Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én feltettem az androidos telefonomra, és ne hiányold, nem jó!
Amúgy sokat tudna, jó lenne, de nem az. Irtó bugos, pl bizonyos névjegyeket nem "lát", azaz írni akarok egy emailt, olyannak, aki benne van a névjegyzékemben, de nem adja fel a nevet. Feladott viszont olyan neveket és email címeket, akikről fogalmam sincs, hogy kik, komoly...
Volt olyan e-mail címem, amit egyszerűen nem lehetett bele felvenni (t-email), pedig a felhasználónév/jelszó páros jó volt, beléptem vele a weben. Szóval én azt mondom, az még béta. Majd pár hónap múlva érdemes lesz újra ránézni. -
bisza
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Persze-persze! Ezeket én is használom nap mint nap! Csak úgy megtetszett a kiadott app, ahol több mindent el tudtam volna érni egy helyről. Régóta használok Windows Phone-t, nem újdonság a használata, csak tetszik az az alkalmazás. Viszont így érthető akkor, ilyen app-ra nem lehet számítani. Minden marad a régi ilyen téren. Köszönöm a választ mindenkinek!

-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok. Almáról váltottam Windows Phone-ra, és bár régen volt lumiám (800-as) a rendszer nagyon sokat változott, ezért lenne egy pár kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
-Amikor csengőhangot másolok, a telefon ringtones mappájába, mi alapján dönti el a sorrendet, mert nekem az A betű-s hangokat előre teszi, majd utána aZ- betű-vel folytatja visszafelé. B-ig, és a T-betű a végén. Nem egetverő probléma, de szétvet az ideg, hogy nem jövök rá a logikára.
-A gyári időjárás nálatok is csak a köd-öt ismeri, különböző előtagokkal, mert nekem két napja csak köd van, pedig időnként frissül is. Van beállítása valahol, hogy mennyi időnként frissítsen? Esetleg tud valaki normális időjárás app-ot ajánlani, akár fizetőset is.
-Mennyi időnként frissülnek a csempék, ez egységes, vagy pedig az adott alkalmazás dönti el?
Köszönöm: B.S. -
Van egy külön email app, és egy külön naptár app. Mindent meg tudsz csinálni a naptár appban, nekem pl a gmail van hozzákötve, amiben van 4 naptár, mindegyiket feltünteti, eltérő színekkel. Mindegyikbe tudok új bejegyzést tenni, régit módosítani, törölni stb.
Email esetén ugyanez, töröl, küld stb. minden működik.Én használom gmail-lel, egy Exchange alapú office 365 levelezővel, egy outlook.com-mal, illetve egy IMAP levelezővel, mindegyikkel teljes funkcionalitású. Láttam már jobb levelezőt is, de ezt nem a funkcióira értem.
-
Clemi
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Eddig én is a Folder Music-ot használtam, ha kellett a mappa lejátszás (nagyon nagyon ritkán) de most megnéztem a Core Music Player-t és tényleg jól néz ki és magam is meglepődtem mikor megláttam, hogy van alvás kikapcsolós időzítője, tud véletlenszerű lejátszást, ismétlést, van benne history, playlist lejátszás, de érdemes elmerülni kicsit a beállítások bugyraiban, ott van még néhány érdekesség de ne kezdem el felsorolni, érdemes megnézni.
-
bisza
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Nem kérdeztem volna meg itt a topikban, ha megtaláltam volna az alkalmazást, vagy bármilyen utalást arra, hogy honnan/hogyan lehet feltenni a telóra.
Vagy azért kérdezed hogy komoly-e, mert úgy gondolod az én balfaszságom az oka. Mert éppen lehet, hogy én nem értek valamit!
-
captainnemo
senior tag
Én a folder music alkalmazást használom, ha könyvtárból akarok zenét lejátszani, de a spotify-t használom a mindennapokban. Szerencsére nemrégiben frissült, és az androidon megszokott tudást kínálja.
-
Burt1793
veterán
Amiket leszedsz zeneletöltő oldalakról, azok általában rendesen vannak tagelve. Nekem ugyanannyi idő egy mappába dobálni a számokat, mint mindet kijelölni, majd két kattintással azonos tag-gel ellátni őket.
És mivel itt, wp-n ez működik, neked is ezt kéne tenned. Nekem egy ismeretlen számom sincs, egyszer kell normálisan megcsinálni, és akkor utána nincs siránkozás. Ez csak egy jó tanács volt, az, hogy nem vagy hajlandó így csinálni, már nem az én gondom...Ui.: Gépen mappákban vannak a zenék és ott is elvagyok, mivel a mappa neve egyezik a tag nevével.
-
bisza
tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék tőletek, hogy a Microsoft kiadta az outlook (acompli) programot androidra, meg ios-re. Az létezik, hogy a saját platformjára nem adta ki? Lecserélném a google-t, erre a saját op rendszerére nem adják ki!? Vagy csak én nem találom?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
pilu85
őstag
életembe nem id3-aztam aztse tudom mi az. de elvárom egy programtól hogy egy mappát lásson. azaz egy intéző jellegű keresője legyen, ha nincs az szánlom...15 éve van számítógépem és kifog rajtam egy ilyen program, még ha elvileg működésre is bírható. core player tökéletes.

-
Clemi
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Ezt most ugye nem komolyan kérdezed? Csak tegyük fel, hogy gyártok egy mappát, abba belepakolom az épp aktuálisan kedvenc zenéimet, amiket innen-onnan szedegettem össze, vagy épp folyamatosan gyűjtögetem, de a francnak sincs kedve az ID3 tag mezőket töltögetni (nagyon sokszor nincsenek egyáltalán kitöltve) majd ezt a mappát szinkronban tartom a telefon music mappájában lévő másolat mappával. Elmélkedj el a téma fölött, hogy a gyári lejátszó mit is fog ezzel kezdeni, illetve egyáltalán hogyan fogja megjeleníteni a mappát és a tartalmát. Tudom, ez egy kőkörszaki dolog, sőt én egyáltalán nem töltök le manuálisan semmilyen zenét, mivel a Spotify-t használom és csak a telefonon lévő szinkronizált tartalmat cserélgetem, de a mappa szerinti lejátszásnak igenis van létjogosultsága és tudnia kellene egy rendszernek.
-
Peathee
senior tag
Alkottam pár retro Glancescreent:
http://glancescreens.com/member/viewscreens/paethee
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. Hogy kell indamail fiókot beállítani wp telefonon? Találta a neten egy leírást, itt nem linkellhető oldalon, de valahogy nem teljes, vagy túl régi.
-
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Persze
-
pilu85
őstag
egy win phone-t jellemző kérdést szeretnék kérdezni. hová másoljak zenét, hogy a zenelejátszásban meg is legyenek azok??? a music mappába próbáltam a mappákat. mekkora szégyen ez...
-
_Gyedavid_
csendes tag
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Lenne még egy kérdésem a témával kapcsolatban:
Fotózni lehet mérés közben a telefonnal? -
skroy
senior tag
A Lumia Software Recovery Tool működik valakinek, vagy csak nálam szarakodik? "A kiszolgálót nem sikerült elérni" hibaüzenetet kapom. Ahogy a navifirm sem tud kapcsolódni jelenleg.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tailor
üzenetére
Azért van, mert két előadó van, a számé és az albumé. Ő pedig az album előadója alapján dönti el, hogy ez egy album-e vagy sem. Mivel ez sokszor nincs kitöltve, vagy tévesen ugyanaz van beírva mint a számhoz, ezért jelentkezett nálad is. A rövid megoldás a válogatás albumokhoz: Various Artists De igazából bármit beírhatsz, csak minden számnál ugyanaz legyen az album előadónál. Helium Muisc Managerrel egyszerűen és gyorsan átírható az összes infó.
-
BiP
nagyúr
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Totál laikusként kérdezem. Erre a célra nem praktikusabb egy fitnes-karkötő ?
És akkor nem kell telefont vinni. (bar ha igyis-ugyis viszed magaddal, akkor valoban jobb a teló.
Lebeszélni meg végképp nem akarnálak, tenyleg csak a kíváncsiság vezérel, hogy ha mar Úgyis nagy divatja van ezeknek a karkotoknek, ilyen célra hasznalhato-e. -
air
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
-
Clemi
veterán
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Lefogadom, hogy egy kukarobi buherátor mondta neked, aki még olyan embert se látott, aki beszélt volna olyannal, aki ismer valakit akinek már volt a kezében WP-s telefon, de az észt azt osztja mint állat.

-
_Gyedavid_
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
-
tailor
őstag
válasz
tailor
üzenetére
Asszem rájöttem...és nem hiszem el: ha egy albumon több előadó szerepel (mert pl. válogatás album), akkor a listában az album minden egyes előadónál külön szerepel. Hát ez...

Meg kell javíttassam az iAudio X5-ösömet!

#61846 Lalll MP3tag-gel. Köszi a tippet, megnézem.
Tudjátok, amíg L800-asom volt, és olvastam a sok panaszos kommentet, azt hittem, hogy mind rinyáló kislányok vagytok. Na, most saját magamon tapasztalom a szopóroller hűs menetszelét...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
air
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Persze, minden eszközön működött eddig, de most már a telefonon is megy.
-
tailor
őstag
válasz
üzenetére
Frissítettem, persze. Pont ez a lényeg, hogy én albumok szerint szoktam zenét hallgatni, erre ez meg jó pár albumnál azt csinálja, hogy egy szám = 1 album (pl.: a Cafe Del Mar 10 minden egyes száma Cafe Del Mar 10-es albumként szerepel, azzal az egy számmal "benne". Más albumoknál meg rendesen működik az albumba rendezés, ott tartalmazza az összes számot - remélem érthető

-
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Endomondot hasznalok, megy a megosztas.
-
tailor
őstag
Szevasztok! Valaki tudja, hogy a Music app mi a rákvörös pék füléért tesz minden egyes számot egy albumként fel a listába? Hiába írtam át szépen az ID3 tageket, akkor is ez a hiba: egy szám = egy album. Elég vicces így végiggörgetni a listát.... Esküszöm, mindjárt felgyújtom ezt a szart... A WP7-es 800-ammal 3 év alatt tized ennyi bajom se volt, mint a 8.1-gyel két hét alatt

-
kolosanyi
veterán
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
Szia!
-
Jofi81
őstag
válasz
_Gyedavid_
üzenetére
A Sports Trackert itt is ugyanúgy meg lehet osztani, ahogy az összes többit is, gondolom. Használhatsz offline GPS-t is.
-
_Gyedavid_
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék wp-s telefont venni.
Sokat tekerek és ezeket szeretném mérni valamilyen trackerrel, majd megosztani facebook-on. Viszont úgy hallottam, hogy a wp-s trackerek méréseit nem lehet megosztani. Ez igaz? Sehogy sem lehet megoldani?
Ja és még egy kérdés: Ugye itt is az offline gps-t használja? -
Partyface007
őstag
válasz
boratsagdiy
üzenetére
annyiért van edigitalon is inkább ott vedd ott 2 év gyári garit kapsz, emag bolti garanciát ad csak....
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tud segteni, hogy az természetes, hogy ha előbb netes felületen pc-n olvasom el egy leveleme jött választ, akkor azt már nem látja a telefon?? Vagyis írtam egy levelet, jött rá három válasz, azt a telefon jelezte is, elolvastam, majd jött még kettő, de azt pc-n olvastam először és ez a két válasz nem látható azóta se a telefonon levelek közt. Ez a fö fiók
-
air
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Maildir
-
boratsagdiy
tag
Köszi akkor maradok a 735 -nél ! 70.000 Most az emag-on 2 év garanciával.
-
Integrale
veterán
válasz
boratsagdiy
üzenetére
Attól függ mire van igényed. Erősebb a 735 minden téren, + jobb kamera, jobb felbontás, tesztekből kiindulva jobb anyaghasználat. A döntés már csak rajtad áll.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
boratsagdiy
üzenetére
Suzuki Swift vagy Opel Astra?

-
boratsagdiy
tag
Melyiket éri meg megvenni ? Lumia 735 vagy Microsoft 535 ?
-
burny
aktív tag
válasz
confuser
üzenetére
Indiában lehet hogy számít az a néhán euro/dollar, talán még az is megeshet hogy keletre kevesebb 532-es megy, ide meg több.
Ár meg: annál sokkal olcsóbb lesz, az 535-öt 40e Ft alatt simán lehet venni, nem tudom az mennyire volt bejelentve még anno, 532-es sokkal olcsóbbnak kellene lennie olyan 32e Ft tippelném (nem a megjelenés után azonnal persze).
Én el tudok képzelni egy akciós 29990 Ft-os árat. (Előfizetéssel meg akár 0-10000 Ft-os árcédulát). Nem hiszem hogy android-on lesz majd ilyen ár/érték arányú telefon.
-
Partyface007
őstag
válasz
ArsenalF
üzenetére
én is vodás vagyok és pár napja biztos láttam itthon amikor vodafone hu hd-t írt ki beszélgetés közben
de pont ma mikor hívtam egy számot és kicsengett akkor hallottam hogy átváltott 2g-re most hívtam egy vodás barátomat és maradt a 2g úgyhogy nem tudom mitől függ....
-
törölt tag
A "Fényképek" csempének a kezdőképernyőn hogyan lehet rendszerszínt választani? (Ne fotó(ka)t mutasson)
Másik:
lumia 630 kijelzője mennyire látszik napfényben? Nem kevés a fél giga memória? -
confuser
senior tag
435 meg €89. Bárcsak itthon is ilyen áron kezdenének... De én még mindig 34990-es árat saccolok az 532-re. Bár mindent összevetve az is elég jó ár érte, de azért lehet megvárok azért valami akciót.
Egyébként nem tudom, mi értelme 2 ennyire hasonló telefont egyszerre piacra dobni €10 különbséggel. 3000 forintot a hülyének is megér a + 2 mag, a glance screen, meg a jobb kamera.
-
batai15
félisten
Üdv! aszonynak a zár képernyőn naptár egy idióta fb eseményt ír ki. 5 hónapos az idő tartama.. hogy lehetne ezt az esemény meg jelenítést törölni?
-
burny
aktív tag
Nem tudom vóte mán:
99 euro lesz a lumia 532-es Németországban -
ArsenalF
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Épp erről beszélek. Egy 1020-as Lumián, ha beszélgetés közben eldobja a 3G-t a telefon akkor esélyem sincs kihasználni ezt a szolgáltatást!
Megérdeklődöm a szervízt akkor hogy emiatt beadjam-e a kicsikét, vagy nem tudnak mit kezdeni vele.
Amúgy Vodáról van szó nekik meg Bp.-n majdnem mindenhol van 3G-jük. -
-
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
De akkor alapból nincs értelme a HD hang szolgáltatásnak sem.
Na majd kipróbálom Bp. egy másik pontján. -
válasz
ArsenalF
üzenetére
Elviekben lehet úgy egy cellát megoldani, hogy beszédre pl. 2G, adatra (adatkapcsolatos standby is) pl. 3G áll rendelkezésre.
Sőt úgy emlékszem, hogy azt is mondta az jártasabb ismerős (osztrákban, mérőkocsis hálózattesztelő), hogy a beszédben 3G van Mo-on, adatban meg 4G (már ahol van).Én ebből erre következtetek...
, mint laikus. -
-
ArsenalF
aktív tag
Másnál is szokott olyat csinálni a telefon, hogy hívás közben eldobja a 3g-t? Tegnap headsettel beszéltem és kifejezetten néztem hogy hívás közben végig "E" volt csak kiírva felül, 22 percig nem váltott, majd amint letettem szépen visszatért "H+"-ra.
-
air
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Másik Lumiáról működik, minden gond nélkül.
Adalék: a mappákat látom, leveleket nem.
A módosítás után a log tele lett ezzel:
Jan 30 13:19:35 mailx dovecot: IMAP(operation@*******.hu): Fatal: Namespace initialization failed -
-
air
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Nem csak a mappákat nem látja, hanem semmit.
Dovecot-ról van szó. Ezek szerint szerver oldali a "hiba"?
Érdekes eddig semmi másnak nem volt vele gondja.
Viszont sajnos nincs másik IMAP-os fiókom, amivel tesztelni tudnám. -
válasz
bluemirage
üzenetére
a mail.kabelnet.hu -s box-omat IMAP4-ként hozzáadtam, a bejövő leveleknél SSL megkövetelése ki van pipálva... és működik. csatlakozik és letölti a leveleket. A tegnapiakat és a most küldött teszt üzit is.
Ez természetesen' a WP saját gyári kliensével van tesztelve -
Az email hozzáadása pontban (L925, Cyan), ha a felsorolt ismertebb szolgáltatásokon kívül szeretnél egyet beállítani, ott csak POP és SMTP-t enged. Nem zárom ki, hogy a beállított sablonok közül valamelyik támogat IMAP-ot is és gyárilag úgy van már felkonfigurálva... de szerintem külön nem hozható létre így plusz fiók.hülyeséget írtam..., mégis lehet. Tesztelek egy imap-ot, és megnézem, hogy az SSL-es, ha igen, akkor megy-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)