- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ballazol
senior tag
válasz Soulfly842 #131404 üzenetére
a szolgáltatást, igen
bocsi, ha nem voltam egyértelmű
van egy DIGI-s kártyám, számhordozással, azt tervezem megtartani (havi 2000Ft)
a telekomost csak azért vettem, hogy legyen a csóró albiban korlátlan netem - ez már nem aktuális, epekedve várom a februárt...
kössz Neked is!"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
-
Landsmann
addikt
A Telekom 5G lefedettségi térképe, vagy a Cellmapper térképe nem kóser? Debrecen elég érdekesen néz ki. Alig mutat 5G-t a Cellmapper, miközben egy helyen, ahol sokat vagyok, ott meg mutat, holott azon a helyen tuti nincs. Ámbár azt el tudom képzelni, hogy mivel a Yettelnek a Telekom adja a 4G-t azon az adott helyen, így bekavarhatna, de a bökkenő az, hogy a Yettelnek sincs ott 5G-je. Esetleg másik lehetőség, hogy az adott helytől pár km-re térkép szerint van a Telekomnak 5G-je, és mivel a 4G-t is a Telekom adja, esetleg a telefon próbálkozik a Telekom 5G.re felmászni, amit persze elutasít a hálózat, de a cellmapper adatbázisba meg bekerül?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
ballazol
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz Landsmann #131412 üzenetére
Ezt ne akard ilyen szinten elemezni... Egy-egy 5G-s cella akár hónapokig is futhat tesztüzemmel, mielőtt hivatalosan is megjelenik a lefedettségi térképen..
Nem volt ez máshogy anno a 4G bevezetésekor sem... csak ott egybe hirtelen kommunikálták, hogy a semmiből hirtelen 4G lett az ország jelentős részén..
-
Landsmann
addikt
válasz Soulfly842 #131415 üzenetére
Értem én, de azt már nem, hogy Telekomos kártyám nincs 5G-s készülékben. Akkor hogy kerülhet fel pont oda Telekomos 5G-s pontocskák, ahol vagyok. Jól elhatárolható terület, mert egyetlen utcácska pár házzal és 100 %, hogy más ott nem mászkál Celmapperes készülékkel. Főleg pont ott nem, ahol a legtöbb pontocska van. Ezért tippeltem a Telekom/Yettel 4G összeborulásra, hogy esetleg az állhat a háttérben. Ez egyben jelentené a Celmapper tökéletlenségét is. Nem hinném, hogy a Telekomnak csak annyi 5G-je van Debrecenben mint amennyi a térképen látszik. Még a Vodafone-nak is több van, pedig nem gondolnám, hogy a valóságban a Vodafone jobban áll 5G ügyileg mint a Telekom.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
multisim kapcsán kérdezek (elolvastam a tudnivalókat, de erre nem találtam megoldást): van egy eSIM-es Iphone se 2022 es egy ipad 9 cellular, szinten eSIM-mel. Regebben vodas voltam, es ami jott sms telora, azt lattam rogton ipaden is, most viszint vsak a telon latom, akkro jelenik meg az ioaden, amikor gondolom szinkronizal. A telekom azt mondja h ez igy van, azaz csak a fo esim-re jonnek a smsek, multiseimes eszkozre nem, csak pl imessage. Hivasoknal ugyanez, de ott van amikor nem latom az ipeden a bejovot, csak a telon.
vodanal minden tokeletese volt, annyi, higy nem volt esim.
lehet h az esim miatt van, jobb kenne fizikai sim?koszonom!
-
Killing
addikt
válasz ferikek #131417 üzenetére
A multisimre nem jönnek SMS-ek, csak a fő simre.
Nekem is ugyanez a kombó van (iPhone 11+ iPad pro esimmel).
A hívást iPaden nem tudod fogadni, csak akkor ha ugyanarra a WiFi-re kapcsolódik az az iPad vagy az iPhone, vagy ha egyikről osztasz netet a másikra hotspotként, akkor is az iPhone lesz a hívás gazdája, az ökoszisztéma így van kitalálva.iPaden az SMS-eket tudod fogadni és írni is, feltéve ha a 2 készülék egy apple ID-ba van bejelentkezve és az iCloud megosztás be van kapcsolva. Ehhez nem kell azonos WiFi-re csatlakozni, megy mobilneten is, azonban az SMS “gazdája” szintén az iPhone, tehát a fő sim száma fog megjelenni a címzettnél.
Az eSimmel semmi gond, minden úgy működik nálad ahogy kell. Esetleg a régi vodás számprofilt töröld belőle ha esetleg dualsimként használtad, de ha az nincs benne akkor semmi gond nem kellene hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
ferikek
aktív tag
válasz Killing #131419 üzenetére
Koszonom!
az apple-es dolgok ok, igy mukodnek mar evek ota, d evodanal megkaptam mindent, ami jott a telora, az ott volt rogton az ipaden… de ahogy most gondolkdom, a vodanak volt egy kulon szam az iapdes simhez, az akkor nem mulstisim? Mert apple-os okoszisztamanl akkor igy nem katom ertelmet a muktisimnek, ha wifin jon ugy is midne,,,
-
melodie
tag
-
Killing
addikt
válasz ferikek #131421 üzenetére
Van értelme a multisimnek ipadbe, méghozzá az hogy külön előfizetés nélkül van rajta neted, mást nem tud. Mármint önállóan hívást/SMS-t kezelni, mindenféleképpen kell hozzá iPhone. Ebből a szempontból mindegy hogy az iPadban yetteles vagy vodás kártya ketyeg akár fizikai akár eSimmel, ha az iPhone-odban telekomos kártya van akkor annak a kártyának a hívásait / SMS-eit tudod vele kezelni (ezt is csak azonos apple ID esetén)…
A vodának nem multisimje van, ott egy külön kártyát kapsz multinet néven, ami csak a számlafizető szempontjából azonos, azonban jóval kevesebbet tud. Ha a telekom multisimet beleteszed egy másik androidos / KÜLÖN apple ID-s telefonba, akkor tudsz vele hívást is fogadni - indítani az eredeti számodon (mindkét készülék kicseng), ha azonban SMS-t írsz róla akkor a multisimed technikai hívószámát fogja látni a címzett. Kivéve ha az apple id azonos és az icloud szinkron be van kapcsolva, mert akkor az iphone segítségével küldi el, így az eredeti számod látják. Jól kivan ez találva, csak be kell állítani.
