Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
Sziasztok, néhány hete vettem egy 820-ast, és az hozott most ide, hogy a Fb értesítések másoknál működik-e, mert nálam sehogysem, viszont az email értesítések azonnal megjönnek.
Többféle Fb app letölthető, de ez akkor sem működik. Itt azt olvasom, hogy némelyikőtöknél semmi probléma ezel, leírnátok, hogy milyen feltételei lehetnek? Gondolok itt pl. kell-e helymeghatározás (GPS) működése, vagy a Fb-ba belépve kell lenni? stb.
A családdal ezen ment a gyors kapcsolattartás. Ez androidon simán ment, de a WP-n nem műxik. -
egykori
őstag
válasz enginev3.0 #18619 üzenetére
Hangjelzést is ad neked? Ha igen, hogy csináltad meg?
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz enginev3.0 #18624 üzenetére
Na, most bementem a settingsbe és bekapcsoltam minden notificationst. Remélem, nekem is fog hangot adni. A kijelző nálam is jelezte eddig is a felső sávban az üzenet érkezését. Köszi.
Amúgy, azt hiszem én is kipróbáltam az összest, és egyezik a véleményünk: eddig ez a legjobb. -
egykori
őstag
Sziasztok!
Ma gyári visszaállítást kellett csinálnoma 820-as hálózatfüggetlen telefonomon. Az internet kapcsolat rendbejött, de nem frissíti az Amberre. Nincs pl. Glance sem.
Tudnátok segíteni, hogy miért nem frissíti? Pedig nyomkodom manuálisan is a frissítést.
Köszi! -
egykori
őstag
Nagyon köszönöm a segítsédet. Már töltöm le a frissítéseket, remélem, minden visszaáll a régi kerékvágásba. Megvan a gyorsnézeti beállítás is!
(Teljes mértékben meg voltam eddig elégedve a telefonnal, de most szolgáltatóváltás miatt kellett visszaállítást végezni. Valahol beette magát a regisztribe a régi beállítás, és nem lehetett felülírni.)[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz szabosasito #46269 üzenetére
Fizetős, de nagyon jó! Nekem minden szempontból bevált, és nem volt még vele problémám, már több mint egy éve használom.
-
egykori
őstag
válasz egykori #54826 üzenetére
Igen, rosszul tudtam (és még itt egy páran), ugyanis a hétvégén eljöttek hozzánk a lányomék, és a vejem új L735-ös telkóján ott ücsörgött ugyanúgy a dátum stb., mint az én 820-asomon.
Mellékesen: ma vittem szevizbe 5. alkalommal ugyanazzal a hibával a 820-ast - talán, nem fogom látni többet...
-
egykori
őstag
válasz egykori #54997 üzenetére
Bocsi, ezt a részt kiegészítem, mert talán érthetetlen, ha nem ugortok vissza:
Igen, rosszul tudtam (és még itt egy páran), ugyanis a hétvégén eljöttek hozzánk a lányomék, és a vejem új L735-ös telkóján ott ücsörgött ugyanúgy a dátum stb. - vagyis a Glance -, mint az én 820-asomon.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz blakey #55001 üzenetére
Hát most zavarban vagyok, mert kettőt rákoppintott a fekete kijelzőre vagy gyorsnézet képernyőre, melyen látható volt ugyanaz az időpont, ugyanúgy, mint az enyémen, és előjött a zárolási képernyő, amit felfelé húzott (remélem jó megnevezéseket használok, a lényeg, hogy teljesen ugyanúgy működött, mint az enyém).
Most vette a vodánál a múlt héten.Amúgy, én is nagyon meglepődtem ezen.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz bluemirage #55004 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Megkérdeztem, nincs neki gyorsnézet menü a beállítási listában, de az időpont ettől függetlenül ott van.
Ha legközelebb találkozom vele, alaposan átnézem.Mivel a 820-asom helyett lehet hogy kapok másikat, ez, mármint a 735 is szóbajöhet. Ezért is érdekelt a kérdés.
-
egykori
őstag
Sziasztok, a 820-assal csináltam biztonsági mentést a felhőbe. A kérdésem az, hogy mivel másik Lumiám lesz, arra vissza lehet állítani egy az egyben a mentést? Vagy ez nem jó ötlet.
A másik probléma, hogy amikor újratelepítettem a telefont, akkor mind a ~160 app lekéredzkedett, ami valamikor fel lett telepítve, de már nem használtam. Az accountomból ezeket nem lehet valahogy kitakarítani? Nem láttam ilyen lehetőséget.
Köszi.
-
egykori
őstag
Tudnátok valamilyen könnyen megoldható módszert javasolni, hogy a telefonomon lévő képet közvetelenül kivetíthessem a tévén?
-
egykori
őstag
válasz MasterMark #58376 üzenetére
Köszönöm, ez most nekem nem jött össze. Majd holnap próbálok utána nézni, ha nem megy, tovább érdeklődöm. (Sajna, ezt a részt nem vágom.)
-
egykori
őstag
válasz MasterMark #58376 üzenetére
Na, mégis sikerült, bár egy kicsit másként. A PhotoBeamer app-ra ráakadtam, azzal egyből átmentek a képek a tévére. (L930 –> SONY 32W650A)
-
egykori
őstag
válasz szacsee #58516 üzenetére
Nem tudom, hol tartasz a nevek rendezgetésében, de én már régen beleuntam ebbe.
Lehet, hogy nem lesz neked szimpatikus, ahogy én oldottam meg a témát, az is lehet, hogy nem elegáns.
Egyszerűen az utónévből kiszedtem a neveket, és mindet betettem, beírtam a vezetéknévbe, majd ezt állítottam be elsődlegesnek. Így nincs vessző, nincs csere, összevisszaság stb., mindig úgy jelenik meg a név, ahogy én beírtam. -
egykori
őstag
-
egykori
őstag
Sziasztok, tudnátok tanácsot adni?
Van két MS fiókom, de már csak az egyiket használom. A régit használva vásároltam egy-két appot, amit az új accounttal nyilván nem tudok használni. Össze lehetne vonni valahogy a kettőt, vagy a régi fiókommal vett appokat átrakatni az újra, hogy ne kelljen kétszer megvenni azokat az alkalmazásokat?
Köszi. -
egykori
őstag
Sziasztok, megismételném a tegnap késő esti kérdésemet, problémámat, hátha valamelyikőtök tud megoldást rá.
Van két MS fiókom, de már csak az egyiket használom. A régit használva vásároltam egy-két appot, amit az új accounttal nyilván nem tudok használni. Össze lehetne vonni valahogy a kettőt, vagy a régi fiókommal vett appokat átrakatni az újra, hogy ne kelljen kétszer megvenni azokat az alkalmazásokat?
Köszi.
-
egykori
őstag
válasz FishAir #59011 üzenetére
Én szerencsére nem váltam meg a 7 éves 6120C-től. Még mindig 3x hosszabb ideig bírja az eredeti akksija, és tudtam vele telefonálni, mert a L820-szal azt nem lehetett, ráadásul internet, e-mail is megy rajta - csak rettenetesen pindurka a kijelzője, mondjuk a 930-hoz.
Szerintem, te se add el, mert ki tudja, mi lesz még az okossal... -
egykori
őstag
válasz captainnemo #59006 üzenetére
az
-
egykori
őstag
"A vészhelyzeti reset az a hangerő LE + bekapcsoló gomb nyomvatartása, ami nagyjából az akku kivételnek számít és ez a módszer az unibody telók miatt van, ahol ugye nem lehet kivenni az akkut."
Az unibody készülékeknél, mint pl. a 930 is, nem hangerő LE + bekapcsoló gomb nyomvatartása, hanem csak a bekapcsoló gomb nyomvatartása - 10 mp-ig. LINK
-
egykori
őstag
válasz jockas #59269 üzenetére
Azt nem tudom, mit változtattak, mert nem volt rá szükségem éppen a tegnapi napig. Az egyik rokonomnál voltam, nézegette, nyomogatta, aztán bedobtam a zsebembe, és mikor hazaértem, se kép se hang. (Nem tudom, mit csinált vele...)
Ekkor kerestem rá a megoldásra a linkelt oldalon. Nekem a 930-nál működött!
Remélem, többet ilyen nem fordul elő, mert nem adom ki a kezemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- Drón topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen