Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltek
aktív tag
Ajaj 550 mega a második fogaskerekezés előtt. Elég lesz az?
-
savoo
addikt
Na, nekem is felkúszott!Lfaszt, újból adatok áttelepítése.

-
Lall
veterán
válasz
x1port
üzenetére
Tényleg. Akkor megérte a 2 napon át tartó nyígás. Már csak egy CIB pénztárba kellene beállni letolt gatyával és játszani egy 5 percecskét a sarokban, hátha megszánná valaki a jó magyar népet.
Blyan: Nekem a Surface is frissít kb. fél napja, úgyhogy nálunk MS karácsony van húsvét hetében.
pzstm: Az nem jó. Appot a magyar népnek.
-
x1port
addikt
x1port: Kedves Microsoft. Boldog tulajdonosa vagyok egy Lumia 520-nak. A telefon kiváló, sosem cserélném hasonló áron androidra, vagy iphone-ra. Azonban van egy két probléma, ami nagyon elkeserít, ezért inkább vennék androidot, meg iphonet. Mivel akkora üzletember vagyok, szeretném a bankomat elérni a Lumia 520-as telefonomrol is. Sajnos azonban nincs hozzá alkalmazás, azért kérem készítsenek egy Kinizsi bankos applikációt. Ezen kívül jó lenne még egy mindig TV-s, egy süllő fesztiválos, meg úgy általában, jó lenne ha több fingós app lenne.
Ezen felül nagyon idegesítő, hogy ha új üzenetem érkezik, a telefon kijelzője bekapcsol, és látszik az SMS első pár szava. Tudják én olyan helyen dolgozom, ahol a kollégám, mindig szorosan mögöttem van, így oda-oda tud pillantani, nem szeretném ha ebből gondom lenne. Kérem rakjanak led villanot a telefonjaikba, ahogy az a huawei-is teszi. Vegyék őket követendő példának.
Köszönettel x1port, hungary.Ezek szerint odafigyelnek az ügyfelek igényeire

-
Lall
veterán
Ezzel a 8.1-el, jön a CIB meg az apród app is?
-
Kyller
senior tag
Hülye kérdés: Glance most megmarad ezzel a frissítéssel?
-
AMD Power
titán
Csempe mögötti háttárkép beállítási lehetőség itt már lesz?
-
Thome
veterán
Fél órára tűnök el, és 100hsz. Első gondolat hogy biztosan megjött a 8.1.

-
x1port
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
feeling ja...pláne hogy 96 %-on beragadt

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Az appstudióba még a GDR3 körül regisztráltam, de azt soha nem tettem fel, nem próbáltam. Most meg azt mondja, hogy "be vagyok regisztrálva" vagy mi.. Ugyanazzal az accounttal próbálom természetesen...
AppStudio-ba belépéskor (csak asztali PC-n tudok, a telefonról errort ad) az alábbi üzenetet kapom: "User name already exists. Please enter a different user name."
-
x1port
addikt
Utoljára Commodore 64 -en éltem ezt át amikor kaptam egy jó játékot kazettán.
Néztük a csíkokat szaladgálni vagy 10 percig aztán a végén kiírta,hogy Load Error
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Integrale
üzenetére
Kiléptem, appot töröltem, újra feltettem. Kéri a hotmail-es címemet jelszóval, beléptem és újra a fenti kép fogad. Ha a "Done"-ra nyomok, akkor simán kilép. " A telefon naprakész". Megüt a guta.... (Magyar beállítások, magyar minden...)

(#38042) sereeff : ma ezt már úgy 50x végigjátszottam. Ő naprakésznek tartja még mindig magát...
-
Lall
veterán
Úgy látom ma Joe fújja a paszulyt mindenkinél.

-
pzstm
titán
gondolom már tölthető, szóval megnéztem s már egy ideje fogaskerekezek, de gonodlom ez normális

-
AMD Power
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nekem már indul el...."Még egy kis türelmet ".

-
SpongyaBob
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
A kritikus rész!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
daniel909
addikt
jóvan nyomtam egy hr-t is mert nem volt 600mb szabad helyem ejjj már. de idegesítő ez a telefon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#38023) Integrale: lol
de rossz -
Integrale
veterán

paint alapfok
-
tomboy0013
veterán
Na már nekem is pörögnek a fogaskerekek, remélem túléli a telefon

-
Воланд
titán
omgomgomg
-
SpongyaBob
veterán
Úgy néz ki több lépcsős, nekem már a 3. frissítést tölti és most jó nagy pakk jön le.
-
Blyan
félisten
A 520-amat nem szeretik....

-
Vassili_Zait
senior tag
Nekem úgy néz ki befagyott

-
Integrale
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Samsungtól nem lenne idegen, a GDR3-as probléma téged úgyis elkerült

-
Godfather
aktív tag
no ha az 520-on nem okoz galibát nekem, akkor mehet a 925-re is. ha meg tégla, akkor veszek egy másikat(520)

-
x1port
addikt
Jön a nagy csomag

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)