Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
matyi012345
üzenetére
Miért szól a Samu mellett a két mag? Az összes WP8-as telóban két mag van...
-
matyi012345
őstag
válasz
BobTail
üzenetére
Köszi, amúgy a Galaxy Trend plus lenne a másik versenyző, azért 5000-et kéne fizetnem, a Lumiát elhozhatnám ingyen, ami a Samu mellett szól az a két mag, 768 RAM, szoftver téren viszont ugye androidos ami szerintem kevésbé optimalizált. Lehet, hogy egyszerűbb lenne a jól bevált androidnál maradnom, nem tudom...gondolkozok még. Amúgy most kredit csomagban vagyok a Vodánál, akkor elvileg a GO-ra akármikor válthatok nem? Mivel drágább csomag, és ha jól értelmezem készüléket is hozhatok mellé ugyanúgy, mintha csak szimplán megkötném a csomagot. Jól jönne a készülék is mert ami most van az már sokszor az őrületbe visz, plusz akksija is haldoklik és nem szívesen költök rá.
-
Chappy
tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Igen, köszi a helpet. Továbbvivve az ötletet és keresgélve a "Simple Calendar"-ra esett a választás. Már csak egyetlen egy dolog hiányzik, a lock screenen az óra alatti (notifications) névre hallgató területre szeretnék betenni időjárás jelentést mondjuk aktuálisat vagy pár órára előrejelzőt. Viszont nekem külön igény, hogy hol van net, hol nincs, és ne csinája azt, hogy ha nincs net nem működik (accuweather) hanem akkor a legutoljára leszedett infókkal dolgozzon (bing weather, ennek az adatai is jónak bizonyultak). (Egyébként pedig legfeljebb 6-8 óra míg nem kap netet a telefon, tehát nincs napos elmaradásokban).
-
sztikac
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is angolul használom és az "Agenda" hiányzik...
-
SsPL711
őstag
Chevrolet Lumina
-
Dave™
nagyúr
válasz
Bukk900
üzenetére
Csodás összehasonlítás, pl. a Snapdragon 200 azért jobb az S4 plusnál, mert előbbi 4 magos, míg utóbbi 2. A számítási teljesítmény persze részletkérdés. A kamera meg azért jobb a Blu-n, mert az előlapi 2MP-es, nem pedig 1,2, mint a Luminán (
). Azt meg sem kérdem, miért csak 32GB-ig fogadja a kártyákat... -
Bukk900
őstag
Külsőre, eddig ez viszi el a pálmát a másodvonalban, 179 dollár lesz az amazonon: [link]
-
BobTail
őstag
válasz
matyi012345
üzenetére
Egyelőre Cortanaval lehetséges. Alap dolgokra tökéletes az 520, vagy az összes új x3x készülék.
-
matyi012345
őstag
válasz
BobTail
üzenetére
Értem, köszi mindenkinek a gyors választ!
Lumia 520-on kéne hogy fusson, youtube videok alapján elég jól viszi a 8.1-et. Még annyi kérdésem lenne, hogy ütemező app van rá, vagy olyan gyári funkció? Az kéne, hogy 22/00 és 7/00 között automatikusan némítsa le magát. Egyébként nem lennék egy hardcore user, FB messenger kell és szeretem ha el tudom érni gyorsan közvetlenül azt a pár kontaktot akiket gyakran hívok, és mindezt lagg nélkül.
-
sztikac
őstag
Szerintetek van rá esély, hogy a napirend nézet valamikor visszakerült a gyári naptárba?
-
hroberto
veterán
válasz
matyi012345
üzenetére
8.1 alatt már menti a jelszavat az IE. Az alkalmazások eddig is mentették (FB,Viber, stb...)
-
BobTail
őstag
válasz
matyi012345
üzenetére
8.1 óta IE elmenti a jelszavakat, a most megjelent Opera Mini BETA még nem.
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Szeretnék díjcsomagot váltani a szolgáltatómnál, aminek köszönhetően új készüléket is vehetek ( vagy kaphatok ) és gondolkozok WP vonalon is. Az a kérdésem, hogy a jelszómentési bakit javították már, vagy van rá megoldás, hogy a böngésző meg az egyéb alkalmazások elmentsék a jelszavamat?
-
válasz
jodamester
üzenetére
Kuponos akcio? Ez ennyire gyakori?

