- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz dejaris #18097 üzenetére
Megtörtént - és semmi. Telón ugyanúgy össsze-vissza vannak a névjegyek, sőt - amelyek előtte össze voltak kapcsolva, azokat ráadásul szét is szedte Óje! Mi a rák értelme van akkor annak, hogy a neten szerkesszem őket?
Nincs valami lehetőség, hogy törlöm a telóról a névjegyeket, és aztán leszedi a rendezetteket a netről?
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
legiaap
félisten
válasz dejaris #18090 üzenetére
Én a 920 után már nagyon leadtam a mércét.
Nem várok sokat tőle.Amúgy outlook-ban én is megcsináltam faszán a kontaktjaim, de a telefonon, még így is akad néha egy két kósza névjegyzék, amit elfelejtett összerántani.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tailor
őstag
Skacok! Ma szépen rendbe raktam a weben a live-os névjegyzékemet, összekapcsoltam a dupla névjegyeket, kitöröltem a duplán-triplán meglévő telefonszámokat, viszont ez sehogyan sem akaródzik átkerülni a telóra... (7.8) Kellene csináljak valamit, hogy a telefonon is ugyenez a szépen rendezett névjegyzékem legyen,mint ami a felhőben van? Vagy ez esélytelen, és a telón is ugyanezt végig kell zongorázzam?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
HTC HD2 telómra felraktam a Windows Phone 7.8 rendszert. Indításkor ez a képe fogadott.
Mi a teendő ilyenkor?Köszi!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Rage47
veterán
FB-Next appot próbálta már valaki? Működik rendesen?
-
jbarnus
csendes tag
Valami más biztonsági mentés nincs?
-
Halfer
tag
Nem tudom mennyire off, de gondolom belefér a topikba, hogy:
Melyik független telókat árusító üzletet ajánljátok a 720 vételhez? B-Tel nincs a listán de többször is elhangzott a topikban, hogy megbízhatóak. Még kik? Légyszi adjatok több választ, saját tapasztalatot, ismerősök tapasztalatait. Köszi előre is! -
veterán
válasz MasterMark #18068 üzenetére
Nem tudod bezárni az összes lapot, mivel ha bezárod az utolsót, nyit egy újat
Everybody lies.
-
pushalias
addikt
válasz MasterMark #18068 üzenetére
Nem kell bezárni, mert csak az aktív lapon lépeget vissza, egyébként meg írta, hogy sikerült kilépnie.
Ami különben teljesen felesleges dolog, mert a háttérben abszolút inaktív, és ha később előre hozod, akkor sem tölti újra az oldalakat (ellentétben, ugye ).
[ Szerkesztve ]
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Lumia 610-em, 7.8-as.
Az a problémám, hogy ma a ki akartam lépni a böngészőből(IE), és sikerült is, azzal nem volt baj, csakhogy mostmeg nem akarja elindítani. Hiába nyomok rá az internet explorerre, megakarja nyitni, de mindig visszaugrik.
(Akár IE-re megyek, akár egy másik csempére, ami pl.a google.hu-t nyitja meg, semmi) :S
Újraindítás nem segített.Valakinek van ötlete, hogy mit csináljak?
köszi, Barnus -
Halfer
tag
Oké oké, köszi a válaszokat, nem vennék ennyiért 720-at, csak kíváncsi voltam mi az árkülönbség oka.
-
Halfer
tag
Hali! Miféle oka van annak, hogy a legtöbb független telókra specializálódott üzlet hasonló áron árulja a telókat (konkrétan 720-at átlag 75e-ért), míg az ilyen ipon és aqua jellegű számítástechnikai üzletek jóval drágábban (110e körül)? Gyártói garancia a válasz ipon/aqua esetén?
-
daniel909
addikt
hát köszi... jah, azt nem írtam h WP8 alatt. de idegesítő, hogy így nem tudok beszállni a "ki bírja legtovább reboot nélkül" versenybe.
legiaap: hát be tud hülyülni a rendszer az biztos. kedvencem mikor nincs hang.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
félisten
-
daniel909
addikt
nálatok is van olyan, h néha nem megy a net böngészőből mobilneten, és csak újraindítás segít?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
btudos
nagyúr
válasz hroberto #18038 üzenetére
Elvileg tudja, többen írták már, mindjárt megnézem 520-on mi a helyzet. (a storage check rohadtul fog hiányozni, nagyon kéne egy ilyen 8X-re is )
Megvan: Storage check-->details-->maps --> Store maps on SD card/phone. (bocs hogy angol, én így használom, de szerintem meglesz)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hroberto
veterán
Van rá lehetőség, hogy WP8-on (konkrétan Lumia 720), a letöltött térképeket a memóriakártyára helyezzem át, vagy már egyenesen oda töltsem le? Mert nekem még nem sikerült felfedeznem...
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #18029 üzenetére
Jó lenne, ha nem ismétlődne meg a tegnap esti móka
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
válasz legiaap #18023 üzenetére
Addigra meg már úgyis mindegy, az ilyen hosszú távú előrejelzések teljesen értelmetlenek, addig még számtalan tényező befolyásolhatja ezt..
[Amiknek egy részét beleszámolhatják ezekbe, de ugye vannak váratlan tényezők, amik miatt akár borulhat minden^^]Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz legiaap #18023 üzenetére
maga a kovetkeztetes bs. de egyebkent pont az eddigi tendenciabol jott ki ez az eredmeny, nem kell hozza semmit adni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
2017-re nagyon szoros lesz a mezőny: [link]
Az eddigi tendenciát ismerve adjunk még hozzá egy 10 évet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #18020 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18016 üzenetére
Jah, vennem kell megint egy Wp-t.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #18014 üzenetére
mikor jelent meg a wp? mikor jelent meg az elso halo jatek wp-re (nagyon ne keresd a datumot)? szvsz ez pont jo pelda.
szerk.: na jo, igy nem er. en most mar nem szerkesztem.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18014 üzenetére
De húzó cím, a Xbox eladásokat is nagyon megdobta, itt is régóta elkélt volna már egy ilyen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Blyan
félisten
-
pushalias
addikt
válasz CyberPunk666 #18009 üzenetére
Nem merek linket kérni.
-
veterán
válasz CyberPunk666 #18009 üzenetére
Fb-on az egyik "ismerősöm" kérdezte a néptől, hogy milyen telót ajánlanak neki. Gondoltam megnézem az értelmi szintet, benyögtem, hogy lumia 920, a többi úgyis csak sgs4 meg szifon kombóval volt, mondom írok valami újat. Reakció annyi volt, hogy wp nem, mert az szar. Kérdeztem, hogy miért szar? A válasz annyi volt, hogy mert szar. Asszem itt kezdtem el gondolkodni, hogy mennyi ostoba ember is éldegél kis hazánkban
Lehet szar, oké, de legalább lenne rá indok, nem csak trend szerint: "szar, mert mindenki szerint szar"[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18005 üzenetére
Szerintem nem szépség kérdése, sokkal inkább praktikus. Nekem nagyon tetszik, pont az említett szempont miatt.
(#18004) pushalias
Há hogyne, legyen meg a jóság!
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #18004 üzenetére
Én drukkolok, hogy kapj helyette egy Pengét, vagy a Galaxis Ászát, nehogy egy vacak nokedlivel kelljen mászkálnod
Psychonaut: A hülye user kisebb eséllyel nyúl bele így a saját képébe. bár ha egy kézzel fotózok, akkor nekem pont odaesik a kezem. Fene tudja milyen, majd ha megérkezik, kipróbáljuk, szerintem nem ez lesz a legnagyobb baja, bár jó lenne ha mégis
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest