- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz egykori #97961 üzenetére
Én is így voltam. Aztán elkezdett belassulni (kamera lassan indult, lassan dolgozta fel a képet, stb.).
E mellett lelőtték a messengert, így azt a céges telefonomról kellett futtatni. Panaszkodik már a Whatsapp is. Telefon maga néha nem csöng ki csak jelzi, hogy kerestek stb.
WDRT-ni nem volt kedvem, hogy a fél hétvégét elvegye az életemből.
Használtam én is a WP-t 5 évet, miután nem az alsó kategóriával kezdtem (lumia 735), így tökéletesen megfelelt az igényeimnek a rendszer. Ez lehet annak is az eredménye volt, mert az Xperia Ion kikészített idegileg (talán azóta sem tudnak a Sony-nál normális telefont összerakni )
Kamera tudás alá nem szerettem volna adni (még ha nem mindig fotózok), de a gatyámat sem akartam új telefonra költeni.
Néztem a Mi 9/ M9SE-ket, de ott a kamera valamiért nem volt az igazi a kiállított daraboknál, így végül P20Pro-ra esett a választás.
Mai-holnapi nap kb költözéssel fog eltelni. Azután pedig az androidot próbálom kigyomlálni, hogy minél kevesebb adatot szeressenek felhasználni.
IOS-t meg csak azért nem választottam, mert baromira túlárazottak a készülékek (ellenben nagyon biztonságos a rendszer)
Szerencsére a 950 után a P20Pro nem nagyon nőtt, csak magasságban.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
zolee001
őstag
-
Sztyepadzso
őstag
válasz egykori #97878 üzenetére
Annyit javasolnék a Lumia akkuproblémájára, ami nekem kb 2 hónapja jött elő(teljes kihasználatlanság mellett, nem repülő üzemmódban, de minden kapcsolatot kikapcsolva, minden háttérfolyamatot kikapcsolva, óránként 10-12 % merülés volt), hogy vedd ki a SIM-Kártyát, indítsd el úgy is. Majd rakd vissza. Nekem emiatt teljesen értelmes üzemideje lett a visszarakás után...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz egykori #96511 üzenetére
Jó lenne, ha nem jellemeznél frusztrációval (de mást sem), azért, mert lebeszéltem/tük róla. Ez egy fórum érvekkel és ellenérvekkel. Pont ez a hsz az, ami félrevezető, mert a lényeg ebben a mondatban van, akármilyen szépen is próbálod a híg libafost, frankón megsült libamájként feltüntetni. Ez meg a te véleményed és el van fogadva, de mégsem jellemezlek emiatt. Mert az személyeskedés ugyebár...
Tehát a felesleges karaktercsapkodás helyett a lényeg:
mindazokat a dolgokat tudja, amikre nekem szükségem van
--------------------------
Szerk:
Egyébként meg próbálja ki real és döntse el saját maga, ne már más beszélje rá/le róla, ennyi a történet.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz egykori #96487 üzenetére
Fateromnál és másnál is működik a winfos, de ők semmi másra nem használják, mint telefonálásra. A csempe miatt viszont jól átlátható nekik, talán azért nem hajították még el.
De itt okos telefonról beszélünk, márpedig ahhoz semmi köze. Lassan mindent csak az elbaxott explorer-ben lehet(ne) intézni, de konkrétan 10-ből vagy nyolcszor megdöglik, pl, ha épp a PP felületére akarok belépni vele, pedig az az oldal nagyon frankón meg van csinálva, még a leggagyibb telefonoknak sem kerül erőfeszítésébe, mert Elon "bandájában" nem hülyék ülnek, hanem valóban agytrösztök, akik értenek is ahhoz, mi kell az embereknek.
De sajnos az IE még ott is gyakran elvérzik, ezért már tényleg semmi másra nem jó, mint telefonálni, fényképezni, GPS, SMS..A 640 már a térképpel is hadakozik, egyszerűen kevés és teljesen elavult a hardvere ahhoz, de ez a két flagship-ről is elmondható. Mára ténylegesen elavultak, a 950-ben a 808-as snapi, konkrétan annyira rossz konstrukció volt már akkor is, mikor kikerült, hogy hűtőbe kellett tenni, ha pl dokkra csatlakoztattad, de bármi másban is ahol a 950xl még hideg volt, az már érezhetően meleg, vagyis mára 90%-ban ezeknek a készülékek aksiját totálisan kinyírta.
A 950XL-ben viszont a 810 elég jó lett, kevesebbet is fogyaszt, erősebb vagy 30%-al, dokkra inkább ez volt alkalmas ezért ezek aksik még mindig jól bírják.
