Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
windows 8.1-em van pc-n, meg egy 7.8-as mozart-om. Zune telepítve. Egyszer arra lettem figyelmes, mikor a telefon gépre volt dugva, hogy a sajátgépből elértem a telefon fájlrendszerét. De azóta sem látom, és fogalmam sincs miért
ötlet?
ez sem vezetett semmire -
germinator66
aktív tag
válasz
viewdetails
üzenetére
És ha a javaslatod ellenére nem jön fel az "elemek érkezésekor", arra van valami okosság?

-
perge666
veterán
Sziasztok.
Sógorom telefonjába /Dell Venue Pro/ elromlott a memóriakártya,és most nem bootol be az operációs rendszer.
Szerintetek egy másik kártyára rá tudjuk tenni a Windowst,vagy vigyük el inkább szervízbe? -
SpongyaBob
veterán
válasz
germinator66
üzenetére
E-mail-en el lehet küldeni egy adott beszélgetést (teljes tartalmát), de majd más mond neked okosabbat ha van.
-
germinator66
aktív tag
WhatsApp-nál, telefon csere után vhogy vissza lehet kapni az előzményeket?
-
A köv. kérdés inkább készülékhez kapcsolódik, de mivel a WP8 neve szinte egybeforrt a Nokiával, így talán nem írok rossz helyre!
Kicsit amatőr a kérdés, de mivel lehet zoomolni?
(Nokia Lumia 520) -
pzstm
titán
Minden Lumia user kap
(aki mostanában vásárolt)50 GB díjmentes SkyDrive online tárhely 2 évre Nokia Lumia mobilodhoz!
-
Jaded
őstag
Most kaptam e-mailt a Telekomtól,hogy adnak 50GB Skydrive tárhelyet 2évre. Csak a promóciós kódot kell elküldenem
így már lesz 77GB. -
rgeorge
addikt
válasz
szilvaspet
üzenetére
Semmi, rosszul láttam.
-
batai15
félisten
Nem tudjátok vajon mi nyalta be az 500 mega adatforgalmamat? Vicc az hogy alig használtam mobilnetet,erre reggel a data sense vinyog hogy 19 mega van,1 óra mulva meg már 0 felhasználható -.-
-
-
Zoli133
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Én meg 1 hónapja szenvedtem a gmailel...
Köszi az infót megy már nekem is a push és szinkronizál onnan is mindent.

-
Alexios
veterán
válasz
viewdetails
üzenetére
én úgytudom, hogy csak új usereknek nem lesz, akik már korábban használták így annak mehet továbbra is
-
HawerKing
őstag
válasz
viewdetails
üzenetére
Elvileg igen... De nekem joval kesobb jelzett mindig a google mail erkezesnel. Letesztelem ezt a modot is amit mondtal... Elosszor kiirta hogy rosszul adtam meg valami adatot de aztan alul volt Speciális beallitas s oda beirtam az m.google.comot s igy mar elfogadta outlook kent
-
-
HawerKing
őstag
válasz
viewdetails
üzenetére
Zsir... Koszi
-
HawerKing
őstag
Hali sracok. Tudnatok segiteni hogyan allitsam be a google profilomat, hogy azonnal jelezze a bejovo maileket? (de a telefon lassa tovabra is a google kapcsolataimat es a naptaramat)
Eddig a Beállítások - e-mail+fiokok - fiok hozzaadasa es siman Google fiokkal adtam hozza... Ha jol tudom valahogy egyebb fiokkent kell beallitani.Sajnos szarul van megoldva... Ha Mas Fiokkent adom hozza van lehetoseg kivalasztani a jelzest azonnal az email erkezesekor mint az ms fioknal, viszont ha igy allitok be google fiokot nem latom a kapcsolatokat s a naptarat...
-
batai15
félisten
2012. március 01. 12:30, csütörtök
Gyurkity Pétergondolom nem zavar a dátum?
-
aero.
veterán
-
Ck.
addikt
Az 520 sokban elmarad a 625-től? Külsőre az első a szebb.
Melyik az a Lumia, amelyiken nem teljes értékű a térkép? Olvastam vmelyik tesztben, de már nem emlékszem.Köszi

-
aero.
veterán
A ZTE-nél mit szívtak, hogy 7.5-ös telót adnak ki?

-
Ck.
addikt
Vki megtenne, hogy kipróbálja az online filmes, sorozatos oldalakat, hogy lejátsza-e a wp? Videa, movshare, TV2.hu videók, online-sorozatok.tv, stb.
Jelenleg almazok, az viszi tökéletesen, de ha ez is, akkor lehet h jön egy 1020 vagy 1520.
Köszönöm -
Nova96
őstag
Üdv ha a HTC Trophy telefonom, olyat csinál, hogy használom és egyszer csak kikapcsol magától semmi kikapcsolási képernyő majd 2-3 percig semmi. Majd, ha erőltetem tovább akkor bekapcsol és lemerülve ébred fel. Ha töltőn van akkor nem csinálja.
A teló halt le vagy valami szoftveres baj?
-
sinn
újonc
válasz
negyedes
üzenetére
A megoldás ami nálam megoldotta a "nem indítható csevegés" problémát:
Hey Guys,
Try the following steps as it is mentioned below. Make sure the battery saver option is off before you try this.
1) Turn of Facebook Chat.
2) Set Chat status to Offline.
3) Go to Battery Saver option in settings.
4) Turn on Battery saver.
5) Go to Advanced Settings inside Battery Saver.
6) Tap on each of the three options there from bottom to top one after another.
7) Come back and turn off the Battery Saver.
8) Go back to messaging and turn on Facebook Chat.
9) Now set chat status to available. It should get connected.
Try these steps as it is mentioned. If still it fails, you can add a step between step 2 and step 3. This new step is nothing but switching your device off and then on. It should definitely work
@Microsoft, plz fix this bug ASAP. Its a problem with your Windows 8. This issue has nothing to do with NOKIA or Facebook.vagy magyarul:
1: Kikapcsolod a FB alapú chatet
2: Offline-ba teszed a Chatet
3: Beállításokban bekapcsolod a takarékos üzemmódot (ha be volt hagyd úgy) utána, ugyanott a speciális-ban a legutolsóra rákatt aztán a középsőre és végül a legfelsőre. Aztán kilépsz ebből és kikapcsolod a takarékos üzemmódot
4: Visszakapcsolod a FB alapú chatet
5: Online-ra állítod a chatet. -
matec7
tag
Ha nem ürítem a cachet az internet Explorer nagyon lassan dobja fel a javaslatokat/előzményeket. Ez így működik, vagy a telóm rossz. Lumia 1020
Szerk.: a nagyon lassú az 5-10 mp
-
Tond
tag
Sziasztok!
Frissítettem L925-ös telóm gdr3-ra.
Minden változás meg is jött,kivéve az értesítések lezárt képernyőnél.
Hogyan lehet elővarázsolni,az lett volna a lényeg...
Köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Egy Lumia 625-t használok, nem rég frissült rajta a Facebook kliens. Azóta véletlen időközönként kitörli a felhasználónevemet és a jelszavamat ami roppant zavaró. Valaki találkozott már ilyennel? Mit lehet ellene tenni?
-
Zsolty001
tag
válasz
jockas
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor nem költekezem feleslegesen.
Az 520 kamerája tényleg gyenge, azonban néha egész jó képeket is lehet lőni vele, főleg közeliben elfogadható szinten teljesít, azért gondoltam, hogy egy megfelelő alkalmazással talán lehetne ezt még jobbá tenni. A Nokia Camera Beta-t most tettem fel (eddig valamiért nem találtam meg az áruházban), akkor megelégszem ezzel.
Az 520-at nemrég vettem és nem szándékozom 80-90 ezreket kiadni a jobb fényképező miatt, főleg, hogy annyira attól sem vagyok elájulva, ahogy a teszt képeket nézegettem. Hiába, a telefon nem fényképezőgép.
-
jockas
senior tag
válasz
Zsolty001
üzenetére
Először nem értettem miért nem jó neked a Nokia Camera...aztán megláttam, hogy 520-asod van.
Minőségi(bb) képekhez előbb legyen egy fotózásra alkalmasabb telefonod (=PV Lumia, 9xx vagy feletti)! 520-as esetében felesleges pénzt költened egy jobb kamera alkalmazásra... Keress rá a Nokia Camera Beta-ra, az tudtommal felmegy 520-ra varázslás nélkül is! -
sagit
veterán
Sziasztok
Ezt az appot szerretném felrakni L520-ra, a teló dev. unlockolt, GDR3 van fent rajta, azonban azt írja a store hogy a régiómban nem elérhető.
"You can't get apps in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there."
Régiót magyarról hogy váltok amcsira?

-
Zsolty001
tag
Mi a véleményetek a OneShot és ProShot alkalmazásokról?
Fizetősek, egy árban vannak, 2$ mind a kettő.
Olyan alkalmazást keresek amivel minőségibb képeket tudok lőni. A trial verziót próbáltam mindkettőből, a OneShot szimpatikusabb a könnyen átlátható felülete miatt, de elájulva egyiktől sem vagyok. A képeket számítógépen nem tudtam megnézni, mert a próbaverzióban nem lehet menteni így nem tudom érdemes-e pénzt áldozni rá. Nokia Lumia 520 telefonom van.
Illetve olyat melyik programmal lehet, hogy a képet 5-10mp késleltetéssel készítse? Nincs előlapi kamerám, viszont, ha magamról akarok mindig bemozdul.
-
cerb
tag
Itt egy cikk a DPREVIEW.com fotós oldalról, amiben a Lumia 1020-at hasonlítják össze fénykép minőség szempontjából többek között filmes, és digitális tükörreflexes fényépezőgépekkel( CANON 10d - 20d - 30d - 40d, Nikon D800, meg egy iphone5s)
elég sok a szöveg, de érdekes cucc:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ötlet?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig jól jönne...
így már lesz 77GB.

Mesélj még a kínos tetteidről.