Szerk: az iphoneon menj be a beállítások -> üzenetek -> üzenettovábbítás menübe és ott kapcsold be hogy az ipadre ne csak az imessage menjen át.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
félisten
-
onetwo
tag
Sziasztok! Mi történt az applikációval? Nekem össze-vissza mutat mindent…
<-ajánlom magamat->
-
legenda
válasz Nikaré #131426 üzenetére
Néha elveszti a részleteket, például mutatja az aktuális egyenleget, de nullázódtak - vagy csak 1 per szerepel, ami szintén nem valós - a más hívások...stb, amikből össze kellene, hogy adódjon.
Néhány napja az aktuális egyenleg is nullázódott, aztán az helyreállt, de a többi részlet még nem.
A privát és a céges előfizetéseknél is a fentieket tapasztalom.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nikaré
őstag
Huha!
Most próbáltam kilépni majd vissza az appba, nálam nincs változás.
Még jól mutat mindent.
Nem tudom mi lehet a különbség. -
ferikek
aktív tag
válasz szabonagyur #131424 üzenetére
De! Csak ami nem imessage, az ugy enm jon meg addig, amig nem szinkornizalodik, es ha telo ua halozaton van de pl toltom mashol, akkor a nem iphonos hiasok nem latszanak, csak a telon latom.
vodanak nem igy volt. Misnegy mkst mar jo lesz. -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Megszűnt a duo sim, csak multisim szolgáltatás van, azaz nem csak az internet, hanem a hívás is osztva van. Van lehetőség arra, hogy a másik eszközön a hívást továbbra se jelenítse meg, ne csörögjön ki az az eszköz? A híváselutasítás nem lehetséges, mert csak klónozott kártya.
-
FIREBLADE78
addikt
Szeretnénk venni új előfizetőként számhordozással online telefont,mivel most van a cyber kedvezmény. Üzletben a gyerek azt mondta,hogy el lehet intézni a számhordozást, itt meg azt írja,hogy csak üzletben működik a dolog. Tudtok segíteni ebben?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
4Grider
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #131434 üzenetére
Pár hónappal ezelőttig lehetett online kezdeményezni ide a számhordozást, most már csak személyesen megy.
-
KillerATi
tag
Másnál is elfordult ilyen?
Néhány hónapja, még a hűségem lejárta előtt, vettem egy új telefont, hűség hosszabbítással. Minden rendben is van, de nemrég belépve a Telekom.hu-n azt írja nincs hűség az előfizetésen. Én nem bánom ha "megfeledkeznek" róla, de azért nem hinném hogy ilyen előfordul -
glaci
őstag
Sziasztok!
Most, hogy már fut egy ideje a 10 napos ünnepi korlátlan NET szeretném megkérdezni azoktól, akik már aktiválták és esetleg már le is járt a 10 napjuk, hogy ebben az évben is úgy működik-e az aktiválás, mint tavaj?
(Részletezni nem kell, csak egy igen / nem - előfizu / dominó tökéletesen megteszi.)Köszönöm szépen előre is!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
snooze
veterán
appban eddig mutatta,hogy dominoba egyes szolgáltatások meddig hasznalhatóak fel,most meg csak azt irja hogy aktiv..itt is hátra,nem elöre..🤮🤮🤮
GO Gunners!!!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Demokatona #131444 üzenetére
És gyakorlatilag is aktív vagy CSAK az app mutatja úgy?
-
Doky586
nagyúr
válasz Demokatona #131444 üzenetére
Azt jelenti az aktív hogy -már- nem rendelheted meg. Gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Bl.Gyo. #131445 üzenetére
Van egy szolgáltatás, ami X napra ad Y egyenleget Z időszakra.
Azaz aktiválsz ma 10 napnyi korláltlanságot, ami december 31ig(Z) ad 10 napra(X) korláltlanságot(Y).
A szolgáltatás 10 napig korlátlanságot biztosít egyszer december 31ig, azaz 10 napra lesz korlátlan egyenleged, de a kedvezményt adó szolgáltatás december 31ig aktív nálad.Hogy a rendszer miért ilyen furán mutatja?
Mert egy korlátozott app-ra szeretnének egy közel korlátlan lehetőségeket biztosító rendszer adatait univerzálisan (és nem egyedileg) megfeleltetni... -
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #131445 üzenetére
Én 50 mb-os keretnél láttam így. Az aktív azt jelenti, hogy lejárt (ha elhasználtad/letelt az ideje). Viszont mivel "aktiv" (áltad) már, ezért nem aktiválhatod újra... Tehát lényegében, ha előtted akkor ennyi volt. Legalábbis 50-esnél is így írja...
Tavaly valószínűleg egy hiba volt, hogy többször lehetett aktiválni...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Demokatona #131449 üzenetére
Rendben, csak azért mert ha ez egy bug és aktív maradt a lejárta után is, akkor még most akitválnám. de akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest