- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
válasz radio100jozs #103750 üzenetére
Azért a kettő nem teljesen ugyan az. Ha a Huawei Watch-ra gondolsz, ott több idő volt kiforrnia magát a hibamentes (már ha van ilyen) működésnek. Ráadásul az iPhone-ok csak egy későbbi iOS verziótól támogatják a dual SIM működést.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Cranberries #103751 üzenetére
Milyen későbbi? iOS 12.1-től van e-sim támogatás, amivel lehet dual simet csinálni.
Szerintem itt más a probléma. Ugyanúgy ahogy van akinek nem megy normálisan a VoLTE sem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
legenda
válasz MasterMark #103752 üzenetére
Úgy érthette esetleg, hogy az idén ősszel megjelent iPhone-ok nem támogatták szoftveresen azonnal, hanem csak később tette elérhetővé frissítéssel az Apple.
VoLTE kapcsán is valóban vannak még problémás gyártók és készülékek, jobb esetben csak szoftveresen, ami javítható.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
herdsman12
őstag
Nem a tulajok dual standby ismereteivel van a probléma, hanem a telefon dual standby hibás működésével, azért ez nagy különbség.
Van, volt pár kétkártyás telefon a kezemben, volt kb 2-3 elérhetetlenségem 5 év alatt, itt meg többeknél rendszeres a probléma, de majd meggyógyítják. -
legenda
válasz herdsman12 #103754 üzenetére
Olyat is olvastam ott pedig, aki olyan működést várt el, amit a kétkártyás készenléttel rendelkező készülék nem tudhat, mert ahhoz aktív kétkártyás kellene - erről fel is világosították ott.
Ami valóban az iPhone hibája, azt meg javítják majd, ha csak szoftveres gond.[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
A Telekom alkalmazásban most néztem meg a Domino Maraton adatmennyiséget (4Gb) azt írta április 4.-ig használhatom fel. A Telekom oldalán sehol sem találtam, hogy ennek lenne korlátja, rádásul csak 5 hónapra adja meg. Hol találom meg az időkorlát részletezését?
-
Hege1234
addikt
amit a telekom adott netet kb 1 hónapja dominósoknak
(4GB) azt csak itthon lehet felhasználni? -
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy Novemberi akciós árlistát??NAGYPAPA
-
veterán
Próbáltam visszakeresni, de nemigen találtam választ a kérdésemre.
Hogyan lehet az adategyeztetést végrehajtani egy olyan kártyára, ami nem tud SMS-t fogadni?
(Azt a verziót kerülném, hogy másszak fel a padlásra, szereljem szét a jól összerakott házriasztó rendszert, szedjem ki a SIM kártyát és tegyem be egy mobiltelefonba.)
A második kérdés pedig az, hogy a (remélhetőleg) sikeres adategyeztetés után az előfizetői fiókomról leválasztott kártyát hogyan tudom visszacsatlakoztatni a fiókhoz, ha a kártya kvázi elérhetetlen?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Donki Hóte #103764 üzenetére
Ezt találtam a kérdésedre.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #103765 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom felhívni a megadott számot.
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #103765 üzenetére
Hát izé
Ez nem volt egy túl sikeres próbálkozás
Felhívtam a megadott 06-80-630-045 telefonszámot. A géptyúk tartott egy rövid expozét, majd minden egyéb kérdés, vagy választási lehetőség nélkül közölte, hogy a számra (amelyről hívtam) elküldte SMS-ben a további tudnivalókat.
És tudjátok, hogy mit küldött SMS-ben
Azt, hogy a Domino adategyeztetést a www.telekom.hu/adategyeztetes weboldalon tudom elvégezni
Sikerült már valakinek valahogy kicselezni a Telekom szuper rendszerét és SMS fogadásra képtelen SIM kártyát sikerült adategyeztetnie
-
veterán
válasz Donki Hóte #103767 üzenetére
Bár nincs tapasztalatom, de szerintem marad a személyes adategyeztetés.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz szabogabor10 #103768 üzenetére
Hihetetlen, de működésre lehet bírni a dolgot
Sehol sincs leírva, de nekem így müködött:
Először felhívtam őket a 06-80-630-045 számon. Erre jött a leírt eset, 1 perc alatt leráztak egy SMS-el.
Ezután jön a barbatrükk: ISMÉT fel kell hívni a fenti számot. Már a bejelentkező szövegük is teljesen más, azt mondták be, hogy köszönik újabb hívásomat, sajnálják, hogy a megadott weboldalon nem találtam megoldást a problémámra, ezért kapcsolnak egy ügyintézőhöz.
Az ügyintéző - miután leellenőrizte, hogy tényleg nem tud a megadott szám hívást és SMS-t fogadni - elmondatta velem a személyi igazolványom összes adatát, majd rövid kattogtatás után elvégezte a megadott számra az adategyeztetést
Mondhatnám, hogy zseniális, sőt mi több, európai a megoldás, csak éppen sehol sincs ez leírva.
Jó lenne, ha GYIK-ba beleírnák, hogy SMS fogadására képtelen szám adategyeztetése érdekében kétszer kell hívni 06-80-630-045-ös számot és a második hívás lesz az, amikor az adategyeztetést el lehet végezni
(Viszont a sikeres adategyeztetés leválasztotta a számot a telekom fiókomról, az még nem világos, hogy hogyan tudom visszatuszkolni )
[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
válasz MasterMark #103752 üzenetére
Igen, későbbi iOS (12.1) verziótól támogatják a kétkártyás működést, a megjelenésükkor aktuális 12.0-hoz képest.
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #103769 üzenetére
Mert ha személyesen egyeztettél volna, nem választja le.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #103772 üzenetére
Fogalmam sincs, de ez a tapasztalat.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Donki Hóte #103769 üzenetére
felveszed a Telekom fiókba szám+5 számjegyű jelszóval.
-
senior tag
Telekom fiókhoz hozzá szeretném adni az új előfizetésem, de ezt írja ki:
Ezzel a mobiltelefonszámmal biztonsági okok miatt nem tudsz belépniTapasztaltatok már ilyet?
-
legenda
válasz Ron Swanson #103776 üzenetére
Jelentkezz be a fiókba e-mail címmel, vagy a többi előfizetés kezelésére jogosult telefonszámmal és utána, illetve úgy add hozzá az új előfizetést.
-
senior tag
-
legenda
-
Indian74
senior tag
Ez lenne a kérdésem hogy....
"A Magenta 1 extra készülékkedvezményt azok vehetik igénybe, akik új, értékesíthető mobil havidíjas díjcsomag kombinációra vagy új otthoni szolgáltatásra 2 éves határozott tartamú szerződéskötéssel válnak Magenta"
"Nem igényelhető korábbi havidíjas mobil előfizetésre történő új határozott időtartamú szerződéskötés esetén."Akkor most csak ha új előfizetés kötök,a meglevő hosszabbításával már nem lehet????
NAGYPAPA
-
senior tag
Telekom alkalmazásban hol lehet időpontot foglalni? (iOS)
Sehol sem találom... -
btudos
nagyúr
válasz Ron Swanson #103788 üzenetére
Az új alkalmazásba ez még nem került bele.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
rushty
őstag
Hivasatiranyatasnal hol adhatom meg a telszamot? Appban nem nyílik ilyen lehetőség.
Revolut meghívó pü-ben
-
törölt tag
Miért nem lehet újra kivenni az ingyen 3 gigát?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.