Nekem, pl elég jól bírja az aksija mindig.
Az okokat meg tudjuk,az MS gennyesre keresi magát havonta IOS és DROID-ra való fejlesztésekkel és programokkal, amiket nagyon igényesen meg is csinálnak. Bárki ezt csinálta volna a helyükben, te sem és senki más nem foglalkoznál azzal, ami csak kolonc a nyakadon és veszteséget termel.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon ezt mikor döntötték el? A tippem, 2016 nyara, tehát sok-sok millió embert átb...tak simán, hiszen mindent előre megterveztek, hogyan kell szép csendben lerugdosni az ebereket a rendszerről, hogy abból ne legyen brutális népharag... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz egykori #96483 üzenetére
Nem tudom milyen jövőről beszélsz/írsz, de már rég ki van véreztetve, ha azt vesszük alapul, hogy okostelefonként kellene működnie, amire régóta alkalmatlan, pl a 950 xl, amiért volt pofájuk elkérni 2015 novemberben 300 ezret az edigital-ban. A mai értéke meg, pontosan...nulla.
-
chewycl
tag
válasz egykori #96423 üzenetére
Valószínűleg ez ilyesmi eredetű probléma lesz. Lehet, hogy ennyi év használat után sokat gyengült, viszont az nem normális, hogy lemerül, ha rárakom a töltőre miközben használom. Döglött akkuval is mennie kellene így. Úgy néz ki lassan érik a váltás, de azért még megkérdezem majd a szervizben, hogy mennyiért lehetne megcsináltatni.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz egykori #96396 üzenetére
Köszönöm az ajánlást de nem néztem meg, csak headsettel tudom használni a készüléket, vagyis gyakorlatilag használhatatlan így telefonálás szempontjából is, mindenképpen más lesz helyette, csak azt kellene kitaláljam, hogy mi.
Az asszonynak ifonja van, ki nem állom (mármint a telefont ).
A WP előtt androidom volt, nem szerettem.Most egy S7-el szemezek, ez talán hozza azt a szintet mint a Lumia 650 háromszor annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz egykori #96376 üzenetére
Volt olyan programom is, hogy GPX viewer ez volt a másik kedvencem a futár után; pont annyit tudott amennyire szükségem volt, kirajzolta az útvonalat és odarakott egy pöttyöt ahol vagyok. Na persze ez sincs már a store-ban, hanem csak olyat találtam, hogy GPX viewer and recorder ami meg nem akarja megtalálni, hogy hol vagyok. Ezen kívül, ami miatt csináltam HR-t miszerint, nem működik a hangszóró, ismét visszajött mint hiba három nap után. Még egyszer feltöltöm az akkut teljesen és nagyon sajnálom de megy a telefon a dobozba...
-
janeszgol
félisten
válasz egykori #96392 üzenetére
Nem akartam offolni, de akkor reagálok. 2013-ig iOS rendszert használtam. Számomra a Nokia 5800, LG KP500 és társai nem okostelefonok, mert elég primitívek voltak az Apple termékeihez mérten. Ha valaki ugyan ezt mondja a WP-s telefonokról, elfogadom. Nekem nem primitívek, mert amire kell nekem egy telefon, azt még hozza a rendszer, illetve fénykorából még emlékszem rá, hogy jobban használható volt, mint okos rendszer, de legyünk őszinték: elhaladt a kor a Windows-zos telefonok felett, mivel leálltak a fejlesztéssel.
2013-ban ismerkedtem meg az androiddal és a WP-vel. Cseréltem is ez utóbbi kettőre. 2013-ban még az iPhone 5-nél, mikor kézbe vettem a boltban hazatérés érzetem volt droid próbálgatás után. Most az öcsém i8-át nézve semmilyen érzelmem nincs, tök idegen lett a rendszer, de vissza tudnék szokni. Androidnál a különböző Romokat kellett megszoknom, de ma már az se probléma, sőt izgalmas. A WP meg WP. A Windows 10 sem idegen, bár alig használtam és nem a kedvencem, sőt!
Ha az érzelmem szerint kell választani kedvencet, akkor a WP 8.1-et mondom. Ha a használhatóság a mérce, egyértelműen az Android a nyerő. Fogok-e megint iOS-es készüléket venni? Nem, nem hiszem, de sose lehet tudni![ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz egykori #96377 üzenetére
Droidnál Rom függő, na meg ott van az a szerencsétlen Google Szolgáltatások. A hányinger kerülget, ha rágondolok. Abban igaza van a fórumozónak, hogy csak az vegyen Lumiat, akinek valamilyen szempontja van vagy valami érzelem köti hozzá. Nekem a kedvencem a Lumia sorozat, érzelem is köt hozzájuk, szóval van néhány. Meg még van pár technikai szempont is.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz egykori #96373 üzenetére
Közben a Recovery tool-al downgrade-eltem és megpróbáltam úgy is felrakni ekkor sem jártam sikerrel. Esetleg még azt lehetne megpróbálni, hogy lementeni az alkalmazást, már ha meg lehet ezt oldani valahogy WP-n és azt feltelepíteni később.
Akinek szüksége van a futárra e nélkül semmiképpen se nyomjon HR-t! -
Johnny70
tag
válasz egykori #95976 üzenetére
Egyetértek veled, csak bosszantó, hogy nem tudom a telefon képességeit kihasználni (930), mert az új dolgok már nem jönnek ki Windosra, meg sok mindent már nem fejlesztenek. Másrészt meg elkezdtem szétnézni Android fronton mert már bő 2 éves a készülék, de ami nekem kellene (legalább ilyen jó kamera, kijelző minősége, ház kialakítása, NFC) ott bőven 100 ezer felett indul, és még ott is van kompromisszum, valami gyengébb. (pl. kamera). Most a Mix2-t várom, hátha beesik az ára 100 alá. Lecseréltem volna tavaly egy 950-re, de akkor jött ki a pletyka, hogy mindent kivégeznek, nem csak a régebbi modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz egykori #95954 üzenetére
Ez egy kicsit dezinfó, mert ma is megjött a rendszeres havi, a februári a WP10-re.
És akkor most kezd el listába szedni, hogy mi változott, mi sok plusz jött, illetve a bugok javítva lettek-e etc...
Mert nekem semmi nem jut eszembe. Ez semmi más már régóta, mint build szám változás. Lényegében, betegkollégának valahol igaz van/volt. Nincs már erre szinte semmi...Szinte minden winfosmobil topik döglődik, vagy már rég megdöglött. Itt anno napi több száz hsz is volt, tehát napi, mikor még mindenki elhitte az MS hazugságait és elvileg úgy is nézett ki, hogy lesz is valami ebből az egészből.
-
karamblo
tag
válasz egykori #95926 üzenetére
520 -as Lumiát használok , csak telefonálás , sms , net, néha térkép. doksi olvasás / Tucan Reader / , és szomorúan olvasom a rendszer haldoklását ... :-(
Mit kell tennem , hogy sokáig használhassam ? Denim van rajta , havonta frissít , ezidáig , nem is értem ....
Nagyon szeretem ezt a telefont , nyilván váltanom kell majd droidra, de szeretném sokáig élvezni .:-)
Ha bármilyen tanácsod van , szívesen olvasnám . Köszönöm, előre is .
ps. Van hozzá egy fillérekért vett drón, három akksi, ilyesmi .
-
myckey
veterán
válasz egykori #95729 üzenetére
Én sem igen szeretem ha fáj ( kivéve ha azt egy nő csinálja ) .
Lám el is vagyok a 950 masinával, kb. a megjelenése óta.Néha volt pár megakadás, meg egy egy lefagyás de ezektől eltekintve pont jól muzsikál.
Nem is tervezem a cserét, csak ha már ráunok, ami nem igen most lesz.A többivel meg nem kell foglalkozni, kinek nem tetszik tehet egy szívességet.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Kin Tan Te
tag
válasz egykori #95729 üzenetére
A jókívánság őszinte, elhiheted. Semmi szarkazmus nincs benne.
Én Windows Phone-val kezdtem az okostelefon-pályafutásomat. Lumia 535 DS, majd Lumia 640 DS.
Jobban vártam a patch-keddet, mint a karácsonyt. Mindig kerestem az újdonságokat frissítések után. Örültem, hogy a 640 még megkapta a CU-t is. Mondhatni WP-fan voltam. A 640 kameráját a mai napig visszasírom.
Csak a folytonos problémák ne lettek volna. Valamint a fejlődés hiánya, az fájt.
Androiddal más a mobilozás. Nem feltétlenül jobb, de esetenként könnyebb, az biztos.
A fórumot azóta is olvasom. Érdekel merre haladnak a dolgok. Évek óta jártam ide tanácsért, segítségért, vagy csak csevegni. Volt olyan is, hogy nekem is sikerült hasznos tanácsot adnom egy WP10M-el küszködő fórumtársnak. Az első mobilom - a kis 535-ös - még most is a szekrényben pihen eredeti dobozában, összegumizott töltőkábellel, számlával, réges-rég lejárt garanciajeggyel. Sosem válnék meg tőle. Nosztalgiából időnként bekapcsolom és felengedem rá a frissítéseket. Nem mintha számítana, de jó tudni, hogy még most is naprakész telefon lapul a dobozban.
Tudok örülni más sikerének, örömének is. Ezért mondom, hogy jó látni kitartó, elégedett ablakosokat!- és ez sem szarkazmus -
-
scyllarus
veterán
válasz egykori #95457 üzenetére
Szintúgy (Gmail névjegyek). Csodálkoztam, hogy nálam nem jelentkezik a gond, de te megmagyaráztad.
Nekem ma nem volt Outlook frissítés, 10.28-án volt."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mtomi95
senior tag
válasz egykori #95196 üzenetére
Hogy most megvenném-e, így a halott rendszerre? - nem tudom...
Vedd és ha már nem lenne áruház, mentsd le külső forrásból majd developer kereteken belül rá-vissza teszed.
Most nem jut eszembe a WP-re milyen kiterjesztésű fájlok a telepítők. Az viszont biztos, hogy a 8.1-re írtak is mennek a 10-en. Egy-két kivétellel.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz egykori #95196 üzenetére
Ezt a programot, Belfiore bejelentése ellenére is érdemes megvenni.
Valószinűleg 2018 elején már nem lesz használható, a kérdés, hogy a Sygic kitalál-e valami "engedményt" egy esetleges platformváltásnál, vagy úgy tesz, mint az MS. Letojik mindenkit, meg nem (is) az ő sara, hogy így alakult...[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz egykori #95177 üzenetére
Pedig a rendszer halott, a Microsoft már nem fejleszti tovább.
Ez már nem sötét jövő, ez a jelen, sajnos. Persze, a Windows 10 Mobile ettől még használható, de ne legyenek illúzióink, innen csak lefelé vezet az út, a meglévő app gap csak nőni fog, a fejlesztők se fognak foglalkozni az alkalmazások fenntartásával, ahogy azt az elmúlt hónapokban is nem egyszer láttuk már.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
this is life
Ármester
válasz egykori #90831 üzenetére
Koszi az infot ☺ ,anno megvettem az appot mert jo es a keszitoi megerdemeltek a munkajukert jaro penzt.
Zsoltzsolt
A gyari idojaras app se rossz , de az amazing hd felulete jobban tetszett (atlatszo csempe) még wp8-on ...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz egykori #90006 üzenetére
Koszi a tippet ranezek majd , hatha meger egy miset . Telepitettem es tetszik is a felulete ,AWHD iker testvere igy elso ranezesre ... lehet meg is veszem , ennyit megerdemel az app fejlesztoje ha mar egy lenyegeben halott rendszeren elerheto a munkaja ...
Eagle
Csak rossz megszokas a gps csak akkor menjen amikor en akarom cimu nota, meg az AWHD amugy is csak ket helyrol szedte az adatokat a civis varosban .
Szerintem ha lesz sp telefon win10 for arm-el , kb annyira lesz megvaltas mint a 8.1 utan a w10m , meg kevesebb keszulek ,meg kevesebb app , bar lehet hogy mindegy mert reteg termek lesz .ZsoltG60
Esetleg a kamera gombbal probalnad bekapcsolni a telefonod, akkor sem old fel a kepernyozar ? Ha ez nem segit, adatmentesre nem sok lehetoseged marad a kijelzo csereig..Arpee78
A kozelseg erzekelot nem takarja semmi ,se folia se egyebek ? Mert az tud gondot okozni .A gsm uzletekben azert vannak rovidebb garancias ideju telefonok is , mert forgalmaznak kintrol behozott keszulekeket s mivel az eredeti szamlat nem kapod meg ezert a garanciat az uzlet biztositja es nem a gyarto . Nulla perces de megis hasznaltnak minosulo telefonokat adnak el ujnak amit kulfoldon szereznek be (ezek a viragbolti garisok) az itthon nagykerbol, kepviselettol beszerzett telefonokra a gyartoi garancia el ami altalaban 2 ev .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz egykori #90006 üzenetére
Ez a Prognoza egyébként tényleg szép alkalmazás.
Mondjuk most már egyre jobban meggondolom, hogy adok-e pénzt alkalmazásért, fogy az optimizmusom (nem a 490 Ft miatt, hanem elvből)
Mellesleg két közel két és féléves már az L930-am, lekopogom nincs semmi baja, az Ms-en kívül . De hát még most se tudom mi lesz, ha beadja az unalmast.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz egykori #86002 üzenetére
Nekem csak azért dühítő mert én még a 8.1-es atomstabil rendszeren vagyok.
