
-
stellaz
veterán
Megjött az OTA frissítés.
-
stellaz
veterán
válasz
laszlolaczka
üzenetére
Adatvédelmi különbség sincs?
-
szetib
tag
válasz
laszlolaczka
üzenetére
Brazil? Akkor RETBR lenne ott a RETEU helyén.
-
szetib
tag
válasz
laszlolaczka
üzenetére
Itt még semmi. Legalábbis OTA-n nem.
-
laszlolaczka
lelkes újonc
[kép] Megjött
-
stellaz
veterán
Nah... első benyomások. A Neo mérte szerintem sokkal jobb, egy könnyebb és kompaktabb készülék. A pro sem vészes, de már nem olyan kényelmes.
A tok hozzá jó, mert alig tesz hozzá méretben, viszont a hátlap sérülékeny is, szóval kell is hozzá. A Neo hátlapja szerintem jobb.
A lehajló kijelző túl sok előnyt nem ad szerintem.
Kamerában többet tud a pro, jár hozzá a 128 wattos töltő (Neohiz meg kell venni a 67 wattosat) és gyorsabban is tölt.Én használtan vettem őket és a Neo megy a kisfiamnak, mert kisebb, de most így pár óra után azt mondom, hogy újonnan én is a Neo mellett maradnék szerintem a kompakabbt mérete miatt.
-
laszlolaczka
lelkes újonc
Lassan érkezik az Android 16.
-
Qwery
tag
Köszönöm válaszotokat! Nagyon gondolkodom rajta, és az Edge 50 Neo felé is tekintgetek. Na nem az 5 év támogatás miatt, de a kisebb méret és a sík kijelző miatt. 20000 Ft különbség van a kettő közt a 12/512 verziókra vetítve. Tudásban mindenképp Pro... A héten eldől.

/nem egészen értem a vételár feleződését egy év alatt, miközben az utódja sok tekintetben butább.../
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,van egy razr60 ultra telóm,sajnos halottak a topikjai.
Hátha tudtok segíteni.
Minden fénykép 12,6 megapixeles. Hogy lehet 50 megapixelre állítani,előcsalogatni?
Mindhárom kamerája egyébként 50 megapixeles.
Vagy én nem értek valamit a 12,6 megapixeles fotókkal?
-
nightshadow
veterán
Szerintem az 50 pro jobb (ráadásul ehhez még megkapod a tőltőt is), mint a sima 60. Az 50 pro támogatása 2028 február 28-án, míg a sima 60 2029 március 31-én jár le. Hogy a támogatás ideje vagy a speckók a fontosabbak, azt neked kell eldönteni. Csak a speckók alapján, én most is az 50 Pro-t venném.
-
Qwery
tag
Úgy alakult, hogy telefon csere előtt állok. Edge 60-a sszériát nézegettem, de az árukereső szerint az Edge 50 pro már olcsóbb, mint a sima Edge 60. És ehhez 120W, 3.1 type C és még ki tudja mennyi jóság jár... A hirtelen árcsökkenés a Moto 3 év frissítési garanciájának is betudható? Érdemes lehet így, másfél évvel megjelenés után 50Pro-ba befektetni? 3-4 évig nyúzok egy telót átlagban, de az A52S-em hátlapja nemes egyszerűséggel elvált a készüléktől unalmában és nem akarok már vele küszködni.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Nálam júliusi van.
-
ncc1701
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
És érdekesen csinálja. Éjjelre leveszem a netet a telóról, nekem ne jöjjön semmi értesítés. De ettől független reggel, mikor ébredek, akkor feldobja, h restart pls.
-
nightshadow
veterán
Mindenkinek üdv! Végre sikerült visszatérni a Nagy Összeomlásból!

Közben az egy hét kényszerszünet alatt megérkezett a június elsejei biztonsági frissítés! -
szetib
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Jól tetted. Ebben a régióban nincs "gyári" galéria app. Viszont le lehet tölteni és működik.
-
szetib
tag
Motorola Gallery néven van a gyári galéria app, az Apkmirror-on lévő legújabbal megy is.
-
-
szetib
tag
Köszi, felraktam, majd még "szokjuk". Totál gáz, hogy nincs egy gyári galéria app... Ezek szerint a Google pixel telefonokon sincs, csak a Google fotók?
Egy észrevétel:
A messenger appban, 10-ből 8-szor nem jönnek elő a képek, amikor küldeni szeretnénk. Nem tudok rájönni, hogy a messenger nem látja a képeket, vagy motorola hibája, vagy esetleg a galéria/google fotok app hibája?Ha a galériából vagy a google fotókból indulok és onnan megosztás -> messenger, akkor csak várakozás van, a messenger csak gondolkodik örök időkig.
-
hans989
tag
Azok számára, akik ilyen telón gondolkodnak:
Jó pár hónapja nagy megelégedéssel használom.
Nem vagyok az a nagy telefonos játékos, se sokat fotózós. A smart connect-et is csak ritkán használom, de már 2-3 okos tv mellett projektor, monitor és laptop/pc esetén is tökéletesen működött - hol WiFin, hol kábelen keresztül.Átlag userként nem nagyon tudok belekötni, teljesen jó a sebesség és az akku idő is, és a gyorstöltője is szuper (hogy még egyáltalán jár hozzá).
Ami nálam néha hátrány, hogy napsütéses időben nem eléggé világos a kijelző fényereje, illetve egy vagy két alkalommal előfordult, hogy a telefon nem érzékelte a sim kártyát. Utóbbin csak a készülék újraindítása segített.
Összeségében ajánlom megvételre : )
-
nightshadow
veterán
-
laczkaba
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Nem,én pc-vel tettem fel. -
laczkaba
aktív tag
Megjelent a májusi biztonsági frissités.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Itt.

Nem,én pc-vel tettem fel.