Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyan
senior tag
Netes adatforgalom mérő progit keresek, ami alkalmazásonként kiírja a forgalmat. Van ilyen? Kerestem, de nem találtam.
-
joysefke
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
wondowscentralról egy hsz amivel tökéletesen egyetértek:
The fact that they have not come out and vehemently denied the rumors does not bode well because
1. it means they're actually considering it,
2. even if they (smartly) reject the idiotic idea, until then, developers will have almost no incentive to make Windows apps because all their work would be for naught if Microsoft ultimately enables Android apps to run on Windows.Már a dolog lebegtetése óriási károkat okoz...
J.
-
válasz
justaview
üzenetére
Én se örülnék neki, ha androidos appok felé terelődne a dolog. Semmi bajom magával az androiddal - egy androidos telefonon. De érdemes megnézni, mit csinálnak az androidos appok a blackberry os 10-es telefonokon, ahol futtathatók, katasztrófa nagyon sok esetben. És tényleg lehalhat tőle a fejlesztés, nem kell abba az irányba elindulni.
-
cattus
addikt
válasz
Partyface007
üzenetére
Jól.
-
Partyface007
őstag
wp 8.1 -nél ugye jól emlékszem hogy mindegyik e-mail accounthoz saját csengőhangot lehet rendelni?
köszi előre is
-
szamovar
tag
válasz
szamovar
üzenetére
Ma megjött a szervizelt telefonom.
Bekapcsolás után a beállítás varázslóban megkérdezte, hogy szeretném-e visszaállítani a biztonsági mentést. A négyjegyű kódot nem tudtam lekérni, mert a pin kódot akkor még nem kérte(így nem volt hálózatom), ezért a kihagyásra nyomtam. Hogy tudom a felállt telefonon visszaállítani? -
justaview
senior tag
válasz
Pearce
üzenetére
Az MS ezzel kinyírhatja a WP-t.
A fejlesztők még kevésbé lesznek érdekeltek a WP-s appok fejlesztésben, hiszen elég lesz androidra fejleszteni.
Az androidos felhasználók azért nem fognak váltani, mert ugyanazzal fognak találkozni WP-n is, csak éppen virtuálisan. Az meg minek, ha eredetiben is megkaphatják.
A WP-s felhasználóknak meg majd kezd android feelingje lenni, biztos jó lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WinPho
senior tag
Microsoft Lumia phones bested only by Apple and Samsung in holiday sales
Én rosszabb karácsonyi szezonra számítottam.

-
fulton
addikt
Sziasztok
En nem tudom kinek milyen tapasztalata vannaz új frissítéssel "dentin" vagy mi a neve. De nekem (625) barátnőmnek a teloja is (520) is rowezabb lett. Ugy értve allandoan újraindul, az IE kilép... Mit lehetne tenni? Nálatok?
-
Gömbike
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Friss felhasználó vagyok, elakadtam.
A következő a bajom:
Belefáradtam az android hülyeségeibe és vettem egy 8.1-es masinát. Minden tökéletesen működött, amíg a Clean Master-tapplex nevű borzadályt le nem töltöttem és megkíséreltem elindítani. Úgy lefagyott a teló, hogy csak az akksi kivétele segített.
Persze azonnal letöröltem, de innentől kezdve a memo kártyán lévő videókat, melyeket még a másik készülékemmel készítettem, beszaggattak, bekockásodtak, lelassultak. Amit a youtube-ről töltöttem le, pl. Bakterház, az gond nélkül megy. Megpróbáltam újra rátenni a kártyára a régi saját videóimat, a hiba ismét előjött.
Jelenleg a Tubecast-ot használom, szuper, de van olyan videó itt is, ami beszaggat. Korábban nem csinálta a hibát.
Kezdő vagyok a WP-on. Milyen takarító programot tehetek fel? Érdemes -e. Vagy vírusirtó progi megoldja -e a problémát? Tudomásom szerint nem kell rá, mert WP-re nem írható jelenleg vírus.
A sötétségben tapogatódzom, várom megtisztelő válaszotokat!
A telefon "agya":
Processzor típusa
SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 200 8212
GPU: Adreno 302
Processzormagok száma 4 magos
Processzor sebessége 1.2 GHz
RAM 1024 MB
Belső memória mérete 8 GBKöszönöm!
Serbala
-
Воланд
titán
AdDuplex Windows Phone Statistics Report for December, 2014
en mar nem is fikazom a wp-t, boven eleg megnezni a szamokat.
-
válasz
Pinyo16689
üzenetére
ne legyen
-
netpeti98
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
SD kártya van a telefonban?
-
Pinyo16689
senior tag
Valami nem az igazi, mert megpróbáltam felrakni a denimet, de kétszeri nekifutásra sem sikerült.. Fogaskerék egy órán át, és semmi. Érdekes. Pedig mindkétszer újrataktam előtte a rendszert.Lumia 720. Szerintetek?
-
flesh
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Beállítások ott balra húzva > alkalmazások > fénykép+kamera alul Automatikus feltöltés > Onedrive > Fényképek > Legjobb minőség (Wi-Fi kapcsolat szükséges) ez legyen kiválaszva.
Csak a beállítás után készült fényképekre fog vonatkozni, az ezelőttieket manuálisan kell feltölteni.
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails
üzenetére
És vesz egy O+O-t. Meg egy Zsigulit...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nicu71
addikt
válasz
yootti
üzenetére
a telenornál épp ma próbáltam cseréltetni az 1520hoz a kártyát,3000 ft,mivel tavalyi a kártya,ingyen csere nem lehetséges.A csaj felajánlotta hogy levágja nekem,de nem sikerült neki
.nem illeszkedett a lyukasztójába.Átmentem egy gsmbe és 500 ft ért levágták pillanat alatt. -
shunter
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Aham. Huu, akk te jobban szívsz vele ☹ Nem ugyan az a hibakód, uh nálad tuti másabb a szitu mint nálam.
-
shunter
aktív tag
-
törölt tag
Új vagyok wp-ben.
Az lenne a kérdésem melyik böngésző a legjobb wp-re ? Egy lumia 625-öm van.
Akkumulátor kímélő program létezik a telefonra ? Mint pl sonynál a stamina mód ,olyasmire gondolok.
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
belepsz a onedrive-ba, torlod az ott levo mentest es a telefonon ranyomsz ismet a mentesre.
-
FishAir
senior tag
válasz
yootti
üzenetére
Ha függő a telefonod számlát vigyél. Ha független a telefonod, akkor ingyen csak akkor cserélik ha 2 évnél régebbi a kártya. Egyébként 2000-4500 forintig terjed a csere szolgáltatótól függően. Illetve T-nél még trükközhetsz a mobiltárcás SIM-el. Igaz ki kell fognod egy olyan emberkét, aki nem ért hozzá, hiszen még WP-on nem működik.
Ja és ha céges a telefon, akkor készülj fel a legrosszabbakra. Az éppen aktuális meghatalmazás a honlapjukról cégszerűen aláírva, aláírási címpéldánnyal + számla a telefonról. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hát akkor ez ciki

-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kb. 3 perc.
-
Levwi
aktív tag
válasz
joysefke
üzenetére
Egy normális headsethez képest a 820-é elég gyengusz ha jól tudom még a 920 mellé is ugyanazt csomagolták. Az 520 mellé csomagolt füles a piaci 500 forintos füles szintjén van szóval kuka a 630 mellé ha jól tudom nem is adnak, rájöttek hogy semmi értelme úgyis a szemétben landol. Ha jó fülest akarsz akkor inkább egyszer adsz ki érte minimum 3-5 ezer forintot mondjuk veszel egy maxell metalics-ot vagy egy tdk-t(elég jó árban van és ahhoz képest szépen szól. Vagy mint én hogy veszel egy sony mh1-et kéz alól átalakítóval együtt és hidd el azt fogod megtartani és a 820 fülesét adod barátnődnek

-
Ezek a szuper telefonok mennyi idő alatt csinálnak mentést one drivebe? Enyém 5 órája 3%-on áll.
-
yootti
tag
Köszönöm.Akkor az lesz,hogy cseréltetem, nem kínlódok otthon.
-
yootti
tag
Üdv.
Szeretném megkérdezni,hogy megoldható otthon a mikro sim átalakítása nano simmé,tehát mennyire macerás és mire kell odafigyelni? -
válasz
morschergabe
üzenetére
Nekem par ora utan nyomta a fulem.
-
joysefke
veterán
válasz
morschergabe
üzenetére
Ha gondolod, elsején megnézem lányom 635-ösét is, hogy szól!
Köszi a leírást, megköszönném ha megtennéd!
J.
-
válasz
morschergabe
üzenetére
A 610 melle wh-208 jart, nagyjabol 4k az ara barhonnan.
-
Dtomka
veterán
Ismét felmerült 1 kérdés. 635 teloba max mekkora (tudom 32 képes max kezelni) mekorra mem kártyát érdemes venni? (Én 8 gb osat használok, de sztem 16 GB jobb lenne. )
Köszönöm -
morschergabe
tag
válasz
joysefke
üzenetére
Én igazi különbséget nem érzek a 610-em és a 735 közt.A lányom 635-ösét most nem tudom kipróbálni.A 610 fülese jó volt, de a 635;735 nem kaptak gyárit.Most, mivel a 610-es kábele már nem bírta a gyűrődést, egy Tescoban vásárolt 3000 Ft-os fülest használok, ami Boogy néven kapható, fekete és fehér színben, hangerőszabályzóval és miksivel, tehát headset is.A telefonbeszélgetéseknél, míg kicseng a másik félnél, konkrétan nem kell teljes hangerő a halláskárosodáshoz...de tisztán szól.Zenében: ugyanazokat a zenéket hallgatom, mint a 610-en is, a 735-ön.A különbség az eq miatt érezhető.Jó minőségű mp3-nál érthetően és részletgazdagon szól, melodic metal és rock zenében is.A cinek hangját és a gitárét is egyaránt tisztán lehet hallani, vagy a bassgitár döngését.Hangerőben pedig maxra még egyiket sem mertem felcsavarni, jó minőségű mp3-nál, mert 27/30-nál már tud fájni a fül.Szerintem élvezhető zenehallgatásra.Ha gondolod, elsején megnézem lányom 635-ösét is, hogy szól!
-
-
btudos
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Az elsot passzolom, a kepekre vonatkozolag viszont ugy van ahogy mondod, WiFi-n a teljes felbontast kuldi fel OneDrive-ba, a normal galeriaban pedig az 5 megas kepek szerepelnek, igy a nagyfelbontasu kepek torlesevel helyet takarithatsz meg.
-
kolosanyi
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb, én az utóbbi időben már nem is használom a Sansát. Persze én nem vagyok reprezentatív, mert nekem elsődleges a zene élvezete, nem arra megyek rá, hogy a tökéletes hangzást megkapjam, teljesen elvagyok a belépő asztali fejhallgatós láncommal is. Mindenesetre arra készülj fel a 630 esetében, hogy a magasak tompák, mosottak, a mélyre meg ráhúz picit (fejhallgatónál és hangfalnál egyaránt), de csendes szobában se vállalhatatlan. Ha nem kifejezetten audiofil igényekkel közelíted meg, csak nem szeretnéd, hogy szokol minőségben szólaljon meg a zenéd, akkor azt teljes mértékben teljesíteni tudja.
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ha a tárterület segéd nem tudja kipucolni akkor sehogy. Csak nagy méretű képeket nem lehet a Lumia camerával, de szerintem a gyárival sem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
na akkor próbáljuk meg még egyszer, erre valakinek ötlete?
-
joysefke
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Köszi a választ!
Sokkal gyengébb a 630 a Sansa Clip Plus-nál? A barátnőm pont hogy otthon is hallgatná, nem csak tömegközlekedés közben, illetve néha rá is lenne dugva valamilyen aktív hangfalra/erősítőre.
Nem audiofil minőséget akarok olcsó telefon áráért, de azért legyen má egy elfogadható minősége a kijövő analóg hangjelnek.... Ha az analóg jel szar akkor az egész megvan lőve, tök mindegy mire dugom rá már mindenképpen szar lesz...
Van sztereó erősítőd-hangfalad?
Ha igen nagy kérés lenne, hogy összehasonlítsd a laptopod/PCd 3,5mm-es kimenetéről illetve a 630-ról lejátszva a hangot, mindkét esetben a kimeneteket a sztereó erősítőre dugva?J.
-
La Magra
tag
válasz
confuser
üzenetére
Köszi a tippet! Sajnos az újratelepítés nem sikerült (valóban felajánlotta "100 évvel később", hogy töröljem, csak épp nem csinált semmit, amikor az eltávolításra nyomtam...), a HR meg gondolom a hard resetet akarja jelenteni, azt pedig azért előbb még megkérdezem a tulajdonosától, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot...

A HR egyébként egy sima "telefon alaphelyzetbe állítása" a beállításokban, vagy van valami trükkje? -
Az én telefonom sem csinál biztonsági mentést. 0% és áll. Remek!
-
tomboy0013
veterán
Hát az attól függ, hogy kinézetre vagy használhatóságra megy az ember. Nekem azok vannak rögtön a szemem előtt amiket gyakran használok, például egy skype ami még sajnos nem átlátszó. Viszont ha alkalmazással áttetszővé teszem akkor meg az értesítés nincs a csempén. Meg a céges alkalmazásom is egyszínű, de arra még alternatíva sincs, hogy áttetsző legyen. Szóval nálam nem annyira kivitelezhető a dolog
De ettől függetlenül olyan a hátterem ami még ezek mellett is jól mutat. -
kolosanyi
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Szia!
Nekem 630 van, én elégedett vagyok vele. A 820-at nem hallottam, 920-hoz tudom hasonlítani csak, meg Sansa Clip+-hoz, illetve Sony NW-A808-hoz. A 630-nak van egy kis mélykiemelése, a magasak elég tompák, viszont a felbontás nem rossz, illetve a tér is rendben van. Ennyi pénzért nem rossz, szerintem hallgatható, pláne közlekedés közben.
-
zserbox
őstag
mi az a veszteségmentes fájlformátum a mivel a legjobb hangminőség érhető el és egy 8.1-es WP teló lejátsza? és flacból milyen progi tud konvertálni ilyenre?
valamint a lumia 735 jobb hangminőséget tud produkálni mint egy lumia 520? (azonos fülhallgatóval) -
flesh
aktív tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
https://onedrive.live.com/Options/DeviceBackups?ru=https%3a%2f%2fonedrive.live.com%2f
Itt keresd, itt törölni is tudod, nincs az annyira elrejtve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Assetto Corsa Rally
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bekapcsolás után a beállítás varázslóban megkérdezte, hogy szeretném-e visszaállítani a biztonsági mentést. A négyjegyű kódot nem tudtam lekérni, mert a pin kódot akkor még nem kérte(így nem volt hálózatom), ezért a kihagyásra nyomtam. Hogy tudom a felállt telefonon visszaállítani?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet, hogy ez a módszer csak 2nd és 3rd party appokkal megy, 1st party appokkal nem :/