-
Chappy
tag
Heló!
Esetleg tudtok valami olyan naptárprogramot, ami lock screenre nem egy, hanem 3-4 eseményt rak ki, és a csempén is több van? Pl olyanra gondolok, amilyen az accuweather háttere, csak mondjuk naptár kellene (élő hátterem pl nincs is, mert nem találtam értelmeset és hasznosat).
Köszi előre is a segítséget!
Üdv.
-
kolosanyi
veterán
Amúgy most nézegetem a Lumia kínálatot. A 630 40 ezres ára és a 735 85 ezres ára között hatalmas a szakadék, a ~60 ezres ársávban lesz valamilyen készülék, vagy így marad? Most tekintsünk el a karácsonyi akcióktól. Oké, ott a 1320, ami 75-80 ezer jelenleg, illetve a kifutó 625, de nekem ez így nem igazán stimmel. Vagy csak nekem?
-
Levwi
aktív tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Most már megkérdezem, hogy milyen volt 8.0 alatt az integrált facebook mert nekem a kapcsolatokban van egy oldal ami szépen a facebook-ra kirakott posztokat rendezi be csak szinkronizálnom kellett facebook-al. Igaz chat nincs elméletileg 8.0-án az is volt

-
Ryoo
senior tag
Az Opera Beta működik vkinek?? Jött hozzá délután egy frissítés, azóta elindítom és rögtön kilép. Újratelepíts megvolt.

-
jeni
félisten
válasz
sloth400
üzenetére
valakivel fel kellene töltetned az aksit FULL-ra,elsétálnál valamelyik Nokia Lumia 820-s tulajhozl! Valamely Plázában is feltudnád töltetni.GSM bolt ha nincs más lehetőség.
amúgy a Defy topikjában volt ilyen jellegű hiba és ha valakinek lemerült csontra akkor egy buherált USB kábellel módszerrel fellehetett tölteni az aksit.
Ahogy fentebb van írva ez már igazán szervizes dolog,vagy olyannak kellene foglalkoznia ezzel tukmálos függetlenítős,más régiós szoftverrel való manipulálással. -
sloth400
csendes tag
Ha anynira meghalt a teló, hogy a hang le + bekapcs gombra sem rezzen se semmi, mi a teendő?
-
Dave™
nagyúr
válasz
jodamester
üzenetére
Mármint csak S800 alatt megy, és mivel a 830 nem az, ezért nem megy.
-
jockas
senior tag
Telenornál visszakerült a készüléklistába a 925, mint kifutó modell...esetleg aki szeretne egy normális árú Lumiát, az megpróbálhat lecsapni rá.

-
confuser
senior tag
Nem akarom magasztalni itt a WPCentral-t, de ennyire ők is értenek hozzá, ilyen hülyeséget maguktól biztos nem találtak volna ki. Szerintem ők is sejtették, hogy ez így esélytelen, különben kinyírná a 930-at... Viszont a cikkeikben nagyon gyakran van hivatkozás a forrásra, ergo nem hiszem, hogy ők találják ki ezeket

-
-
nagy.geri90
csendes tag
Üdv! A telefonon található adatforgalmi segéd mennyire pontos? Csak mert kaptam smst a szolgáltatótól hogy lelassul a netem mert leforgalmaztam a csomagomba foglalt adatmennyiséget. De elég valószínűtlen mivel csak wifit használok. Egyedül a viber meg massenger értesítések jönnek.
-
Blyan
félisten
-
Воланд
titán
na, mostantol az onedrive 10gb-os file-okat tamogat.
-
Воланд
titán
Microsoft is killing the Nokia and Windows Phone brands
Exclusive: Nokia, Windows Phone Brands to be Replaced By Microsoft, Windows
"In fact we understand, from a source with knowledge of the plans, that this is part of the preparation to leave the “Windows Phone” logo behind, as part of a gradual phase out of the Windows Phone name (and OS) which will merge with the desktop version of Windows in the upcoming updates (i.e. no Windows Phone 9)."
-
cattus
addikt
válasz
orangutan4
üzenetére
Beállítások --> billentyűzet
-
orangutan4
tag
vissza lehet hozni a gépelésnél a vesszőt az első oldalra, mert a 8.1 óta átkerült gépeléskor a számok/karakterekhez, de nekem eléggé hiányzik. Lassabb az írás:/
-
Judy21
csendes tag
Lumia 830 fogja tudni a Cortana alvó módból való ébresztését?
-
confuser
senior tag
válasz
BobTail
üzenetére
Így van, pont erre gondoltam. Illetve a 630-cal is ugyanez volt a helyzet.
Meg kell fizetni a türelmetlenséget. De ha egyszer úgysincs még raktáron, minek sietni? Én október végéig, november elejéig tervezek várni, hogy normalizálódjon az ára, addigra szerintem max. 70-ért meg lehet majd kapni.
-
confuser
senior tag
Például a legnagyobb WP-vel foglalkozó oldal, a WPCentral forrásai még szeptember 2-án is Snapdragon 800-asról szóltak (10/10-es Rum'o'meter-rel), pedig addigra már realizálódni kezdtek a korábban 20 MP-es kameráról szóló pletykák (amihez inkább lett volna szükség az S800-asra). Hasonlóan a TheVerge, WMPowerUser, NokiaPowerUser és egyéb oldalak is az erősebb processzort "rebesgették", bár nyilván ezek az oldalak egymástól is sokat emelnek át.
A forrásokat lehet fórumokon álmodozóknak nevezni, csak a valóságban sosem tudhatod, hogy ki a valódi forrás (valószínűleg az esetek legalább 50%-ában maga a Microsoft).
-
Dave™
nagyúr
válasz
WinPho
üzenetére
Amint jönni fog a 4GB-os RAM wp telefonokban, egyből lesz értelme. Addig még el lehet lenni nélküle
Ez alsó hangon egy év, de inkább közelebb van a kettőhöz szerintem.Az apple mostanra jutott el a 4"-nél nagyobb kijelzőig, az nfc-ig meg még egy rakat dologig, és még legalább egy évig 1G rammal adják a telefonjaikat.
-
WinPho
senior tag
A WP hogy jön ki a 64 bites SoC-okkal? (most a 64 bit létjogosultságát úgy általában inkább hagyjuk...) Csak mert szvsz nem kizárt, hogy ez lesz az új trend és a MS már megin megkésve léphet be a partyba, ahol a VBK javarésze már elfogyott.
-
Giovan!
addikt
Nem tudja valaki a cyan mikor jön meg a DP-s telókra?
-
confuser
senior tag
Én is egy olyanban reménykedek. + eszem ágában sincs előrendelési áron megvenni... mire ténylegesen lesz készletük, 5-10k-val olcsóbb lesz (legalábbis így szokott lenni).
Szerk. A glance-t azért sajnálom. Simán beáldoztam volna a wireless töltést, az nfct, meg az előlapi kamerát is érte, akár a 3-at együtt is...
-
taip
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hát amennyiben hallottál már a Microsoft nevű cégről, kitalálhatod.

-
Воланд
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
vegulis igen.
-
-
Воланд
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
kinaban.
-
-
no1r
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
ha Nokiát veszel, van Here Transit, Here Drive. de van iMenetrend is, meg BPmentrend is
itt tudsz keresgélni.
Shazam is van, Bing Translate, és myTube. -
válasz
Воланд
üzenetére
Van egy csomó kényelmi alkalmazás, például menetrendek. Az biztosan hiányozna. Vagy a Shazem. Sokat fotóztam, videóztam, diktafonoztam a munkám miatt (újságíró vagyok), ezek fognak kelleni. Ahogy az e-mail és a gyors üzenet is, de gondolom ezzel nem lesz gond. Ahogy navigációval sem, sokat használtam azt is. Google maps is ment néha, meg Youtube. Idegen nyelvű szótárak, hirtelen ez jut az eszembe.
Magyar fejlesztésű programok (mint amilyen pl. a BP Menetrend) vannak WP alá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 7
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

). Azt meg sem kérdem, miért csak 32GB-ig fogadja a kártyákat...