És erre jó ideje nem tudnak megoldást a gondomra.
Szégyen.
Ha így haladnak nem lesz nagy jövője a mobilrészlegnek hiába indítanak nagy valószínűséggel jövőre új termékpalettát.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Cane
őstag
válasz egykori #85639 üzenetére
Ami még alternatíva lehet:
Mapfactor GPS, ami nem olyan fürge mint a Sygic, de van hangja és "hülyebiztos", mert irányváltás előtt kb 5x szól, felülete türhető, modulok helyezhetők a képernyő aljára, mint pl. idő, hátralévő km, sebesség, stb. Nem villám, de használható.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
törölt tag
válasz egykori #85158 üzenetére
Oh, van rá külön app? Na ezt az esélyt megadom neki. Már a múltkor is gyanús volt, hogy a szundira nem 10 perc múlva ébresztett, hanem 12. Ma pedig meg se nyikkant, arra ébredtem miért süt a pofámba ilyen erővel a nap, hát persze mert háromnegyed órával már tovább aludtam, ez meg mint a befőtt elvan mellettem, teljesen nyugodtan mint aki jól tette dolgát.
Olvastam már itt ezt az ébresztés kihagyás dolgot, de nem gondoltam volna hogy nálam is előjön mikor semmire nem használom kb. a telefont, nincs szarrárakva appokkal, kb minden gyári rajta, legújabb fw is van fent....
A 7.8 az soha nem csinált ilyet, talán 2x volt olyan hogy nem jelent meg hívásnál a felvevőgomb a másfél év alatt, az volt egy rohadt stabil és megbízható rendszer, ez a WP10 nem lett a platform gyöngyszeme. Az lehet hogy jobban egyénire szabható, több az app, széleskörűbben használható mint az elődei, de hogy nem lett megbízhatóbb az tuti... Remélem a RS2 update-tel ráfekszenek komolyabban, mert ilyenek után azok is otthagyják a rendszert akik eddig kedvelték, lehet még 0.1% alá is süllyedni, nem csak 1 alá. Sose volt a WP egy elterjedt valami, a WM korszakban sem, de még mindig bámulni való ahogy a Microsoft így szarik bele a sorsába az egésznek., hogy ennyi év tapasztalat után nem készül el egy full bugmentes rendszer telefonra. Márpedig itt bőven olvasni mindenkitől bugokat, nem kell elnézni felette, el van hanyagolva a rendszer. Pedig aztán nagy szórás sincs hardveresen, hogy ezer felé kellene optimalizálni... -
pikszel
addikt
válasz egykori #84098 üzenetére
Hasonlóan vélekedem. Elhiszem azt is, hogy valakinek ez a platform nem fekszik az alkalmazások tömkelegének hiánya miatt, de amire én használom (telefonálás, email, böngészés, weboldal adminisztrálás, termékfeltöltés, fényképezés, online vásárlás), azt röccenés nélkül és stabilan teljesíti egy Lumia 950-en.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
this is life
Ármester
válasz egykori #83813 üzenetére
A dupla kopp még stimmel is mert az benne volt a 8.1-ben , ellenben a rezges a w10 hozomanya , ezert is erthettlen hogy az x50 lumia miert maradt ki belole ....hatha a szulinapi update elhozza majd...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
pikszel
addikt
válasz egykori #83788 üzenetére
Én eleve így tárcsázok. Ha rezzen, csak akkor emelem a fejemhez a telót. Egy SE K750i és egy SE P1i is tudta ezt a dolgot...
Nekem a beszélgetés alatti bejövő hívás jelzése hiányzik, de nagyon.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz egykori #83571 üzenetére
Most, ebben a pillanatban (nem tudom mitől) a beépített Microsoftos megjavult, az Időkép és az AccuWeather továbbra is döglött élő csempe szempontjából. Az Időkép sok hete nem jó, de a másik egy héttel ezelőttig rendesen működött.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
DeathAdder
veterán
válasz egykori #74602 üzenetére
gmail címtáron kívül egyetlen szám se nincs a telefonban sem a sim kártyán, mivel ezelőtt is csak gmailből szinkronizálva jöttek le a névjegyzékek (androidos telefonra).
A számok jól vannak beírva, a telefonkönyvben szépen látszik is minden részletesen, de kimenő vagy bejövő híváskor se a nevet sem pedig a hívó képét nem mutatja, csak egy telefonszámot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest