Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Most néztem meg, nekem működik 920-on a mentés, preview for developers-es 8.1 cyan van rajta
-
ilgatto
tag
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Én sem tudtam még sosem biztonsági mentést készíteni.

-
Dave™
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Miért, azt a painttel rajzolt valamit bárki is komolyan vette?
-
Aeroglobus
tag
válasz
orangutan4
üzenetére
Nincs megtelve, mert mást nem is mentek rá. Kép is talán kettő van, ami csoportnak a háttere.
-
Воланд
titán
Microsoft Spartan: First look at the new browser
becsszo, ez mar tenyleg az.

-
orangutan4
tag
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Nem telt be onedrive tárhely?
-
zojjektum
őstag
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Próbáld többször. Nejemnek a múltkor, ha nem próbáltam 25x akkor egyszer sem, de végül elkapta.
-
Aeroglobus
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Próbáltam a telefonból is, de ugyanaz a helyzet. A fájl méretére azt írja 11 MB, kitörli. A mentés megismétlése után pedig újra kiírja hogy sikertelen volt. Előtte nekem is megoldotta a problémát a régi mentés törlése, de most nem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Én telefonon szoktam törölni az előző biztonsági mentést és nincs gond. Még Onedrive-on sosem töröltem. Próbáld ki úgy hátha működik. Biztonsági mentések kezelése részben kell törölni az előzőt.
-
Aeroglobus
tag
Sziasztok!
van egy Lumia 630-as készülékem, és kb egy hónapja nem sikerül a biztonsági mentést megcsinálnom vele, akkor sem ha a Onedrive-ről törlöm a régi mentést. Régebben működött. Az Onedrive-n megjelenik egy mentési fájl, azzal a dátummal, amikor csinálom, de a telefon azt írja ki, hogy sikertelen a mentés. Próbáltam Lumia 525-ről szintén, azzal sem működik. Találkoztatok ilyennel? Mi lehet a megoldás?
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Más oldalon gond nélkül felajánlja.
-
Melack
veterán
A 920 milyen vezeték nélküli technológiával tud képet/videót kiküldeni TVre? A Lumia Play to-t néztem, de nem tudom, mit használ, mint adatátviteli technológia.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kikapcsoltam, bekapcsoltam a telefont, de semmi.
-
-
Sziasztok.
Remélem jó helyre írom a kérdésemet.
Tegnap óta nem ajánlja fel a megjegyeztetett felh. nevet és jelszavam az IE.
Mi lehet a gond? -
Pearce
aktív tag
Na most azt a pletykát mennyire lehet komolyan venni, hogy a Spartan /aminél volt az a hír, hogy egy új böngésző lesz/, az valójában különféle böngészőket tud majd futtatni önagában?
Tehát hogy 4 lapot nyitsz meg, és az egyik lapon a Firefox, a másikon az Opera, a harmadikon az IE, a negyediken meg a Chrome fut? -
ACAB95
tag
Üdv
Van egy Lumia 520 wp8.1 mobilom. Betört a kijelző és nem reagáll az érintésre... lehet valahogy orvosolni, hogy működjön az érintőképernyő szoftverileg? Előre köszönöm! -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez a Nextgen Reader tényleg nagyon jó! Meg is fogom venni, amint sikerül beüzemelni a hülye paypal fiókot, mert most azt dobja fel, hogy lejárt a kártyám, pedig nem.
Illetve a Casts is jól fel tudta venni azt a podcastot URL alapján, csak most nincs semmi rajta, de pénteken frissül elvileg, meglátjuk, hogy lejátszani is tudja-e. Illetve nekem a felülete is jobban bejön a gyárinál, kicsit áttekinthetőbb.Illetve sikerült találni egy egész korrekt megoldást a fájlátvitelre: Easy Transfer, nagyon egyszerűen megy, csak azonos wifi hálózaton kell lenni, és asztali gépen fellépni az appban megadott IP címre, onnantól meg csak ki kell választani fájlokat, és átdobni a telefonra.
Illetve van VLC távirányító is, ami szintén azonos wifi hálózaton működik, ha jól néztem, és elég jónak tűnik.Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnék egy olyan mappát, amiben privát dolgokat tárolok, és nem sszeretném, ha az esetleges képek, vagy videók vagy hangfájlok megjelenjenek a galériában/zenelejátszóban, akkor erre van valami módszer? Droid alatt egy .nomedia fájlt keleltt az adott mappába tenni, és akkor csak fájlkezelőből lehetett őket elérni. WP alatt van hasonló?
-
joelke HU
őstag
A t-mobile oldalán szerettem volna megnézni a készülék árlistát, de hiba üzit dob fel az Explorer. Érvénytelen a cím. Flash miatt lehet? Mert más, nem wp-s cuccon bejön.
-
Ringman
félisten
válasz
FishAir
üzenetére
ja hogy két helyen is be lehet állítani, most nézem, így már megy!
csak ezt néztem : postafiók -> címzés és szerkesztés -> levelek írása html formátumban
nem pedig ezt:
beállítások -> szerkesztés -> általános -> üzenetküldési beállítások -> küldés html formátumban
ez utóbbi volt küldés mind szöveges, mind html-módban-ra állítva.
köszi

szerk:
ez volt a csatolmány helyett:

-
FishAir
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
De az sincs ott a mailben ha megnyitod a telefonon, hogy Download pictures? Olyasmi, mint amikor régen nem töltötte be egy lap a képeket. Mert WP-on védelmi és adatforgalom kímélő okokból egy ilyen tap to download funkció üzemel alapban, amit szerintem nem is tudsz megváltoztatni. Ha ez sem, akkor passzolom.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszönöm!

-
törölt tag
Wp_re lètezik valamilyen fontos tehendő, feljegyző program
-
Ringman
félisten
válasz
Partyface007
üzenetére
most teszteltem, ha a gmail webes felületéről szúrok be szövegközi képet és mellé csatolok egy fájlt, akkor átjött minden csatolmány.
ha thunderbird alól teszem meg ugyanezt (cégnél ezt használjuk, nem a gmail webes felületet), akkor meg nincs csatolmány wp-n megnyitva (droid telefonomon van)
általában screenhuntert/windows snipping toolt (képmetsző magyar win esetén) használunk arra, hogy képet/magyarázóábrát illesszünk be a mail szövegébe.
-
Partyface007
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
ja hogy a vállalati levelezést hívják így, értem
és azoknál nem működik jól a csatolmány? 1 e-mail nél volt csak gond i vagy úgy általánosságban nem jók a csatolmányok ezeknél a fiókoknál?
https://support.google.com/a/users/answer/139655?hl=en
Attachments aren't syncing
Google Sync is occasionally failing to properly process attachments. We are working on a fix. -
Partyface007
őstag
az MS írta asztali vagy server verziók jól működnek (jó nyilván nincs tökéletes rendszer de azért összeségében azok jók ott nincsenek ennyire elcseszett idegesítő dolgok)
szóval úgy érzem kicsit el van hanyagolva a wp
ezért reménykedek hogy az egységes platform miatt drasztikus javulás jön....
-
Ringman
félisten
válasz
Partyface007
üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Most veszek egy Dt 601 vezetéknélküli töltőt. Az akkumulátornak ha mondjuk itthon ezen tárolom a telót?
-
Zsoleszhun
addikt
Tud valaki olyan programot amelyik meg tud nyitni .m3u vagy .m3u8 kiterjeszésű video stream-et és nem csak fake?
-
Blyan
félisten
válasz
Partyface007
üzenetére
Mindig javítanak valamit, de mindig lesz majd hiányosság, idegesítő dolog, vagy csak elkúrt funkcionalitás.
Hé, MS-ról beszélünk végülis.

-
Partyface007
őstag
ja működőképes csak vannak kifejezetten idegesítő hiányosságok / hibák ......
pl.
-email kliensben csatolmány kezelés és csúcs idő kezelése (tehát lehessen beállítani hogy csúcsidőn kívül pl. ne szinkronizálja a leveleket) ezt természetesen profilonként lehessen állítani-profilozhatóság hiánya helyhez (cella infó és / vagy gps koordináta) és / vagy időhöz köthető hangzás beállítások illetve rádiós interfészek ki / be kapcsolásának lehetősége (mobilnet,wifi,BT....) (akár úgy hogy a quiet hours kerüljön ki a Cortana alól (nem is értem miért van eleve hozzákötve de ezt hagyjuk is )
(nekem ez a legfájóbb hiányosság egyébként)
-IE csinál néha érdekes dolgokat azt nem ártana javítani
-multimedia lejátszáson is lenne mit csiszolni
-ébresztési hangerőt se ártana ha lehetne külön állítani
amúgy összességében nekem tetszik a wp és remélem w10-el javítanak ezeken
-
-
Zsoleszhun
addikt
-
Ringman
félisten
válasz
Partyface007
üzenetére
ha ez így van, akkor telefont váltok, nem a több éve használt privát illetve céges mailt.

jelenleg 4 mail (2 gmail, 2 google apps) van szinkronizálva nálam.
wp 7.8 alatt nem volt ilyen problémám.
a fentire nincs más megoldás.
ha csak kép, vagy csak egyéb csatolt file van egy mailben, akkor a fenti probléma nem jelentkezik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
Pár tényleg van, de nem próbáltam őket, mert azt mondták a fórumokon, hogy ugyanúgy az IE az is, csak más felülettel.
-
Zlcsi
senior tag
létezik hogy app amivel pontokat lehet nyilván tartani?
(gyereknek lenne egyfajta jutalmazási rendszer, ha rosszat csinál mínusz pontot kap, ha jót akkor plusz pontot)
exelben tudom hogy lehetne, de valami egészen egyszerű appra gondoltam amihez lehet hozzá adni, és kivonni, és mindig csak az aktuális pontszámot mutatja.
-
Burt1793
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Egy olyan oldalt néztem előtte, ami először azt kérte, hogy frissítsem a böngészőmet (azt hitte géppel netezek és nincs mobilos oldal se), rányomtam, hogy köszi, nem frissítem a firefoxot, majd utána pár kattintással kerültem a PH-ra és akkor sz*rta össze magát. Ez után is csinált egy furcsaságot, amit már nem fotóztam le. A billentyűzettel megtöltötte az egész kijelzőt, mint valami mozaikkal. Még görgetni is lehetett. Azért az már tényleg sok volt egy kicsit. Értem én, hogy ez egy tökéletes rendszer, nem lopják az adatokat
, nem kapunk más böngészőt, de akkor ezt ki lehetne javítani. Itt a PH-s kollégák közül többen is lecserélték a 930-at emiatt a bug miatt. Droidon ha szar az alap böngésző, ott van még 10 másik. Mindegyik használható valamire. Itt ez meg nem sok mindenre. -
confuser
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
Furcsa egy figura lehetsz. Nekem ha elfogy a türelmem, akkor kezdek szkeptikus lenni, te meg pont fordítva

Ehhez a képhez kapcsolódóan amúgy nem olvastam Tom Warren álláspontját, őt az előző ilyen "szkeptikus eseted" miatt említettem meg (ott arra alapoztál, hogy neki biztos igaza van). Nekem sosem volt szimpatikus, sosem ébresztett bennem olyan érzést, hogy amit ő mond az valószínűleg úgy is lesz, és mindig is egy fanyalgó kis senkinek gondoltam - sőt, még mindig

-
l925
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Látod ez szubjektív dolog mert sztem a 925 a valaha készült legszebb Nokia így azt választottam. A 920 nehéz és vastag.
830 szintén szép viszont nem tudom minek erőltetik azokat a bazi fekete pöttyöket a hátlapra.. -
Ringman
félisten
egy olyan problémám akadt, hogy kapok mailt a google apps-os mailcímemre, amiben van közvetlenül beillesztett kép és egyéb csatolmány is (doc, pdf, stb) csak a kép jelenik meg csatolmányként, a többi nem látszik.
erre mi a megoldás,? így használhatatlan mailezésre a telefon (lumia 735)
-
Воланд
titán
Exclusive: First look at Microsoft’s
hat, ezen meg sokat kell dolgozni, mert eleg gyerekesen nez ki.
-
F.B.I.
veterán
Valakinek van ILYEN készüléke?
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Más, nem unibody telefonok be vannak fogatva rendesen, egy mediamarktos satuval, a Lumiák nem kellenek senkinek, csak a szép színes hátlapjaik. Én a mamutos üzletükhöz vagyok közelebb, ott karácsony tájékán jó volt a ragasztása a 930nak, nagyon egyben volt.
930 InternetExplorer, most sikerült először. 😢

-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Teljesen csak azert nem jott le rola, mert a masik oldalon is ra van rogzitve. Egy bacsit le is basztak, hogy miert szedte le

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Integrale
üzenetére
kajak? pedig nem egyszer emeltem fel pont azt a telót (párszor meg kellett fogdosni, mielőtt rászántam magam egy masszív pénztárca fogyasztókúrára, az aréna meg úgyis itt van 10 percre), nálam sose szedte ki. a 830-nál meg rendszeresen, az volt csak a kérdés, hogy épp 4 vagy 6 pöcköt szedett ki.

mondjuk teljesen nem is jött ki, szóval annyira nem para az sem.Burt: tehát azért van rajta, hogy a hátlapot ne lopd el, ezek szerint a telót nyugodt szívvel kihoznád nekem hátlap nélkül?

-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
A 930-rol is letepi a hatlapot a biztonsagi "cucc". Ha az Arenaban nezted, akkor par napja en pattintottam vissza

Egyebkent az ott kirakott peldanyon, jol megfigyelheto a kijelzo elvalasa es a lilulas is. -
Burt1793
veterán
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Igen, ezért a pénzért jó lenne, ha nem kéne ennyi dolgot megszokni.
Engem mondjuk ez az elhalványulás pont nem zavar. Viszont itt a budapesti agglomerációban vannak helyek, ahol nincs 3G és bizony elég sokszor vibrál a kijelző 2G-n.
Ezt a 930 jobban egybevant nem értem, az biztos, hogy a 930 topikban a tulajok felénél jelentkezett a kijelzőelválás a gyenge ragasztás miatt. Nálam nem, szóval szerintem is egybevan a telefon.
de mi a baj a 830cal? A hardverével biztos lesz baj, mert 2016ra nagyon kevés lesz, a 930 cserébe ennél is jobban fog melegedni. 
A 930 kijelzőjéről: a samu galaxy s4 is gyorsan merült, abban is hasonló amoled kijelző volt, lehet, hogy a nokia megvette a samutól a maradékot. Asszem az is pentile volt, mint a 930é. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
na ja, a 830 megítélésén az nem sokat segít, hogy a media marktban kiállított darab hátlapját minden felemelésre kitépi a rátapasztott biztonsági cucc.
pedig nyilván az egy olyan erőhatás, ami amúgy soha az életben nem hat rá, de mégis...
mondjuk a 930 ettől függetlenül is robusztusabb érzetet kelt.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Burt1793
üzenetére
A 930-tól a görgetéskor elmosódó betűk is visszatartanak az ár mellett. ( beállítások menüben ez igen látványos) Azt hiszem, engem zavarna, bár lehet hogy megszoknám. De egy 140 e Ft-os telefont szerintem ne kelljen megszokni, legyen jó! Viszont valahogy jobban egyben van, mint a 830...
-
-
Burt1793
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Van itthon s5 is, nem csinál rossz képeket, persze a 930 jobbakat készít, de nem annyival, hogy ezért emellett kéne dönteni. Amúgy a 930cal könnyebb zajos képeket csinálni, mint a az s5tel.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nem éri meg feltétlenül a 930, lehet, hogy később sok frissítést kap majd és a 830 kevesebbet, de most wp8.1gyel nem olyan nagy durranás a 930. A kijelző meg nagyon sokat fogyaszt. Az s5 kijelzője jóval kevesebbet kér, miközben a főbb paraméterek azonosak. A 930 kijelzője 2gn vibrál, sötétben lilul, bár ez szoftveres bug, görgetésnél elhalványodnak a betűk, fodrozódnak a dolgok. Persze az is igaz, hogy tűéles, jó vele böngészni, ha éppen jó napja van az IEnek, a fb app is csodásan néz ki ilyen felbontással, illetve persze az ui is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- YouTube
- Óvodások homokozója
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, nem kapunk más böngészőt, de akkor ezt ki lehetne javítani. Itt a PH-s kollégák közül többen is lecserélték a 930-at emiatt a bug miatt. Droidon ha szar az alap böngésző, ott van még 10 másik. Mindegyik használható valamire. Itt ez meg nem sok mindenre.

de mi a baj a 830cal? A hardverével biztos lesz baj, mert 2016ra nagyon kevés lesz, a 930 cserébe ennél is jobban fog melegedni.
pedig nyilván az egy olyan erőhatás, ami amúgy soha az életben nem hat rá, de mégis...
Azzal meg csak az jön, hogy túl nagy akinek olyan még nem volt.