Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilgatto
tag
válasz
üzenetére
Nem akkor lenne igazi HDR, ha pl. 3 különböző fotót készítene eltérő expozícióval? A Rich capture szerintem csak egy képet készít és azt módosítgatja. Annál is inkább, mivel éles HDR képhez többnyire állvány szükséges.
Szerk: Az igazi számomra a bracketing mód, csak ezeket később még össze kell gyúrni. -
csizi90
aktív tag
Snapdragon 810 lesz a következő flagship-ben.
Mondjuk annyira nem meglepő.
http://www.windowscentral.com/microsoft-set-qualcomm-snapdragon-810-powered-lumia -
tailor
őstag
Srácok, a Lumia Camera app miért készít 2 képet egymás után, tökugyanolyan expóval? Nem kértem tőle sorozatot, csak simán elindítom - exponálok. Korábban volt, hogy 6 képet lőtt egymás után... Mit csinálok rosszul?

-
Samanbacsii
őstag
válasz
boxfan
üzenetére
Nekem droidon ment az elforgatás de telón a felső menüsáv a képernyő közel negyedét elfoglalta...
Ezért annyira nem használtam.
Nálad nem szokott "beragadni" az útvonal újra kalkuláláskor a képernyő? Háttérben már rég mutatja az új útvonalat de még mindig legfölül pörög. Képernyő váltásra eltünik. Ja, meg néha bekapcsolás után nem érzékeli a képernyőzár kikapcsolását...
-
Воланд
titán
válasz
captainnemo
üzenetére
"A facebookos alkalmazásban pl. egy nagy menü jön be a megnyomására. Mi lenne helyette?"
az fb alkalmazasban azert nem zavaro annyira, mert ott mukodik a pivot control. de amikor az nincs es a hamburger utan kell nyulkalni az baromi idegesito.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Miért baj az, ha több helyen is van vissza gomb? Azt lehet nyomni, amelyik kényelmesebb. Normál windows-ban is többféleképpen lehet egy adott parancsot beadni a gépnek.
-
törölt tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Univerzális appokban azért van szerintem, mert tableten nincs vissza gomb.
-
captainnemo
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
A vissza gombbal egyetértek, ha mindig van hardware gomb akkor minek, h esetleg van virtuális gombos, akkor csak abban az esetben szabadna megjelennie. A hamburgerben bizonytalan vagyok, mert nem látom mindenhol. A facebookos alkalmazásban pl. egy nagy menü jön be a megnyomására. Mi lenne helyette? A setting menübe az ikonok pusztán vizuális tuning, semmi jelentősége, nem ront se nem javít.
-
Воланд
titán
válasz
captainnemo
üzenetére
a hamburger icon es a vele egyutt balrol "beuszo" menuelemek, a vissza gomb meglete az alkalmazasokban (hallo, ott a vissza gomb az osszes wp-s keszuleken). plusz az alkalmazasok layout-ja. amikor egy alkalmazas droidos es wp-s verziojat egymas melle teszed es nem tudod megkulonboztetni, az nem jo (lasd onedrive). persze, segiti, hogy a droidos ex-user konnyen atszokjon, attol meg ronda marad az app. aztan settings menube ikonok? minek?
-
Воланд
titán
válasz
WinPho
üzenetére
inkabb ne, mert itt sok az egysegsugaru szakerto.
amugy en nem csodalkozom az ms-en, 2010 ota kuzkodnek az okostelefon piacon, latszik, hogy az eredeti metro ui se felhasznalokat se fejlesztoket nem hoz, a windows 8 meg ratett egy lapattal erre a helyzetre. viszont - szerencsere, vagy szerencsetlensegre, ezt mindenki dontse el maga - maga a metro ui annyira beepult az ms termekeibe, hogy innen mar hatraarcot nem csinalhatnak egyik pillanatrol a masikra (itt foleg az a maradek fejleszto a visszatarto ero, akik meg hajlandoak win-re fejelszteni), inkabb behoznak minden idiota megoldast az androidbol. ott sem erdekli a felhasznalokat, hogy alapvetoen egy sz*rkupac az egesz a rendszer es az alkalmazasok gui-jat illetoen. akkor az ms-t miert foglalkozzon ezzel?
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Nekem pont van egy ilyen bh headset Lumia 925-höz, az utolsó frissítés a készülékközponthoz(device hub) elrontotta a kijelzést, bármennyire van feltöltve mindig 3%-ot mutat, előtte jó volt, a cucc pedig új.
Persze a régebbi verziót meg nem lehet vissza tenni, nem kompatibilis a rendszerrel!
Majd kb. 20 év múlva javítva lesz a W10-ben, mert hiába jeleztem nekik!
(F*ck MS!) -
tailor
őstag
válasz
WinPho
üzenetére
"Seriously, what is Microsoft doing? They have gone from complete innovation with a fantastic design aesthetic that was both original and completely functional, to some hacked together mishmash of ideas half borrowed from the competition."
Fúú, na ezzel 100%-ig egyetértek. Sajnos.

-
WinPho
senior tag
-
kepzavar
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég váltottam ios-ről és lenne egy kérdésem. Ha a bluetooth fülest csatlakoztatom, van-e rá mód, hogy az akkumulátor töltöttségét megjelenítse valahol? -
Clemi
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi,
Ami biztos, hogy például nekem az éjszakai készenlétben merülés 2G-b kb 1,7% míg 3G vagy 4G állásban 2,3%, úgy, hogy a telefon meg se mozdul, senki hozzá se nyúl. -
törölt tag
Állítólag 4.-én jön a Win10 insider, mit gondoltok? Van ra esély? Lehet valaki félreértett valamit és csak Belfiore telefonos videója megy YouTube-ra.
-
air
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Egye
nlőre! -
Egy másik ok: A 2G-s hálózat cellahatárán van a lakás, vagy az a szoba... ezért váltogat a cellák között.
3G-s hálózat pedig lehet, hogy pont nálad jobb jelerősségű és nincs is cellahatár. Vonaton vagy autóban utazva gyorsabban merül a telefon... mert menet közben váltogatja a cellákat.
Úgy tudom, hogy a készenléti idő 3G-n általában jobb, persze ha van megfelelő jelerősség. Ezzel szemben a beszélgetési idő a legtöbb telefonnál 2G-n jobb, mint 3G-n... általában jelentősen...
A korábban leírtak is igazak még egyenlőre: azaz a 2G-s lefedettség jobb és hacsak nem vagy cellahatáron, akkor a telefon általában jobban bírja. A 2G és 3G közötti váltások is eszik az aksit. 4G Mo-on egyenlőre csak mobilnetet jelent. -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne a Nokia 735-ös telomhez keresek egy olyan programot ami felveszi a másik felet miközben videon beszélünk. A másik hogy keresek egy olyan játékot ami hasonló mint az androidos tower of sawior vagy spiritstones. ÉS ne akadjon és ne keljen sokat várni a betöltésnél.
Köszönöm!

-
Clemi
veterán
Ez mennyire releváns, ha egész nap az asztalon, illetve a lakásban van a telefon? Ilyenkor is keresgeti a tornyot? Azt észrevettem, hogy ha 2G-re kapcsolom, akkor csúnyán brummogtatja időnként a számítógép asztalai hangszóróját (azt amelyikben a trafó és hangerő szabályzó van), viszont 3G vagy 4G állásban meg se nyikkan egész nap, viszont míg 2G-ben full térerőt mutat, addig a 3G vagy 4G állásban csak 2-3 "pálcika" a térerő.
-
PS7A
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Jelenleg egy droidos 5,2"-os van, de lassan már ezt is kicsinek érzem néha

Persze ez már ízlések és pofonok kérdése. Sajnos reálisan nézve Lalll-al értek egyet.
Noh, mindegy, várunk türelmesen.
-
air
nagyúr
Ha nem használsz mobilnetet, akkor nincs 4G. Az csak adatkapcsolat alatt van. Ilyenkor WCDMA-n működik a rádió modul.
Mivel a GSM hálózat minden szolgáltatónál jobb lefedettségű, erősebb jelű és stabilabb, ezért ott nem kell olyan gyakran tornyot keresni és váltani, mint a 3G. Ezért merül kevésbé a készülék GSM módban. -
Clemi
veterán
Nem szoftver hardver kérdésen agyalok! Az alap ugyebár az, hogy ha a WiFi be van kapcsolva, akkor a telefon nem használja mobil adatkapcsolatot vagyis a 2G/3G/4G kapcsolatot.
Azt nem akarom megemészteni sehogy, hogy ha nem használja ezeket a kapcsolatokat, akkor az miért van, hogy ennek ellenére ha a 2G-re kapcsolva használom a telefont mondjuk fele olyan ütemben merül készenlétben, mint ha 4G-re kapcsolva hagyom mikor hazaérek és átkapcsol a rendszer WiFi-re. -
Lall
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
8-10 hónap lesz az a 2-3.
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem tudom mit javított, nekem kicsit behalt utána a zenelejátszó, hosszabb távon még nem próbáltam, remélem nem hozta vissza a zeneleállást.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zsoleszhun
addikt
1520 jó választás, ha még belefér a 6", nekem is jobban tetszik a 930-nál de lehet csak az IPS panel miatt. Azt pedig neked kell eldönteni, hogy most veszel kb 100k-ért egy tavalyi csúcsot vagy vársz egy-két (lehet 3
) hónapot és kb 160-ért veszed meg a zászlóshajót, ha pedig középkategória akkor kb 70-80k lesz az induló ár. -
Blyan
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Ja, de azért úgy lenne a korrektebb, ha meglehetne venni egy unlimited cuccot.

-
PS7A
tag
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Zsoltifree, neked is köszönöm a választ.
Közép-felső kategóriás készülék érdekelne majd. Jelenleg a 1520-as ami vonz, de még nem döntöttem el.
Keresgéltem neten, de a win 10-ről is elég kevés az infó, nem hogy új készülékekről. -
törölt tag
válasz
pilu85
üzenetére
Nem értem mi a bajod a gyári képnézegetővel, szerintem teljesen jó. Ha meg tudom hogy melyik mappában van a kép lapozok egyet jobbra és ott listázza őket.
(#61947) WinPho: Arra gondolnak, hogy nem választhatsz már hogy legfrissebb vagy legfontosabb hírek jelenjenek meg, hanem mindig a legfontosabbak. Ami nettó hülyeség, pl. nyereményjátékoknak rendszeresen csak az eredményhirdetését látom e miatt a baromság miatt.
-
A Zéé
addikt
válasz
ilgatto
üzenetére
a hírfolyam az botrány lett, tök random rak be dolgokat, még csak nem is a "top storiest", hanem tényleg össze-vissza. Ha meg kiválasztom a "legfrissebbek"-et, akkor meg minden felesleges sz.rt berak. Szóval szerintem ne frissíts, ez a jelenlegi a hírfolyam miatt használhatatlan.
-
ilgatto
tag
Van már tapasztalata valakinek a legújabb Facebook frissítéssel? Jobb lett, vagy rosszabb? Hírfolyam sorrendben mutatja a bejegyzéseket?
-
SOAD19
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nem rossz, a Cortana fejlesztők példát vehetnének...

-
pilu85
őstag
válasz
Bukk900
üzenetére
a gyári cask napok szerint bontja le hogy mikor másoltam rá képeket. windows szintű... :S tetszik az 1520-am. de a huawei úgy telepakolgatta a kis telóját hogy nem kellett ,zene lejátszó után kergetőznöm,sem filmlejátszó után, és a képnézegető után már kritikán aluli. remélem tesznek ezek ellen valamit mert így előbb utóbb csőd lesz.

-
Megint jott Zene update.
-
pilu85
őstag
sziasztok. valaki tud ajánlani egy igényes képnézegetőt, ami a külön mappába lévő képeket nem egyben jeleníti meg. hanem mappánként mondjuk miniatűr képekkel fűszerezve? valami ilyesmit szeretnék. köszönöm.
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ez de durva és működik. Tökéletesen felismeri amit mondok és egy katt.. már megy is az SMS vagy email...
Ha lejár a 100 ingyenes üzi, akkor nekem akár egy 1000est is megér... -
Pikkolo^^
addikt
Waze-t használja valaki?
-
csabi94
őstag
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Endomondo-t is meg tudod oldani, és offline is jó, az összes tracker alkalmazás.

-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nem tudom miért kínlódik az MS egy ilyen rendszer felépítésével, mikor felvásárolhatna egy ilyet is, ami már most támogatja a fél világot.
-
Zsoleszhun
addikt
Aztamindenit ez mennyire brutál Voicy

-
confuser
senior tag
Franciáknál az 532 €89,90 (~28000 HUF), a 435 €79,90 (~25000 HUF).
Alakul ez

-
ilgatto
tag
Tegnap alkalmam volt tesztelni a Sygic-et és meg voltam elégedve vele.
Érezhetően sokkal profibb, mint a Here Drive+. Simán lehet köztes célpontot megadni akár útközben is, jó volt a térképe, nem vitt el sehol rossz irányba. Tetszik, hogy tud szólni a sebességkorlátozó táblák előtt is már.
Sávváltási segéd, kereszteződés nézet és még sok apró finomság, ami összességében nagyon szerethetővé teszi. (Nekem egyébként főleg a köztes célpont funkció tetszik és lenne hasznomra a Here Drive+-ban.)
40 euróba kerül az "életre szóló" hangos navigáció az egész világra, talán ez a fő hátránya a Here Drive+-hoz képest, illetve a forgalmi információ elég drága, az 20 euró évente. -
-
sentinel
aktív tag
Hello,
Here Drive+ -ban a kedvenceimből hogyan tudok útvonaltervet tervezni hogy lássan merre fog vinni? Mindig csak saját pozícióból akar kiindulni :s
-
SPF
senior tag
Az mitől lehet, hogy amióta frissítettem 8.1 a telefont (Lumia 520), azóta az áruházban ha frissíteni szeretnék, vagy letölteni egy új appot, nem fogadja el az e-mailhez tartozó jelszót? A jelszó biztos jó, mert az e-mail-eket frissíti rendesen.
-
C0ny71
csendes tag
Végre!
http://windowsphonehub.in/news-leaks/news-windows-10-phones-will-native-support-flac/
-
-
Lall
veterán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Én sem. Értő olvasás? Egyesek úgy tekintenek rá, mintha a megváltó jönne. Nagy pofára esések lesznek még ebből. És attól, hogy az itteni 13 ember majd jól felrakja nem oldódnak meg bizonyos problémák.
-
Воланд
titán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
aha. az os az uj keszulekekhez meg kb nyar kozepen lesz kesz.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Én kipróbáltam a Prognozát és azt vettem észre, hogy nem pontos hőmérsékletet mutat. Az Amazing Weather és a met.hu hőmérsékletei megegyztek, míg a Prognoza 5°C-kal mért kevesebbet. Pedig designra nagyon pofás. 😒
PS7A: Melyik ár kategoriában? Mostanában tudtommal az alsó szegmensbe érkezik az 532 és a 435.
-
PS7A
tag
Sziasztok! Csak kíváncsiskodom eme téren, de érdekelne, hogy várható-e mostanság valami újabb Windows-os készülék? Érdemes-e várni esetleg készülék vásárlással?

-
törölt tag
L925-nek lesz denim update? Valahol azt olvasom ,hogy nem, mert hardverkompatibilitási problémák vannan vele, valahol meg azt olvasom, hogy minden wp8 megkapja.
-
WinPho
senior tag
Adtak meg pontos W10 preview megjelenést vagy csak majd valamikor február?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezért annyira nem használtam.