- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Ja, még egy kérdés: a játékoknál, ahol Xbox profilt lehet létrehozni, hogy tudom csatlakoztatni a meglévő Xbox-os profilomat? Mert azt hiszem, most csináltam egy újat, de azt sem tudom, milyen e-mail címmel, és nem tudom, hogy ezt hogy kell kitörölni. Tanulni kell még ezt a WP-t kicsit
-
Dave™
nagyúr
válasz kisstamasp #59047 üzenetére
530: nem fog menni, csak sd kártyára, de ezt mondja is.
-
kisstamasp
újonc
Üdv.
2 problémámon, remélem tudtok segíteni:
530as: van rajta 1,1gb hely, a here magyarország térkép letöltésénél, mégis azt írja ki, hogy nincs elég és töröljek! Mit kéne tenni, hogy le tudjam tölteni?
520as: a gyári naptárnál nem a honos magyar ünnepeket lehet választani, hanem US-t hogyan tudom magyarosítani? -
CJ4567
nagyúr
-
Integrale
veterán
-
Gabesz87
veterán
Gyors kérdés: most lettem WP-s (735 személyében), de azt nem tudom, hogy kell gyorsan lenémítani a telót?
-
Deadzone41
őstag
Sziasztok! Barátnőm vett egy lumia 900-at win 7.8. Az istenértnsem sikerül szinkronizálnom google-el. Valaki tudna segíteni hogy kell beállítani? Azt írja: a google fiókjában nincs beállítva a mobil eszközökkel való szinkronizállás.
Ezt hol tudom beállítani? -
Woodslave
félisten
próbáltam a keresőt nem adott semmi.
mostanában invalid source hibát ad a youtube videók lejátszásakor a nokia 530asom... Van valami egyszerű megoldás?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
kolosanyi
veterán
Barátnőm használatba vette a 800-at, hát basszus, meggyűlt vele a bajom. A köcsög gugli valami automatikus biztonsági marhaság miatt nem engedte, hogy a telefon csatlakozzon a fiókhoz. Próbálom hozzáadni, nem megy. Akkor Exchange fiókként is próbálom, úgy se megy. Hát mi van itt? Ja, semmi, csak gugli bácsi elintézi, hogy nehogy már egy WP-s telefon csak úgy kapcsolatba lépjen azzal a fiókkal, ezért a webes felületen kell állítgatni hozzá hülyeségeket. Tök jó dolog.
-
CJ4567
nagyúr
-
tybsen
addikt
Jön valamikor magyar nyelvű diktálás wp-re, van valami hír ezzel kapcsolatban? (Nem követtem a topicot illetve a wp-s hírek között nem láttam, előre is köszi)
-
félisten
-
Muad-Dib
csendes tag
válasz Akron99 #59012 üzenetére
"Szerintem pont úgy van megcsinálva, hogy mobilon rendesen lehessen olvasni a Word dokumentumokat"
Sajnálom, de ebben most nincs igazad, és ezt azért merem így kijelenteni, mert jelen esetben konkrét tényekről beszélünk, méghozzá arról, hogy a Lumiába integrált Word mire is képes valójában. Arra például biztos nem képes jelenlegi állapotában, Lumia 930 és Windows 8.1 alatt sem, hogy egy teljes értékű, "asztali" Word-del megírt dokumentumot ugyanolyan tördeléssel jelenítsen meg, mint ahogy azt asztali gépen, laptopon, tableten, stb. megírták. Az igazság az,hogy a mobilon lévő Word képernyő nagyságúra tördeli a Word dokumentumot, ami rengeteget ront annak olvashatóságán. Aki mást állít az nincs tisztában a Windows phone-os Word működésével és megtéveszti a leendő vásárlókat!
-
kengyel
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Hogy tudom megoldani hogy a naptár mutasson névnapokat?
No Sana No Life
-
SOAD19
addikt
Képeket akarnék feltölteni a Onedrive-ra, de megint kínlódik. Nálam sokszor nehezen akarja feltölteni a képeket, pedig most is itt vagyok egy méterre a routertől. Kijelölöm a képeket, majd megjelölöm neki, hogy melyik mappába töltse fel, ekkor kiírja, hogy töltés folyamatban, majd kilök a onedrive app. Ilyenkor a telefonon lévő képek vannak előttem, és feltöltés állapotánál azt írja, hogy nincs folyamatban feltöltés.
Másnál is kínlódik, vagy csak engem boldogít?Köszi!
-
egykori
őstag
válasz captainnemo #59006 üzenetére
az
-
batai15
félisten
Sziasztok! Hogy kelett anno még csinálni hogy a naptár a névnapokat kiírja ?
-
egykori
őstag
válasz FishAir #59011 üzenetére
Én szerencsére nem váltam meg a 7 éves 6120C-től. Még mindig 3x hosszabb ideig bírja az eredeti akksija, és tudtam vele telefonálni, mert a L820-szal azt nem lehetett, ráadásul internet, e-mail is megy rajta - csak rettenetesen pindurka a kijelzője, mondjuk a 930-hoz.
Szerintem, te se add el, mert ki tudja, mi lesz még az okossal... -
MODERÁTOR
válasz captainnemo #59010 üzenetére
Nekem működik úgy a keresés, hogy a főképernyőn nagyító, és beírom a kontakt első pár betűjét.
-
captainnemo
aktív tag
hülye kérdésem lenne. be van állítva a biztonsági mentés az alkalmazásokra is. hogyan lehet visszaállítani onnan ha csinálok egy resetet?
ja olvasom, hogy elvileg automatikus...
[ Szerkesztve ]
-
Akron99
aktív tag
válasz Muad-Dib #58983 üzenetére
"Az Office-ra is ráférne egy nagy update, hogy mobilon is lehessen rendesen olvasni Word dokumentumokat"
Szerintem pont úgy van megcsinálva, hogy mobilon rendesen lehessen olvasni a Word dokumentumokat
Keveseknek lehet az az igénye, hogy A4 nyomtatott formátumot piszkáljanak a telefonon. Arra való a tablet... -
captainnemo
aktív tag
válasz Burt1793 #59008 üzenetére
1. Nagyon szeretem a tárcsázóval való keresést, ahol a számgombok betűket is jelentenek, és ahogy elkezdek rajta gépelni egy a leütött betűkre szűkülő találati lista jelenik meg a képernyőn. Na ez hiányzik nagyon. A többi tárcsázó tudja persze. A gyáriban ha keresni akarok, akkor telefonkönyv ikon, ott nagyító, és aztán billentyűzet, amit kényelmetlenebb is nyomkodni. Nem nagy dráma együtt lehet vele élni, de amikor az ember az utcán megy fel akar hívni valakit hirtelen, akkor ezek a kényelmi funkciók adják a komfortérzetet. Nem baj, ha a gyáriba képtelenek belefejleszteni, mert a szorgos programozók leprogramozzák, de akkor ne erőltessenek bele az apiba egy kikapcsolhatatlan dialógus ablakot.
2. Ha egy kontaktot szerkeszteni akarok, csak a people alkalmazásból tudom megtenni. Miért? Sokkal praktikusabb lenne bárhonnan elérni.
-
Burt1793
veterán
válasz captainnemo #59006 üzenetére
ő már csak ilyen, sajnos több nem válasz érkezik az "ezt meg lehet valahogy csinálni?" kérdésekre, mint igen...
Nekem bejön a tárcsázó, mi vele a bajod?[ Szerkesztve ]
-
FishAir
senior tag
Na, ma én is csatlakoztam a táborhoz egy 735-el. Első okosom, eddig nagyon tetszik. A kijelző az valami gyönyörű. Ami a legnagyobb királyság, hogy E52-ről egy az egyben átveszi a telefonkönyvemet, sms-eket, képeket, videókat. Már Cortananak is jól megmondtam a magamét, de néha nem igazán vette a lapot.
iDontcare
-
Воланд
titán
válasz captainnemo #59003 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
captainnemo
aktív tag
Letöltöttem pár tárcsázót, és sok közülük nagyon jó, minden bennük van ami a gyáriban nincs. Viszont ha tárcsázom, akkor gondolom meghívja a gyári hívás szolgáltatást, ami feldob egy dialógus ablakot, hogy hívja-e a számot vagy sem. Le lehet ezt valahogy tiltani?
-
Burt1793
veterán
válasz tothjozsi96 #59001 üzenetére
Igen, arra az alsó emberkére gondoltam.
Ajj, egyik profilkép sem ismerős.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok